אלון,
ההערה שלך במקומה ואפשרית אך נופלת מהסיבות הבאות:
1. בבית יש מכשיר (42 אינץ) שנקנה בארץ לפני שהגעתי עם הצעצוע שלי והוא מוציא תמונה מדהימה, אולי אפילו טובה יותר ממה שראיתי בארה"ב. במילים אחרות, איני יכול להאשים את הוט.
2. התמונה לא מתחלפת חלק (refreshing) ונראה לפעמים שאני רואה שידור של 20 תמונות בשניה, לא יותר. בקיצור, אי אפשר לראות ספורט או כתוביות בלי לקבל כאב ראש כעבור זמן קצר.
אגב, להסיר ספק - כשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב ב-HDMI וצופה בסרטים התמונה מעולה, ממש תענוג, כמו שאני רגיל בארה"ב. כלומר המכשיר בסדר גמור, זוהי בעיה של השידור המקומי שאיני מצליח להמיר נכון.
איתי - המכשיר שלי מוציא את האות ב-1080P ו-60 הרץ (מקבל מהוט ב-50 הרץ) כך שלא ברור לי איך סטרימר יפתור את הבעיה. חוץ מזה לא השתמשתי אף פעם בסטרימר, אבל אם אני מבין נכון, סטרימר מחבר בין hard drive לטלוויזיה (דרך מחשב או ישירות) והוא מאפשר לקרוא קבצים (mkv וכו') ובעיקרון הוא עובד המחשב ולא עם ממיר של הוט. כאמור, אני לא מכיר סטרימרים ויכול להיות שאני טועה ומפספס את הרעיון.
סמסונג בשיטה אמריקאית - בעיה
-
Camper120
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
לא לא, הסטרימר היה אמור להוות מקור איכותי - אני מבין שבדקת עם מחשב - אז תשכח מזה.
כנראה שהמכשיר מתקשה להמיר את קצב התמונות - שזה גם מה שכתוב בביקורות שם.
כנראה שהמכשיר מתקשה להמיר את קצב התמונות - שזה גם מה שכתוב בביקורות שם.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
חברים, אין לי נגן oppo וראיתי אותו בפעולה אולי פעם אחת. מצד שני, קיים בו הפיצ'ר של המרת אות מ 50hz ל 60hz. הייתי שמח אם מישהו שיש לו כזה מכשיר יוכל להעיד על איכות ההמרה כי אני לא יכול להתחייב על האיכות, מן הסתם.
המכשיר הזה יודע להעביר מידע שנכנס באות הכניסה שלו ב HDMI לHDMI אחר או ל 2 יציאות בו זמנית כמו סוויץ' ובנוסף בדרך גם להעביר את האות עיבוד לשיפור התמונה לפי הגדרת המשתמש.
בנוסף הוא גם סטרימר ממש טוב ותומך ב DLNA וכו'.
יוריה,
אני לא מפרסם את המוצר אבל בבקשה אל תגיד שהציטוט לא קשור או שהמידע לא רלוונטי לפני שבדקת. זה ממש לא לעניין. אני שוב מדגיש, הפיצ'ר המבוקש קיים.
מה שכן היה לעניין בתגובה שלך זה הרצון לחסוך בעלויות ועם זה אני לא יכול להתווכח. מצד שני מ 400 ל 500 דולר, בהנחה וה oppo יודע לעשות את העבודה המבוקשת בצורה איכותית הייתי הולך עליו ומקבל חבילה יפה עם המרה ל 4K וכל המצלצלים שמסביב.
המכשיר הזה יודע להעביר מידע שנכנס באות הכניסה שלו ב HDMI לHDMI אחר או ל 2 יציאות בו זמנית כמו סוויץ' ובנוסף בדרך גם להעביר את האות עיבוד לשיפור התמונה לפי הגדרת המשתמש.
בנוסף הוא גם סטרימר ממש טוב ותומך ב DLNA וכו'.
יוריה,
אני לא מפרסם את המוצר אבל בבקשה אל תגיד שהציטוט לא קשור או שהמידע לא רלוונטי לפני שבדקת. זה ממש לא לעניין. אני שוב מדגיש, הפיצ'ר המבוקש קיים.
מה שכן היה לעניין בתגובה שלך זה הרצון לחסוך בעלויות ועם זה אני לא יכול להתווכח. מצד שני מ 400 ל 500 דולר, בהנחה וה oppo יודע לעשות את העבודה המבוקשת בצורה איכותית הייתי הולך עליו ומקבל חבילה יפה עם המרה ל 4K וכל המצלצלים שמסביב.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
http://download.oppodigital.com/BDP103/ ... h_v1.1.pdf
טוב - באמת נראה שאפשר לעשות עיבוד וידאו לתכנים מבחוץ.
אני הייתי פונה לחברה לברר שאכן הדבר נכון. זה מוצר הרבה יותר שלם ממעבד וידאו.
טוב - באמת נראה שאפשר לעשות עיבוד וידאו לתכנים מבחוץ.
אני הייתי פונה לחברה לברר שאכן הדבר נכון. זה מוצר הרבה יותר שלם ממעבד וידאו.
- יוסיבן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
קיבלתי טלוויזיה מארצות הברית כולל ממיר ( PAL NTSC) הממיר התקלקל לטענת הטכנאי של הוט היכן אפשר להשיג ממיר זה או המלצה לממיר ללא השקעה מרובה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
חבר, ממליץ לך לקבל חוות דעת שניה או להתייעץ כאן בפורום ולתת יותר פירוט בשרשור חדש שתפתח... אם כל הכבוד לטכנאי של הוט, יש בליבי ספק שהדיאגנוזה שלו מדוייקת.