הבנת נכון. גם הרמקול שאליו אני האזנתי וגם הרמקולים של 10K$ מחוברים למערכת הזו.עופר_צפריר כתב: או שלא הבנתי אותך......
ה-TANNOY למעשה משמשים כרגע בתור הרמקולים האחוריים. ולגבי הכבלים אני לא בטוח, אבל אני מעריך שלא כבל של 200$ למטר.
הבנת נכון. גם הרמקול שאליו אני האזנתי וגם הרמקולים של 10K$ מחוברים למערכת הזו.עופר_צפריר כתב: או שלא הבנתי אותך......

כן, בלי שום צל של ספק - וגם כתבתי את זה בהודעה הנורא ארוכה (אני מבין שלא לכולם היה כח לקרוא את זה)עופר_צפריר כתב:טוב...אם אהבת את הרמקול?
לא נותר לי אלא לאחל לך הנאה מרובה.
למרות שעיצה קטנה לי עליך..בדוק עוד כמה דברים בתקציב הנ"ל?
בהצלחה....

אני מבין שלא לכולם היה כח לקרוא את זה)...
הנאה מובטחת.מחר אני נוסע לפגוש את אייל פור ואת החנות של אבי יפה....
תזכור רק ש"נאמנות למקור" זה מאוד יחסי, מתחיל בכיוון הכלים דרך ההקלטה והמסטרינג ונגמר במערכת, אחרי כל זה לדעתי קשה לדעת איך נשמע המקור מה מעוות ומה שקוף, ככה שכל אחד עם ה"מקור" שלוהרי מה הכי חשוב לכם – שמה שאתם שומעים יישמע "חם" ו"נעים" (NAIM)
או שיישמע כמה שיותר כמו הכלי האמיתי שעליו ניגנו, עם כל החסרונות והיתרונות של זה?
לי לדוגמא יותר מתאים נאמנות למקור, אז הבנתי, בעזרתו האדיבה של אמיר, שכל השמע ה"חם" וה"נעים" וה"כיפי" וה"מלא" זה סה"כ פונקציה של עיוות של הצליל המקורי(!!!)
כן זה מה שאני טוען – מעוותים לכם את המוח...

טוב, אני חושש שלצערי זה יהיה מסובך - הבן אדם פשוט לא מוכר את המערכת שלו.yairf כתב:תשמע, כלל סיני עתיק אומר את הדבר הבא:
אם שמעת מערכת שממש עשתה לך את זה, קנה את כולה (ותחסוך לעצמך שנים של התברברות, חיפושים ושידרוגים).
את הטאנוי אהבת כי שמעת אותו במערכת שעולה קצת יותר מ-2500 ש"ח. עצתי לך - נסה לשכנע את הבחור שימכור לך את כולה (מקסימום קח הלואה)
יאיר...
האמת יש לי רעיון הרבה יותר טוב.yairf כתב:בינתיים תוכל לעשות משהו פשוט בהרבה: ללכת לבחור עם הגברה זולה (נניח כמו אותו DENON ששמעת איתו את ה-CASTLE) ואז לראות אם אתה עדיין מרוצה מהתוצאה....
בשעה טובה ומוצלחת הרמקולים המושלמים שלי אצלי (באוטו).yairf כתב:אתה מאבד פוקוס. סגור על רמקולים תחילה...
לגבי רסיבר ב-5K, תשווה אותו לאינטגרייטד ב-5K ותחליט מה יותר מתאים לך....
לאחר כשבועיים של חיפושים מטורפים ושמיעת אין ספור מערכות "הצליל" הגיע אל בייתי בדמות מערכת סטריאו חלומית (בהשקעה של 10K בערך)drambuie כתב:בשעה טובה ומוצלחת הרמקולים המושלמים שלי אצלי (באוטו).yairf כתב:אתה מאבד פוקוס. סגור על רמקולים תחילה...
לגבי רסיבר ב-5K, תשווה אותו לאינטגרייטד ב-5K ותחליט מה יותר מתאים לך....
מחר ומחרתיים סבב מגברים מטורף למציאת הצליל!
אז למישהו יש הצעות לגבי אנאלוגי או דיגיטאלי?
האם להכנע לעידן הדיגיטאלי וללכת על העברת אותות בין DVD/CD/מחשב לבין המגבר (או רסיבר)
או לחילופין ללכת על CD איכותי עם DAC טוב בפנים ומגבר אינטגרייטד טוב?...