המתנת יום הולדת הכי שווה שקיבלתי

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
nat67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #41 

מה ההבדל חוץ
מזה שה9090 יותר חזק?
נערך לאחרונה על ידי nat67 ב 16/06/2013 21:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #42 

רן, אין דבר כזה 'מחיר ראלי' לציוד וינטאז'. המחיר הראלי של 9090DB למשל, הוא מחיר היחידה המומלץ לצרכן בניכוי ירידת ערך המטבע והפחת. בנטו, זה $900 מחיר מקור, כפול שלוש (ירידת ערך הדולר מ-78') פחות $150 שזה ערך כל הרכיבים של 'ערימת הזבל' הזו. זה יוצא $2550 :lol:

אנחנו מדברים על ביקוש והצע שהם הפרמטרים היחידים שמשנים משהו בעסק הזה. גם הפראיירים הכי טמבלים שאתה יכול להעלות על דעתך - יוצרים ביקוש וברגע שהם מימשו אותו ברכישה הם נחשבים. אין מה לעשות. ככה זה. עכשיו נשאלת השאלה האמתית למה ל-9090DB יש ביקוש שמזניק את מחיר השוק שלו ל-2700 ש"ח ולמה לרוטל יש ביקוש שמחזיק אותו בתחום שציינת... כל אחד - והחשבון שלו!

ה-9090DB הוא באמת לא ביאת המשיח. לי יש יחס מאוד אמביוולנטי אליו. עד היום לא הצלחתי להבין איך לסך רכיבים וארכיטקטורה ברמה כל כך נמוכה, בתוספת קילומטרים של חוטי חשמל על לוחות קרטון ונסורת יש כזה סאונד ונוכחות מדהימים. אני לא מכיר שום דבר שדומה לו (חוץ מגרסת הלא DB). אני מעריץ גדול של לוקסמן - אבל מבחינת התוצאה הסופית - זה פשוט לא זה. היחידה הזו היא באמת מן נס רפואי בעולם האודיו. יש את כל הסיבות 'למה לא' אבל השורה התחתונה היא 'כן' אחד גדול.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #43 

די, טומי. עכשיו לכלכת.
על עניין ההיצע והביקוש, כמו שכבר הבנת - אנחנו מסכימים. סתם מעצבן אותי שיש אנשים שיוצרים את הביקוש הזה שלא לצורך ובכך יוצרים הצדקה לתגי מחיר כאלו הזויים.

היה לי 6060, חמוד ביותר. אותו כנ"ל אני יכול להגיד גם על ה-850. ה-875 הוא כבר חיה אחרת לגמרי. זה מגבר רציני.
לצערי (באמת), לא הזדמן לשמוע את ה-9090, אבל כשדיברתי עם חבר שיכול היה לארגן לי אותו אז, אמר שמיותר לגמרי לעבור מה-875 אליו. החבר הזה לא פראייר. עברו אצלו 3 9090, לקסמן M6000, קנווד KA9100 וגם ה-7100 שנמצא היום אצל קוש; טנדברג ברמה מאוד גבוהה (סתם ברח לי הדגם, יכול להיות שהיה שם משהו עם 9) ועוד ועוד. בקיצור - טוב ויפה שה-9090 הפך לבון טון בשנה וחצי האחרונות, אבל - פרופרציות עדיין לא הזיקו לאף אחד..

gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #44 

ran_carney כתב:די, טומי. עכשיו לכלכת.
על עניין ההיצע והביקוש, כמו שכבר הבנת - אנחנו מסכימים. סתם מעצבן אותי שיש אנשים שיוצרים את הביקוש הזה שלא לצורך ובכך יוצרים הצדקה לתגי מחיר כאלו הזויים.

היה לי 6060, חמוד ביותר. אותו כנ"ל אני יכול להגיד גם על ה-850. ה-875 הוא כבר חיה אחרת לגמרי. זה מגבר רציני.
לצערי (באמת), לא הזדמן לשמוע את ה-9090, אבל כשדיברתי עם חבר שיכול היה לארגן לי אותו אז, אמר שמיותר לגמרי לעבור מה-875 אליו. החבר הזה לא פראייר. עברו אצלו 3 9090, לקסמן M6000, קנווד KA9100 וגם ה-7100 שנמצא היום אצל קוש; טנדברג ברמה מאוד גבוהה (סתם ברח לי הדגם, יכול להיות שהיה שם משהו עם 9) ועוד ועוד. בקיצור - טוב ויפה שה-9090 הפך לבון טון בשנה וחצי האחרונות, אבל - פרופרציות עדיין לא הזיקו לאף אחד..
...
אני מסכים עם רן באיזשהו מקום,
למרות שיש לי אהדה גדולה לוינטג'ים, יש כאלו שלקחו את זה רחוק מידי, והמחירים הם מחירי אספנות..

אגב ה 6060, לדעתי נשמע טוב, ונשמע טוב בהרבה מלא מעט מכשירים מודרניים שיש כיום, ואני מוכן להעמיד את זה למבחן, גם ה 9090 האח הגדול... (אגב ה 9090 הוא בגודל של טנק שרמן ומאוד מגושם לדעתי..)

ה6060, עוד בגודל פרופורציוני לרסיברים של היום (רוחב של 45 ס"מ) קצת מעל המקובל כיום

בוינטג'ים יש משמעות אדירה למצב שלהם..
תמונה של הרסיבר ביחס לרכיבים מודרניים
 תמונה של הרסיבר ביחס לרכיבים מודרניים

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

ran_carney כתב: טוב ויפה שה-9090 הפך לבון טון בשנה וחצי האחרונות, אבל - פרופרציות עדיין לא הזיקו לאף אחד..
...
אנחנו עדיין לא מסכימים. כל אחד מהמגברים שציינת הוא בעל אופי אחר. הקטנים של סנסוי הם לא ברי השוואה לגדולים. אין בכלל מה להשוות 6060 ל-9090 זה לא אותו מכשיר. הצבע החיצוני דומה, אבל אפילו כאן יש שוני. אחד עשוי טפט והשני עשוי פורניר עץ - וזה ההבדל הקטן ביניהם. אני מניח שסנסוי היו מאוד שמחים אם לקטנים שלהם היה סאונד כמו של הגדולים.

לוקסמן זה עולם אחר. שיא האיכות היפנית. יופי של מכשירים. גם ללוקסמנים הקטנים (L430 למשל) יש הספק מוצהר של 105W\C - אבל הם לא ממש נשמעים כאלה. יש להם פונו-סטייג' מעולה בניגוד למזבלת ה-phono של סנסוי, אבל הסאונד שלהם שונה לחלוטין.

הלוקסמנים הגדולים נ-ה-ד-ר-י-ם!!! אני חולה עליהם! הם פחות צובעים מסנסוי, הם יותר מפורטים ומבחינה טכנית הם מובילים בכמה רמות. א-ב-ל, הם לא דומים לסנסוי הגדולים. מצד שני, גם למקדונלד'ס, רשת הזבל המהיר, יש גלידה מעולה שקשה להתחרות בה...

לא תשמע ממני מילה רעה על Kenwood KA-9100 - בכמה נמכר אחד כזה דרך אגב? ולגבי חביביך, 'רוטל', אני פחות מתלהב. זה עניין בעיקר של טעם אישי. יש רבים שאינם מסכימים עם הטעם שלי שהוא לא ממש 'אנין'. זה גם ממש לא משנה. אנחנו יכולים להתווכח על טעמים עד מחר... דבר אחד נשאר קבוע וזה המחיר של ה-9090DB אצל הכוכב. הוא לא ירד בגלל שאנחנו לא מסכימים. הוא לא ירד משום, שככל הנראה, יש ל-9090DB מספר מעריצים נוספים - חוץ ממני. :)

נ.ב. יש ל-9090 ול-DB קהילה חזקה מאוד כבר המון שנים. זה הפורום הגדול ביותר ב-AK עם כמויות מידע אדירות על כל ה-Mods האפשריים. הוא בון טון כבר הרבה שנים. לא רק כאן. וזה רק עוד פלא אחד בעולם הזה שלנו משום, שמעשית, מכל הסיבות הנכונות, אין שום הצדקה לכך. מכשיר מופלא! אולי תנסה בעצמך?

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

יצא לי לשמוע את ה-9100. אחלה מגבר. מה שכן, להגיד שהוא מתחרה בהיי-אנד אמיתי - אני לא יכול להגיד. לזכותו, הוא לועס מגברים של 5-6 אלף בלי שמץ מאמץ. נמכר, בשני המקרים שאני יודע עליהם, באזור ה-3.5K.

לא השוויתי בין הסנסוי הקטנים לבין הגדולים. ברור שאין מה להשוות. פשוט חושב שראוי לפתוח את העיניים גם לעוד כמה מוצרים ולא להישאר נעולים עליהם, אבל, כמובן..המעריצים של ה-9090 יכולים להמשיך להעריץ, בכיף :)

אוח..הגלידה של מקדונלדס בהחלט נהדרת. (Y)

gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #47 

tnsilver כתב:
ran_carney כתב: טוב ויפה שה-9090 הפך לבון טון בשנה וחצי האחרונות, אבל - פרופרציות עדיין לא הזיקו לאף אחד..
...
אנחנו עדיין לא מסכימים. כל אחד מהמגברים שציינת הוא בעל אופי אחר. הקטנים של סנסוי הם לא ברי השוואה לגדולים. אין בכלל מה להשוות 6060 ל-9090 זה לא אותו מכשיר. הצבע החיצוני דומה, אבל אפילו כאן יש שוני. אחד עשוי טפט והשני עשוי פורניר עץ - וזה ההבדל הקטן ביניהם. אני מניח שסנסוי היו מאוד שמחים אם לקטנים שלהם היה סאונד כמו של הגדולים.

לוקסמן זה עולם אחר. שיא האיכות היפנית. יופי של מכשירים. גם ללוקסמנים הקטנים (L430 למשל) יש הספק מוצהר של 105W\C - אבל הם לא ממש נשמעים כאלה. יש להם פונו-סטייג' מעולה בניגוד למזבלת ה-phono של סנסוי, אבל הסאונד שלהם שונה לחלוטין.

הלוקסמנים הגדולים נ-ה-ד-ר-י-ם!!! אני חולה עליהם! הם פחות צובעים מסנסוי, הם יותר מפורטים ומבחינה טכנית הם מובילים בכמה רמות. א-ב-ל, הם לא דומים לסנסוי הגדולים. מצד שני, גם למקדונלד'ס, רשת הזבל המהיר, יש גלידה מעולה שקשה להתחרות בה...

לא תשמע ממני מילה רעה על Kenwood KA-9100 - בכמה נמכר אחד כזה דרך אגב? ולגבי חביביך, 'רוטל', אני פחות מתלהב. זה עניין בעיקר של טעם אישי. יש רבים שאינם מסכימים עם הטעם שלי שהוא לא ממש 'אנין'. זה גם ממש לא משנה. אנחנו יכולים להתווכח על טעמים עד מחר... דבר אחד נשאר קבוע וזה המחיר של ה-9090DB אצל הכוכב. הוא לא ירד בגלל שאנחנו לא מסכימים. הוא לא ירד משום, שככל הנראה, יש ל-9090DB מספר מעריצים נוספים - חוץ ממני. :)

נ.ב. יש ל-9090 ול-DB קהילה חזקה מאוד כבר המון שנים. זה הפורום הגדול ביותר ב-AK עם כמויות מידע אדירות על כל ה-Mods האפשריים. הוא בון טון כבר הרבה שנים. לא רק כאן. וזה רק עוד פלא אחד בעולם הזה שלנו משום, שמעשית, מכל הסיבות הנכונות, אין שום הצדקה לכך. מכשיר מופלא! אולי תנסה בעצמך?
...
את Marantz כבר הזכרנו?? :D , לטעמי האישי, לוקחים גם את לקסמן מבחינת גוון הסאוונד, וגם את סנסוי, אבל על טעם ועל ריח..
אגב בתיבת העץ של ה 6060 ושל ה 7070, זהות מנסיון, לא יודע מה קורה אח"כ,
ולגבי ה 6060, הוא בנוי בצורה באמת שונה מה 9090 עם פוטנציאל קטן משמעותית לכשלים, ה9090 ובמיוחד אחיו עם ה DB, הם מלאים חיווטים מטורפים, אגב טרנזיסטורי המוצא גם של ה 6060 גם של ה 7070 ה 8080 וה9090 הם
מאותה משפחה, ואם לדייק, ה7070 נשמע לטעמי לא פחות טוב מה 9090...(ואף יותר) לא בהכרח האחים הגדולים נשמעים תמיד טוב יותר.. (השוואה בין 7070 ל 9090)

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #48 

ran_carney כתב:די, טומי. עכשיו לכלכת.

...
חבל שהחבר שלך לא נשאר עם ה-9100..וטעית במשהו-אין לי KA-7100,יש לי KA-6100.
ואם להוסיף משהו לדיון הזה(בתור בעלים של 8080DB ו-9090DB),אז שלפי דעתי צריך לדעת להתאים להם רמקולים-לדגמים האלה יש באס דומיננטי וצריך לשדך להם רמקול בעל צליל יחסית "פתוח"/נייטרלי,ולא רמקולים בעלי אופי "סגור" או אטום או כאלה עם תחום תחתון בולט יתר על המידה.בזה הם מאוד שונים מהרסיברים מסידרת G של סאנסוי,למשל.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #49 

gechts כתב:ה9090 ובמיוחד אחיו עם ה DB, הם מלאים חיווטים מטורפים, אגב טרנזיסטורי המוצא גם של ה 6060 גם של ה 7070 ה 8080 וה9090 הם מאותה משפחה
...
לא. א. לא מטורפים ב. ה-9090 הרגיל לא מכיל יותר חיווט ממה שהיה מקובל בתקופה. לגבי הטרנזיסטורים, Sanken ו-Toshiba היו הספקים של הטרנזיסטורים האלה ממשפחת מארז TO-3 וכמו מארז הטפט והעץ - אין בכך להעיד הרבה על היכולות של המכשיר. סנסוי היתה מאז ומעולם חברה שהתמחתה בלעשות כסף מכלום (טוב, כמעט כלום). Nippon Chemicon, Elna, Rubycon Nichicon היו הספקים של כל הקבלים של סנסוי שנרכשו במכרזים של מאות אלפים במחירים הכי זולים. במכשירים של סנסוי מאותו דגם מקובל מאוד למצוא רכיבים של ספקים שונים מה שלא מקובל בחברות הי-אנד כמו Luxman.

אני חייב לציין זאת משום שיש כאן המון אנשים צעירים שלא זוכרים - אבל בשנות ה-70' תוצרת יפנית נחשבה לזולה וחסרת איכות, בדומה מאוד לתוצרת סינית היום. היפנים נחשבו למעתיקנים, מרגלים תעשייתיים, לא יוצלחים, שמתמחים בעבודה זולה שאינה עומדת בתקני המערב... בישראל הרושם הזה היה קצת פחות מורגש מפאת הבידוד הגאו-פוליטי והחרם הערבי אך בארה"ב ייצור יפני עורר גל של סלידה ולאומנות עד לרפורמות של רייגן. את הפריצה לשוק העולמי עשו חברות יפניות עם ספינות דגל ולא עם מוצרי צריכה זולים מדרג שני. זה הצליח לסנסוי עם ה-9090DB ולקנווד, מאוחר יותר עם ה-KA. זה מצחיק משום שה-9090DB הוא בדיוק ההתגשמות של הסטיגמה הזו... אבל זה הצליח.
gechts כתב: ואם לדייק, ה7070 נשמע לטעמי לא פחות טוב מה 9090...(ואף יותר) לא בהכרח האחים הגדולים נשמעים תמיד טוב יותר.. (השוואה בין 7070 ל 9090)
...
אם לדייק - את זה עוד לא שמעתי... מעניין. מעניין ברמת סטארט-אפ. לך על זה! :lol:

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #50 

ran_carney כתב:כמה היצע יש? אתה צודק, לא גדול. האם ה-9090DB הוא הביאה השנייה של המשיח? כנראה שלא. לא חסרים מגברים נהדרים בחוץ.

המגבר הזה, למשל:
http://www.hifimusic.co.il/%D7%A8%D7%A1 ... 14595.html

המוכר, לפני שמחק את המחיר המבוקש, רצה עליו סביבות 1500. אממה, הבחור שממנו הוא קנה אותו, רצה עליו 350 ש"ח. המחירים עולים בגלל שיש מי שישלם את הסכומים ההזויים האלו, זה הכל. קניתי רוטל 855 ב-350 ש"ח. רוטל 850 ב-400 ש"ח. רוטל 875 ב-500 ש"ח. אלו מחירים טובים יותר ממחיר שוק, אין ספק - אבל הם מייצגים באופן חד משמעי את ההפרשים בין הריאלי, לבין הפאקינג 2700 ש"ח על 9090DB. שכבודו במקומו מונח, וכל זה..
...
רן ידידי,אתה מטעה לגבי ה luxman r 1040 ,מהיכן לך לדעת שהמוכר כיום רכש אותו מבחור שביקש בתמורתו 350 ש''ח?
א.זה עלה לו הרבה יותר
ב.אני מוכן לרכוש אחד שכזה במחיר שדיווחת

לגבי ה 9090DB ,אני הבעלים של 2 רסיברים שכאלה(השלישי בדרך) ולא נראה לי שאמכור אחד מהם גם בתמורת כפליים מהמחיר שדורשים ברדיו הכוכב.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

אני לא טועה ולא מטעה. אני יודע על מה אני מדבר. אם הייתי זריז מספיק, אני הייתי רוכש אותו עבור חברה שלי (בסכום שציינתי, כמובן). פספסתי. לא ארחיב, ברשותך - ומבחינתי אפשר גם פשוט לרדת מהעניין.

לגבי ה-9090DB, תהנה - כנראה שזה אחלה רסיבר, אבל אני ממליץ לך ללכת להאזין לציוד שאפשר לקנות ב-5400 ש"ח ביד שניה. תתפלא, אני מאמין שחלק לא קטן מהם יעשה ביה"ס לסנסוי.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

אם אני טועה (ואני לא חושב), המחיר שהייתי אמור לקנות אותו עמד על, הכי הרבה, 500 ש"ח. כך או אחרת, הנקודה ברורה..

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

ran_carney כתב:אני לא טועה ולא מטעה. אני יודע על מה אני מדבר. אם הייתי זריז מספיק, אני הייתי רוכש אותו עבור חברה שלי (בסכום שציינתי, כמובן). פספסתי. לא ארחיב, ברשותך - ומבחינתי אפשר גם פשוט לרדת מהעניין.

לגבי ה-9090DB, תהנה - כנראה שזה אחלה רסיבר, אבל אני ממליץ לך ללכת להאזין לציוד שאפשר לקנות ב-5400 ש"ח ביד שניה. תתפלא, אני מאמין שחלק לא קטן מהם יעשה ביה"ס לסנסוי.
...
איזה ציוד ב 5400 ש''ח מדובר?
ושוב,יכול להיות שראית ב 500 ש''ח למכירה ופיספסת,אבל הוא לא רכש אותו מאותו בחור,אני זה שהיה במעמד הרכישה של המוכר כיום והוא שילם יותר מ 500 ואף יותר מ 600 ואף יותר מ...מה זה משנה?

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

הנה אחד שאמור לעמוד מולו ראש בראש יפה מאוד:
http://www.hifimusic.co.il/xindak-xa-69 ... &sk=t&sd=a

יש גם טרייגון למכירה בקצת יותר מ-5400, בכיוון ה-6000 וקצת, גם כן טוב יותר מה-9090 ככה"נ. שני אלו נשלפו מהלוחות בשיטוט מהיר.

לא אוכל לתת תשובה חד משמעית, כי - כמו שאמרתי, לא הזדמן לי לשמוע את ה-9090. מה שכן, יצא לי לשמוע כמה וינטאג'ים נחשבים מאוד - והם אכן עושים עבודה אדירה ומהווים VFM מדהים. הבעיה שאני נתקלתי בה עם המגברים האלו היא בד"כ הגוון הוינטאג'י החמים עם הבאסים הגדולים והנעימים שפשוט מיסכו על הפירוט שהיה חסר. גם עם דאקים ברמות מאוד גבוהות. עד 3000 ש"ח תקציב, אלא אם נופלת מציאה היסטרית, בהכללה - הייתי קונה וינטאג' בלי לחשוב פעמיים. באזור ה-5000 וצפונה כבר הייתי מתחיל לחרוש את לוחות היד השניה.

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #55 

לא שמת לב...אנחנו מדברים כאן על sansui 9090DB שזהו רסיבר...חשבתי שתוביל אותי לקישור לרסיבר שיהיה עדיף יותר אבל בחרת לתת קישור למגבר כח שמצריך דרך אגב פרה-אמפ איכותי שיוסיף עוד במחיר (n)

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #56 

אתה לא שמת לב, השינדק הוא אינטגרייטד ולא פאוור.
אתה לא שמת לב 2 - השינדק מוצע למכירה ב-2700, אותו מחיר כמו הסנסוי.

Rozshay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #57 

ה9090 רסיבר נחמד מרשים יפה וחזק, ויש לו אחלה צליל,
אבל! יצא לי לשמוע רסיברים וינטאג שעולים שליש ממנו ונשמעים לטעמי טוב יותר
לדוגמא HARMAN KARDON 630 , או איזה טאנדברג 2045 במחיר דומה,
אפילו כמו שכבר רשמו ה7070 (למרות שאותו לא השוותי ראש בראש עם ה9090) בלא מעט דיווחים נוספים שקראתי נשמע טוב יותר מה9090

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #58 

או, כן! זה הטנדברג 2045 שקנית מערן, נכון? אותו שמעתי, ואליו התכוונתי. פשוט נהדר! ואגב, נדיר עד מאוד..

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #59 

Rozshay כתב:ה9090 רסיבר נחמד מרשים יפה וחזק, ויש לו אחלה צליל,
אבל! יצא לי לשמוע רסיברים וינטאג שעולים שליש ממנו ונשמעים לטעמי טוב יותר
לדוגמא HARMAN KARDON 630 , או איזה טאנדברג 2045 במחיר דומה,
אפילו כמו שכבר רשמו ה7070 (למרות שאותו לא השוותי ראש בראש עם ה9090) בלא מעט דיווחים נוספים שקראתי נשמע טוב יותר מה9090
...
יש לי טנדברג 2045,יש לו צליל נהדר-אבל הוא לא 9090,עם כל הכבוד,ובנוסף,הכפתורים המרגיזים שלו עושים אותו מעצבן מאוד לתפעול ותחזוקה.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

Rozshay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #60 

לצערי לא, את ה2045 הבעלים לא היה מוכן לשחרר, אבל אצלו עשיתי את השוואות שעות ארוכות, יש לו לא מעט אוצרות בבית
לי אישית היה את ה2080 תקופה ארוכה, גם לטעמי לא רואה ממטר הרבה מאוד מהדגמים המהוללים שרצים חזק פה בפורום

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”