מוכן להשתתף!!!
שרשור תגובות: מבחן המדפיים 2014 – חלק א': עד 3000 ש
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מבחן השוואתי מצויין. לא חושב שכל המוסיף גורע - ההפך. ככל שיש יותר, ניתן לבנות סקלה יותר איכותית.
מצטרף לחברים שרוצים מדד השוואתי בין הקבוצות. אולי במקום לעשות רשימה של 32 אפשר להוסיף לקבוצה של הזולים את הרמקול מקבוצת הביניים שהרשים הכי מעט. לקבוצת הביניים את הרמקול הזול שהכי הרשים ואת הרמקול היקר שפחות הרשים וכך הלאה. ככה נקבל סדרי גודל איך השוליים של כל קבוצה מול השוליים של הקבוצה החופפת ומשם להסיק לגבי עלות תועלת חוצת קבוצות
מצטרף לחברים שרוצים מדד השוואתי בין הקבוצות. אולי במקום לעשות רשימה של 32 אפשר להוסיף לקבוצה של הזולים את הרמקול מקבוצת הביניים שהרשים הכי מעט. לקבוצת הביניים את הרמקול הזול שהכי הרשים ואת הרמקול היקר שפחות הרשים וכך הלאה. ככה נקבל סדרי גודל איך השוליים של כל קבוצה מול השוליים של הקבוצה החופפת ומשם להסיק לגבי עלות תועלת חוצת קבוצות
אני הייתי עושה "אריה במדבר" , לוקח את הכי טוב מהקבוצה הזולה משווה מול הכי טוב מהקבוצה הבינונית. נשמע פחות טוב? לוקח את האמצע מהקבוצה הבינונית וככה מוצא חתך של הכי טוב מקבוצה "א" והמקבילה שלו בקבוצה "ב"
כנ"ל בין קבוצה "ב" ל "ג" ואפילו בסוף בין "א" ל "ג".
אבל זה ייקח קצת זמן והשקעה אין ספק.
ושוב הכל עניין של טעם בסופו של דבר. כל אחד אוהב צליל אחר
כנ"ל בין קבוצה "ב" ל "ג" ואפילו בסוף בין "א" ל "ג".
אבל זה ייקח קצת זמן והשקעה אין ספק.
ושוב הכל עניין של טעם בסופו של דבר. כל אחד אוהב צליל אחר
נשמע לי כמו כאב ראש רציני לעשות כזאת בדיקה.. גם ככה צריך להגיד כל הכבוד על מה שנעשה ! , כן וגם אם נדמה לנו שהינו עושים את זה מעט אחרת (כל אחד ודרכו..)
וד"א ה RB51 נצאים אצלי בסלון כבר כמה חודשים ובליווי סאב הם לא נשמעים רע , בניגוד למצב שנמדד ללא סאב - הסאונד אחר לגמרי...
מצד שני אני באמת לא ממש מתחבר אליהם וכנראה שאמשיך בשדרוג בקרוב... (אולי ה Q300 הם אופציה נאה וראויה..)
וד"א ה RB51 נצאים אצלי בסלון כבר כמה חודשים ובליווי סאב הם לא נשמעים רע , בניגוד למצב שנמדד ללא סאב - הסאונד אחר לגמרי...
מצד שני אני באמת לא ממש מתחבר אליהם וכנראה שאמשיך בשדרוג בקרוב... (אולי ה Q300 הם אופציה נאה וראויה..)
אין ספק בכלל שכל הכבוד!!! אלו רק הצעות לעתיד ורעיונות. אבל גם ככה כיף לקרוא ומחכה לקטגוריות הבאות.maya1 כתב:נשמע לי כמו כאב ראש רציני לעשות כזאת בדיקה.. גם ככה צריך להגיד כל הכבוד על מה שנעשה ! , כן וגם אם נדמה לנו שהינו עושים את זה מעט אחרת (כל אחד ודרכו..)
מצד שני אני באמת לא ממש מתחבר אליהם וכנראה שאמשיך בשדרוג בקרוב... (אולי ה Q300 הם אופציה נאה וראויה..)...
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
להמשך הדיון...
הייתי שמח לשמוע ממי שיש לו זוג מהרמקולים שבסקירה את דעתם האישית על הרמקולים,הייתי שמח שבנוסף יגידו איזה ציוד מחובר...אולי נוכל לתת להם טיפים על כיול שידרוג וכו...
הייתי שמח לשמוע ממי שיש לו זוג מהרמקולים שבסקירה את דעתם האישית על הרמקולים,הייתי שמח שבנוסף יגידו איזה ציוד מחובר...אולי נוכל לתת להם טיפים על כיול שידרוג וכו...
כיף חיים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
כמו שכתבתי - יש אין סוף לקומבינציות שאפשר לעשות.
הכנסת 3 ישראלים לחדר זו הדרך הטובה ביותר לקבל 10 דעות שונות...
הכנסת 3 ישראלים לחדר זו הדרך הטובה ביותר לקבל 10 דעות שונות...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תודה על הכתבה/כתבות
השקעה אדירה בהחלט.
מה הסיבה שמותג חשוב כמו wharfdale עם סידרה חדשה ומעניינת כמו הדיימונד 100 (הסידרה שהחליפה את סידרת הדימונד 10 המוצלחת) לא נכנס למבחן קבוצה א'?
http://www.feecreative.com/demo/wharfda ... php?pid=14
השקעה אדירה בהחלט.
מה הסיבה שמותג חשוב כמו wharfdale עם סידרה חדשה ומעניינת כמו הדיימונד 100 (הסידרה שהחליפה את סידרת הדימונד 10 המוצלחת) לא נכנס למבחן קבוצה א'?
http://www.feecreative.com/demo/wharfda ... php?pid=14
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים