hosq כתב:תוודא שיש לך הארקה בשקע זו בדכ הבעיה. לעבוד עם המטחנה הזו מדגים ממש טוב מה החשיבות של מטחנה טובה. עקביות בהכנה שלא נתקלתי בה קודם עם שום ציוד אחר
...
או חוסר הארקה בבית כולו/בשקע. ככה גיליתי שאין לי הארקה בבית הנוכחי כשקיבלתי זרמים כמו שאתה מתאר ממכונת הכביסה.
...
תודה על הטיפ.מסתבר שמפצל החשמל שבשימוש היה בעבר מפצל של מערכת האודיו שלי ...שם דאגתי לניתוק ההארקה בכדי למנוע רעשים.
החלפתי שקע וראה זה פלא...המטחנה לא מחשמלת..תודה!
(התנצלותי הכנה לחברת Compak על ההכפשה הזמנית)
...
נשמע לי באמת מוזר כשקראתי את ההודעה שלך אתמול...
נרגעתי
ושאלה למי שיש לו נסיון עם מטחנה כזו וגם עם K3 - האם יש הבדל משמעותי ביניהן מבחינת התוצאה בכוס האספרסו? לגבי כל השאר זה ברור (רעש, מהירות חזרתיות וכו').
...
את זה קל מאוד לבדוק.
אתה מוזמן אלי עם ה k3 שלך. אותה תערובת אותה מכונה רק מטחנות שונות. לשתות ולדרג.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
מיץ_פטל
חבר ותיק
תגובות: 1474
שליחה
תודה!
נראה אם אצליח להתפנות (בעיקר מחובות המשפחה...) להזמנה נדיבה זו.
תודה!
דבוטאנט
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
שליחה
יש לך ילד שמתרוצץ בבית ויכול לגוע במערכת בלי ארקה? טוב תמיד אפשר לעשות עוד אחד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
hosq
כתב קפה
תגובות: 5016
שליחה
מיץ_פטל כתב:
nimitzg כתב:
Itsik כתב:
hosq כתב:תוודא שיש לך הארקה בשקע זו בדכ הבעיה. לעבוד עם המטחנה הזו מדגים ממש טוב מה החשיבות של מטחנה טובה. עקביות בהכנה שלא נתקלתי בה קודם עם שום ציוד אחר
...
או חוסר הארקה בבית כולו/בשקע. ככה גיליתי שאין לי הארקה בבית הנוכחי כשקיבלתי זרמים כמו שאתה מתאר ממכונת הכביסה.
...
תודה על הטיפ.מסתבר שמפצל החשמל שבשימוש היה בעבר מפצל של מערכת האודיו שלי ...שם דאגתי לניתוק ההארקה בכדי למנוע רעשים.
החלפתי שקע וראה זה פלא...המטחנה לא מחשמלת..תודה!
(התנצלותי הכנה לחברת Compak על ההכפשה הזמנית)
...
נשמע לי באמת מוזר כשקראתי את ההודעה שלך אתמול...
נרגעתי
ושאלה למי שיש לו נסיון עם מטחנה כזו וגם עם K3 - האם יש הבדל משמעותי ביניהן מבחינת התוצאה בכוס האספרסו? לגבי כל השאר זה ברור (רעש, מהירות חזרתיות וכו').
...
ההבדל הוא עצום, בערך כמו ההפרש במחיר. ה K3 היא דרגת כניסה לציוד מקצועי ומתקשה בטחינה דקה.
ראיתי השוואה עם המאצר מיני המהוללת (בדקנו עם ידית נייקד כמובן). המאצר היתה הרבה פחות עקבית והרבה יותר איטית, והתוצאה בכוס היתה בהתאם. ככל שישמע מוזר, גם עם ציוד מקצועי, יש תמיד מקום לשיפור.
מיץ_פטל
חבר ותיק
תגובות: 1474
שליחה
מעניין, תודה!
כפיר_ש
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
שליחה
אכן מעבר לשדרוג בטעם מילת המפתח היא עקביות, העסק יציב כמו סלע ואין עליות/ירידות...
TsurTriger
כתב צילום
תגובות: 2096
שליחה
מעניין אותי לשמוע על ההבדלים בקפה שנובעים להבדלים בין הK3 לבין הK10.
מתי אתם נפגשים לכוס קפה ולבדיקה? מעניין לשמוע רשמים או אפילו להיות נספח.