התחדשתי בולנטיין 1 וצ'יטה

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
lightning
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #41 

תמיר, מה הם הפרמטרים לנהג טוב? לדעת לעשות דריפטים? לקחת סיבוב מהרחב דרך האפקס ולצאת תוך כדי לחיצה על הגז ? לשלוט ברכב במאתיים קמש? נראה לי שאתה מבלבל נהיגת מסלול עם נהיגת כביש לפי התגובות שלך...

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #42 

tamir2014 כתב: הרי אפילו זה שמעליך שמטיף לנהיגה זהירה ואיטית טוען שהוא נוסע על 120 לפעמים? אז גם הוא עבריין מסוכן??
...
:lol:
צריך מיד לשלול לי את הרישיון, להחרים לי את הרכב ולסקול אותי באבנים...

lightning
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #43 

תמיר אני נוסע ונסעתי מספיק, וזה שהרבה אנשים מזלזלים בחוק לא אומר שזה נכון. כל עוד החוק מלפני 50 שנה בתוקף כך אנו כאזרחים צריכים לנהוג, כך אני רואה את הדברים. כחומר למחשבה: יש חוק שאוסר שתייה ומכירת אלכוהול מתחת לגיל 18. לא כולם מצייתים לו...הרוב לא מציית לו, אז זה הופך אותו ללא לגיטימי? ללא נכון? רק לפני יומיים ראינו איך מתנהג ילד בן 16 תחת השפעה...

lightning
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #44 

ועוד משהו תמיר, תקרא קודם את מה שכותבים, תבין ואז תגיב. כתבתי שאני מסכים שניתן להעלות את המהירות המקסימלית בכבישים מסויימים, משמע שגם לי 90 קמ"ש נררה איטי מדי. אבל שוב, זה שחוק לא נראה לי, או לך, לא נותן לך את הזכות להפר אותו. אתה יכול להפגין, לצאת נגד, לשלוח מכתבים לכתוב בפייסבוק, אבל אתה לא יכול לנסוע 130 כי ככה נראה לך נכון.

tamir2014
טרול
טרול
תגובות: 16
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #45 

Hertz33 כתב:tamir2014
צודק חמודי. עייפתי מלהתווכח איתך(זה לא היה ויכוח בכל מקרה). אני נהג גרוע כי 20 שנה לא עצרה אותי משטרה ולא דרסתי אף אחד. אתה יכול לקחת את הקורס נהיגה מתקדמת ו.....להתקדם.
ואמרתי שיש לך סגנון דיבור של "ערס לייט", אבל שוב הצדק עמך - אני מבת ים ולפי כך אני ערס כבד.
...
חמודי תקרא ל...... אתה יודע למי.
כן כן קורס לנהיגה מתקדמת! תלמד שם קודם כל לשבת נכון, לאחוז נכון את ההגה, לנהוג עם בטחון!
תלמד שאפשר לנהוג ברכב אחרת מאשר עם פרצוף מבוהל על 30 קמ"ש ולסכן ולעכב את כולם מאחוריך.
לא עצרה אותך משטרה 20 שנה?? לא דרסת מעולם אף אחד?? ואוו! אני מתקשר לקבוצת מקלארן מרצדס
לגבי חוזה בשבילך לעונה הבאה.... :lol:
נערך לאחרונה על ידי tamir2014 ב 06/01/2014 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #46 

sam22 כתב:
kingikra כתב:
sam22 כתב:למה לא את גלאי הישראלי שיצא לאחרונה?
...
לא מכיר
...
http://www.iroad.co.il/index.php
...
מאוחר מידי :-(

תודה רבה

tamir2014
טרול
טרול

שליחה #47 

lightning כתב:תמיר, מה הם הפרמטרים לנהג טוב? לדעת לעשות דריפטים? לקחת סיבוב מהרחב דרך האפקס ולצאת תוך כדי לחיצה על הגז ? לשלוט ברכב במאתיים קמש? נראה לי שאתה מבלבל נהיגת מסלול עם נהיגת כביש לפי התגובות שלך...
...
בהחלט כן. אלה בדיוק הדברים שיצילו אותך בזמן שאתה נקלע למצב חירום או להחלקה בכביש!
זה יהיה ההבדל בין חיים ומוות.
אבל אתה לא יכול לנסוע 130 כי ככה נראה לך נכון.
...
צודק! אני לא יכול לנסוע 130. זה איטי מדי בשבילי. אני נוסע הרבה יותר מהר!!!
אם לא קשה לך תשאיר את הנתיב השמאלי פנוי. זה יהיה הרבה פחות מסוכן לי ולך.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

אוקיי חמודי, נראה לי שעברת קצת את שעת השינה שלך ובגלל זה אתה עצבני. אתה כנראה לא רגיל לנהל דיון בסובלנות ובנועם אז האתר הזה הוא לא בשבילך.
מציע לך שתעבור לFXP שהוא יותר מתאים לרמת המשכל ולקישורי שיחה שלך.
"על החתום...."

tamir2014
טרול
טרול

שליחה #49 

Hertz33 כתב:אוקיי חמודי, נראה לי שעברת קצת את שעת השינה שלך ובגלל זה אתה עצבני. אתה כנראה לא רגיל לנהל דיון בסובלנות ובנועם אז האתר הזה הוא לא בשבילך.
מציע לך שתעבור לFXP שהוא יותר מתאים לרמת המשכל ולקישורי שיחה שלך.
...
חמודי עשה אותך.
לא עצבני בכלל. אהיה עצבני כשאתקע מאחורי "נהג מופלא" שכמוך בכביש.
אעבור או אשאר זה אני אחליט. בטח לא "גאון וחכם גדול" כמוך יחליט זאת בשבילי.
אוי אוי החינוך שם בבת ים......

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #50 

לילה טוב חמודי, עייפתי ממך. יש לי שלוש בנות שרק השכבתי לישון, לא בא לי להתעסק עם עוד פעוט.
"על החתום...."

lightning
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #51 

אין בעייה תמיר, השמאלי ישאר פנוי! הסר דאגה מליבך! ואם ממש תרצה תגיד לי מראש אני אציב לך גם קונוסים שתוכל לבצע דריפטים! להכנס לתת היגוי והיגוי יתר, העיקר שתהיה מאושר!

tamir2014
טרול
טרול

שליחה #52 

Hertz33 כתב:לילה טוב חמודי, עייפתי ממך. יש לי שלוש בנות שרק השכבתי לישון, לא בא לי להתעסק עם עוד פעוט.
...
אמרת כבר איזה 3 פעמים לילה טוב... זה כשלעצמו כבר מעייף... לך לישון כבר!
נסה למצוא לבנות מקום איכותי יותר לגדול בו. בהצלחה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #53 

הדבר האחרון שרציתי שיקרה מהשרשור הזה זה הדיון המטופש על האם אפשר לנסוע מהר, להתפרע או להדבק למישהו בנתיב השמאלי או לא. זה כמו להתדיין על ימין ושמאל בפוליטיקה. אפשר לדבר על זה ימים ולא תהיה שום הסכמה.
מבחינתי, שני הצדדים צודקים. יש חוק. המהירויות המותרות בחוק לא נכונות לימינו. ניתן לנסוע בבוגאטי ויירון 70 קמ"ש ולא יקרה לה כלום.
ariel-ro כתב:השאלה היא האם זה שווה 5000ש"ח.
הרי בWAZE יש את כל מיקומי מצלמות המהירות הקבועות, ועם גם ככה ולנטיין לא עוזר מול לייזר, אז איפה היתרון של שני המכשירים הללו?
...
אני מתחיל להבין שעשיתי טעות לגבי הצ'יטה. ולנטיין עוזר נגד הדבורה וזה מכשיר מעולה. רק נגד ממל"ז הוא כמעט ולא יעיל (רק אם לזרו על הרכב שלפניך, יש לך סיכוי לקבל חיווי).
Hertz33 כתב:אני לא יודע באיזה רכב אתה נוסע אבל הוא בטוח לא מגיע מ0 ל100 ב4.3 שניות.
...
למרות שבאמת אין כל כך קשר בין תאוצה למהירות, הייתי חייב לומר שבוא נחכה עוד חודש וחצי ונדבר לגבי הנתון הזה :twisted:

moco כתב:אני עם Hertz33.
35 שנה על הכביש, תאונה אחת (בלתי נמנעת, מישהי שלא עצרה בעצור נכנסה בי מהצד) ושלושה דוחו"ת, מהם שניים על מהירות.
אני לא מהאיטיים אבל אם אני חורג קצת, זה בגדר הסביר, לא חריגה שמקבלים עליה דו"ח.
פותח השרשור השקיע 4900 ש"ח במניעת דוחו"ת. תעשו חשבון כמה דוחו"ת הוא מקבל כדי שהעסק הזה ייראה כלכלי. נהג שסופג כל כך הרבה דוחו"ת הוא לא נהג טוב. זה כבר לא בגדר טעויות .
...
moco, דוחות זה הדבר האחרון שמעניין אותי. כל עוד הקנס הוא כספי, אין לי שום בעיה איתו. על מהירות קיבלתי שלושה בלמעלה מ 20 שנות נהיגה. לא חושב שזה הרבה. יש לי עוד אחד על עצור ועוד אחד על אי מתן זכות קדימה להולך רגל. זה הכל.
אני גם זוכר שאתה הגבת לשירשור שבעקבותיו הבנתי שאני צריך את המכשירים האלה כשתפסו אותי על 114 קמ"ש בבריגדה היהודית בהרצליה (כביש של 60).

tamir2014
טרול
טרול

שליחה #54 

lightning כתב:אין בעייה תמיר, השמאלי ישאר פנוי! הסר דאגה מליבך! ואם ממש תרצה תגיד לי מראש אני אציב לך גם קונוסים שתוכל לבצע דריפטים! להכנס לתת היגוי והיגוי יתר, העיקר שתהיה מאושר!
...
לקרוא על מושגים כמו תת היגוי והיגוי יתר זה נחמד. לבצע בפועל זה משהו אחר לגמרי.
בוא אלמד אותך מושג חשוב נוסף בנהיגה: "התאמת מהירות הנסיעה לתנאי הדרך" גש לכתב ותתחיל לשנן היטב.

tamir2014
טרול
טרול

שליחה #55 

למרות שבאמת אין כל כך קשר בין תאוצה למהירות, הייתי חייב לומר שבוא נחכה עוד חודש וחצי ונדבר לגבי הנתון הזה
...
נוווו אנחנו מחכים כבר איזה שנה. מה מגיע?? ספר!
אתה בטוח שאתה תרצה לחשוף את זה פה בבוא הזמן לאור התגובות שאתה קורא כאן? :lol: :wink:

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #56 

tamir2014 כתב: לקרוא על מושגים כמו תת היגוי והיגוי יתר זה נחמד. לבצע בפועל זה משהו אחר לגמרי.
בוא אלמד אותך מושג חשוב נוסף בנהיגה: "התאמת מהירות הנסיעה לתנאי הדרך" גש לכתב ותתחיל לשנן היטב.
...
:??:
ידידי אני מציע לך להרגע עם הסגנון הדיבור הזה. אתה לא מכיר אותו ואנחנו לא מכירים אותך.
מה שאתה "מבצע בפועל" זה מדבר הרבה.
בוא אני אלמד אותך מושג "התמאת סגנון דיבור בפורום של אנשים בוגרים ושקולים", גש לכתב ותתחיל לשנן היטב.
נערך לאחרונה על ידי Hertz33 ב 06/01/2014 22:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

tamir2014
טרול
טרול

שליחה #57 

Hertz33 כתב:
tamir2014 כתב: לקרוא על מושגים כמו תת היגוי והיגוי יתר זה נחמד. לבצע בפועל זה משהו אחר לגמרי.
...
:??:
ידידי אני מציע לך להרגע עם הסגנון הדיבור הזה. אתה לא מכיר אותו ואנחנו לא מכירים אותך.
מה שאתה "מבצע בפועל" זה מדבר הרבה.
בוא אני אלמד אותך מושג "התמאת סגנון דיבור בפורום של אנשים בוגרים ושקולים", גש לכתב ותתחיל לשנן היטב.
...
לא אמרת לפני שעה שאתה הולך לישון?
מי זה "אנחנו"?? אתה מייצג פה קבוצה? את כל הפורום? או את מי בדיוק?
לא נרגע. אני רק מתחמם.... :lol:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #58 

kingikra כתב:ה

moco, דוחות זה הדבר האחרון שמעניין אותי. כל עוד הקנס הוא כספי, אין לי שום בעיה איתו. על מהירות קיבלתי שלושה בלמעלה מ 20 שנות נהיגה. לא חושב שזה הרבה. יש לי עוד אחד על עצור ועוד אחד על אי מתן זכות קדימה להולך רגל. זה הכל.
אני גם זוכר שאתה הגבת לשירשור שבעקבותיו הבנתי שאני צריך את המכשירים האלה כשתפסו אותי על 114 קמ"ש בבריגדה היהודית בהרצליה (כביש של 60).
...
זיכרון טוב (Y) ואני באמת מקווה שאתה לא נוסע מהר בבריגדה היהודית.

לאור מה שאתה כותב פה, אז אני באמת כבר לא מבין מה מצדיק הוצאה של 4900 ש"ח.
זה לא הקנס הכספי וגם לא נראה שאתה יכול להיות בסכנת שלילה.
משה

tamir2014
טרול
טרול

שליחה #59 

נ.ב.
עוד איזכור לבנות שלי באופן כלשהו אתה באמת תכיר את "בית לוינשטיין" מקרוב.
...
הנה קבל:
מקווה שהבנות שלך יקבלו חינוך טוב יותר!
מה עכשיו אמור לקרות? :roll:
כמו שאמרתי, בת ים או לא בת ים!!! :lol:
נערך לאחרונה על ידי tamir2014 ב 06/01/2014 22:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #60 

חינוך טוב יותר ממה?
בת ים או לא בת ים, בנתיים היחיד שעושה "שכונה" זה אתה.
נערך לאחרונה על ידי Hertz33 ב 06/01/2014 22:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
"על החתום...."

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”