* השבוע תצא גרסה חדשה ל HOTBOX של HOT * עדכון - הקושחה גורמת להמון בעיות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #41 

אני מהקריות ואצלי לא חזר להיות תקין - סביב 75 מאתר הבדיקה של 013

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #42 

אוקי הגשתי 2 בקשות לשני אתרים צרכנות

http://www.complain.org.il/index.php

http://www.consumers.org.il

אני מקווה שיעשו עם זה משהו

תרשמו קודם כל ב COMPLAIN אחרי זה תעשו FOWARD במייל למייל הזה

[email protected]

סעמק עשיתי טעויות כתיב כי רציתי לרשום את זה כמה שיותר מהר ואני עצבני ואין לי כח

תרשמו להם באתר את זה :

עד היום קיבלתי מהירות תקינה באינטרנט של הוט + הוטנט. הציוד שברשותי HOTBOX שהיה גירסת התוכנה שלו לפי הפרטים שרשומים בתוך המודם הוא LxG 5.5.4n_120628 שעד עכשיו בתור מודם עבד תקין וקיבלתי מהירות 101 ב 99% מהזמן שהייתי מחובר אם זה בדיקת מהירות או הורדות שביצעתי ולא התלוננתי בנושא הזה יותר מ 8 חודשים לפחות.

אתמול יום חמישי ה 25/7/2013 בוצע עידכון קושחה בשעה סביבות 23:40 לפי מה שהבנתי מאנשים שדיברתי איתם. אני בשביל לקבל את הקושחה החדשה עשיתי איפוס חשמלי למודם ואז כעבור כמה שניות קיבלתי את הגירסה החדשה שהיא ‎HOT_2.1.11. אחרי שהתעדכן המודם ביצעתי בדיקת מהירות ולא קיבלתי יותר מאשר 74MB. הבנתי מתגובות נוספות שרשמו פה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

שקיים לעוד אנשים תקלה דומה מאז ששידרגו להם את הקושחה. אחרי שדיברתי אם הוט הם הכחישו את העניין ואמרו שאף אחד נוסף לא התלונן ושבדקו את הגירסה הזאת ולא נמצא בעיה. חשוב לציין שלקח זמן עד שהוציאו את הגירסה הזאת שכן נמצאו באגים במספר הלקוחות שכן עידכנו להם את הקושחה לפני לצורכי בדיקות או לפיתרון תקלות אחרות שהיו להם או לאנשים שהשתמשו ב HOTBOX כנתב ולא כמודם בלבד.

אחרי 20 דקות התקשרתי פעם נוספת וצויין לפני שקיים תקלה בנושא הזה, לקוחות נוספים שהתלוננו על ניתוקים ובעיות מהירות, וזה הועבר להנדסה ואמור להיפתר עד למחרת הבוקר 26/7/2013 בסביבות השעה 10:00. לבצע איפוס חשמלי ל HOTBOX וכל הבעיות שנתקלתי בהם ניתוקים/מהירות איטית אמורים להיפתר.

היום 26/7/2013 ב 10:38 עשיתי איפוס חשמלי למודם והתפלאתי לראות שזה מגיע אך ורק ל 84MB ולא ל 100MB כראוי שקיבלתי מקודם. התקשרתי לברר עם תמיכה של הוט ומסרו לי שמעל 80MB זה תקין וגירסת קושחה היה אמור להיות רק לנתבים ולא למודם וגם לא אמור להשפיע על המהירות. חזרנו לנושא שזה תקלה ושוב אני לא מקבל מה שקיבלתי מקודם לפני העידכון קושחה.

חלק מהלקוחות עדיין מקבל 75 או 84 ושוב חלק מקבל אולי יותר בזמן מסויים. אבל אני באופן אישי לא מצליח להוריד יותר מ 84MB וזה קרה אך ורק אחרי העידכון קושחה בלבד, ללא שום דבר שיוצא דופן מהציוד שלי או מהבדיקות.

נראה שיש פה הגבלה גורפת שכן ההנדסה של HOT הוציאו גירסה משלהם ועושים הגבלה מכוונת כשלהי למהירות לאיזורים מסויימים או למודמים ספציפים או פשוט באג שלא רוצים לסדר.

הוט לא רוצים לשלוח טכנאי בשביל לבדוק את העניין עם מודם שהוא גירסה ישנה בשביל להוכיח את הקלות שאפשר להגיע ל 100 מגה עם הגירסה הקודמת, או שלא רוצים לשנמך את הגירסה בשביל לעשות את הבדיקות הללו.

אני מבקש ממכם לברר את העניין ולהשיג כחוק אפשרות לבצע את כל הבדיקות שאפשר בשביל להוכיח שנעשה פה פגם ואי נאות בשירות שהתקבל אחרי העידכון קושחה אם זה בזדון במכוון או שפשוט שירות לא תקין.

gabif כתב:אני מהקריות ואצלי לא חזר להיות תקין - סביב 75 מאתר הבדיקה של 013
...
הוצאת את המודם מהחשמל ?

אני מציע לכם להגיש את זה, זה לוקח 2 דקות לרשום את הפרטים שלכם ולשלוח במייל אחר כך. ובכל מקרה אנחנו רק נרוויח מזה שהם יקבלו על הראש, ולא נפסיד כלום. הסתכלו עליהם ב 10 עיניים והם לא ינסו לעשות דברים נוספים.
נערך לאחרונה על ידי x7007 ב 26/07/2013 13:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #43 

x7007 זה שאמרו לך בשירות תמיכה שהכל יסתדר ב10 בבוקר היום אתה באמת מאמין לזה? :roll:

היה להם זמן לבדוק את הגירסא ולפי מה שאני רואה פה אף אחד לא קיבל 100 יציב. זה נע בין 70 ל 90.

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #44 

LexRio כתב:x7007 זה שאמרו לך בשירות תמיכה שהכל יסתדר ב10 בבוקר היום אתה באמת מאמין לזה? :roll:

היה להם זמן לבדוק את הגירסא ולפי מה שאני רואה פה אף אחד לא קיבל 100 יציב. זה נע בין 70 ל 90.
...
אין בעייה חברינו, אני רציתי שזה הסתדר כי אם זה תקלה של גירסה אז פשוט מעדכנים גירסה אחרת או שמוצאים את התקלה בלי בעיה. הבעיה זה שהם אומרים שזאת לא תקלה עכשיו וזה תקין. זה דין וכזב כי זה לא, וזה לא מה שהיה מקודם שכן היה תקין. יש פה שקר/הכחשה או אפילו שניהם. ובסופו של דבר אם לא נעביר את זה הלאה, הם יחשבו שהם נפתרו מדין. ואנחנו משלמים ומקבלים כמו בזק שזה גם שם 75 אם אתם זוכרים כראוי נכון ?

אז אנא, בקשה, תמלאו את הפרטים שלכם ותעבירו את זה במייל הלאה. אם יעשו מצויין, אם לא אז לפחות נדע שדפקו אותנו עד הסוף ועשינו כל מה שהיינו יכולים לעשות.

לא השתמשתי בשום מילה גסה, לא קיללתי, רשמתי את הכל כמו שזה וכמו שאתם ראיתם את זה. אני רוצה שזה הסתדר כמוכם, ואולי כנראה שקצת יותר

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #45 

כל פעם שאני מוריד משהו ב FTP שלי מ ה SEEDBOX יש לי ניתוק מהאינטרנט, ואפשר לראות זה בנתב ש ה CONNETION UPTIME התאפס או שפשוט רואים שכל ההורדות מפסיקות אחרי 4-5 דקות ומנסה RETRY , אי אפשר לעבוד ככה !!!!!!!!!

זה לא קרה מקודם, ראבאק למה למה. ואין לי כח לבדוק את זה עם המודם ישירות כי זה לא קשור לנתב

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #46 

הוצאתי מהחשמל - באתר של הוט סביב 98 הורדה 2 העלאה
באתר של 013 87 הורדה
ובאתר של 014 92 הורדה

יש גם ניתוקים מדי פעם בטלפוניה

אני ממליץ גם לשלוח הודעה למייל האדום של וואינט - זה יעשה תהודה הרבה יותר טובה - וגם באתר הוט בפייסבוק

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #47 

MrYair כתב:
bariko כתב:טוב, גם אני ערכתי הבוקר מספר בדיקות מהירות דרך האתר של הוט.
התוצאה בסביבות 70-75MB

צריך פשוט להתקשר לשירות ולהודיע להם חגיגית, שאם העניין לא יסודר, אז גם התשלום יהיה בהתאם.
דהיינו 70-75 אחוז ממה שמשלמים כרגע...
...
אתה יכול לא לשלם להם הוט מתים על לקוחות כאלה
אחרי זה יוציאו ממך כפול 10 דרך בית הוצאה לפועל

עצה שלי תעברו לבזק אומנם אין 100 יציב ברוב המקומות
אבל התשתית פצצה ב 99 אחוז מהזמן

וגם הפינג סודר כמו שהיה 18-20 בתוך הארץ לאומת
משהיה 35-40
...

לא דיברתי על סירוב לתשלום.
אני אזרח שומר חוק, ואינני מעוניין להסתבך.
(הוצאה לפועל אגב, מוכרים לי היטב. עבדתי איתם תקופה מסוימת)

הכוונה הייתה, שבמידה והתופעה תימשך, אדרוש לקבל זיכוי יחסי, בטענה שאינני מקבל את מלוא השירות.
מצד שני, אם בחוזה נכתב "עד 100 מגה" ,הם בעצם מכוסים, ואין הרבה מה לעשות.

הרעיון לנטוש לטובת בזק, כלל לא ישים מבחינתי, היות ורשת NGN לא פרוסה באזורי (כנראה גם לעולם לא תהיה)
על כך אני מלין בכל הזדמנות. כי אם הייתה תחרות ראויה, אולי כל הברדאק הזה היה נחסך מאיתנו...

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

שלחתי גם ל YNET

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #49 

תמשיכו לעדכן פה מה קורה, הוט חמים כבר, אותנו הם חיממו, מה שנשאר זה לחמם את שאר הדברים בשביל שהכל ישרף או שיהיה מישהו שיזרוק את המים לגיהנום הזה.

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

מישהו דיבר עם התמיכה ?

לפי התמיכה אומרים שיש לי FLOPS איבודי מידע וזה יכול להסביר את המהירות הנמוכה, לא יודע איך זה הגיוני בדיוק רק אחרי עידכון קושחה, אלא אם עשו גם עבודות תשתית ויכול להיות שמשהו נדפק באיזור באותו הזמן. או שהקושחה פשוט דפוקה ופשוט אף אחד פה לא מברר אם יש להם תקלה או לא.

חבל שאין לי אנשים קרובים נורמלים שאפשר לעבוד איתם בנושא של תקלות. כמו בסרטים, בסופו של דבר עולים על איזה מחקר שבכלל לא הייתם חושבים שזה יכול להיות.

לי נמאס להיות כבש.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3871
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

HOTBOX-DMS:11

שליחה #51 

לאחר העידכון זה מופיע לי ברשת ...
מושג מה זה?
מה הקשר לBroadcom Media Server ?
And the meek shall inherit the earth
...

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #52 

RefaelMantsur כתב:לכבות ולהדליק את המכשיר ,להכנס לתפריט שלו .
אם זה נתב 192.168.1.1
אם מודם 192.168.100.1
לראות בתפריט הראשי שכתוב HOT_2_2.1.1i
זו הגרסה החדשה
...
אתה יודע מה הסיסמא הגנרית? אף פעם לא ניכנסתי להגדרות של הוטבוקס.

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #53 

muataz כתב:
RefaelMantsur כתב:לכבות ולהדליק את המכשיר ,להכנס לתפריט שלו .
אם זה נתב 192.168.1.1
אם מודם 192.168.100.1
לראות בתפריט הראשי שכתוב HOT_2_2.1.1i
זו הגרסה החדשה
...
אתה יודע מה הסיסמא הגנרית? אף פעם לא ניכנסתי להגדרות של הוטבוקס.
...
admin - admin

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #54 

תודה. מאוד מקורי :)

נראה שאני על LxG_5.5.4_n_120628ץ

יש מספר הודעות של
SW upgrade Failed before download - File not Present

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

Re: HOTBOX-DMS:11

שליחה #55 

FIRE_WIRE כתב:לאחר העידכון זה מופיע לי ברשת ...
מושג מה זה?
...
A Digital Media Server (DMS) is a DLNA (Digital Living Network Alliance) device comprising of either hardware or software which is able to read and stream media content over an IP network to an output device DMR. (Digital Media Renderer)
Additionally a DMS may be able to convert media file formats in terms of resolution quality and codec type.

בגלל שההוטבוקס מבוסס על ציפ של ברודקום לכן מופיע לך DMS של ברודקום

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3871
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

Re: HOTBOX-DMS:11

שליחה #56 

Class889 כתב:
FIRE_WIRE כתב:לאחר העידכון זה מופיע לי ברשת ...
מושג מה זה?
...
A Digital Media Server (DMS) is a DLNA (Digital Living Network Alliance) device comprising of either hardware or software which is able to read and stream media content over an IP network to an output device DMR. (Digital Media Renderer)
Additionally a DMS may be able to convert media file formats in terms of resolution quality and codec type.

בגלל שההוטבוקס מבוסס על ציפ של ברודקום לכן מופיע לך DMS של ברודקום
...
תודה,
בתמונה כתוב גם Windows Media Player Compatible
אז בתכלס אפשר איכשהו להשתמש בזה?
And the meek shall inherit the earth
...

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #57 

כן זה יכול לשמש לך כמו סוג של סטרימר, זה בדר"כ לפי הקבצים שמשותפים במחשבים.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #58 

x7007 כתב:מישהו דיבר עם התמיכה ?

לפי התמיכה אומרים שיש לי FLOPS איבודי מידע וזה יכול להסביר את המהירות הנמוכה, לא יודע איך זה הגיוני בדיוק רק אחרי עידכון קושחה, אלא אם עשו גם עבודות תשתית ויכול להיות שמשהו נדפק באיזור באותו הזמן. או שהקושחה פשוט דפוקה ופשוט אף אחד פה לא מברר אם יש להם תקלה או לא.

חבל שאין לי אנשים קרובים נורמלים שאפשר לעבוד איתם בנושא של תקלות. כמו בסרטים, בסופו של דבר עולים על איזה מחקר שבכלל לא הייתם חושבים שזה יכול להיות.

לי נמאס להיות כבש.
...
מאז העידכון - כאשר אני מקבל שיחת טלפון ההוטבוקס מרסטרט את עצמו -התמיכה מתעקשים לשלוח לי טכנאי -הם לא מודעים לתקלות בעקבות העדכון ...

Dviros
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
קיבל תודות: 0

שליחה #59 

היי חברים,
מצאתי את השירשור הזה דרך גוגל...
כרגע הראוטר שלי נמצא על הגירסאות האלה:
גירסת תוכנה ‎HOT_2.1.11
גירסת תוכנת לינוקס ‎HOT_2.1.11-l

הניתוקים וההפרעות ברשת מאוד מעצבנים (כל 10 דקות בערך).
למישהו יש רעיון מה לעשות?
תודה!

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #60 

אני שולח מידע לאתרי החדשות הגדולים דרך המייל האדום - בתקווה שזה יעשה תהודה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”