טופ גיר עונה 20
אולי פחים של מחזור? הם הרי סתם צחקו על זה.מה זה המקום הזה שזורקים בו דברים...
זה גם מה שאני חושב - הם מפרידים בין סוגים של מוצרים/אשפה. אבל מה העניין של לזרוק דברים חדשים/כמעט-חדשים, ועוד בהקשר של קראוונים? זה ממש לא ברור לי.HazooM כתב:אולי פחים של מחזור? הם הרי סתם צחקו על זה.מה זה המקום הזה שזורקים בו דברים......
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
כל הרעיון היה שצוחקים על ה"קראווניסטים" האלה והמנהגים המוזרים שלהם (זה לא פעם ראשונה שהם צוחקים על הקהל הזה). אחד המנהגים שלהם זה כנראה למחזר.... הם כאילו התפלאו לראות שזורקים שם דברים חדשים. ובטופגיר, כמו בטופגיר, אם יש סיבה למסיבה, אז למה לא.... אחד הקטעים היותר מצחיקים שלהם.שלגון כתב:זה גם מה שאני חושב - הם מפרידים בין סוגים של מוצרים/אשפה. אבל מה העניין של לזרוק דברים חדשים/כמעט-חדשים, ועוד בהקשר של קראוונים? זה ממש לא ברור לי.HazooM כתב:אולי פחים של מחזור? הם הרי סתם צחקו על זה.מה זה המקום הזה שזורקים בו דברים.........
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
היה פרק טוב. העונה כולה טובה.
כשג'רמי השווה את פורשה שלא מחדשת את עיצוב ה 911 לתוכנית שלהם זו היתה אחלה יציאת הומור עצמי
כשג'רמי השווה את פורשה שלא מחדשת את עיצוב ה 911 לתוכנית שלהם זו היתה אחלה יציאת הומור עצמי
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
כן, זה כנראה זה. בטלגרף כתבו טור על הפרק הזה, ובדרך אגב מדברים על הפרק הקודם שבו כל ה"נפגעים" מהרחפת הם שחקים ולא עוברי אורח.PCingAddict כתב:כל הרעיון היה שצוחקים על ה"קראווניסטים" האלה והמנהגים המוזרים שלהם (זה לא פעם ראשונה שהם צוחקים על הקהל הזה). אחד המנהגים שלהם זה כנראה למחזר.... הם כאילו התפלאו לראות שזורקים שם דברים חדשים. ובטופגיר, כמו בטופגיר, אם יש סיבה למסיבה, אז למה לא.... אחד הקטעים היותר מצחיקים שלהם.שלגון כתב:זה גם מה שאני חושב - הם מפרידים בין סוגים של מוצרים/אשפה. אבל מה העניין של לזרוק דברים חדשים/כמעט-חדשים, ועוד בהקשר של קראוונים? זה ממש לא ברור לי.HazooM כתב:אולי פחים של מחזור? הם הרי סתם צחקו על זה.מה זה המקום הזה שזורקים בו דברים............
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
בהחלט עונה לא רעה.
( קיוויתי שיצליחו לבחון שם את "לה פררי" אבל לא נראה לי שיש בכלל רכבים כאלה שמינים עדיין..)
( קיוויתי שיצליחו לבחון שם את "לה פררי" אבל לא נראה לי שיש בכלל רכבים כאלה שמינים עדיין..)
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- Anonymously
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
האם הפרק האחרון היה האחרון בהחלט? או שרק נגמרה עוד עונה?
ממה שהבנתי מהאינטרנט, זהו פרק אחרון בסדרה.
מישהו יכול לאשר/להפריך?
danke.
ממה שהבנתי מהאינטרנט, זהו פרק אחרון בסדרה.
מישהו יכול לאשר/להפריך?
danke.
כולה נגמרה העונה. רק בתחילת העונה הם הכניסו מכונית "הגיונית" חדשה, וזה רמז חזק להמשך.האם הפרק האחרון היה האחרון בהחלט? או שרק נגמרה עוד עונה?...