Panasonic THP60ST60 הגיעו לארץ.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
rastaaugustus
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

vivi כתב:TheWiz - אני חושב שאתה מפספס את הנקודה.
המחאה היא אודות התמחור של היצרנים למוצר ביחס למדינות אחרות.

אפשר לראות את הדברים כפי שהצגת אותם - גם אם נייבא את הטלווזיה מארה"ב המחיר יהיה דומה וללא אחריות.
אך ניתן לצפות, מצד שני, שמאחר ואנחנו לא משלחים את הטלווזיה לארץ באופן אישי אז ניתן לחסוך 500 דולר [כפי שכתבת] והיה ניתן לצפות למחיר הוגן שנמוך במינימום 2000 ש"ח.
אם נושא האחריות כל כך מייקר את מחיר הטלווזיה הייתי שמח לו היבואן הרשמי היה נותן לי את האופציה לבחור כמה זמן אני רוצה את האחריות ולשלם לפי זה.

הרגילו אותנו להשוות את המחירים בצורה שכתבת ולהרגיש טוב עם זה שאנחנו קונים מוצר במחיר כפול ומשולש.
אם התפישה הזאת לא תשונה ולא נמחא בצורה כזו או אחרת [במינימום נפסיק לקנות במחירים כאלה] התמחור לא ישונה והמחאה החברתית בישראל תגרר שנים קדימה.
...

vivi צודק , ברגע שנפסיק לרכוש מוצרים במחירים מופקעים כאלה , אזי היבואנים יורידו את המחיר בעצמם.
בניתי על ה60 אינ'ץ של הדגם הזה , אבל עקרונית לא אשלם סכום כזה . כרגע ,לפי דעתי, היבואן היחיד שנותן מחירים סבירים (ביחס לחו"ל) הוא ח.י. לטלויזיות הLG. אולי בסוף אקנה את הla621y.
בכל מקרה "5 שנות אחריות של יורוקום" לא אמורות להקפיץ את המחיר עד כדי כך .
תאמינו לי , כשיש תחרות רצינית מול יורוקום(במוצרים אחרים) , היא יודעת טוב מאוד לישר קו ולהוזיל מחירים.

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #42 

TheWiz

לא ברור לי איך הגעת למסקנה שאני מדבר על ייבוא טלוויזיות מארה"ב. גם לא זכור לי שהמחיר בארה"ב הוא המחיר שיורוקום משלמת על הטלוויזיה ושעליו מוסיפים את המיסים.

סך הכל עשיתי השוואה בין מה שאתה כאזרח ישראלי צריך לשלם על מסך פלזמה של פנסוניק בגודל "50 לעומת אזרח ארה"ב שבין השאר גם משלם פחות על כל דבר אחר וגם משׂתכר יותר.

הטלוויזיות בארץ יקרות באופן כללי אבל התמחור של פנסוניק על הפלזמות האלה פשוט לא הגיוני.

51F5500 של סמסונג יתומחר בארץ כנראה ב5,300. ההבדל היחיד המשמעותי באיכות התמונה נטו בינו לST60 הוא פילטר יותר טוב ורמת שחורים יותר טובה (אם כי צפויות הפתעות בתחום הזה השנה). בכל פרמטר אחר 51F5500 מציע יותר והוא גם גדול באינץ'.

לפי CNET המחיר של 51F5500 הוא $797.99 - $947.99 ושל 50ST60 הוא $997.99 - $1,379.99.

זה אומר שההפרש בין המחיר המקסימלי של ST60 לזה של F5500 כרגע הוא כ430$ שהם כ1500 ש"ח וזה יכול להיות הרבה פחות, כמובן.

לפי היחס הזה 50ST60 היה אמור להיות מתומחר ב6,800 ש"ח. זה לא מפריע לפנסוניק לשים עליו מחיר של כמעט פי שניים מהמסך המתחרה של סמסונג.

אני לא רוצה לדעת מה יהיו המחירים אחרי עליית המיסים. יש לי הרגשה שאני הולך להיות חלק ממחאת טלוויזיות בקיץ הקרוב.

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #43 

השאלה שלי: האם בסך 11K יש אלטרנטיבה אחרת ל-60ST60?

היום מכרתי את המקרן שלי, נשאר לי למכור את המסך P42X20M פנסוניק שלי בכדי שהבוס יאשר לי לקנות TV חדשה! :lol:

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #44 

מה ההבדל באיכות התמונה בין ה vt50 ל st60
אני לפני קניה ומתלבט על מה ללכת
לא מדבר על גודל מסך אומחיר אני מתיחס לאיכות תמונה

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #45 

אם יש לכם כרטיס אשראי של מזרחי טפחות תוכלו למצוא את המסך בסביבות 10 בקרנבל החשמל, מחיר מרשים למסך כזה.

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #46 

מצאתי את הקרנבל. אכן 10% נוספים.

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #47 

TheWiz כתב:ליאור: אף אחד לא מנהל עמותה ליבוא מסכים. ברור שהיבואן צריך להרוויח.

אני מסביר רק את הנקודה של היבוא האישי שאנשים חולמים לעשות ולחסוך 30%.

המסקנה היא שלאדם פרטי לא שווה לייבא בעצמו טלויזיה.
...
בשום מקום לא רשמתי שהיבואן לא צריך להרוויח.
פשוט הגבתי לחישוב (הלא נכון) שלך ותיקנתי אותו.
אני מקווה שאתה לא בעל אינטרס כזה או אחר, מכיוון שאתה מגן על היצרן למרות עובדות מאוד ברורות שמניחים לפניך.

בנוגע לייבוא אישי - זה משתנה לפי דגם ויצרן. יש טלוויזיות שבהן אפשר לחסוך באמת 30-40%. לדעתי שווה את סכום האחריות.

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #48 

מיציתי את מה שהיה לי להגיד לגבי יבוא אישי. :roll:

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #49 

katon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #50 

asaf23 כתב:בהחלט.
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1366730214

חבל רק עניין האונליין והטיונרים שיש למתחרים ואין לפנסוניק. אגב התמחור פה עדיין יקר. באירופה ה-ST ב-50 אינצ' עולה 5K לעומת 9K אצלנו.
...

כן זה מחיר מופרז לגמרי. מחיר יותר מכפול עולה כאן לעומת האתרים הרשמיים של פנאסוניק בעולם.

מישהו יודע לגבי צריכת החשמל של המסך הזה ? האם הוא סביר כי קראתי שזה פי 3 צריכת חשמל LED

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”