AMAZON PS4 - עובד,כדאי,מומלץ,תחסכו!
- Weihenstephan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
המלאי מצליח לשרוד כמה דקות, כולם עפים על זה במהירות.. צריך מדי פעם להכנס לראות ואם יש לך מזל אז אתה יכול להזמין.. תבדוק בדרך כלל בערב או בלילה כל כמה ימים הם מוציאים כמה יחידות
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
אני לא ניסיתי.
אחרי שהוא דרש ממני אשראי ולא ראיתי דרך להתחמק אז וויתרתי.
אחרי שהוא דרש ממני אשראי ולא ראיתי דרך להתחמק אז וויתרתי.
- amirss
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1065
תשתמש באתר הזה:themasterm3 כתב:איך הזמנתם היום ואתמול ?? אני נכנס לאמזון ותמיד אין במלאי !!amirss כתב:תודה רבה !
אני גם הזמנתי עכשיו יצא לי 1961 ש"ח סכ"ה....
נא שמשהו יסביר לי תודה ......
http://wiialerts.com/?noredir
הוא נותן התראה לנייד ברגע שמתחדש מלאי.
היום למשל התחדש 6 פעמים במהלך היום לכמה דקות בודדות ..
תכנס ישר אחרי שאתה מקבל הודעה , ותכין כבר עכשיו את האמצעי תשלום ותגדיר כתובת מגורים מראש , חבל להתעקב על זה.
- themasterm3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
רשמתי את מספר הנייד ואז בחרתי ב CELLCOM ולא קיבלתי SMS לאשר !!amirss כתב:תשתמש באתר הזה:themasterm3 כתב:איך הזמנתם היום ואתמול ?? אני נכנס לאמזון ותמיד אין במלאי !!amirss כתב:תודה רבה !
אני גם הזמנתי עכשיו יצא לי 1961 ש"ח סכ"ה....
נא שמשהו יסביר לי תודה ......
http://wiialerts.com/?noredir
הוא נותן התראה לנייד ברגע שמתחדש מלאי.![]()
היום למשל התחדש 6 פעמים במהלך היום לכמה דקות בודדות ..
תכנס ישר אחרי שאתה מקבל הודעה , ותכין כבר עכשיו את האמצעי תשלום ותגדיר כתובת מגורים מראש , חבל להתעקב על זה....
- idon889
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
אין לכם מה להירשם לשירותים כאלה ואחרים..
קחו חצי שעה שבה אתם פותחים המון לשוניות עם הדף של הPS4 באמאזון ותעשו ריפרש ברצף לכל הלשוניות בלי הפסקה, בסוף בזמן הזה אני מבטיח לכם שיהיה לכם אפשרות לרכוש מכשיר שבמלאי. ממליץ בנוסף כבר להכניס את הפרטים של המשלוח כדי לא לבזבז זמן. צריך להיות מאוד זריזים עם זה.
אני היום בצהריים הצלחתי להזמין והמכשיר אמור להגיע ב-13 לחודש (אני מאמין שזה יוקדם).
קחו חצי שעה שבה אתם פותחים המון לשוניות עם הדף של הPS4 באמאזון ותעשו ריפרש ברצף לכל הלשוניות בלי הפסקה, בסוף בזמן הזה אני מבטיח לכם שיהיה לכם אפשרות לרכוש מכשיר שבמלאי. ממליץ בנוסף כבר להכניס את הפרטים של המשלוח כדי לא לבזבז זמן. צריך להיות מאוד זריזים עם זה.
אני היום בצהריים הצלחתי להזמין והמכשיר אמור להגיע ב-13 לחודש (אני מאמין שזה יוקדם).
- Weihenstephan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
עכשיו ראיתי בחדשות שכל איזור החוף הצפון מזרחי סובל מסופת שלגים מקווה שזה לא יעכב הזמנות
- themasterm3
-
- חבר שרק התחיל

סבבה אחי זה עבד 100%idon889 כתב:אין לכם מה להירשם לשירותים כאלה ואחרים..
אני היום בצהריים הצלחתי להזמין והמכשיר אמור להגיע ב-13 לחודש (אני מאמין שזה יוקדם)....
הזמנתי עם + גויסטיק ב 2300
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
קיבלתי מייל מאמאזון שהמשלוח יתעכב יומיים נוספים.Weihenstephan כתב:עכשיו ראיתי בחדשות שכל איזור החוף הצפון מזרחי סובל מסופת שלגים מקווה שזה לא יעכב הזמנות...
זה היה צפוי עקב מה שהולך בארהב עכשיו.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
אם אתה יכול לבטל את ההזמנה של הג'ויסטיק ולהשאיר רק את ההזמנה של הפלסטיישן הייתי עושה את זה.themasterm3 כתב:סבבה אחי זה עבד 100%idon889 כתב:אין לכם מה להירשם לשירותים כאלה ואחרים..
אני היום בצהריים הצלחתי להזמין והמכשיר אמור להגיע ב-13 לחודש (אני מאמין שזה יוקדם)....
הזמנתי עם + גויסטיק ב 2300...
תרכוש בנפרד שלט נוסף למשל מVGP אתר משחקים קנדי.
www.vgp.ca
יוצא לשלט נוסף 230, יצא לך בסביבות 2100 להכל.
- idon889
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
דווקא אני קיבלתי מייל שהקדימו לי את המשלוח מ 15-20.1 ל- 13.1 (הזמנתי היום בצהריים).vivi כתב:קיבלתי מייל מאמאזון שהמשלוח יתעכב יומיים נוספים.Weihenstephan כתב:עכשיו ראיתי בחדשות שכל איזור החוף הצפון מזרחי סובל מסופת שלגים מקווה שזה לא יעכב הזמנות...
זה היה צפוי עקב מה שהולך בארהב עכשיו....
- themasterm3
-
- חבר שרק התחיל

אם הייתי מזמין שלט לבד הייתי חוסך 100 שקל בערך (1950 + 230 = 2180) אבל אם אני מבטל את ההזמנה מי יודע מתי אפשר להזמין PS4 . לכן עדיף לא לבטלDorM כתב:אם אתה יכול לבטל את ההזמנה של הג'ויסטיק ולהשאיר רק את ההזמנה של הפלסטיישן הייתי עושה את זה.themasterm3 כתב:סבבה אחי זה עבד 100%idon889 כתב:אין לכם מה להירשם לשירותים כאלה ואחרים..
הזמנתי עם + גויסטיק ב 2300...
תרכוש בנפרד שלט נוסף למשל מVGP אתר משחקים קנדי.
www.vgp.ca
יוצא לשלט נוסף 230, יצא לך בסביבות 2100 להכל....
- DorM
-
- חבר מביא חבר

לא אמרתי לבטל את ההזמנה לגמרי, למרות שקודם מהשעמום הצלחתי שוב פעם להכניס PS4 לסל וכמעט לשלם.
אם אתה יכול להסיר רק את השלט מההזמנה אז שווה לך.
אם אתה יכול להסיר רק את השלט מההזמנה אז שווה לך.
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
יש אפשרות להוריד את השלט מההזמנה כל עוד היא לא נשלחה דרך Your orders, אפשר גם לפנות אליהם בצ'אט והם יורידו את זה.
- Vermuth
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
דווקא עכשיו סופה?
החבילה שלי עברה כבר שלוש מדינות. מעניין מאיזה מדינה זה עובר לישראל ואם זה בכלל עובר ישר לישראל או דךך מדינות אחרות(מישו שאני מכיר שלח לי את הפירוט ואצלו זה עבר בגרמניה וטורקיה לפני שהגיע לארץ).
אצלי זה יצא לפני 5 שעות מפילדלפיה... מקווה שישירות לישראל
החבילה שלי עברה כבר שלוש מדינות. מעניין מאיזה מדינה זה עובר לישראל ואם זה בכלל עובר ישר לישראל או דךך מדינות אחרות(מישו שאני מכיר שלח לי את הפירוט ואצלו זה עבר בגרמניה וטורקיה לפני שהגיע לארץ).
אצלי זה יצא לפני 5 שעות מפילדלפיה... מקווה שישירות לישראל
- sender
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
הזמנתי ביום שישי האחרון (לפני יומיים), היום קיבלתי טלפון לתיאום שליח למחר !
פשוט שירות מעולה - 3 ימים !
פשוט שירות מעולה - 3 ימים !
- Vermuth
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
מה המיקום האחרון של החבילה לפני שהגיעה לישראל?
אני לא יכול לחכות יותר..
אני לא יכול לחכות יותר..
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
גם אני רוצה להזמין...
מה מקבלים עם כל הערכה של הפלייסטיישן 4?
ומה מקבלים עם כל הערכה של האקסבוקס ONE ?
כמה זה יוצא לכל קונסולה כולל משלוחים כולל הכל עד הבית ? האם צריך לשלוח לחברה חיצונית בארה"ב ואז עד הבית או עדיף ישירות הבייתה ?
תודה
מה מקבלים עם כל הערכה של הפלייסטיישן 4?
ומה מקבלים עם כל הערכה של האקסבוקס ONE ?
כמה זה יוצא לכל קונסולה כולל משלוחים כולל הכל עד הבית ? האם צריך לשלוח לחברה חיצונית בארה"ב ואז עד הבית או עדיף ישירות הבייתה ?
תודה
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
התחנות האחרונות בטיול העולמי של הסוני שלי היו קלן בגרמניה ואז איפשהו בטורקיה שאני לא זוכר בדיוק.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

יש עכשיו מלאי לפי מה ששמתי לב.