Uncharted 4: A Thief's End

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #41 

תתפלא, גל, אבל גם משחקים שיצאו ל PC קיבלו ציונים מאתרים ומגזינים שהתברר מאוחר יותר שהיו בקשרים קרובים מדי עם החברות הפצה או מפתחי המשחקים. אתה בטח חושב שבגלל שאני PC גיימר יש לי איזה סוג של אנטי לקונסולות וזה לא נכון. שכל אחד יעשה את הבחירה שלו. מה שחשוב בסופו של דבר זה להנות מחווית המשחק.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #42 

toxin כתב:תתפלא, גל, אבל גם משחקים שיצאו ל PC קיבלו ציונים מאתרים ומגזינים שהתברר מאוחר יותר שהיו בקשרים קרובים מדי עם החברות הפצה או מפתחי המשחקים. אתה בטח חושב שבגלל שאני PC גיימר יש לי איזה סוג של אנטי לקונסולות וזה לא נכון. שכל אחד יעשה את הבחירה שלו. מה שחשוב בסופו של דבר זה להנות מחווית המשחק.
...
זה הרושם שאתה מותיר בסופו של דבר, תשים לב לזה. :)
יצאו כמה וכמה משחקי מחשב (טובים מאוד) שלא יצאו לקונסולות, היית מקבל ממני (ובטח מאחרים) רק פרגון ודברי שבח עליהם, למה לא?
הרי כל הדיון פה הוא על המשחק עצמו, אבל בחרת לומר את דעתך על האתרים והמגזינים שלכאורה מנפחים ציונים.
הדגשתי את המשפט הכי רלוונטי תכל'ס.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #43 

אז לא הבנת נכון. לא אמרתי שהמשחק לא שווה ציון גבוה, אלא התייחסתי למה שערן כתב ואני מסכים לגמרי עם זה בלי קשר אם זה משחק למחשב או לקונסולה:

אהבתי מאוד את שלושת הראשונים, בטוח שאשחק גם ברביעי ואני בטוח שהוא משחק מצויין, אבל לתת 10 למשחק? אין לו שום חיסרונות? המשחק מושלם?
הייתה לי מורה שהייתה אומרת ש 100 מקבל רק אלוהים, קצת מטופש אבל יש משהו מאחורי זה, שום דבר לא מושלם ו 100 זה מושלם.
...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #44 

ראשית, כמו שכבר אמרו, צריך לקחת ציונים של ביקורות (במיוחד של אתרים מסחריים גדולים) בערבון מוגבל. יש לי כמה ערוצים ביוטיוב של מבקרים פרטיים שאני הרבה יותר מעריך את הדעה שלהם. שנית, צריך לזכור שאת הציון בסופו של דבר נותן מבקר ביחס לנקודת זמן מסויימת. בנקודת הזמן הזו הוא מכניס (גם אם זה בתת מודע שלו בכלל) את כל המסביב שיש לגבי המשחק, זה כולל בתוכו גם את כל ההייפ, את הציפיות מהכותר וציפיות ביחס למה שמקובל בתעשייה באותו הרגע הנתון. לדעתי, משחק (או בכלל מוצר) בהחלט יכול לקבל ציון של 10. זה אומר שהוא מספק את הסחורה (לזכור שזה סובייקטיבי לגמרי בעיניי המבקר + אולי השפעה גם של האתר המסחרי) בכל האספקטים. שכל הדברים בו נעשו כמו שצריך שניכרת השקעה בכל האספקטים שעושים משחק למשחק טוב. ושוב חשוב לזכור - באותו זמן של הביקורת. (אני מדגיש את זה כי הרי ברור לכולנו שאם ניקח משחקים עם ציון "מושלם" מלפני הרבה שנים, נגלה שהם אולי נכשלים כיום. אני לא בטוח שמשחק כמו HALF LIFE למשל היה "עובר מסך" היום. אפילו משחקי האנצ'רטד שלדעתי היו מעולים, היו ככל הנראה מקבלים ציון נמוך יותר.)
אני חייב לציין שאהבתי מאד את סדרת אנצ'רטד ואני סמוך ובטוח שאוהב מאד את הרביעי הבא עלינו לטובה. אני מתחבר לסגנון. אבל, אלו משחקים שלא היו מקבלים אצלי ציון של 10. (אני מדבר על השלושה הקודמים). למה? כי בעיניי הם לא מושלמים ויש להם הרבה אספקטים טעונים שיפור. ה- AI אף פעם לא היה מוצלח בעיניי, לא אהבתי את הטוויסט העל-טבעי אליו הם זלגו ולדעתי המשחקים כולם קצת חסרי איזון ונותנים לעיתים תחושה שהמשחק מרמה. (דוגמא שצריך לרוקן לפעמים מחסנית שלמה כדי להרוג מישהו אבל מכה פיזית אחת מאחור מחסלת את האויב בקלות. או שאויבים לא מתקשים לפגוע בך בול ממרחק של 400 מטר תוך כדי שגם אתה וגם הם בתנועה.)
(גם The Last of US לוקה לדעתי בלא מעט אספקטים, אבל גם בו, החסרונות מתגמדים מול שלל הדברים המדהימים שעשויים ללא דופי וללא תחרות בשוק).
שורה תחתונה, משחק נמדד בחוויה ובעמידה בציפיות. בגלל זה, משחקי אינדי פשוטים יחסית יכולים לקבל ציון גבוה מאד ומשחקים כמו AC Unity, Destiny ועוד רבים אחרים מקבלים לפעמים ביקורות נמוכות ואף חוסר אהדה ופירגון מקהל הלקוחות שלהם. מודדים אותך ברגע נתון מול מה שמצפים ממך בכלל כסטודיו ומה שמצפים מהמשחק שלך באותו הג'אנר.

וגל,
נהנה ממנו מאד (Y) אחלה משחק. גם בו יש הרבה דברים שהביצוע שלהם לקוי בעיניי, אבל בכללי וכמשחק שלם - הוא מעולה.
תודה (b)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73215
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #45 

המשחק שוחרר ומקבל ממוצע ציונים של 93:

http://www.metacritic.com/game/playstat ... ic-reviews

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #46 

שאלה: אני יודע ש באג יקרנים (הייתי עדין בביטוי שבחרתי) אבל יש משהו שאני מפספס לגבי התמחור? הם דורשים 360 שקלים לעומת 260 במקומות אחרים כמו זה:
http://vgs.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7% ... hiefs-end/

זו אותה גרסא?

אני תמיד מזמין מאמזון UK אגב

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #47 

אותה גירסה, באג יקרנים, ענית לעצמך.

ד"א, באמזון יוצא לי GBP 46.32 שזה בערך 260 ש"ח, אז למה לקנות מחו"ל אם זה אותו מחיר בארץ?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #48 

ברור, אם המחיר זהה ארכוש בארץ, רק רציתי לוודא שזו אותה גירסא.

יש מקום מומלץ לרכישה מקוונת?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #49 

לא מכיר ל PS4, כל המשחקים הדיגיטליים ל PS4 רכשתי מה PSN.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #50 

לא חשבתי על האופציה הזו עד עכשיו.. אתה ממליץ?

האם המחיר רכישה דרך PSN זהה למחיר רכישה דיגיטלית באמזון?

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #51 

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #52 

...
·

הם מפנים ל BASE וטוענים שהמחיר הוא 211 ש"ח כולל משלוח, אבל כשנכנסים ללינק המחיר הוא £43.99 שזה כ 240 ש"ח.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #53 

oris74 כתב:לא חשבתי על האופציה הזו עד עכשיו.. אתה ממליץ?

האם המחיר רכישה דרך PSN זהה למחיר רכישה דיגיטלית באמזון?
...
·

אני בודק כל מקרה לגופו, אם המחיר טוב אני קונה מה PSN.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #54 

Huber כתב:
...
...
·

הם מפנים ל BASE וטוענים שהמחיר הוא 211 ש"ח כולל משלוח, אבל כשנכנסים ללינק המחיר הוא £43.99 שזה כ 240 ש"ח.
...
באמזון ארה"ב יוצא 60$
http://www.amazon.com/dp/B017DN27JS/ref ... UTF8&psc=1

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #55 

אורי, זה קוד דיגיטלי, אני מעדיף משחק פיזי אם המחיר קרוב. וד"א, אם כבר קוד דיגיטלי, המחיר למיטב זיכרוני הוא 60$ גם ב PSN, אז אין צורך במתווכים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #56 

מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות בו בארץ?
ביררתי עם אייבורי, אין להם כרגע במלאי. ל- KSP אין מלאי באזור שלי, צריך להזמין (וגם מעדיף לא לרכוש אצלהם למען האמת).
ניסיתי להזמין מ- VGS אך אין להם במלאי את הגרסא הרגילה ב- 260ש"ח והציעו לי גרסאת DAY ONE ב- 290 ש"ח עם DLC. הבעיה היא שמעולם לא שמעתי על גרסא כזו, אין לזה שום אזכור באינטרנט לכן נראה לי שניסו לדחוף לי חירטוט. אם זה אכן כך, אז עקרונית אני לא אזמין משם.
מישהו מכיר מקום אמין וזול?

*באופן רגיל אני נוטה להזמין מחו"ל, אך ההפרש במחיר לא גדול וגם בא לי לשחק בימים הקרובים ולא בעוד חודש-חודשיים (תודה לדואר ישראל).

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #57 

jacko-il כתב:מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות בו בארץ?
ביררתי עם אייבורי, אין להם כרגע במלאי. ל- KSP אין מלאי באזור שלי, צריך להזמין (וגם מעדיף לא לרכוש אצלהם למען האמת).
ניסיתי להזמין מ- VGS אך אין להם במלאי את הגרסא הרגילה ב- 260ש"ח והציעו לי גרסאת DAY ONE ב- 290 ש"ח עם DLC. הבעיה היא שמעולם לא שמעתי על גרסא כזו, אין לזה שום אזכור באינטרנט לכן נראה לי שניסו לדחוף לי חירטוט. אם זה אכן כך, אז עקרונית אני לא אזמין משם.

*באופן רגיל אני נוטה להזמין מחו"ל, אך ההפרש במחיר לא גדול וגם בא לי לשחק בימים הקרובים ולא בעוד חודש-חודשיים (תודה לדואר ישראל).
...
בגרנד קניון
http://www.enjoystick.co.il/Product/ps4 ... 7%9E%D7%AA

לא יודע אם יש להם סניף גם בביאליק קריון

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #58 

jacko-il כתב:מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות בו בארץ?

...
·

לגבי VGS, אם זו גירסת ה DELUXE אז זה מאוד משתלם!

אם לא תמצא בארץ יש באמזון בכ 280 ש"ח כולל הכל (7 ימי משלוח, לרב לפי נסיוני מגיע מוקדם יותר), או זול יותר אם תהיה מוכן לקוד דיגיטלי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #59 

@Huber
·
לא DELUXE ולא נעליים, גרסא רגילה לגמרי, רק שינו את המחיר מ- 260 ש"ח שאין במלאי ל- 290 ש"ח שיש במלאי. והוסיפו לתיאור מהדורת DAY ONE הכולל DLC. העניין הוא שאין באמת גרסא כזו. לא שמעתי על מהדורה כזו ולא ידוע לי על DLC שיש כרגע למשחק הזה. כל מה שיש זה DAY ONE PATCH שכמובן מעדכן כל גרסא באשר היא.
זה מה שהם מציעים, אשמח אם מישהו ימצא לזה תימוכין ברשת:
http://vgs.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7% ... -end-copy/

לאנג'ויסטיק סניף חיפה אין כרגע במלאי, אך צפוי להגיע אולי היום בערב. ביקשו ממני לברר מולם בערב ואולי ישמרו לי.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #60 

אמזון גרמניה יוצא כ 260 שח אבל צריך לבדוק היטב כי פעם הזמנתי משם משחק והדיבוב היה בגרמנית ללא יכולת לשנות...

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”