לא ממליץ על IOS7 לIPHONE 4S
- nizan_d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
יש לי אייפון 4, לפעמים מרגיש טיפה איטי ובכל זאת כבר התרגלתי למראה ולתכונות החדשות, אני מרוצה ולא הייתי חוזר אחורה.
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
שלום
זה רק אצלי או שאופציית ה-paste כשמקלדת עברית מופיעה מנוטרלת ?
זה רק אצלי או שאופציית ה-paste כשמקלדת עברית מופיעה מנוטרלת ?
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
ליאור
האייפד שלך הוא דור 3 או 4?
מישהו ניסה Restore נקי של IOS 7 על iPad 4 ויכול לאשר שאין בעיות מיוחדות..?
תודה
תודה
...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
דור 4 ,Gili_Regev כתב:ליאור
תודה...
אני מחכה שמישהו יתגלח על זה לפני. האמת ? היתי חוזר ל 6 אם זה היה פשוט.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
על אייפד דור 3 IOS7 לא עובדת חלק לגמרי. אם היה ניתן, הייתי מחזיר את 6.1.3 בלי לחשוב פעמיים. אני מתעב את הגרסה הזו.Lior_M כתב:דור 4 ,Gili_Regev כתב:ליאור
תודה...
ליאור...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

erezsolan כתב:על אייפד דור 3 IOS7 לא עובדת חלק לגמרי. אם היה ניתן, הייתי מחזיר את 6.1.3 בלי לחשוב פעמיים. אני מתעב את הגרסה הזו.Lior_M כתב:דור 4 ,Gili_Regev כתב:ליאור
תודה...
ליאור......
מה אתם אומרים ? שווה את הסיכון ?
http://www.ibtimes.co.uk/articles/50770 ... hone4s.htm
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- esloan
-
- חבר ותיק

השאלה לא רלוונטית. מאחר ואפל נעלה את הגרסאות הללו (6.1.3 ו 6.1.4) לא ניתן להשתמש בשיטה זו לשחזור מערכת ההפעלה הקודמת.Lior_M כתב:erezsolan כתב:על אייפד דור 3 IOS7 לא עובדת חלק לגמרי. אם היה ניתן, הייתי מחזיר את 6.1.3 בלי לחשוב פעמיים. אני מתעב את הגרסה הזו.Lior_M כתב:דור 4 ,Gili_Regev כתב:ליאור
תודה...
ליאור......
http://www.ibtimes.co.uk/articles/50770 ... hone4s.htm...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מדהים.erezsolan כתב:השאלה לא רלוונטית. מאחר ואפל נעלה את הגרסאות הללו (6.1.3 ו 6.1.4) לא ניתן להשתמש בשיטה זו לשחזור מערכת ההפעלה הקודמת.Lior_M כתב:erezsolan כתב:על אייפד דור 3 IOS7 לא עובדת חלק לגמרי. אם היה ניתן, הייתי מחזיר את 6.1.3 בלי לחשוב פעמיים. אני מתעב את הגרסה הזו.Lior_M כתב:דור 4 ,Gili_Regev כתב:ליאור
תודה...
ליאור......
http://www.ibtimes.co.uk/articles/50770 ... hone4s.htm......
יחד עם הכבלים שהפסיקו לעבוד אפשר לצבוע את המכשירים שלהם בחום-ירוק ולזרוק לירקון.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
ליאור, לא הגזמת קצת?Lior_M כתב:מדהים.
יחד עם הכבלים שהפסיקו לעבוד אפשר לצבוע את המכשירים שלהם בחום-ירוק ולזרוק לירקון.
ליאור...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קצת,Itsik_G כתב:ליאור, לא הגזמת קצת?Lior_M כתב:מדהים.
ליאור......
אולי. אבל אני לא מצליח להבין למה הם הולכים עם הראש בקיר. מה אכפת לכם איזו גרסה אני מריץ ?
מה אכפת לכם באיזה כבל אני משתמש ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול להרחיב ? מה שאת אומרת נעלה ? כי אני יכול להוריד את הגרסאות מהלינק וממה שכתוב שם כל השאר מתבצע על המחשב שלי. איפה החסימה בעצם ?erezsolan כתב:השאלה לא רלוונטית. מאחר ואפל נעלה את הגרסאות הללו (6.1.3 ו 6.1.4) לא ניתן להשתמש בשיטה זו לשחזור מערכת ההפעלה הקודמת.Lior_M כתב:erezsolan כתב:על אייפד דור 3 IOS7 לא עובדת חלק לגמרי. אם היה ניתן, הייתי מחזיר את 6.1.3 בלי לחשוב פעמיים. אני מתעב את הגרסה הזו.Lior_M כתב:דור 4 ,Gili_Regev כתב:ליאור
תודה...
ליאור......
http://www.ibtimes.co.uk/articles/50770 ... hone4s.htm......
בינתיים גיליתי שגם וידאו שמנוגן עם oplayerHD לא רץ חלק כמו שהיה בגרסה הקודמת . אני מזרים אותו ברשת.
לא מבין את זה. קניתי מכשיר עם גרסה 6 למה אני לא יכול להחזיר אותו למצב שבו הוא היה זה פשוט לא הגיוני.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- esloan
-
- חבר ותיק

ללא קשר אם ניתן למצוא את גרסאות הקשוחה הקודמות (וניתן), כדי להתקין את הגרסה הקודמת, היא חייבת להיות מאושרת בשרתי אפל. כאמור, הסירה אפל את החתימה לגרסאות הישנות והשאירה רק את גרסה 7 האחרונה כזמינה להתקנה.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
באמת הזוי שאי אפשר לבצע Downgrade...
עוד יותר הזוי שמכשיר האייפד הכי עדכני כרגע ייפגע צעדכון גרסה זו..
ליאור,
אולי תגבה את התמונות הצידה, ותבצע Restore נקי על המכשיר ל- IOS7...?
אין לך מה להפסיד...
ליאור,
אין לך מה להפסיד...
...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ממה שאני קורא בפורומים, גם אנשים שביצעו התקנה נקיה סובלים מאותן בעיות בעיקר stuttering , lags ווידאו שלא רץ חלק . רוב התלונות מבעלי אייפדים עם מסך רטינה ( לפחות אני לא לבד ולא הוזה ), אני מניח שזה קשור איכשהו לבעיה כלשהי במנוע הגרפי.Gili_Regev כתב:באמת הזוי שאי אפשר לבצע Downgrade...
ליאור,
אין לך מה להפסיד......
האמת ? אני ממש מרגיש מרומה. היה לי ביד מוצר לא פחות ממושלם ואני בכלל בא מעולם האנדרואיד ומאוד היה קשה לי להודות בזה אבל הנה , אני מודה.
האייפד 4 עם IOS6.x היה מושלם, לא היה לי דבר אחד רע להגיד עליו. מעולם לא נתקלתי במוצר שעושה בדיוק את מה שאתה רוצה והכי טוב שאפשר. עכשיו יש לי איפד שעובד כמו אחרון הטאבלטים הסינים ב 600 שקל. לא מתקבל על הדעת. והכי מעצבן ? בעוד שלושה חודשים אפל יוציאו איפד חדש וימכרו לנו אותו כטאבלט הראשון שהחומרה שלו נבנתה כך שתוציא את הטוב ביותר מ IOS7. באמת תודה רבה וזו בדיוק הסיבה למה האיפד 4 הוא מכשיר ה IOS הראשון והאחרון שלי.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- esloan
-
- חבר ותיק

Reset all settings משפר את המצב משמעותית. זה גם דורש קצת הגדרות מחדש אבל לא משהו דרמטי מדי.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
ממליץ להמתין לעדכון שבוודאי יגיע ויתקן את הבעיות.
באמת לא מבין אנשים שמשדרגים מבלי קודם לקרוא ולהבין במה מדובר. הרי הביקורות לא היו להיט מהיום הראשון. מילא אני, שאובססיבי להיות עם הדבר האחרון אבל בשביל מה כולם משדרגים מבלי קודם לברר במה מדובר...
באמת לא מבין אנשים שמשדרגים מבלי קודם לקרוא ולהבין במה מדובר. הרי הביקורות לא היו להיט מהיום הראשון. מילא אני, שאובססיבי להיות עם הדבר האחרון אבל בשביל מה כולם משדרגים מבלי קודם לברר במה מדובר...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא הוגן להטיל את האשמה על ה end user. שנית, גם אני אובססיבי על שדרוגים אבל לרגע לא חשבתי שלא אוכל להתקין את הגרסה הקודמת. למעשה היו שלושה ימים שבהם אפשר היה לחזור אחורה. עכשיו אני בן ערובה. אבל יש פה כדור שלג, אני מתקשה לראות איך אפל מתמודדת עם כמות הטענות שיש בלי לתת מענה מידי של תיקון או לאפשר חזרה אחורה.oferlaor כתב:ממליץ להמתין לעדכון שבוודאי יגיע ויתקן את הבעיות.
באמת לא מבין אנשים שמשדרגים מבלי קודם לקרוא ולהבין במה מדובר. הרי הביקורות לא היו להיט מהיום הראשון. מילא אני, שאובססיבי להיות עם הדבר האחרון אבל בשביל מה כולם משדרגים מבלי קודם לברר במה מדובר......
עפר אם היית רואה בעיניים שלך לא הית מאמין שזה מוצר של אפל. אפילו וידאו לא רץ חלק. זה הזוי.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
ביקורות רציניות מאששות כי iOS7 לא תעבוד טוב על מכשירים קודמים ל 4S.
גם באייפדים יש ויש, עם אייפד 3 אני יכול לומר שהוא מקרטע וממש לא עובד במהירות של iOS6, לעומת זאת באייפד 2 עובד טוב יותר, כנראה יש אנימציות שבוטלו לטובתו.
לפני השחרור הרשמי היו שמועות שבגלל פערי הביצועים בין גרסאות האייפון לאייפד אפל כנראה תשחרר את ה iOS7 לאייפדים מאוחר יותר מהשחרור הרשמי של האייפונים, הרבה הופתעו שהן שוחררו יחד, בכל אופן, סביר להניח שברגעים אלו יושבים ומלטשים את הגרסאות הבאות 7.01 וכו', זה ללא ספק work in progress, זו מערכת הפעלה חדשה לגמרי וסביר להניח שיקח זמן עד שכל הפינות יעוגלו.
בינתיים על אייפון 5 ה iOS7 עובד לי מעולה, אצל אישתי ב 4s גם כן. באייפד 3 לא משהו בכלל, באייפד 2 סביר פלוס. כל המכשירים אחרי ריסטור מלא והגדרה כאייפון חדש.
חכו קצת סבלנות, כנראה עניין של כמה ימים/שבועות לעדכונים נוספים.
http://www.anandtech.com/show/7343/the-ios-7-review/6
[left]
I guess that's the ironic part – the flagship devices don't drop frames during the transitions, they just feel long. I can speak to iOS 7 performance which is good on the iPhone 4S and above and newest generation of iPads, performance however on the iPhone 4 and iPad 3 leaves a lot to be desired. The iPhone 4 stutters through all of its animations, has sparse use of transparency, and generally feels like it's on its last legs. The iPad 3 unfortunately is much of the same – sparse transparency, occasional stuttery parts throughout, although a lot more usable than the iPhone 4. I guess I'm just surprised to see the iPad 3 get to that point of feeling slow so fast. [/left]
גם באייפדים יש ויש, עם אייפד 3 אני יכול לומר שהוא מקרטע וממש לא עובד במהירות של iOS6, לעומת זאת באייפד 2 עובד טוב יותר, כנראה יש אנימציות שבוטלו לטובתו.
לפני השחרור הרשמי היו שמועות שבגלל פערי הביצועים בין גרסאות האייפון לאייפד אפל כנראה תשחרר את ה iOS7 לאייפדים מאוחר יותר מהשחרור הרשמי של האייפונים, הרבה הופתעו שהן שוחררו יחד, בכל אופן, סביר להניח שברגעים אלו יושבים ומלטשים את הגרסאות הבאות 7.01 וכו', זה ללא ספק work in progress, זו מערכת הפעלה חדשה לגמרי וסביר להניח שיקח זמן עד שכל הפינות יעוגלו.
בינתיים על אייפון 5 ה iOS7 עובד לי מעולה, אצל אישתי ב 4s גם כן. באייפד 3 לא משהו בכלל, באייפד 2 סביר פלוס. כל המכשירים אחרי ריסטור מלא והגדרה כאייפון חדש.
חכו קצת סבלנות, כנראה עניין של כמה ימים/שבועות לעדכונים נוספים.
http://www.anandtech.com/show/7343/the-ios-7-review/6
[left]
I guess that's the ironic part – the flagship devices don't drop frames during the transitions, they just feel long. I can speak to iOS 7 performance which is good on the iPhone 4S and above and newest generation of iPads, performance however on the iPhone 4 and iPad 3 leaves a lot to be desired. The iPhone 4 stutters through all of its animations, has sparse use of transparency, and generally feels like it's on its last legs. The iPad 3 unfortunately is much of the same – sparse transparency, occasional stuttery parts throughout, although a lot more usable than the iPhone 4. I guess I'm just surprised to see the iPad 3 get to that point of feeling slow so fast. [/left]
שי
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
The iPhone 4 stutters through all of its animations -ממש לא נכון , לא מבין איך אפשר לצאת בהצהרה כזו..
השקיפות קיימת באיפון 4 אך לא ניכרת כמו ב5
אני גם כתבתי בת'רד אחר שIOS 7 מהירה יותר מקודמתה ,
יש יותר טחינת סוללה כמו באיפון 5 - שניתן לשפר ע"י שינויי הגדרות
אישית אני מרוצה מאוד
השקיפות קיימת באיפון 4 אך לא ניכרת כמו ב5
אני גם כתבתי בת'רד אחר שIOS 7 מהירה יותר מקודמתה ,
יש יותר טחינת סוללה כמו באיפון 5 - שניתן לשפר ע"י שינויי הגדרות
אישית אני מרוצה מאוד
And the meek shall inherit the earth
...
...
- Gili_Regev