ey_cat כתב:טוב, בינתיים אני עוד בוחן את ה 161 - רוק מהיר לא ממש בשבילן נשמעות לא רע במוזיקה רגועה יותר (ג'אז או רוק איטי יותר).
מה לגביי ברייק-אין? רלוונטי ב-BA ?
...
אספתי אותן מהדואר לפני שעה והן כבר עמוק באוזניים שלי!
באיזה פטמות אתה משתמש?
אני בינתיים מרוצה - הלחיצו אותי קצת פה לגבי הבאס, אבל האמת שהוא נשמע סופר מדוייק לאוזניי.
בקיצור, מי שרוצה "לנפח" את הבאסים, שיעשה את באקולייזר (אבל קודם שינסה להחליף את הסיליקונים, כי האטימה והתנוחה בתוך האוזן קריטיות לבאסים טובים!)
האמת שהטרבל קצת יותר מדאיג אותי: טיפ-טיפה חריף לאוזני, אבל אולי זה ישתפר עם הזמן...
ey_cat
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
שליחה
אצלי יש שיפור בבאס - או שזה ברייק-אין או שהתרגלתי לצליל או שהתרגלתי להרגשה של הטיפס וכך אפשר לאטום טוב יותר.
או שהכל נכון.
גיטרות ברוק נשמעות מעט צרחניות.
The future ain`t what it used to be
epony
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
שליחה
טוב, מי שאוהב להרגיש באס לא ימות על האזניות האלה, אבל מי שאוהב לשמוע באס יהנה מהן מאוד.
יש לי בעיה למצוא את הפטמות הכי נוחות לאוזני, אז נראה לי שאני אזמין ספוגים של Comply....
roi286
חבר פעיל
תגובות: 96
שליחה
טוב, גם שלי הגיעו ( לפני כבר יותר מ 3 ימים. זריזים כבר אמרתם ) גם אני רכשתי אותם כאוזניות גיבוי.
וכמו שכבר נאמר מקודם מי שאוהב להרגיש בס ( ואני מדבר על בס מדוייק ולא מרוח ) { כמוני} לא ימות על אלו...
יש לי את הזהיינזר cx55, ומשום מה אני אוהב יותר את ה cx55. עדיין אני מנסה להבין מה גורם לי לאהוב אותן יותר...
eyal1983
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
שליחה
...יותר מוסיקליות
ה 161 שטוחות
harari
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
שליחה
אספתי סופסוף את האוזניות.
ניסיתי אותן עם הSGS2. רושם ראשוני : לא נפלתי.
עוד לא האזנתי בצורה רצינית, השבוע אנסה אותן עם הDAC שלי וקבצים איכותיים ונראה על מה מדובר (למרות שזו לא תהיה סביבת ההאזנה שלהן)
epony כתב:
אני אישית מייעד את ה-A161P לעבודה ואולי גם לנייד (HTC One), וגם קניתי את המתאם הזה של MEE לטובת חיבור לדסקטופ, כי אני עושה הרבה שיחות עם סקייפ כשאני לא שומע מוזיקה
P
...
הזמנת את המתאם בנפרד? כי הוא מגיע בחבילה..
וכמו שאמרתי, הן מגיעות עם קשת לאוזן (שעוד לא ממש הצלחתי להרכיב אותה כמו שצריך)
epony
חבר במועדון 10K
שליחה
כן, הזמנתי עוד אחד שיהיה לי גם בבית וגם במשרד.
הקשתות סבבה, אבל אם משתמשים בהן אז המיקרופון עולה נורא גבוה והוא כמעט צמוד לאוזן - מוזר...
אני עוד משחק עם הפטמות כדי למצוא את הזוג שנותן את האטימה והנוחות הכי גבוהות.
עם הבאסים למדתי לחיות - כאמור, מי שאוהב ויברציות של באס לא ייפול מהרגליים בלשון המעטה, אבל הוא מאוד מדוייק ואני נהנה ממנו בסה"כ.
erashel
חבר פעיל
תגובות: 90
שליחה
באסה נגמר המבצע.. באיביי אפשר לקנות ב82.5 כולל משלוח
השאלה אם המיקרופון ושלט עובדים עם נקסוס 4? לא מצליח למצוא תשובה וודאית באינטרנט
harari
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
שליחה
חכה לתקופת החגים, תמיד יש מבצעים.
לא רואה סיבה שלא יעבוד, זה סטנדרטי. הוא אפילו בא עם מתאם שמחליף בין המגעים של האדמה והמיקרופון בשביל מכשירים ספציפיים.
אני תקוע כרגע בלי אוזניות נורמליות. כמה כבר אני אחסוך אם אחכה? לא יותר מ20$, אני לא אחכה עכשיו חודש או יותר
LQDForce
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
שליחה
יכול להיות שאוכל להזמין בשבילך במחיר הזה, אבדוק איתם.
בכל אופן שלח לי מייל [email protected]
ey_cat
חבר פעיל במיוחד
שליחה
טוב התייאשתי - הן כניראה לא בשבילי וזה לא שלא נתתי להן הזדמנות.
נייטרלי, שטוח, נו באמת... ככה לא באמת נשמעת מוזיקה, לא בבית לא באולפן ולא בהופעה (לפחות בסגנונות שאני שומע שזה הכל חוץ מקלאסי מזרחית ופופ רך).
כמו שידידי Johnny Rotten אמר פעם: !!! NO FUN.
בקרוב בלוחות (לקיצור תהליכים שילחו ה"פ).
epony
חבר במועדון 10K
שליחה
ey_cat כתב:נייטרלי, שטוח, נו באמת... ככה לא באמת נשמעת מוזיקה, לא בבית לא באולפן ולא בהופעה (לפחות בסגנונות שאני שומע שזה הכל חוץ מקלאסי מזרחית ופופ רך).
...
אתה כמובן רשאי לדעתך וטעמך האישיים, אבל "נייטראלי" ו-"שטוח" הן בדיוק ההגדרות של איך שמוזיקה אמורה להישמע באולפן...
בהצלחה במכירה - אברר עם חברים אם מישהו מעוניין.
LQDForce
חבר פעיל במיוחד
שליחה
ey_cat תחליף את הספוגים לאלו של Comply או Sony Hybrid , אל תתייאש מוקדם מדי...
אם אתה רוצה לנסות אותם אז יש לי כמה כאלו, דבר איתי.
ey_cat
חבר פעיל במיוחד
שליחה
יש לי של Comply וגם של Sony Hybrid וגם Monster SuperTips.
הנוחות משתפרת וגם הבאס אבל חסר לי משהו. לא יכול לסביר אבל הסאונד לא "חי" אם זה אומר משהו.
LQDForce
חבר פעיל במיוחד
שליחה
מבין אותך, ככה עובד הדרייבר של האוזניות מהסוג הזה. (armature)
אם אתה מוכר אותן, תדע הלאה לקנות dynamic driver כי כנראה זה הצלילה שאתה מחפש או רגיל אליו.
ey_cat
חבר פעיל במיוחד
שליחה
LiquidForce כתב:מבין אותך, ככה עובד הדרייבר של האוזניות מהסוג הזה. (armature)
אם אתה מוכר אותן, תדע הלאה לקנות dynamic driver כי כנראה זה הצלילה שאתה מחפש או רגיל אליו.
...
יכול להיות ש BA מתאים לסגנונות מסוימים? (איטיים יותר?)
LQDForce
חבר פעיל במיוחד
שליחה
להפך, BA מגיבים הרבה יותר מהר ולכן גם מפורטים יותר.
מה שכן, הם מאוד שטוחים ונייטרלים, עם באס שפחות מרגישים אבל כן שומעים. כלומר מדויק ועמוק אבל לא מרעיד את הראש.
DD נשמע יותר טבעי כי הבאס דומיננטי ועשיר, כמו שאתה אומר יותר חי וחם.
מה שכן, יש אוזניות עם יותר מדרייבר אחד, למשל SHURE שבסדרות הגבוהות משתמשים ב 3x BA ואז גם הבאס מורגש יותר.
אני לא מכיר אוזניות עם כמה דרייברים דינמיים יחד, אבל בהחלט נראה שזה כיוון שצריך להיות בשוק בקרוב, עם 'מהפכת הביטס'
ey_cat
חבר פעיל במיוחד
שליחה
דוקא אני לא מרגיש הרבה פירוט מה 161.
LQDForce
חבר פעיל במיוחד
שליחה
עם האטמים של comply \ sony גם לא ??
דווקא הרשמים שלי היו מאוד חיוביים כשניסיתי אותן.
צליל נקי ומאוד מפורט..
עם ה comply פחות אהבתי, כי הן הפכו את הבמה לממש ממש צרה (וגם ככה באוזניות האלו הבמה לא משהו בכלל).
וגם הגבוהים איבדו המון מהחדות שלהן והלכו הרבה אחורה, וזה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה באוזניות עם דרייבר BA .
אני כן רואה אחרים מעדיפים את ה Comply איתם בגלל הבאס שהופך להיות מודגש יותר, וצליל יותר מאוזן, חם ו "טבעי".
אבל אני חושב שבשבילי ה Comply פשוט לא הולכות טוב עם אוזניות BA . היתה לי חוויה דומה עם ה SHURE SE310 .
לדעתי ה sony hybrid tips ממש טובים ל A161P ובשבילי היו עדיפים על האטמים המקוריים, שהיו לא נוחים ולקח הרבה זמן לסדר אותם על האוזן כדי להשיג אטימה יעילה.