שרשור תגובות: מסך OLED קעור של LG 55EA980Y
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הרכב שלי בליסינג, לא חושב שזה יעזור במשהו...
נאלץ להמתין טיפה, התבגרתי ויש לי יותר סבלנות היום...
נאלץ להמתין טיפה, התבגרתי ויש לי יותר סבלנות היום...
איכות בנייה כולל כל הרכיבים שבונים את המסך ובמיוחד פנלאיכות בניה מתאר מבנה חיצוני, לא פאנל. נראה שפיקסלים תקולים זה חלק ממגבלת הטכנולוגיה בעת הזו....
לא יתכן שמסך עם 5 פיקסלים שרופים לאחר מעט עבודה וחודשיים בחיים
זה אומר הרבה דברים גרועים .
בטח ובטח לא ממקבל ציון 10 בכלום .
כתבת זמן תגובה 0.1 MS זה כמו LEDלא כתבתי שזמן התגובה איטי. המספרים של פלזמה לא רלוונטיים כי הם מתארים נתון שונה - הבהוב מהיר שנחוץ לייצור צבעי ביניים....
פלזמה הרבה יותר מהירה מ- OLED .
אני חייב לומר לא מבין מה זה OLED כאשר זמן תגובה בשמיים , תקרא מאמרים שלך לפני שנה ושנתיים עם הסבר שזמן תגובה יהיה כמו פלזמה
מסך של פיליפס 21:9 לפני 3 שנים 0.05 MS ,אין LCD או led שיורדים מתחת ל 1ms. הפאנלים לא תומכים בכך. הצהרות היצרנים נובעות מתרגילים שהם עושים עם תאורה אחורית ומני תרגילי עיבוד תמונה - לא יכולות הפאנל....
יש מסכי מחשב עם 0.1 MS ועוד...
הקונטרס הטבעי שאתה מודד הוא כמה אלפים בלבד ב- LEDהקונטרסט בכל מסך led כמעט היום הוא אינסופי. המטרה היתה לנסות ולמדוד את הפאנל - הנתון הזה ניתן עם לא מעט בעיות מדידה וקשיים ואכן הוא בספק מסויים (הערתי על כך גם בעבר) ובכל זאת הוא הגבוה ביותר שמדדתי מעולם על פאנל כלשהו ולכן הובא....
וקראתי המון ביקורות שלך
והוא בטח לא אין סופי לפי המדידה שלך
גם סמסונג OLED במדידה הגיע ל- 71000:1 אבל לא אין סופי
אני חייב לציין את האמינות שלך לאורך כל הכתבה על הפקסלים לתאורה לא שווה במסך !
ה- LAG הוא לא גבוה למדי , הוא בלתי אפשרי למשחקים , הוא גרוע מאודאכן ה lag בוידאו גבוה למדי. המטרה של הבאת נתון זה הוא בכדי שמי שמעוניין בגיימינג יחליטו אם זה מתאים להם ומי שזקוק בהתאמות ליפסינק לרסיברים יוכלו לדעת סדר גודל של דיליי אופייני....
אין שום מסך שראיתי שמגיע לנתונים כל כך גרועים בחיבור למחשב .
לא שיכללת זאת בשום ציון , חייב לומר הציונים לא משקפים את המסך שלא בשל לקנייה .
לא סתם אתרים מובילים מציינים על תגעו ועל תקנו את OLED !
באמת תודה על הנתונים של OLED והאמינות לאורך הכתבה
הציונים שנתת בסוף הכתבה גבוהים בהרבה ממה שצריך להיות בפועל
לפי הפיקסלים השרופים הרבים שיש , LAG בשמיים שזה כשלון , חוסר אחידות של תאורה במסך
צריך להיות ציונים נכשל
עם הזהרה לא לקנות
תקח את המחיר $15,000 על המסך
צריך הזהרה לא לקנות ולברוח , זה חוצפה למכור טכנולוגיה לא בשלה עם 1000 בעיות ...
שלא לדבר כחול במסך אחרי כמה אלפי שעות יורד איכותו ועוד...
שלא לדבר אין אורך חיי מסך מוצהר ( בכל יצור LED מהיום הראשון הוצהר אורך חיי מסך גם ב- LCD )
שוב טכנולוגיה לא בשלה למכירה , היצרנים יודעים זאת ומנצלים זאת לרעה
לא מומלץ לחשוב להחליף את פלזמה
חישוב מדהים ומדוייק גם בחשיבהלא הייתי מתלהב מדי מטכנולוגיות ייצור חדשות, זה לוקח הרבה מאוד זמן לבנות מפעל ולהרים שיטת ייצור חדשה - הצפי שלי הוא הוזלות של כ-30%-40% בכל שנה. כלומר חצי מחיר עוד שנה וחצי....
הצלחת לפשט ולהסביר הנהדר
לא חושב שיהיה חור בטכנולוגיה יש פנסוניק שרק יורדים המחירים בחו"ל למסך הדגלפלזמה בינתיים היא גשר טוב עד ש-OLED יתפוס כראוי. אפשר רק לקוות שהמחירים ירדו מספיק מהר בשביל שלא יוותר חור בין הטכנולוגיות. להערכתי יהיה חור די גדול לוידאופילים בספייס הזה בכמה השנים הקרובות....
יש פלזמה סמסונג ושנה הבאה אפילו טוב יותר עם HDMI 2
יהיה שמח
סוקודה אוקטביה / סופרב מבלי להיכנס לדיון זה לשחק רולטהdor8 כתב:אור,
סקודה סופרב זה רכב מצוין ולא ממהרים למכור אותו!...
מכוניות יפות מרווחות ומהירות אבל עם צרות מכאן ועד אילת
מכוניות סקודה שב30,000 קמ הולך מנוע או גיר ב15,000 קמ ולא אחת ולא שתיים
זה לא נקרא רכב אמין
עם ברכישה פרטית כבר עדיך OLED על פני הסקודה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
כל הנתונים שהבאת פשוט תלושים מהמציאות.לא חושב שיהיה חור בטכנולוגיה יש פנסוניק שרק יורדים המחירים בחו"ל למסך הדגל
יהיה שמח...
למסכי פלזמה לא יהיה hdmi 2.0 כי הם לא יכולים טכנולוגית להציג 4k!
סמסונג לא ימכרו פלזמות לאורך זמן וההודעה על הפסקת היצור תהיה בקרוב מאוד.
בהחלט יהיה שמח אבל עם מסכי oled .
אין לך מה לפחד מהתקדמות הטכנולוגיה, זה דבר נפלא!!!
-
oferlaor
- מנהל

xdcee3
דעתך שונה, וזה בסדר. זו דעתי והביקורת שלי...
לא סתם כתבתי ציון אלא הקפדתי לכלול מספרים ונתונים. אם אתה לא מסכים עם המספרים שציינתי שם, זו זכותך ואתה יכול לתת להן אינטרפרטציה משלך. אני דובק בציונים שנתתי
לגבי סמסונג OLED, לא מדדתי, ולכן אין לי שמץ מה הוא.
לגבי זמני תגובה במסכי LCD, אתה טועה לחלוטין. זה אפילו לא קרוב למספרים שאתה מדבר עליהם - מכיוון שהם משלבים במספרים תרגילים שהם עושים עם תאורה אחורית.
כמו שכתבתי, זמן תגובה בפלזמה מאוד קצרה אבל זה לא בר השוואה מכיוון שזה לא זמן תגובה בין גוונים אלא בין תא דלוק לכבוי (קרי: השוואת תפוזים לתפוחים).
לגבי LAG - ציינתי שהוא גבוה. מכיוון שזו ביקורת ראשונה שלנו עם LAG, אנחנו לא משקללים את זה בציונים. כשנצבור מספיק מסכים עם מדידות נוסיף את זה גם לציון.
לגבי ההערות שלך על האמינות שלי. אין לי מושג מה אתה אומר. אם אני לא אמין, אל תקרא את מה שאני כותב...
דעתך שונה, וזה בסדר. זו דעתי והביקורת שלי...
לא סתם כתבתי ציון אלא הקפדתי לכלול מספרים ונתונים. אם אתה לא מסכים עם המספרים שציינתי שם, זו זכותך ואתה יכול לתת להן אינטרפרטציה משלך. אני דובק בציונים שנתתי
לגבי סמסונג OLED, לא מדדתי, ולכן אין לי שמץ מה הוא.
לגבי זמני תגובה במסכי LCD, אתה טועה לחלוטין. זה אפילו לא קרוב למספרים שאתה מדבר עליהם - מכיוון שהם משלבים במספרים תרגילים שהם עושים עם תאורה אחורית.
כמו שכתבתי, זמן תגובה בפלזמה מאוד קצרה אבל זה לא בר השוואה מכיוון שזה לא זמן תגובה בין גוונים אלא בין תא דלוק לכבוי (קרי: השוואת תפוזים לתפוחים).
לגבי LAG - ציינתי שהוא גבוה. מכיוון שזו ביקורת ראשונה שלנו עם LAG, אנחנו לא משקללים את זה בציונים. כשנצבור מספיק מסכים עם מדידות נוסיף את זה גם לציון.
לגבי ההערות שלך על האמינות שלי. אין לי מושג מה אתה אומר. אם אני לא אמין, אל תקרא את מה שאני כותב...
עפר, תודה על הסקירה המפורטת. המסך פשוט חלומי.
אם אפשר ביקורת קטנה לעתיד, משהו קטן שהפריע לי.
בכל הסקירה חסרה לי תמונה ברורה ומלאה של המסך מהחזית או בזוית קלה (למעט התמונה הראשונה שהיא תמונת פרסומת). במקום זאת יש הרבה תמונות תקריב או זויות חדות עם עומק שדה נמוך, שלא ממש מאפשרות להתרשם ממראה המסך, בכל זאת מדובר במראה מיוחד של קמירות שלא ניתן לראות בביקורת.
אם אפשר ביקורת קטנה לעתיד, משהו קטן שהפריע לי.
בכל הסקירה חסרה לי תמונה ברורה ומלאה של המסך מהחזית או בזוית קלה (למעט התמונה הראשונה שהיא תמונת פרסומת). במקום זאת יש הרבה תמונות תקריב או זויות חדות עם עומק שדה נמוך, שלא ממש מאפשרות להתרשם ממראה המסך, בכל זאת מדובר במראה מיוחד של קמירות שלא ניתן לראות בביקורת.
-
oferlaor
- מנהל

Nirmv
זה טיפה קשה כי לא באמת אפשר לתפוס את האפקט בלי להקצין אותו ולכן לרוב אני משתדל להשתמש בתמונות יח״צ בשביל התמונות האלה. במקרה הזה חשבתי שמספיקה התמונה הראשונה להמחשת הרעיון.
אם אני זוכר נכון יש כמה תמונות פרונטליות שהשארתי את הסביב ולא גזרתי רק את התוכן. צריך לשים לב לזה, כי הרקע כהה.
זה טיפה קשה כי לא באמת אפשר לתפוס את האפקט בלי להקצין אותו ולכן לרוב אני משתדל להשתמש בתמונות יח״צ בשביל התמונות האלה. במקרה הזה חשבתי שמספיקה התמונה הראשונה להמחשת הרעיון.
אם אני זוכר נכון יש כמה תמונות פרונטליות שהשארתי את הסביב ולא גזרתי רק את התוכן. צריך לשים לב לזה, כי הרקע כהה.
אני לא הבנתי את הגישה שלךdor8 כתב:כל הנתונים שהבאת פשוט תלושים מהמציאות.לא חושב שיהיה חור בטכנולוגיה יש פנסוניק שרק יורדים המחירים בחו"ל למסך הדגל
יהיה שמח...
למסכי פלזמה לא יהיה hdmi 2.0 כי הם לא יכולים טכנולוגית להציג 4k!
סמסונג לא ימכרו פלזמות לאורך זמן וההודעה על הפסקת היצור תהיה בקרוב מאוד.
בהחלט יהיה שמח אבל עם מסכי oled .
אין לך מה לפחד מהתקדמות הטכנולוגיה, זה דבר נפלא!!!...
למסכי פלזמה יכול להיות HDMI2.0 אין קשר בכלל ל - 4K
HDMI 2.0 נותן אפשרויות רבות למסך כמו טווח צבעים גדול יותר ,תמיכה טובה יותר של H.265
מהירות תגובה 600MHZ , התאמת שפתיים לקול ועוד הרבה אפשרויות
כך שלפני שאתה משפיל אדם , יורד עליו מר dor8
כדאי שתשאל
דרך הגב גם פלזמה 2013 F8500 תקבל שדרוג ל-HDMI 2.0 עפ"י אתרים בחו"ל
כך שאתה מעליב ,בלי להבין על מה אתה כותב ?
סמסונג ו-LG ימכרו פלזמות גם ב- 2014 דגמים חדשים
וגם 2015 יהיו פלזמות
מי אמר שאני מפחד מהתקדמות ?אין לך מה לפחד מהתקדמות הטכנולוגיה, זה דבר נפלא!!!...
אתה ממשיך להדביק לי דברי "הבל" ושטויות
כל מה שטענתי שטכנולוגיה OLED לא מתאימה עדיין לשיווק ,זה עדיין פיתוח ,זאת דעתי ודעה של אנשי מקצוע מהמובילים בעולם .
כך גם אתר CNET כותב , פשוט לא לקנות OLED
http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57 ... levisions/
אם יבואן שולח את המסך הכי טוב שלו לחו"ד לעיתונאי ויש 5 פיקסלים שרופים ,זה מדליק פרוזקטור אדום .
אנשים עם LED פיקסלים 3 שרופים מחליפים להם מסך או שהם תובעים בבית משפט את היבואן .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
DOR8 אני לא חבר שלךdor8 כתב:xdsee3 ,
המקום היחיד בו יהיו פלזמות ב2015 זה רק בחלומות שלך!
ותפסיק להתלהם ולהתסיס. אתה עושה זאת בכל שרשור והודעה שלך וזה נגד חוקי הפורום....
אתה מטריד אותי
אתה כל שרשור רודף אחראי , אין לך חברים ?
תחפש חיים במקום אחר
תפסיק לרדוף אחראי
השפה שאתה פונה אלי מגעילה
פניתי למנהלי הפורום על הטרדה טורדנית שלך .
מי שמתסיס , מתלהם זה אתה ( אתה לא רואה את הדבשת שלך )
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
1. ח"ח על הסקירה המקיפה.
גם לי שלוש שנים נשמע לי קצת אופטימי. עד כה, קבועיי הזמן ב OLED הם כמו היפוך של שנות כלב: כל 7 שנים זו שנה אחת ..
גם לי שלוש שנים נשמע לי קצת אופטימי. עד כה, קבועיי הזמן ב OLED הם כמו היפוך של שנות כלב: כל 7 שנים זו שנה אחת ..
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
-
oferlaor
- מנהל

הביקורת של CNET על OLED לוקה בהרבה בעיות:
1. הם מתבססים על מודל אחד שהוא נצרב להם. המודל שאני בדקתי לא עשה סימני צריבה גם כאשר השארתי לזמן רב ריבוע כחול. יתכן שפספסתי אבל אני לא ראיתי במודל של LG צריבה.
2. לא כל המסכים מעוקלים - יש גם גרסא שטוחה, כך שעוד נושא שלהם בעייתי.
3. עלות זה באמת בעיה, אבל זו בעיה לקהל הרחב, לא לקהל הפוטנציאלי של OLED כרגע...
1. הם מתבססים על מודל אחד שהוא נצרב להם. המודל שאני בדקתי לא עשה סימני צריבה גם כאשר השארתי לזמן רב ריבוע כחול. יתכן שפספסתי אבל אני לא ראיתי במודל של LG צריבה.
2. לא כל המסכים מעוקלים - יש גם גרסא שטוחה, כך שעוד נושא שלהם בעייתי.
3. עלות זה באמת בעיה, אבל זו בעיה לקהל הרחב, לא לקהל הפוטנציאלי של OLED כרגע...