Dexter - עונה 8
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
דעתך זאת דעתך, מבחינתי חייבים להרוד אותו אחרי שהוא חצה את הקווים
אם אתה מדבר על TBAG אז הוא סיים בכלא, והוא גם לא הדמות הראשית של הסדרה, ומה הקשר למייקל ? מישהו אמר שרק אנשים רעים חייבים להרוג, ומייקל לא נרצח הוא מת ממחלה
בסוף הסופרנוס זה דיי ברור שנרמז שטוני מת, הם לא רצו להראות שממש הורגים אותו מ1000 סיבות, וזה מבחינתי הרבה יותר מעצבן, מצד אחד משאירים פתח לעתיד, מצד שני אם לא יהיה משהו בעתיד הוא מת, זה מטומטם לפי דעתי, אתם מסיימים סדרה תסגרו את כל הקצוות, בכל מקרה כל אחד ודעתו, מבחינתי הסדרה לא יכולה להיגמר טוב לדב ודקסטר
אם אתה מדבר על TBAG אז הוא סיים בכלא, והוא גם לא הדמות הראשית של הסדרה, ומה הקשר למייקל ? מישהו אמר שרק אנשים רעים חייבים להרוג, ומייקל לא נרצח הוא מת ממחלה
בסוף הסופרנוס זה דיי ברור שנרמז שטוני מת, הם לא רצו להראות שממש הורגים אותו מ1000 סיבות, וזה מבחינתי הרבה יותר מעצבן, מצד אחד משאירים פתח לעתיד, מצד שני אם לא יהיה משהו בעתיד הוא מת, זה מטומטם לפי דעתי, אתם מסיימים סדרה תסגרו את כל הקצוות, בכל מקרה כל אחד ודעתו, מבחינתי הסדרה לא יכולה להיגמר טוב לדב ודקסטר
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
כמובן שזו דעתי, ואתה תמשיך עם דעתך.
ומה זה משנה אם מייקל נרצח, או הומת ממחלה?
הוא מת כי זה הסוף שהחליטו עבורו הכותבים.
באותו מידה, גם היה יכול ליפול עליו שק במשקל 10 טון...
ומה זה משנה אם מייקל נרצח, או הומת ממחלה?
הוא מת כי זה הסוף שהחליטו עבורו הכותבים.
באותו מידה, גם היה יכול ליפול עליו שק במשקל 10 טון...
- puma1
-
- חבר ותיק

נו ברור שזה מה שהכותבים חליטו מה הקשר שלו לדקסטר ? אין שום דמיון בן הדמויות, האיש הרע ב-99% מהמקרים לא מסיים טוב, וכמו שאמרתי, ברגע שהוא חצה את הקווים אין מצב שזה יסתיים טוב בשבילו
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
ידידי, לא מסכים איתך בשום מילה שכתבת.
אבל כנראה שאתה מאלה שחייבים להגיד את המילה האחרונה, אז הנה אמרת...
אבל כנראה שאתה מאלה שחייבים להגיד את המילה האחרונה, אז הנה אמרת...
- puma1
-
- חבר ותיק

אף אחד לא ביקש ממך להסכים, אמרת את דעתך ואני אמרתי את דעתי
אבל הדעה שלך לגבי לא במקום ולא קשורה לדיון הזה, וגם לא ממש מעניין אותי מה אתה חושב שאני חייב או לא חייב, אף אחד לא ביקש לשמוע את דעתך עליי, אם אתה לא מסוגל להגיב עניינית על מה שדובר פשוט אל תגיב
אבל הדעה שלך לגבי לא במקום ולא קשורה לדיון הזה, וגם לא ממש מעניין אותי מה אתה חושב שאני חייב או לא חייב, אף אחד לא ביקש לשמוע את דעתך עליי, אם אתה לא מסוגל להגיב עניינית על מה שדובר פשוט אל תגיב
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
טוב לפי הפרק השלישי נראה שזו לא ווגל, וטוב שכך, כבר פחדתי שעשו מהעונה הזו פרודיה לכל הסדרה.
דב התחרפנה לגמרי , הדמות שלה לא עקבית אפילו ביחס לדב המחורפנת של הסדרה. נקווה לטוב
אני שונא את הPREVIEW בסוף כל פרק, ממש ספויילרים חיים, אז אני עוצר את זה כבר בכתוביות
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
העונה הזו בינתיים ממש איטית, מאוד מתפזרת, ואין כמעט פיתוח אמיתי של הדמויות למעט אולי דב.
זו דרך עדינה לומר שבינתיים העונה ממש מאכזבת. אין מתח, אין עניין אמיתי, יש אולי 5 דקות מעניינות בפרק. מקווה מאוד שדברים יתחילו לזוז ומהר...
זו דרך עדינה לומר שבינתיים העונה ממש מאכזבת. אין מתח, אין עניין אמיתי, יש אולי 5 דקות מעניינות בפרק. מקווה מאוד שדברים יתחילו לזוז ומהר...
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
זה בדיוק מה שאני חשבתי. פרק 3 היה פשוט יבוש רציני..קרמריקה כתב:העונה הזו בינתיים ממש איטית, מאוד מתפזרת, ואין כמעט פיתוח אמיתי של הדמויות למעט אולי דב.
זו דרך עדינה לומר שבינתיים העונה ממש מאכזבת. אין מתח, אין עניין אמיתי, יש אולי 5 דקות מעניינות בפרק. מקווה מאוד שדברים יתחילו לזוז ומהר......
חוץ מקצת אקשן שדב התחילה כמעט לזמר על כך שהיא הרגה את "לגאורטה"..
אז לא היה משהו משמעותי בפרק הנוכחי.. מקווה שהעונה לא תאכזב.
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
פרק 4
Wtf ?
איזה פרק מבולגן ומוזר
Wtf ?
איזה פרק מבולגן ומוזר
שי
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

צודק, עושה רושם שהעונה הולכת להיות על הפנים....Shayosef כתב:פרק 4
Wtf ?
איזה פרק מבולגן ומוזר...
אין שום מתח רק דיאלוגים ארוכים של דקסטר מול ווגל ודב.
חבל שלא סיימו תסידרה בזמן!
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

לי בא שדקסטר ירצח את כולם כולל דב ויאללה למקסיקו. מספיק.
שי
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
צריך באמת לפתוח איזה לוח הימורים לסיום של דקסטר. אני אומר - בסוף ווגל תשכנע אותו לרצוח את דב והוא יחיה באושר ועושר עם איך קוראים לה מהעונה הקודמת, עם הפרחים.
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
Shayosef כתב:לי בא שדקסטר ירצח את כולם כולל דב ויאללה למקסיקו. מספיק....
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
יש לי תחושה שדברה תסגור חשבון עם דקסטר בדיוק לפי הטקס שלו בפרק האחרון.
- moshe10
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
פרק 5 פרק מטורף - ספויילרים
מוזר שדקסטר הרג את מנתח המוחות ככה מהר, חשבתי שיהיה איתו עניין לאורך כל העונה. מעניין מה יהיה הלאה
מוזר שדקסטר הרג את מנתח המוחות ככה מהר, חשבתי שיהיה איתו עניין לאורך כל העונה. מעניין מה יהיה הלאה
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

המהפך של דב הושלם, משוטרת מצטיינת לפסיכית כמו דקסטר, עכשיו יד ביד הם יתחילו לרצוח לעבר השקיעה...
שי
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
ספויילרים:
שוב פרק איטי, מרגיז ומאכזב ושוב רק 3 הדקות האחרונות מעניינות.
בינתיים, במקום כל העונה הזו היו יכולים לקחת את ה-5 דקות האחרונות מכל פרק ולעשות פרק אחד מעניין הרבה יותר.
כל הסיפור עם מי יקבל סמל פשוט לא מעניין ובזבוז מסך, לא מעניין מה קורה עם ג'ואי והמטפלת/האחות של, ההתקדמות של הקשר החדש של דקסטר הרבה יותר מדי איטית, הסיפור עם הפסיכולוגית ומה הקטע שלה אמנם מעניין, אבל הם בהחלט ניסו לעשות הרבה כדי להפוך אותו למשעמם ובניגוד לעבר אני ממש לא מחכה בקוצר רוח לפרק הבא כדי לדעת מה קורה.
לא היתה עד העונה הזו שום עונה שבה הרגשתי ככה, היו יותר ופחות טובות, אבל תמיד ציפיתי לפרק הבא ותמיד נהניתי מכל פרק. זה לא המצב הפעם לצערי, אני עדין מקווה שמשהו ישתנה בפרקים הבאים, אבל בינתיים עושה רושם שהיוצרים חיפשו דרך לגרום לאנשים לא להתגעגע, והם מצאו דרך מעולה.
שוב פרק איטי, מרגיז ומאכזב ושוב רק 3 הדקות האחרונות מעניינות.
בינתיים, במקום כל העונה הזו היו יכולים לקחת את ה-5 דקות האחרונות מכל פרק ולעשות פרק אחד מעניין הרבה יותר.
כל הסיפור עם מי יקבל סמל פשוט לא מעניין ובזבוז מסך, לא מעניין מה קורה עם ג'ואי והמטפלת/האחות של, ההתקדמות של הקשר החדש של דקסטר הרבה יותר מדי איטית, הסיפור עם הפסיכולוגית ומה הקטע שלה אמנם מעניין, אבל הם בהחלט ניסו לעשות הרבה כדי להפוך אותו למשעמם ובניגוד לעבר אני ממש לא מחכה בקוצר רוח לפרק הבא כדי לדעת מה קורה.
לא היתה עד העונה הזו שום עונה שבה הרגשתי ככה, היו יותר ופחות טובות, אבל תמיד ציפיתי לפרק הבא ותמיד נהניתי מכל פרק. זה לא המצב הפעם לצערי, אני עדין מקווה שמשהו ישתנה בפרקים הבאים, אבל בינתיים עושה רושם שהיוצרים חיפשו דרך לגרום לאנשים לא להתגעגע, והם מצאו דרך מעולה.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

מסתמן העונה ה-8 דקסטר גילה
את מה שעשו לו בילדותו ע״י אביו וגברת ווגל..מעניין אם הקו הזה ימשיך עד לסיום העונה?
עוד פרק לא חלש. הרציחות של דקסטר כבר לא מה שהיו
בעונות הראשונות.. כנראה שככה זה לקראת פרישה!
את מה שעשו לו בילדותו ע״י אביו וגברת ווגל..מעניין אם הקו הזה ימשיך עד לסיום העונה?
עוד פרק לא חלש. הרציחות של דקסטר כבר לא מה שהיו
בעונות הראשונות.. כנראה שככה זה לקראת פרישה!
- moshe10
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
אמרו שדקסטר לא יצא עם מישהי מאז האנה, אבל בתחילת עונה 8 שהיה כזה הילוך מהיר על מה שקרה לו מאז הוא אמר "הכרתי חברים חדשים" והראו בלונדינית כוסית בבית שלו
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
בינתיים עונה גיהנום. גרועה כמו עונה 6. מאז שקלייד פיליפס עזב הסידרה היא בהדרדרות רצינית.