עזוב RC עם זה אפשר להתקשקש,הגברה-פרוססניג-LX70 או 818?istarmini כתב:לפי שמיעה אבל לא באותו מקום. שמע ידוע שאני לא חובב פיוניר אבל ללא ספק ה 70 טוב יותר מאלו שהגיעו אחריו (מבחינת ההגברה). ה RC , כמו של כל הדגמים שלהם, פח אשפה.new-guy כתב:טוב היה צפוי..istarmini כתב:אני אומר 818 קנית לא טעית.new-guy כתב:kipikipod כתב:בעבר בחנתי lx70 נגד אונקיו 808 (2 דורות לפני ה818),new-guy כתב:ונגיד ואני יביא מחול את אונקיו 818,נגיד..
סאונד נטו(שימו פיצ׳רים בצד)
פיוניר lx70 או אונקיו 818?
איזה באלגן עשיתי עכשיו.....
הפיוניר היה כמה רמות מעל בעיבוד קולנוע ביתי, קשה לי להאמין שהרבה השתנה בדור הנוכחי.....תודה!
יואב istramini שמעת פיוניר נעלמת?![]()
זרוק דעה,אונקיו 818 או lx70 ואל תהיה משוחד..![]()
אני חייב תשובות כל הסוף שבוע בלי רסיבר,
כמו יום כיפור הרגשתי........![]()
אבל זה לפי שמיעה?או לפי נתונים?
האונקיו דומה למרנץ?כי המרנץ מצויין אבל אמיתי מידי בשבילי אני מחפש גם קצת "לכלוך" קולנועי.....
לא יודע מה זה "מלוכלך" ומה זה אמיתי ועזוב אותך מכל ההגדרות ההזויות האלו.
לא חיבים להכניס את החוויה הסוביקטיבית שלך לתוך מסגרת הגדרות מוזרות.
מה שנעים לך יותר באוזן ונוח לך יותר לתפעול עליו תלך....
פיוניר LX53 או LX70?
40 שנה לך תיזכור..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
כמו שכתבתי לך אני מתחבר יותר לאונקיו/מרנץ/דנון לי הם יותר נעימים באוזן.עזוב RC עם זה אפשר להתקשקש,הגברה-פרוססניג-LX70 או 818?...
RC זה לא דבר זניח. הרבה מנסים להתקשקש איתו עד היום .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
istarmini כתב:כמו שכתבתי לך אני מתחבר יותר לאונקיו/מרנץ/דנון לי הם יותר נעימים באוזן.עזוב RC עם זה אפשר להתקשקש,הגברה-פרוססניג-LX70 או 818?...
RC זה לא דבר זניח. הרבה מנסים להתקשקש איתו עד היום ....
40 שנה לך תיזכור..
new guy בכמה הציעו לך את ה-818...? האם זה חדש או יד 2...?
בגדול (ואני יודע שזה לא אותה השוואה/ליגה) מבחינת PRE-PRO (קדם-פרוססור)
מניסיון אצלי לאחר מעבר מ-PIONEER 81/83 ל-Integra (אונקיו גרסת USA) ופרוססור כפי שיש ליואב
העדפתי את ה-integra בכל הקשור לצליל ישיר ללא משחקים (משמע DIRECT-באינטגרה אין PURE משום מה).
על ה-SETUP שהיה לי בזמנו, האינטגרה היה יותר נעים (גם הוא היה דיי בהיר לאוזניי אבל פחות מהפיוניר)
הייתה תחושה הרבה יותר מאוזנת ופחות "צבועה" בתחום המיד העליון.
יש לאונקיו יותר "ביצים" בכל הקשור לתחום התחתון מהפיוניר.
אולי אותו מצב גם בין ONKYO 818 לפיוניר 70
לא בדקתי ולכן אני לא יודע
תנסה ותשווה.
אם תגדיל את התקציב לנניחח 7000 ש"ח (לא רוצה להיכנס לשום כיס
) וזה אפשרי ובר יכולת.
היתי מרים טלפון לדני בכור ושואל אותו עם ה-DENON A1XV ששיחרתי לו עדיין אצלו והוא לא מכר אותו...
מדובר חד משמעית על ה-all in one הטוב ביותר שקיים הן מבחינת קולנוע (פרוססור+ הגברה) וקדם סטיראו ברמה גבוהה.
תאמין לי כבר לא תצטרך גיבוי סטיראו של הרוקסן שחשבת (אני כבר יכול לחתום לך שה-DENON הנ"ל קורע אותו בסטריאו
) אז עוד כסף חסכת פה...
ותקבל הגברה בשרנית, צלולה, מהירה ומאוד איכותית כשל פאואר נפרד ברמה גבוהה.
הפרוססור שיש לחבוב הזה מדהים.
franky היקר (שמשום מה נעלם) היה בעל LX90 וכ"כ אהב אותו בקולנוע, לאחר ששמע אצלי את ה-DENON בזמנו, הוא אמר שה-DENON נשמע הרבה יותר "מרגש ומוזיקלי" (כלשונו) מה-90 של פיוניר (וה-90 של פיוניר קורע את ה-86
בכל הקשור לאיכות נטו).
ה-DENON הזה הוא בהמה רצינית אם ריטיל פרייז של 6500$ (בזמנו) ועלה 40K בניופאן, וכיום פשוט ניתן למצא אותו במחיר מציאה ולהנות כמו שצריך...
תבין שמה שהצליח להחליפו הוא פרוססור שעלה 12500$.
נקודות ציון:
*ה-HDMI שם מוגבל בוויאו ל-1080i (720P
**בכדי לשמוע את הפורמטים החדשים תצטרך נגן/סטרימר עם אפשרות עבודה כ-PCM 7.1 (כמו סטרימרים של dune למשל)
או נגן כמו OPPO 95/105 שתוכל לחלץ אנאלוגית את הפורמטים החדשים (ועל הדרך תרוויח DACים אפילו ברמה גבוהה יותר)
*** הוא מפלץ בכל קנה מידה, גובה 32 ס"מ עומק 55 ס"מ ומשקל קרוב ל-50 ק"ג.
אבל הוא איכותי
סתם עוד זריקה לאופציה מעניינת

מניסיון אצלי לאחר מעבר מ-PIONEER 81/83 ל-Integra (אונקיו גרסת USA) ופרוססור כפי שיש ליואב
העדפתי את ה-integra בכל הקשור לצליל ישיר ללא משחקים (משמע DIRECT-באינטגרה אין PURE משום מה).
על ה-SETUP שהיה לי בזמנו, האינטגרה היה יותר נעים (גם הוא היה דיי בהיר לאוזניי אבל פחות מהפיוניר)
לא בדקתי ולכן אני לא יודע
אם תגדיל את התקציב לנניחח 7000 ש"ח (לא רוצה להיכנס לשום כיס
היתי מרים טלפון לדני בכור ושואל אותו עם ה-DENON A1XV ששיחרתי לו עדיין אצלו והוא לא מכר אותו...
מדובר חד משמעית על ה-all in one הטוב ביותר שקיים הן מבחינת קולנוע (פרוססור+ הגברה) וקדם סטיראו ברמה גבוהה.
תאמין לי כבר לא תצטרך גיבוי סטיראו של הרוקסן שחשבת (אני כבר יכול לחתום לך שה-DENON הנ"ל קורע אותו בסטריאו
franky היקר (שמשום מה נעלם) היה בעל LX90 וכ"כ אהב אותו בקולנוע, לאחר ששמע אצלי את ה-DENON בזמנו, הוא אמר שה-DENON נשמע הרבה יותר "מרגש ומוזיקלי" (כלשונו) מה-90 של פיוניר (וה-90 של פיוניר קורע את ה-86
ה-DENON הזה הוא בהמה רצינית אם ריטיל פרייז של 6500$ (בזמנו) ועלה 40K בניופאן, וכיום פשוט ניתן למצא אותו במחיר מציאה ולהנות כמו שצריך...
תבין שמה שהצליח להחליפו הוא פרוססור שעלה 12500$.
נקודות ציון:
**בכדי לשמוע את הפורמטים החדשים תצטרך נגן/סטרימר עם אפשרות עבודה כ-PCM 7.1 (כמו סטרימרים של dune למשל)
או נגן כמו OPPO 95/105 שתוכל לחלץ אנאלוגית את הפורמטים החדשים (ועל הדרך תרוויח DACים אפילו ברמה גבוהה יותר)
אבל הוא איכותי
תודה אבל יקר מאוד ועוד הHDMI 720 זה כבר ימי הביניים..itay123 כתב:new guy בכמה הציעו לך את ה-818...? האם זה חדש או יד 2...?
לא בדקתי ולכן אני לא יודעתנסה ותשווה.
אם תגדיל את התקציב לנניחח 7000 ש"ח (לא רוצה להיכנס לשום כיס) וזה אפשרי ובר יכולת.
תאמין לי כבר לא תצטרך גיבוי סטיראו של הרוקסן שחשבת (אני כבר יכול לחתום לך שה-DENON הנ"ל קורע אותו בסטריאו) אז עוד כסף חסכת פה...
![]()
franky היקר (שמשום מה נעלם) היה בעל LX90 וכ"כ אהב אותו בקולנוע, לאחר ששמע אצלי את ה-DENON בזמנו, הוא אמר שה-DENON נשמע הרבה יותר "מרגש ומוזיקלי" (כלשונו) מה-90 של פיוניר (וה-90 של פיוניר קורע את ה-86בכל הקשור לאיכות נטו).
תבין שמה שהצליח להחליפו הוא פרוססור שעלה 12500$.![]()
נקודות ציון:
אבל הוא איכותי![]()
![]()
...
40 שנה לך תיזכור..
קח בחשבון שגם ה-70 לא כזה להיט במיתוג ה-HDMI שלו, הוא חלוץ מאוד בשנתון ועל כן היה מעט מוגבל, ואיכות הווידאו שלו (מעבד הווידאו) דיי דרק למען האמת...תודה אבל יקר מאוד ועוד הHDMI 720 זה כבר ימי הביניים..[...
כבר אני לא יודע מה עדיף, אם לומר לך את האמת...
לטעמי אתה תהנה ביותר עם ה-DENON הזה...תזכור מה שאני אומר לך...זה ליגה שלא הכרת...
אז נלך על הLX53 נראה לי...itay123 כתב:קח בחשבון שגם ה-70 לא כזה להיט במיתוג ה-HDMI שלו, הוא חלוץ מאוד בשנתון ועל כן היה מעט מוגבל, ואיכות הווידאו שלו (מעבד הווידאו) דיי דרק למען האמת...תודה אבל יקר מאוד ועוד הHDMI 720 זה כבר ימי הביניים..[...![]()
כבר אני לא יודע מה עדיף, אם לומר לך את האמת...![]()
לטעמי אתה תהנה ביותר עם ה-DENON הזה...תזכור מה שאני אומר לך...זה ליגה שלא הכרת......
ה818 יש לי חבר תושב חוזר מארהב ויכול להביא לי במחיר חול,
אבל ללא אחריות-וטופ אודיו אלו "שודדי הקריביים" הבנתי מאנשים בפורום למה שקשור בתיקונים ללא אחריות..
40 שנה לך תיזכור..
הקדמיים שלי 4OHAM והLX53 בנתונים שלו 6 oham-נורא בנתיים עד שנתארגן על הסטריאו?new-guy כתב:אז נלך על הLX53 נראה לי...itay123 כתב:קח בחשבון שגם ה-70 לא כזה להיט במיתוג ה-HDMI שלו, הוא חלוץ מאוד בשנתון ועל כן היה מעט מוגבל, ואיכות הווידאו שלו (מעבד הווידאו) דיי דרק למען האמת...תודה אבל יקר מאוד ועוד הHDMI 720 זה כבר ימי הביניים..[...![]()
כבר אני לא יודע מה עדיף, אם לומר לך את האמת...![]()
לטעמי אתה תהנה ביותר עם ה-DENON הזה...תזכור מה שאני אומר לך...זה ליגה שלא הכרת......
ה818 יש לי חבר תושב חוזר מארהב ויכול להביא לי במחיר חול,
אבל ללא אחריות-וטופ אודיו אלו "שודדי הקריביים" הבנתי מאנשים בפורום למה שקשור בתיקונים ללא אחריות.....
או שזה שטיות במיץ?
נ.ב.
הLX70 תמונה ממש על הפנים?כי אני משחרר את הבן אדם..
40 שנה לך תיזכור..
שטויות במיץהקדמיים שלי 4OHAM והLX53 בנתונים שלו 6 oham-נורא בנתיים עד שנתארגן על הסטריאו?
או שזה שטיות במיץ?...
תוכל לעשות upscaling רק ל-HDMIהLX70 תמונה ממש על הפנים?כי אני משחרר את הבן אדם...
וה-HDMI הוא 1080P בלבד לא 24פרם, ללא deepColor למינהם.
ה-VIDEO SETUP שלו היה מאכזב מאוד, אני זוכר שאמרתי לעצמי "זהו
(בזמנו חיברתי גם קומפוננט וה-70 לא ידע לאכול את זה).
וללא קשר לא נפלתי מיכולות העיבוד שלו, כאשר חיברתי DVD חצוני ורציתי לעשות לו אפסקלינג, לא נפלתי בכלל.
הפיוניר 53 מבחינת הגברה/פרוססור הוא צעצועי יותר מה-70, קח זאת בחשבון....
אחרי ה-86 ה-53 יציק לך מאוד ותחשוב שוב אך אתה "מעיף" אותו ממך...
ועכשיו בעברית...itay123 כתב:שטויות במיץהקדמיים שלי 4OHAM והLX53 בנתונים שלו 6 oham-נורא בנתיים עד שנתארגן על הסטריאו?
או שזה שטיות במיץ?...![]()
תוכל לעשות upscaling רק ל-HDMIהLX70 תמונה ממש על הפנים?כי אני משחרר את הבן אדם...
ה-VIDEO SETUP שלו היה מאכזב מאוד, אני זוכר שאמרתי לעצמי "זהו![]()
" על הווידאו.
וללא קשר לא נפלתי מיכולות העיבוד שלו, כאשר חיברתי DVD חצוני ורציתי לעשות לו אפסקלינג, לא נפלתי בכלל.
אחרי ה-86 ה-53 יציק לך מאוד ותחשוב שוב אך אתה "מעיף" אותו ממך......
הרסיבר מחובר אך ורק hdmi ללפטופ שלי עם כרטיס מסך שמשדר את כל הפורמטים החדשים סאונד ווידאו
האיכות תמונה 1080p בעייתי או רואים טוב כמו שאני מחבר ישירות לטלוויזיה?
40 שנה לך תיזכור..
בקיצר, ה-1080P שם "לא משהו"new-guy כתב:ועכשיו בעברית...itay123 כתב:שטויות במיץהקדמיים שלי 4OHAM והLX53 בנתונים שלו 6 oham-נורא בנתיים עד שנתארגן על הסטריאו?
" על הווידאו.
אחרי ה-86 ה-53 יציק לך מאוד ותחשוב שוב אך אתה "מעיף" אותו ממך......![]()
הרסיבר מחובר אך ורק hdmi ללפטופ שלי עם כרטיס מסך שמשדר את כל הפורמטים החדשים סאונד ווידאו
האיכות תמונה 1080p בעייתי או רואים טוב כמו שאני מחבר ישירות לטלוויזיה?...
אבל אולי עבורך זה מספיק...
ה-70 מצטיין מבחינת סאונד על רסיברים אחרים באותה הליגה...
איכות תמונה חשובה ביותר,itay123 כתב:בקיצר, ה-1080P שם "לא משהו"new-guy כתב:ועכשיו בעברית...itay123 כתב:שטויות במיץהקדמיים שלי 4OHAM והLX53 בנתונים שלו 6 oham-נורא בנתיים עד שנתארגן על הסטריאו?
" על הווידאו.
אחרי ה-86 ה-53 יציק לך מאוד ותחשוב שוב אך אתה "מעיף" אותו ממך......![]()
האיכות תמונה 1080p בעייתי או רואים טוב כמו שאני מחבר ישירות לטלוויזיה?...![]()
אבל אולי עבורך זה מספיק...![]()
ה-70 מצטיין מבחינת סאונד על רסיברים אחרים באותה הליגה......
השאלה כמה "תקלה" התמונה בLX70...סרט בסופו של דבר צריך לראות וגם לשמוע..
טוב חייב לקחת החלטה..(ואין לי איפה לראות תמונה כדי לדעת...)
איתי כל הכבוד על הסבלנות!תודה על העזרה!
40 שנה לך תיזכור..
אכןnew-guy כתב:השוני בLX60 (יש לי הצעה טובה עליו.)
הוא רק במספר כניסות HDMI ו10 WATT פחות,
מעבר לזה הוא אותו דבר כמו הLX70?...
היה לי בזמנו את ה-TXH92 האמריקאי סדרת elite (שהוא זהה-LX60 האירופאי) ולאחר מכן את ה-70, בול אותו דבר
פרט לדברים שציינת שגם ככה הם זניחים במיוחד ה-10 וואט האילו שאתה בכלל לא מרגיש אותם לכאן או לכאן...
קח את ה-60/70 ב-2000 ש"ח ותהנה מאחלה רסיבר במחיר טוב.
-
- נוסטלגיה מבית הוריי ELITE TXH92 משודך ל-הגברה רב ערוצית של sunfire (כפי שמיכל לאחרונה רכשה :)))
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 26/05/2013 13:11, נערך 6 פעמים בסך הכל.
איתי אין לי מילים!תודה רבה על העזרה(Y) ,אני הולך על זה!itay123 כתב:ל-60 כמו ל-70 בדיוק יש PRE OUT ל-7.1new-guy כתב:טוב הולכים כנראה על ה60 סופי-צריך רק לראות אותו בעיניים שנראה גם טוב.
ל60 יש PRE OUT לשרשור מגבר סטריאו?......
תמונות בקרוב!
ועד הפעם הבאה...........
40 שנה לך תיזכור..
מברוק ותתחדש ותהנה.new-guy כתב:איתי אין לי מילים!תודה רבה על העזרה(Y) ,אני הולך על זה!itay123 כתב:ל-60 כמו ל-70 בדיוק יש PRE OUT ל-7.1new-guy כתב:טוב הולכים כנראה על ה60 סופי-צריך רק לראות אותו בעיניים שנראה גם טוב.
תמונות בקרוב!
ועד הפעם הבאה..............
רק תזכור שלא "יימרחו" אותך עם המחיר...
נתמקח אולי שישארו כמה מצלצלים קטנים לעוד 2 אחוריים 7.1..itay123 כתב:מברוק ותתחדש ותהנה.new-guy כתב:איתי אין לי מילים!תודה רבה על העזרה(Y) ,אני הולך על זה!itay123 כתב:ל-60 כמו ל-70 בדיוק יש PRE OUT ל-7.1new-guy כתב:טוב הולכים כנראה על ה60 סופי-צריך רק לראות אותו בעיניים שנראה גם טוב.
תמונות בקרוב!
ועד הפעם הבאה..............
רק תזכור שלא "יימרחו" אותך עם המחיר......
RX2 או BX2 גדולים בשביל להיות אחוריים?(בואנה אני חולה טוטלוס אין תרופה למחלה הזאת..)
40 שנה לך תיזכור..