LG LA 621Y - חיסרון משמעותי ראשון לדגם 2013 אם לא לכל הדגמים בסידרת LA!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
shambiko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

integral אני לצידך .. לפי הדברים של PLEX כל תלוי ב LG ובדרך כלל שהם מוציאים סדרה מסוימת הם לא משנים אותה..
אני מקווה מאוד שמישהו ישנה את המצב.
החזרתי היום את הטלוויזיה ד"א בחזרה למחסני חשמל וקניתי Sumsung .. עד שLG התעוררו בינתיים האפליקציה בחנות של סמסונג עושה את העבודה כמו שצריך

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

כן, האפליקציה של סמסונג עושה את העבודה והממשק שלה דומה יותר ל PLEX במחשבים אז יש בה קצת יותר אופציות. התקנתי אותה על סמסונג של חבר. מצד שני החסרונות שלה היו שלא היתה תמיכה בתמונות (לא בדקתי תמיכה במוזיקה או בסרטי וידיאו ביתיים) והיא הייתה קצת יותר איטית מזו שעל ה LG אם כי אולי זה בגלל שהטלוויזיה של החבר ברמת הכניסה.

דרך אגב, האפליקציה של סמסונג לא קשורה לסמסונג. זה חבר פורום שהוא תכנת שהחליט שגם על הסמסונג שלו יהיה PLEX. מזה זה התחיל.

אם תקרא בפורומים של PLEX תראה שגם שם כבר יש תכנת מתנדב לכתוב אפליקציה ל LG החדשות, אם כי לא קיבל עדיין שום התייחסות.

shambiko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

במילה אחת .
מבאס.

shambiko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אחרי שהתלוננתי ב LG ישראל על הסרת המדיה לינק מהסדרה החדשה .
קיבלתי תשובה מאכזבת , נאמר לי שהם פנו ליצרן בקוריאה והודיעו להם שהסירו את המדיה לינק וכרגע זה מה שיש .

אז לכל אלה שחשבו שאולי יעשו אם זה משהו ... כנראה שזה לא יקרה בקרוב .

אני אישית החזרתי את הטלוויזיה .

נקווה לטוב :]

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

אז כפי שאמרתי בעבר שאני מחפש לד אז אתמול קניתי את ה621 60 ב10700 התקנה ומתקן על הקיר חינם

המתופף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365

שליחה

עופרפולק (עופר)
תתחדש...מאברוק (b)

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תודה אני מקווה שלא נתאכזב כי בכלל לא הייתי לכיוון של ל.ג'י יותר הייתי לכיוון של פיליפס וסמסונג.

Eliel1337
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231

שליחה

integral כתב:דודי,

כל הרעיון עם ה PLEX זה ה JUKEBOX המאוד נוח שלא לדבר שחלק מהדברים לא עובדים כמו שצריך עם ה DLNA:
...
איך אני נכנס ל JUKE הזה?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Eliel1337 כתב:
integral כתב:דודי,

כל הרעיון עם ה PLEX זה ה JUKEBOX המאוד נוח שלא לדבר שחלק מהדברים לא עובדים כמו שצריך עם ה DLNA:
...
איך אני נכנס ל JUKE הזה?
...
מתקין PLEX MEDIA SERVER על המחשב, סורק איתו את הספריות שלך. אחרי זה נכנס ל MEDIALINK בטלוויזיה.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

היום הרכיבו לי את ה60 מה אני יגיד לכם מפלצת על הקיר ענקית הגיע אם 4 משקפיים רואים תמונה לא מהעולם הזה בעיקר בhd יש לי כמה קטעים שהילד הוריד בתלת אין חשק ללכת לישון .עד עכשיו אין טענות.

aboren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181

עזרה בכיוון תמונה

שליחה

אשמח לשמוע מאנשים שיש ברשותם את הדגם הזה.
מה כיוון הצבעים שעשיתם במסך?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

עופרפולק כתב:היום הרכיבו לי את ה60 מה אני יגיד לכם מפלצת על הקיר ענקית הגיע אם 4 משקפיים רואים תמונה לא מהעולם הזה בעיקר בhd יש לי כמה קטעים שהילד הוריד בתלת אין חשק ללכת לישון .עד עכשיו אין טענות.
...
מה עם תמונות?

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

integral כתב:
עופרפולק כתב:היום הרכיבו לי את ה60 מה אני יגיד לכם מפלצת על הקיר ענקית הגיע אם 4 משקפיים רואים תמונה לא מהעולם הזה בעיקר בhd יש לי כמה קטעים שהילד הוריד בתלת אין חשק ללכת לישון .עד עכשיו אין טענות.
...
מה עם תמונות?
...
כן באמת עופר, מה עם תמונות?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

האמת היא שאם תחכו ממני לתמונות אתם תחכו אולי לשנת 4000 מי שיודע אצלי איך לעלות תמונות זה הילד .תמונות יעלו בקרוב.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”