חובב קפה חדש בפורום מחפש מטחנה ראויה בסכום של עד 1300 ש"ח
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
עכשיו תכין מוד למטחנה...כולנו נשתחווה
what's next?
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
...
נערך לאחרונה על ידי hosq ב 25/01/2014 1:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
what's next?
-
rav4
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
hosq כל מה שאני רואה זה ג'יבריש וסימן ש"ח בסוף... למה התכוונתה? 
- adi_habrusi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
כל בכבוד !!!, אני שמח לראות שהראיון שנתתי לך עבד, ושאתה מבסוט. איזה כיף. לא אמרת עדיין האם יש שיפור משמעותי של הK3 לעומת מה שהיה לך קודם .
העם בדיעבד הייתי עושה שוב את השידרוג הזה עכשיו ?
העם בדיעבד הייתי עושה שוב את השידרוג הזה עכשיו ?
יום דבש
-
rav4
-
- חבר שרק התחיל

תודה על הפרגון
בינתיים יש הבדל משמעותי בבידוד הרעש.
לגביי המטחנה, לעניות דעתי יש הבדל משמעותי בכמה פרמטרים:
1. איכות הטחינה אחידה יותר.
2. הקפה עצמו(ואני משתמש באותו הקפה) ממוצא יפה יותר בחליטה, הקרמה עבה יותר והקפה יוצא סמיך יותר(דבר שאני מאוד מבסוט ממנו:)
3. היא שקטה יותר, המיני הייתה ממש אבל ממש מכסחת דשא מהבחינה הזאת.
4. היא כבדה יותר והמיקרוסוויץ' שלה לא מצריך כוח בכדי ללחוץ עליו(המיני היתה מתרוממת לפעמים על החלק האחורי שלה).
5. יש פוטנציומטר שיושב מקדימה(בדגם החדש) ומאוד קל לקבוע מינון של מנה קבועה כל פעם ואין בעייה לעשות פיין טיונינג אם צריך(בדגם הישן היה צריך להרים את המטחנה בשביל לעשות זאת).
ולבסוף.. אין מה להשוות(לטעמי) היא חתיכה אמיתית ביחס לגוצה השחורה(המיני) שהייתה לי.
ועל אף כל זאת אני שוב אומר שלא הייתי מחליף אותה אם היא(המיני) הייתה שקטה יותר כי בסה"כ היא מטחנה טובה והייתה די חדשה
בסופו של יום אני מאוד מרוצה ממנה ומאמין(ומקווה) שאני ישתמש בה גם כאשר יום אחד בעתיד הרחוק... האוסקר שלי תהפוך לe 61 כסופה כל שהיא...
לגביי המטחנה, לעניות דעתי יש הבדל משמעותי בכמה פרמטרים:
1. איכות הטחינה אחידה יותר.
2. הקפה עצמו(ואני משתמש באותו הקפה) ממוצא יפה יותר בחליטה, הקרמה עבה יותר והקפה יוצא סמיך יותר(דבר שאני מאוד מבסוט ממנו:)
3. היא שקטה יותר, המיני הייתה ממש אבל ממש מכסחת דשא מהבחינה הזאת.
4. היא כבדה יותר והמיקרוסוויץ' שלה לא מצריך כוח בכדי ללחוץ עליו(המיני היתה מתרוממת לפעמים על החלק האחורי שלה).
5. יש פוטנציומטר שיושב מקדימה(בדגם החדש) ומאוד קל לקבוע מינון של מנה קבועה כל פעם ואין בעייה לעשות פיין טיונינג אם צריך(בדגם הישן היה צריך להרים את המטחנה בשביל לעשות זאת).
ולבסוף.. אין מה להשוות(לטעמי) היא חתיכה אמיתית ביחס לגוצה השחורה(המיני) שהייתה לי.
ועל אף כל זאת אני שוב אומר שלא הייתי מחליף אותה אם היא(המיני) הייתה שקטה יותר כי בסה"כ היא מטחנה טובה והייתה די חדשה
בסופו של יום אני מאוד מרוצה ממנה ומאמין(ומקווה) שאני ישתמש בה גם כאשר יום אחד בעתיד הרחוק... האוסקר שלי תהפוך לe 61 כסופה כל שהיא...
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
rav4
-
- חבר שרק התחיל

תודה לכל התומכים והעוזרים
החבילה מאלקטרו'ס הגיע אתמול, הopv ושובר הואקום מורכבים ועובדים, משאבת המים מושתקת והקפה מעולה.
שוב תודה
החבילה מאלקטרו'ס הגיע אתמול, הopv ושובר הואקום מורכבים ועובדים, משאבת המים מושתקת והקפה מעולה.
שוב תודה