LG LA 621Y - חיסרון משמעותי ראשון לדגם 2013 אם לא לכל הדגמים בסידרת LA!
-
shambiko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
integral אני לצידך .. לפי הדברים של PLEX כל תלוי ב LG ובדרך כלל שהם מוציאים סדרה מסוימת הם לא משנים אותה..
אני מקווה מאוד שמישהו ישנה את המצב.
החזרתי היום את הטלוויזיה ד"א בחזרה למחסני חשמל וקניתי Sumsung .. עד שLG התעוררו בינתיים האפליקציה בחנות של סמסונג עושה את העבודה כמו שצריך
אני מקווה מאוד שמישהו ישנה את המצב.
החזרתי היום את הטלוויזיה ד"א בחזרה למחסני חשמל וקניתי Sumsung .. עד שLG התעוררו בינתיים האפליקציה בחנות של סמסונג עושה את העבודה כמו שצריך
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
כן, האפליקציה של סמסונג עושה את העבודה והממשק שלה דומה יותר ל PLEX במחשבים אז יש בה קצת יותר אופציות. התקנתי אותה על סמסונג של חבר. מצד שני החסרונות שלה היו שלא היתה תמיכה בתמונות (לא בדקתי תמיכה במוזיקה או בסרטי וידיאו ביתיים) והיא הייתה קצת יותר איטית מזו שעל ה LG אם כי אולי זה בגלל שהטלוויזיה של החבר ברמת הכניסה.
דרך אגב, האפליקציה של סמסונג לא קשורה לסמסונג. זה חבר פורום שהוא תכנת שהחליט שגם על הסמסונג שלו יהיה PLEX. מזה זה התחיל.
אם תקרא בפורומים של PLEX תראה שגם שם כבר יש תכנת מתנדב לכתוב אפליקציה ל LG החדשות, אם כי לא קיבל עדיין שום התייחסות.
דרך אגב, האפליקציה של סמסונג לא קשורה לסמסונג. זה חבר פורום שהוא תכנת שהחליט שגם על הסמסונג שלו יהיה PLEX. מזה זה התחיל.
אם תקרא בפורומים של PLEX תראה שגם שם כבר יש תכנת מתנדב לכתוב אפליקציה ל LG החדשות, אם כי לא קיבל עדיין שום התייחסות.
-
shambiko
-
- חבר שרק התחיל

במילה אחת .
מבאס.
מבאס.
-
shambiko
-
- חבר שרק התחיל

אחרי שהתלוננתי ב LG ישראל על הסרת המדיה לינק מהסדרה החדשה .
קיבלתי תשובה מאכזבת , נאמר לי שהם פנו ליצרן בקוריאה והודיעו להם שהסירו את המדיה לינק וכרגע זה מה שיש .
אז לכל אלה שחשבו שאולי יעשו אם זה משהו ... כנראה שזה לא יקרה בקרוב .
אני אישית החזרתי את הטלוויזיה .
נקווה לטוב![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
קיבלתי תשובה מאכזבת , נאמר לי שהם פנו ליצרן בקוריאה והודיעו להם שהסירו את המדיה לינק וכרגע זה מה שיש .
אז לכל אלה שחשבו שאולי יעשו אם זה משהו ... כנראה שזה לא יקרה בקרוב .
אני אישית החזרתי את הטלוויזיה .
נקווה לטוב
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
אז כפי שאמרתי בעבר שאני מחפש לד אז אתמול קניתי את ה621 60 ב10700 התקנה ומתקן על הקיר חינם
- המתופף
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
עופרפולק (עופר)
תתחדש...מאברוק
תתחדש...מאברוק
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

תודה אני מקווה שלא נתאכזב כי בכלל לא הייתי לכיוון של ל.ג'י יותר הייתי לכיוון של פיליפס וסמסונג.
- Eliel1337
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 231
איך אני נכנס ל JUKE הזה?integral כתב:דודי,
כל הרעיון עם ה PLEX זה ה JUKEBOX המאוד נוח שלא לדבר שחלק מהדברים לא עובדים כמו שצריך עם ה DLNA:...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מתקין PLEX MEDIA SERVER על המחשב, סורק איתו את הספריות שלך. אחרי זה נכנס ל MEDIALINK בטלוויזיה.Eliel1337 כתב:איך אני נכנס ל JUKE הזה?integral כתב:דודי,
כל הרעיון עם ה PLEX זה ה JUKEBOX המאוד נוח שלא לדבר שחלק מהדברים לא עובדים כמו שצריך עם ה DLNA:......
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

היום הרכיבו לי את ה60 מה אני יגיד לכם מפלצת על הקיר ענקית הגיע אם 4 משקפיים רואים תמונה לא מהעולם הזה בעיקר בhd יש לי כמה קטעים שהילד הוריד בתלת אין חשק ללכת לישון .עד עכשיו אין טענות.
- aboren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מה עם תמונות?עופרפולק כתב:היום הרכיבו לי את ה60 מה אני יגיד לכם מפלצת על הקיר ענקית הגיע אם 4 משקפיים רואים תמונה לא מהעולם הזה בעיקר בhd יש לי כמה קטעים שהילד הוריד בתלת אין חשק ללכת לישון .עד עכשיו אין טענות....
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
כן באמת עופר, מה עם תמונות?integral כתב:מה עם תמונות?עופרפולק כתב:היום הרכיבו לי את ה60 מה אני יגיד לכם מפלצת על הקיר ענקית הגיע אם 4 משקפיים רואים תמונה לא מהעולם הזה בעיקר בhd יש לי כמה קטעים שהילד הוריד בתלת אין חשק ללכת לישון .עד עכשיו אין טענות.......
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

האמת היא שאם תחכו ממני לתמונות אתם תחכו אולי לשנת 4000 מי שיודע אצלי איך לעלות תמונות זה הילד .תמונות יעלו בקרוב.