שרשור תגובות: חוק הפופקורן - ידעתם שהוא לא אושר?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
toxin
האמת שלא בדקתי, אבל מעולם לא זכור לי שתקעו שם מחירים פסיכיים לאוכל ושתיה כמו בישראל ולכן זה מעולם לא עלה בנושא לבדיקה...
האמת שלא בדקתי, אבל מעולם לא זכור לי שתקעו שם מחירים פסיכיים לאוכל ושתיה כמו בישראל ולכן זה מעולם לא עלה בנושא לבדיקה...
http://www.datalounge.com/cgi-bin/iowa/ ... d,12987491
6 דולר לפופקורן קטן..
שתייה לזכרוני במחיר דומה לארץ אבל עם ריפיל כנהוג שם בכל מקום.
6 דולר לפופקורן קטן..
שתייה לזכרוני במחיר דומה לארץ אבל עם ריפיל כנהוג שם בכל מקום.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
כבר יצא לי לשבת בסרט ליד 2 בחורות שהכניסו טייק-אווי סושי לתוך הקולנוע!!!
שלא נדבר על הריח, זה היה כלכך ברור שיישפך להן הסויה
אני נוהג לרכוש בקיוסק בקניון קולה בבקבוק אישי (שליש מחיר מהדוכן בקולנוע)
צריך להיות איזשהו גבול, אז אם מותר להכניס כל מה שנמכר בדוכן של הקולנוע, מעולה!
זה כנראה בדיוק הדברים שהם מוכנים לנקות אחר-כך...
שלא נדבר על הריח, זה היה כלכך ברור שיישפך להן הסויה
אני נוהג לרכוש בקיוסק בקניון קולה בבקבוק אישי (שליש מחיר מהדוכן בקולנוע)
צריך להיות איזשהו גבול, אז אם מותר להכניס כל מה שנמכר בדוכן של הקולנוע, מעולה!
זה כנראה בדיוק הדברים שהם מוכנים לנקות אחר-כך...
כשאני הייתי ילד לא היו לבתי הקולנוע דוכני מזון, ומה שהיה מקובל זה לפצח גרעינים (מה שגרם לטינופת גדולה).
אח"כ יבאו מארה"ב את תרבות הפופקורן והרגילו את האנשים לכך שחייבים לבלוע יותר מזון תוך כדי צפייה בקולנוע.
בהמשך זה כבר נהפך לעיקר הכנסת בית הקולנוע.
הלוואי ואפשר היה לעשות רברס ופשוט לא לאפשר אכילה ושתייה, בדיוק כמו בתאטרון. אולי לתת בלעדיות לבתי הקולנוע למכור מזון ליד הקולנוע בשביל הזלילות לפני או אחרי.
לא ברורה לי הטענה שאי אפשר לשרוד סרט של 3-4 שעות בלי אינפוט.
זו כמו הטענה שצריך להוסיף את מחיר הסנדוויץ' למחיר כרטיס טיסה לו-קוסט לאירופה.
מרגילים אנשים שחוויה מסוימת היא עם אוכל, ואח"כ זה באמת נהפך לחלק מהחוויה.
אח"כ יבאו מארה"ב את תרבות הפופקורן והרגילו את האנשים לכך שחייבים לבלוע יותר מזון תוך כדי צפייה בקולנוע.
בהמשך זה כבר נהפך לעיקר הכנסת בית הקולנוע.
הלוואי ואפשר היה לעשות רברס ופשוט לא לאפשר אכילה ושתייה, בדיוק כמו בתאטרון. אולי לתת בלעדיות לבתי הקולנוע למכור מזון ליד הקולנוע בשביל הזלילות לפני או אחרי.
לא ברורה לי הטענה שאי אפשר לשרוד סרט של 3-4 שעות בלי אינפוט.
זו כמו הטענה שצריך להוסיף את מחיר הסנדוויץ' למחיר כרטיס טיסה לו-קוסט לאירופה.
מרגילים אנשים שחוויה מסוימת היא עם אוכל, ואח"כ זה באמת נהפך לחלק מהחוויה.
משה
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
כבר יותר מארבע שנים שאני לא רואה בית קולנוע מבפנים
חייב לומר שזה כלל לא חסר לי
חייב לומר שזה כלל לא חסר לי
העיניין הוא שכמו שגרמו לזה להיות חלק מהחוויה שלך, אפשר גם (אם רוצים) לגרום לזה להפסיק להיות חלק מהחוויה.שי-כ כתב:נכון! פופקורן זה בהחלט חלק מהחוויהבבית אני מעדיף עם בירה ליד
...
הרבה מהדברים שאנו מורגלים אליהם, החלו פעם כשיטה של מישהו לעשות כסף.
אולי כדאי לפתוח רשת מסעדות עממיות, שמצמידים אליהן בית קולנוע. כל פעם שנלך לאכול, נרגיש שחייבים לקנח באיזה סרט טוב
משה
מעבר לנושא של האוכל, האם הוא מרעיש או לא , מסריח או לא , יש גם את נושא הלסתות של האנשים , שלאחר מס' רב של שנים בקולנוע , גיליתי מנעד רחב של סוגים שמתפקדים בצורה שונה בזמן לעיסה , אם ניקח לצורך העניין ( מנסיון אישי ) לעיסת מלפפון , אז יש את הלסת השקטה שבקושי שומעים צליל , אך יש את הלסת המתפרצת שמפרקת את המלפפון לגורמים וכותשת אותו דק דק ואפשר לשמוע את זעקת המלפפון תוך כדי שכל נוזל שבו עף לכל הכיוונים בחלל הפה ובחלל האולם .
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
lironk כתב:מעבר לנושא של האוכל, האם הוא מרעיש או לא , מסריח או לא , יש גם את נושא הלסתות של האנשים , שלאחר מס' רב של שנים בקולנוע , גיליתי מנעד רחב של סוגים שמתפקדים בצורה שונה בזמן לעיסה , אם ניקח לצורך העניין ( מנסיון אישי ) לעיסת מלפפון , אז יש את הלסת השקטה שבקושי שומעים צליל , אך יש את הלסת המתפרצת שמפרקת את המלפפון לגורמים וכותשת אותו דק דק ואפשר לשמוע את זעקת המלפפון תוך כדי שכל נוזל שבו עף לכל הכיוונים בחלל הפה ובחלל האולם ....
שווה לפחות סרט תיעודי ביס דוקו
יוחזרו הבקבוקים המתגלגלים לאלתר!!!!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היית בסינמה סיטי או יס פלאנט רשל"צ?אולי כדאי לפתוח רשת מסעדות עממיות, שמצמידים אליהן בית קולנוע. כל פעם שנלך לאכול, נרגיש שחייבים לקנח באיזה סרט טוב חיוך...
זה בדיוק הרעיון שם...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
סרט בלי פופקורן?moco כתב:העיניין הוא שכמו שגרמו לזה להיות חלק מהחוויה שלך, אפשר גם (אם רוצים) לגרום לזה להפסיק להיות חלק מהחוויה.שי-כ כתב:נכון! פופקורן זה בהחלט חלק מהחוויהבבית אני מעדיף עם בירה ליד
...
הרבה מהדברים שאנו מורגלים אליהם, החלו פעם כשיטה של מישהו לעשות כסף.
אולי כדאי לפתוח רשת מסעדות עממיות, שמצמידים אליהן בית קולנוע. כל פעם שנלך לאכול, נרגיש שחייבים לקנח באיזה סרט טוב...
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
עם או בלי קשר, הרבה יותר כיף שם בהשווה לסינמה סיטי מהצד השני של המחלף..oferlaor כתב:היית בסינמה סיטי או יס פלאנט רשל"צ?אולי כדאי לפתוח רשת מסעדות עממיות, שמצמידים אליהן בית קולנוע. כל פעם שנלך לאכול, נרגיש שחייבים לקנח באיזה סרט טוב חיוך...
זה בדיוק הרעיון שם......
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
מלפפון נגמר אחרי 2 דקות, גריסה ופיצוח של 500 חלקי פופקורן לוקח קצת יותר. אולי עדיף מלפפון?lironk כתב:מעבר לנושא של האוכל, האם הוא מרעיש או לא , מסריח או לא , יש גם את נושא הלסתות של האנשים , שלאחר מס' רב של שנים בקולנוע , גיליתי מנעד רחב של סוגים שמתפקדים בצורה שונה בזמן לעיסה , אם ניקח לצורך העניין ( מנסיון אישי ) לעיסת מלפפון , אז יש את הלסת השקטה שבקושי שומעים צליל , אך יש את הלסת המתפרצת שמפרקת את המלפפון לגורמים וכותשת אותו דק דק ואפשר לשמוע את זעקת המלפפון תוך כדי שכל נוזל שבו עף לכל הכיוונים בחלל הפה ובחלל האולם ....
הייתי פעם אחת אך לא ידעתי שהמסעדות שייכות לקולנוע.oferlaor כתב:היית בסינמה סיטי או יס פלאנט רשל"צ?אולי כדאי לפתוח רשת מסעדות עממיות, שמצמידים אליהן בית קולנוע. כל פעם שנלך לאכול, נרגיש שחייבים לקנח באיזה סרט טוב חיוך...
זה בדיוק הרעיון שם......
עופר, אם החוויה שלך משם, אז בשביל מה להכניס צ'יפס לסרט?
משה
מלפפון אחד 2 דקות - 7 מלפפונים = 14 דקות ,mulder כתב:מלפפון נגמר אחרי 2 דקות, גריסה ופיצוח של 500 חלקי פופקורן לוקח קצת יותר. אולי עדיף מלפפון?lironk כתב:מעבר לנושא של האוכל, האם הוא מרעיש או לא , מסריח או לא , יש גם את נושא הלסתות של האנשים , שלאחר מס' רב של שנים בקולנוע , גיליתי מנעד רחב של סוגים שמתפקדים בצורה שונה בזמן לעיסה , אם ניקח לצורך העניין ( מנסיון אישי ) לעיסת מלפפון , אז יש את הלסת השקטה שבקושי שומעים צליל , אך יש את הלסת המתפרצת שמפרקת את המלפפון לגורמים וכותשת אותו דק דק ואפשר לשמוע את זעקת המלפפון תוך כדי שכל נוזל שבו עף לכל הכיוונים בחלל הפה ובחלל האולם .......
עכשיו ברצינות כמו שכתבתי , סרט מבחינתי הוא כמו קונצרט , הצגה או מופע סטנד אפ , צריך לאסור את העניין לחלוטין.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
מאוד מאכזב שהחוק לא אושר.oferlaor כתב:למאמר: חוק הפופקורן - ידעתם שהוא לא אושר?
ביקור ביס פלאנט בראשון הבהיר לי שחוק הפופקרן לא אושר, בדרך הקשה....
יצא לי בזמנו לצפות בסרט "עלייתו של האביר האפל"
אני וחבר שלי הבאנו תיקים קטנים לקולנוע, ובו הכנסנו ממתקים מכל טוב.
לא בדקו אותנו בכלל. מה המצב כיום ביס פלאנט בראשון?
האם מחפשים בתוך התיקים בכניסה לאולם הקולנוע בו מציג הסרט?