מרטין - החנות המפעל עברה להוד השרוןMartinHSabag כתב:החדר שינה שלי גם מ-SIMPLY WOOD....אבל אני לא מצלם אותו...![]()
אגב, אני מקווה שרכשתם בחנות המפעל שלהם בגני-עם (ליד הוד השרון) שכן, זה משמעותית יותר זול ממה שנמכרים הרהיטים שלהם בחנויות ליד איקאה למשל......
התחדשתי במזנון למערכת שלי - תמונות
-
כרמי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1150
- שם מלא: כרמי
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
aloni כתב:לפחות אני, איך ניחשת לפי זה שאין את המפיות רשת האלו?guyezra כתב:יפה מאוד
נכון ששניכם רווקים...?......
עוד כמה ימים אני אשים תמונות של הסלון שלי ותבין...
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
ניסים תודה, אכן התאורה עשתה הבדל גדול, האמת שכל כך שנאתי את הקודמת שהייתי קרוב פשוט לתלוש אותה ללא רחם ולהדליק נר.
אבי, תודה.
אופיר, חכה חכה, איתך אני אסגור כבר חשבון
כרמי, אני עוד לא סגור, אני מניח ש- או סופטק או הבחור ההוא (הבעיה היא שהוא לא זמין בזמן הקרוב והפנינה מתקרבת...).
גיא הדובר, יאללה מחכים בקוצר רוח.
אם הקטע הוא אכן המפיות/מפות הרשת/מקרמה או אין שקוראים לזה אני מציע לעשות תחרות למי יש יותר כאלו בבית או לחילופין למי ההנהלה הכי הרסה את הסטאפ עקב הטלת מגבלות.
בעצם זה לא יפה שאני מדבר על זה
אבי, תודה.
אופיר, חכה חכה, איתך אני אסגור כבר חשבון
כרמי, אני עוד לא סגור, אני מניח ש- או סופטק או הבחור ההוא (הבעיה היא שהוא לא זמין בזמן הקרוב והפנינה מתקרבת...).
גיא הדובר, יאללה מחכים בקוצר רוח.
אם הקטע הוא אכן המפיות/מפות הרשת/מקרמה או אין שקוראים לזה אני מציע לעשות תחרות למי יש יותר כאלו בבית או לחילופין למי ההנהלה הכי הרסה את הסטאפ עקב הטלת מגבלות.
בעצם זה לא יפה שאני מדבר על זה
HiFiMusic IL
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
אל תיקח ללב אלוני.
אני מבין שהשידה משמאל שם...כי היא פשוט חייבת להיות שם ואין פתרון אחר.
יש לך חתיכת סלון יפה, כל הכבוד על העיצוב...less is more...ממש כמו קינלי סודה
אני מבין שהשידה משמאל שם...כי היא פשוט חייבת להיות שם ואין פתרון אחר.
יש לך חתיכת סלון יפה, כל הכבוד על העיצוב...less is more...ממש כמו קינלי סודה
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

צוחק יאבוייה.
אני אוהב את ה- "שידה" שם, בהתחלה כל הרכיבים היו בתוך המזנון, אחר"כ מעליו, ומאז שהגיעה ה-"שידה" אני רגוע.
אני אוהב את ה- "שידה" שם, בהתחלה כל הרכיבים היו בתוך המזנון, אחר"כ מעליו, ומאז שהגיעה ה-"שידה" אני רגוע.
HiFiMusic IL
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

אההה, ושכחתי לספר, היום היו אצלי זוג חברים שמזמן לא היו.
האשה אמרה "איזה יופי עיצבת את הסלון, אבל אני יכולה להגיד לך משהו קטן? הרמקולים ממש לא קשורים שם"

האשה אמרה "איזה יופי עיצבת את הסלון, אבל אני יכולה להגיד לך משהו קטן? הרמקולים ממש לא קשורים שם"
HiFiMusic IL
- nirgen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1662
עכשיו תאר לך שהיית מגיע הביתה עם הדייט באופציה להיות אשתך לעתיד והיא יורה לעברך דבר כזה
מה תעשה ?
מה תעשה ?
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
וואו, אלוני....זה אשכרה דקירה בלב מה שהיא אמרה לך :O
אני ישר מסלק אותה מהבית שלי!
אני ישר מסלק אותה מהבית שלי!
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

ניר, דייט כזאת תשאר בדיוק מה שהיא - "דייט". אני אולי לא גאון הדור אבל מטעויות אני לומד 
אופיר, איזה מסלק איזה? זה קרע אותי מצחוק
הייתי מבסוט וחשבתי עליכם, וספציפית על השירשור הזה.
אופיר, איזה מסלק איזה? זה קרע אותי מצחוק
HiFiMusic IL
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

דווקא אשתי אהבת את ה-"שידה שם"...aloni כתב:אני אוהב את ה- "שידה" שם, בהתחלה כל הרכיבים היו בתוך המזנון, אחר"כ מעליו, ומאז שהגיעה ה-"שידה" אני רגוע....
אבל אין לנו מקום...
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

בהנתן התגובות בפורום בנושא אני מניח שהיא אוהבת את הרעיון כי ככה היא יכולה להרים את כל הציוד יחד ולהשליך אותו מהחלון יחד איתך ברגע שהיא גילתה שעשית טיפול אקוסטי חדש בסלון (הדבקת כריות ושמיכות עם מסקינגטייפ שחור ולבן).

HiFiMusic IL
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

aloni כתב:בהנתן התגובות בפורום בנושא אני מניח שהיא אוהבת את הרעיון כי ככה היא יכולה להרים את כל הציוד יחד ולהשליך אותו מהחלון יחד איתך ברגע שהיא גילתה שעשית טיפול אקוסטי חדש בסלון (הדבקת כריות ושמיכות עם מסקינגטייפ שחור ולבן).
...