הסדרה האחרונה שנטשתם (W)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

blknom1 כתב:* משחקי הכס - עונה שלישית פרק 5.... 8O משום מה הרגשתי צורך לראות על מה כל המהומה ומשכתי ומשכתי עד שנשברתי..
...
אם כבר לא אכפת לך, אז תוריד את פרק 9 של עונה 3 ותראה רק אותו עד הסוף (אלא אם כבר הרסו לך אותו עם ספויילרים). כמחווה לזמן שהלך על כל העונות
כל העונה ה3 אפשר היה לסכם ל2 פרקים
פרק 10 מיותר
סדרה שנשענת על הספרים, בעונה הראשונה העבירו העלילה בצורה מעניינת, אבל אח"כ זה הופך לעיסה לעוסה. בעיקר מהמעריצים הגדולים לא תשמע מילה רעה על הסדרה. כל מי שנייטרלי או לא קרא את הספרים מתחיל להשתעמם, הרבה פרקים שלא קורה בהם כלום.

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5264
שם מלא: clubnet

שליחה

sheva23 כתב:Malcontent בקשר לסמויה , אני יכול להגיד לך שהיה לי חיבור חזק מאוד לדמויות החל ממקנולטי ועד לסטינגר בל. כל השפת רחוב, דרך החשיבה של הפושעים, ההתמודדות של היחידה זה משהו ששאב אותי פנימה כבר מהעונה הראשונה. אני יכול להגיד לך שביחס לTHE SHIELD היכולת של הבמאי להעביר את המציאות אל המסך ע"י יכולת משחק ותסריט היא הרבה יותר גבוהה. בTHE SHIELD כל פרק פחות או יותר בפני עצמו, והעלילה מתקדמת מאוד לאט כשדברים קוראים במקריות ואתה לא מצפה להם.
מה שחזק בTHE WIRE זה שהיחידה עוברת תהליך ומתמודדת בהתחלה מול ארגונים קטנים מהמיקרו למאקרו (עונות 4-5 אם אני זוכר נכון)
אבל שוב אם אין לך חיבור ריגשתי לדמויות (כמו למשל להתחבר לטוני סופראנו ולדיאלוגים של שאר הדמויות) לא תתחבר לסדרה הזו כמו שאתה מצפה.
אני למשל לא מצליח להתחבר כרגע לTHE SHIELD בגלל הדמויות, אבל עדיין ממשיך לצפות כי זה סביר ומעביר את הזמן.

מה שמשותף פה בשרשור זה שהרבה מההחלטות קשורות לנושא של טעם וריח וגם עד כמה אתם מתמכרים לדמויות.
אצל כל אחד יש גורם אחר שמשפיע עליו, מה שמעצבן אחד יכול לעורר התלהבות אצל אחר וכו.
לכן לדעתי אין מה להתפלא שכל כך הרבה אנשים התלהבו מספרטקוס , ומנגד אנשים אחרים ראו בסדרה הזו את שיא הרדידות.

אגב שיטה חדשה שאני מנסה כרגע זה לראות 2-3 פרקים, אם אני שורד אז ממשיך הלאה. לרוב אחרי הPILOT אפשר לדעת אם הסדרה תהיה הצלחה או לא מבחינתי.
מצאתי גם שבד"כ אני אוהב את אותם הדברים של המיינסטרים, לפחות בנוגע לסדרות פופולאריות. סדרות קומיות פשוט לא מתחבר, סיינפלד וחברים לא מדברים אלי..גם לא המפץ הגדול. אני יכול לראות פרק פה פרק שם, אבל קשה לי להתמיד עם הומור שלא מצחיק אותי. אם אני לוקח בשלוף סרטי קומדיה אז האנגובר 1, אמריקן פאי , אסקימו לימון הישראלי...בסגנון הזה. בסדרות זה לא עובד עבורי ביינתים, אבל אנסה מאוחר יותר שוב אולי זה תקופה בחיים :)

אני לפעמים מזוכיסט בסדרות ואוהב סדרות הרבה יותר מסרטים , עד גבול מסויים כמובן אבל הצלחתי לשרוד כמה מרטונים גם בסדרות שקצת קשה לי איתן
את סמולוויל נטשתי עונה 9, אחרי שאני מריח שקו עלילה אחד משתנה והופכת למשהו מופרח שמפסיק לעניין אותי
את האוס נטשתי עונה 7 אחרי הבלבולי מוח בין קאדי להאוס והרומן המוקרץ
את הומלנס נטשתי באמצע עונה 2 אחרי שהתחילו חירטוטים לא הגיוניים שגובלים במדע בדיוני
FRINGE עונה 4 כבר לא התחלתי לראות , ולא הפתיע אותי שהסדרה ירדה מהמסכים בסוף
WEEDS עונה 2 , התחיל לשעמם הסיפור עם האמא והסמים מיצה את עצמו אחרי עונה שלא קרה בה כלום
NIP TUCK חתכתי בעונה ה2 לא משתנה הקונספט, אין מתח לפרק לפרק.
CALIFORNICATION אחרי 2 עונות לא הצלחתי להמשיך. מנסים למחזר בדיחות ולעלילה, עם הנסיונות לחזור לאישתו וסיטואציות שלא מצחיקות

כמה סדרות שהיתי/עדיין פשוט מכור אליהן, ואני לא מצליח להפסיק למרות שכל הקריטריונים והאינסטינקטים שלי לעזוב אותן צועקים הצילו :? :roll:
לפעמים אנחנו מחפשים תחליף לסדרות אדירות כמו סופרנוס,הסמויה או BATTLESTAR GALLACTICA אבל לא תמיד הם מגיעים.

DEXTER היו 3 עונות חזקות מכל ה7 שהיו עד עכשיו. רואה מכוח האנרציה רק כדי לדעת מה יקרה...
24 (מעריץ של ג'ק, אבל מודה שאם לא היתי כזה חובב אקשן היה נמאס לי אחרי כמה עונות. אחרי עונה 5 התחילו גם להגזים ,אבל אני מכור כמו זומבי)
GAME OF THRONES (רואה מכוח האנרציה בעיקר בגלל הדרקונים, וכמה דמויות מעניינות. בגדול הרעש סביב הסדרה OVER RATED)
BREAKING BAD (לפחות 2 עונות מיותרות, וחלק מהסיפור סביב וולטר מוגזם, הרבה דברים פשוט לא עובדים ככה בחיים האמיתיים וזה קצת מציק לי בסדרה שמאוד מנסה להיראות מציאותית , אבל משהו ביכולת המשחק גורם לי כל הזמן להתעצבן שאין מצב וזה היה עובד במציאות בשום תסריט)
MAD MEN (שחקנים טובים עושים את הסדרה, מי שנכנס לדיאלוגים יכול להשאר מרותק להרבה זמן. הבעיה שבעונות האחרונות העלילה כמעט ולא משתנה)
PRISON BREAK (עונה וחצי היו אחלה, אח"כ התחילו עם השטויות)
SUITS (לא מתאים לי להתמכר לחרא הזה, אבל המתמחה הכוסית רייצ'ל משאירה אותי מרותק... :lol: )
BROADWALK EMPIRE - דרמת פשע כן , שחקנים לא רעים אבל רחוקים מלדגדג את יכולת המשחק של סופרנוס. הדיאלוגים כבדים ורדודים, ולא נראה שהסדרה מתקדמת לאיזשהו מקום. שרדתי 2 עונות ומאוד מתלבט אם להישאר לשלישית.
...
יש לך רזומה של הרבה סדרות יפה. אני רואה שלא הצלחת לשרוד כמעט אף סידרה.
האם יש סידרה שבאמת עקבת אחרי כל העונות? תוכל לציין את שמה? ובאמת נהנת ממנה.
אשמח לשמוע על אותם סדרות שכן אהבת :wink:

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

החלק השני של ההודעה זה סדרות שאני מכור אליהן, ולמרותשרציתי להפסיק לא הצלחתי :-) ככה שמן הסתם סיימתי אותן

סדרות שממשנהנתי מהן 24,ספרטקוס,ההריגה,סופרנוס,הסמויה,באטלסטר גלקטיקה,טוין פיקס
וגם דקסטר אם כי הרסו הרבה עונות
הקטגוריה השניה היא סדרות שאהבתי אבל לא באותהרמהכמו ה6 שצויינו
לוסט,שובר שורות,אחים לנשק,תא גורדין,מד מן, ואי אפשר בלי להזכיר את עוז ואדביסי! ובטח יש עוד כמה שאם שכחתי לציין כנראה שלא נצרבו אצלי בתודעה :-)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

אודין כתב:
OferL כתב:סיטקומים שהפסיקו להצחיק:
big bang מהעונה השנייה
two and a half men מהעונה השלישית
vicious מהפרק הראשון

אחרות
true blood מהעונה השניה
shameless אחרי שני פרקים
...
מסכימה על הכל חוץ מטרו בלוד שלדעתי שלישית גם מצויינת. מצד שני עזבת אחרי השניה אז אולי גם אותה לא אהבת ואז אנחנו לא תמימי דעים. :wink:

sheva23 כתב:

מה שמשותף פה בשרשור זה שהרבה מההחלטות קשורות לנושא של טעם וריח וגם עד כמה אתם מתמכרים לדמויות.
אצל כל אחד יש גורם אחר שמשפיע עליו, מה שמעצבן אחד יכול לעורר התלהבות אצל אחר וכו.
לכן לדעתי אין מה להתפלא שכל כך הרבה אנשים התלהבו מספרטקוס , ומנגד אנשים אחרים ראו בסדרה הזו את שיא הרדידות.

.
...
זה טעם וריח, אבל לפעמים יש למישהו את הטעם שלך ופשוט יותר אורך רוח, והוא יכול להסכים איתך שהעונה שהרמת ידיים באמת היתה על הפנים, הנה בדיוק כמו ששלומי אסף כתב, אבל גם שכדאי להחזיק מעמד כי זה שווה את זה וזה משתפר. וההפך!! להגיד לך שאתה צודק, עונה רביעית מעפנה וככה זה עד הסוף המר אז תחסוך לעצמך.

אני ראיתי שמונה עונות (שמונה!!) של האנטומיה של גריי, אחת הסדרות שבעיני הכי גירלי גירל ולא אמינות ופשוט נעלב לי המוח כל פרק ופרק. וראיתי את כל שמונה העונות, התחלתי בכלל את הסדרה רק כי כולן אמרו לי "וואי את לא מבינה את לא מבינה מי מת בסוף עונה שמונה. את לא תאמיני, זה לא ייאמן אני עדיין בוכה" שמונה עונות צפיתי! רק בשביל לגלות בסוף העונה השמינית...שבעצם...בכלל לא אכפת לי מי מת. זו סדרה מעפנה :lol:
...
טרו בלד הפסקתי לראות בעונה שניה כך שלא יודע מה היה בשלישית
מדי פעם אני תופס פרק בבמקביל לצפיה של אשתי שממשיכה לראות
משתכנע כל פעם מחדש שההחלטה להפסיק היתה נכונה
על סדרות "גירלי גירל" בכלל לא כתבתי
סיק בירד עמוס בהן כשירות לאשתי
לא מסוגל לשרוד טחינת מוח בסגנון עקרות בית/גילמור/גרייז אנטומי/גירלז/גוד וייף
השער והשיניים מתחילים לנשור לי
Enjoy the Silence

אודין פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273

שליחה

:lol: (Y)

ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820

שליחה

חייב לציין שאלה מעולה!
וזאת שאלה שאני דש בה כול הזמן, מתי זה הזמן לנטוש? האם לתת עוד צנאס עוד פרק או חלאס?

בעבר הייתי מביא יותר צאנס, כי היו מסות סידרות גדולה ואין מה לעשות בהתחלה תמיד יש הכי הרבה

אבל עכשיו שראיתי את כול הסדרות הטובות אני חיי על דברים חדשים שיוצאים או פוספסו

האחרון שמצאתי זה the killing

הורדתי מלא סדרות שמעל ציון 7 וחצי ומעלה ולא הצלחתי להתחבר כמעט לאף אחד, אז מחקתי מלא

מבין הסדרות הטובות והנחשבות היו בודדות שניסיתי ממש בכוח בגלל הממלצות הבלתי פוסקות אבל לא הצלחתי

הבולטות שבהם זה פרינג, סמולווייל, ו xfiles

פירינג ו xfiles ניסיתי ממש בכוח לתוך אמצע העונה השנייה אבל זה לא הלך

היו מצבים הפוכים שהתחברתי אחרי 7 פרקים כמו רומא- והיום אני מקטלג אותה כאחת הסדרות הטובות ביותר איי פעם

מאז ניסיתי לתת צאנס לסדרות, אבל היום נמאס, כבר אין לי את הסבלנות הזאת.
הכול תלוי בכמות ההמלצות / ציון ב IMDB

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

אני בדרכ לא נוהג לנטוש סדרות , אבל revenge נקמה ....פשוט הידרדרה מרגע לרגע , והפכה להיות בלתי נסבלת אז נטשתי!

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מתי הזמן לנטוש? ברגע שאתה אומר לעצמך "לא מעניין אותי יותר מה יקרה בהמשך, כי ראיתי מספיק ממה שהסדרה משדרת"
יש הרבה מאוד סדרות שרשתות השידור מזהות שם רייטינג ומבקשים מהיוצרים והכותבים למרוח את הסדרה לעוד כמה עונות, גם אם זה על חשבון ההנאה של הצופים והאינטלגנציה שלהם.
ברגע שאני מאבד עניין, ואין שום חלק בסדרה שאני מפיק ממנו הנאה, לא מהדמויות , לא מהדיאלוגים , לא מהעלילה / מתח . אני פורש גם אם מדובר אחרי 7 עונות.
ועדיין רבים מאיתנו מכורים לסדרות וחייבים לראות מכח האנרציה עד הסוף, למשל עד שדקסטר או 24 לא יגמרו אני אמשיך לראות כי למרות שפגעו בעלילה ובאמינות, עדיין יש פרטים קטנים שגורמים לי להנאה בצפייה , ובשביל זה אנחנו כאן , להנות
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820

שליחה

כן הבעיה היא לא מתי לפרוש אחרי שהתמכרת לסידרה -

אלה כמה זמן לראות אם הסידרה שווה צפייה

יש סדרות שלוקח זמן להיכנס להם, וזה אינדיוידואלי לכול סידרה ומי שצופה בה

הגורם הזה משתנה וקשה לתפוס אותו במדוייק

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322

שליחה

sheva23 כתב:
blknom1 כתב:* משחקי הכס - עונה שלישית פרק 5.... 8O משום מה הרגשתי צורך לראות על מה כל המהומה ומשכתי ומשכתי עד שנשברתי..
...
אם כבר לא אכפת לך, אז תוריד את פרק 9 של עונה 3 ותראה רק אותו עד הסוף (אלא אם כבר הרסו לך אותו עם ספויילרים). כמחווה לזמן שהלך על כל העונות
כל העונה ה3 אפשר היה לסכם ל2 פרקים
פרק 10 מיותר
סדרה שנשענת על הספרים, בעונה הראשונה העבירו העלילה בצורה מעניינת, אבל אח"כ זה הופך לעיסה לעוסה. בעיקר מהמעריצים הגדולים לא תשמע מילה רעה על הסדרה. כל מי שנייטרלי או לא קרא את הספרים מתחיל להשתעמם, הרבה פרקים שלא קורה בהם כלום.
...
מאמץ את הצעתך.. נקווה לטוב... :D

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ymg כתב:כן הבעיה היא לא מתי לפרוש אחרי שהתמכרת לסידרה -

אלה כמה זמן לראות אם הסידרה שווה צפייה

יש סדרות שלוקח זמן להיכנס להם, וזה אינדיוידואלי לכול סידרה ומי שצופה בה

הגורם הזה משתנה וקשה לתפוס אותו במדוייק
...
בהחלט, יש סדרות מאוד מצליחות שלקח לי יותר מעונה אחת כדי באמת להיכנס אליהן והאמת שאם לא היתי יודע מראש שאלה סדרות שיש סביבן באז רציני כנראה היתי מוותר עליהן. אם חושבים על זה, יש סדרות כמוHOMELAND, PRISON BREAK או HEROES שתופסות אותך חזק בפרקים הראשונים, אבל אז החל מהעונה השניה כשלא יודעים למנף את העלילה
מגיעה האכזבה ומגיע הרצון לפרוש.
לעומת זאת סדרות באמת מוצלחות כמו סופרנוס,OZ, הסמויה שמתחילות לאט אבל צוברות תאוצה בעונות הבאות כשלומדים להכיר את הדמויות והתסריט סוחף אותך

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

באופן כללי, נראה שהכלל הוא "סדרה של HBO תהיה טובה" :-)

לא ראיתי Homeland, אבל Heroes התקלקלה כבר בסוף העונה הראשונה - אחרי עונה לא רעה בכלל, הקרב הסופי נגד איך קוראים לו היה ממש עלוב, ו-Prison Break? אני באמת לא מבין מה אנשים מצאו בעונה הראשונה. כל תכנית הבריחה שלו הייתה בנויה מהימור אחרי הימור אחרי הימור, ואיכשהו הכל הסתדר לו בסוף. זה לא הרגיש כאילו הוא בורח בגלל שעשה את התכניות שלו כמו שצריך אלא בגלל שהיה לו המון מזל, הרבה יותר ממה שצריך להיות.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

לגבי Prison Break
לדעתי, העונה הראשונה הייתה נפלאה, ואחר כך החלה הידרדרות הדרגתית.
צפיתי עד הסוף, כי סיקרן אותי לדעת איך הסיפור מסתיים.
אבל אחרי שראיתי את הפרק האחרון, בדיעבד הצטערתי על הזמן שבזבזתי על הסדרה כולה...

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046

שליחה

גם אצלי לגבי Prsion Break, מאוד נהניתי מהסדרה, העונה הראשונה, בעיקר כי זה היה משהו חדשני ומעניין וכל פרק משך אותך מחדש לדעת מה קורה. כמו שכתבו, זה התדרדר מאוד מהר, והמשכתי לראות רק מכח האינרציה.. אבל את העונה האחרונה התחלתי לראות ולא סיימתי מעולם, אני אפילו לא יודע איך סיימו את זה למרות שהבנתי לבד, זה פשוט היה כל כך גרוע וממוחזר בסוף.

גם ב-Heroes קרה לי אותו דבר, העונות הראשונות היו מעולות ואז הייתה נפילה קשה, גם שם לא שרדתי עד הסוף.

את Lost דווקא צלחתי עד הסוף ואפילו נהניתי מהרוב, כולל הסוף, למרות המריחה של הסדרה בשביל אחוזי הרייטינג. אם היו מסיימים אחרי 3-4 עונות כמו שתכננו במקור, זה היה מושלם.

סדרות שהתחלתי, והפסקתי (לפחות בינתיים) ואולי אסיים - חטופים (הישראלית), דקסטר (ראיתי רק כמה פרקים ומעולם לא הצלחתי לחזור), הומלנד (לא התחלתי, אבל רוצה להשלים אחרי חטופים..), פרינג' (ראיתי רק חלק מהעונה ה-1 וחוסר האחידות במשחק (טוב של חלק ורע מאוד של חלק) הפריע לי, מצד שני הרעיונות היו טובים בשביל להמשיך לראות), הבורג'ס (ראיתי את עונה 1 והתחלתי 2 ושם נפלתי, קצת כבד, אבל מקווה להמשיך).

את ספרטקוס אהבתי מאוד, מההתחלה ועד הסוף. גם את משחקי הכס אני מאוד אוהב, גם בפרקים ה"משעממים" אני נהנה מהאווירה, ההפקה וההשקעה בפרטים, פשוט מעניין לראות את התככים, המלחמות והנופים בשילוב אותה אווירת ימי-ביניים.

michalosman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90

שליחה

יש הרבה סדרות שראיתי עד הסוף ואני מתחרטת שלא נטשתי קודם, בשביל לא לצפות בייסורי הגסיסה שלהם:
איך פגשתי את אמא
אבודים
ואני יודעת שזה קצת ישן אבל - חברים (friends) העונות האחרונות היו מתחת לכל ביקורת

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

חטופים עונה ראשונה הייתה בסדר. השנייה כבר מריחה.
פרינג' סיימתי לראות אתמול עונה 5 (מכוח האינרציה). חבל שלא סגרו אותה בעונה 4. פשוט עונה גרועה.
הומלנד מומלצת, למרות שבעונה שנייה קצת איבדה תנופה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

בקשר לבורג'ס, היא תוכננה לארבע עונות אבל בוטלה עכשיו, בסוף העונה השלישית. יש דיבור על סרט טלויזיה שיחליף את העונה הרביעית, אבל אם לא, למרות שמאוד נהניתי ממנה, קשה לי להמליץ עליה, כי אין לה סיום.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

גיהנום על גלגלים - אוהב את הסדרה, רק אין לי את הזמן...נתקעתי לקראת סוף העונה הראשונה
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162

שליחה

Once upon a time
אני מתבייש בכלל להגיד שהתחלתי לצפות בה, אבל האישה רצתה שתהיה לנו סדרה לצפייה משותפת.
את העונה הראשונה עוד שרדתי (בעיקר בזכות Red...), אבל השניה שברה אותי.
אני אפילו לא יודע איפה להתחיל - הליהוק, המשחק, העלילה (אוי העלילה - התסריט נראה כמו משהו שלוק ממשפחה מודרנית כתב...).
וזה רק מידרדר.
אז נכון שנפלתי על סדרת בנות, ובטח יש לה מעריצים מושבעים, אבל זה כנראה המוצר הטלוויזיוני הנחות ביותר שם בחוץ (חוץ מריאליטי).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr

שליחה

את מד-מן נטשתי אחרי חצי עונה, היה פשוט משעמם. כמה כבר אפשר לראות אחלה תפאורה משנות החמישים וחבורה של גברים מקשקשים ומעשנים כל הזמן ומטרידים נשים.

BROADWALK EMPIRE שרדתי עונה אחת שבקושי סחבה, לא היו שום נקודות של מתח וכו, ליהוק טוב אבל תסריט גרוע.

BREAKING BAD אחרי כמה פרקים, מאוד נסיתי ורציתי אבל לא נסחפתי ולא התחברתי ובכלל הדמות של הבחור הצעיר עצבנה אותי.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”