יש למישהו המלצות לסרטים ליום כיפור?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בסה"כ אני חושב שגם אלה שרואים סרטים ביום כיפור מכבדים את הצמים ולא רואים סרטים בפול ווליום וכד'.
אמנם מדובר במיעוט (רוב המדינה כן צמים או לפחות לא פותחים טלויזיה) אבל מיעוט גדול למדי, ככה שלטעמי ההודעה לגיטימית, בסה"כ זה לא פורום דת ומסורת
בבירכת שנה טובה וצום קל לכולם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
[left]
Mission Impossible III
X-Men The Last Stand
[/left]
ללא ספק, 2 הסרטים המהנים ביותר שראיתי לאחרונה.
Mission Impossible III
X-Men The Last Stand
[/left]
ללא ספק, 2 הסרטים המהנים ביותר שראיתי לאחרונה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לכל אדם הזכות לחיות לפי השקפתו...נכון!
אבל טוב יעשה זאת בביתו הפרטי.
ולא בריש גלי!{ דפי הפורום}
זאת דעתי .
אבל טוב יעשה זאת בביתו הפרטי.
ולא בריש גלי!{ דפי הפורום}
זאת דעתי .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני אוהד גדול מאוד של מד"ב, תן לי כמה alien's או אנשים עם סופר כוחות ואני מרותק למסך.
יש לי גם fetish לסרטי זומבים, אבל לא ראיתי אחד טוב לאחרונה שאני יכול להמליץ עליו.
Mission Impossible III בכלל לא דומה לקודמיו, הסיפור קצת יותר מתוחכם והמשחק\בימוי\אפקטים מעולים.
יש לי גם fetish לסרטי זומבים, אבל לא ראיתי אחד טוב לאחרונה שאני יכול להמליץ עליו.
Mission Impossible III בכלל לא דומה לקודמיו, הסיפור קצת יותר מתוחכם והמשחק\בימוי\אפקטים מעולים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למי שמאוד מפריע השרשור הזה - שלא יכנס.
מה תורמות כל ההערות הללו חוץ מלהרוס את השרשור?
מה תורמות כל ההערות הללו חוץ מלהרוס את השרשור?
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
להרוס את השרשור?
השרשור הזה לא מוסיף כבוד לפורום המכובד הזה, אני מתאפק לא להגיב אך התגובה האחרונה הגדישה את הסאה.
אני לא ממש נפגע אלא די מאוכזב, אך מאחר ואני חושב שהספקתי להכיר חלק גדול מהכותבים פה ואני יודע שבבסיסם הם לא רוצים לפגוע באף אחד וזה כנראה נובע מחוסר הבנה יסודי על חומרת העניין. לכן אשתמש באנלוגיה,
תחשבו על שרשור בסגנון:
המלצה של קטע מוזקלי בין שתי דקות להעברת הצפירה ביום הזכרון.
אז תפנימו : יום כיפור זו בשבילי ובשביל יהודים רבים צפירה של 25 שעות ואתם יכולים לעשות בה מה שאתם רוצים. רק תנו כבוד לאחרים , כי שרשור כמו בדוגמה הנ"ל היה וודאי פוגע/מעצבן אתכם מאוד.
גמר חתימה טובה לכל עם ישראל,
(הכותב הוא לא אדם דתי)
השרשור הזה לא מוסיף כבוד לפורום המכובד הזה, אני מתאפק לא להגיב אך התגובה האחרונה הגדישה את הסאה.
אני לא ממש נפגע אלא די מאוכזב, אך מאחר ואני חושב שהספקתי להכיר חלק גדול מהכותבים פה ואני יודע שבבסיסם הם לא רוצים לפגוע באף אחד וזה כנראה נובע מחוסר הבנה יסודי על חומרת העניין. לכן אשתמש באנלוגיה,
תחשבו על שרשור בסגנון:
המלצה של קטע מוזקלי בין שתי דקות להעברת הצפירה ביום הזכרון.
אז תפנימו : יום כיפור זו בשבילי ובשביל יהודים רבים צפירה של 25 שעות ואתם יכולים לעשות בה מה שאתם רוצים. רק תנו כבוד לאחרים , כי שרשור כמו בדוגמה הנ"ל היה וודאי פוגע/מעצבן אתכם מאוד.
גמר חתימה טובה לכל עם ישראל,
(הכותב הוא לא אדם דתי)
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
ziv_r כתב:אני אוהד גדול מאוד של מד"ב, תן לי כמה alien's או אנשים עם סופר כוחות ואני מרותק למסך.
Mission Impossible III בכלל לא דומה לקודמיו, הסיפור קצת יותר מתוחכם והמשחק\בימוי\אפקטים מעולים....
לא יודע... פשוט כל האלמנטים של הסרט הראשון מופיעים בו.. החל בבגידות מבפנים, ולסיום בקפיצה שלו מהחומה שבה הוא היה חייב לעשות את הקטע עם עם החוט וזה שהוא לא נוגע ברצפה
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

להרוס את השרשור?
השרשור הזה לא מוסיף כבוד לפורום המכובד הזה, אני מתאפק לא להגיב אך התגובה האחרונה הגדישה את הסאה....
עזוב...לא כדאי לך לרדת לרמה הזאת...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

אתה גדול ישראל.הסרט הזה מומלץ בחום......
רק תיזהר לך... שמא תהרוס חלילה...את "השרשור" הנ"ל...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sunny_jim,
שמת בטח לב איך הם דילגו על הקטע של גניבת "רגל הארנב" מהמגדל, זה היה עושה את הסרט קצת דומה ל MI2.
היו קטעים טובים: החילוץ של הסוכנת, החטיפה מהוותיקן, החילוץ של הטרוריסט על רקע הגשר - אתה לא יכול להגיד שלא נהנת
אבל זה כל הקטע של MI, לתכנן איזה משימה בלתי אפשרית ואז להראות את הביצוע שלה.פשוט כל האלמנטים של הסרט הראשון מופיעים בו.. החל בבגידות מבפנים, ולסיום בקפיצה שלו מהחומה שבה הוא היה חייב לעשות את הקטע עם עם החוט וזה שהוא לא נוגע ברצפה הטריידמק של MI...
שמת בטח לב איך הם דילגו על הקטע של גניבת "רגל הארנב" מהמגדל, זה היה עושה את הסרט קצת דומה ל MI2.
היו קטעים טובים: החילוץ של הסוכנת, החטיפה מהוותיקן, החילוץ של הטרוריסט על רקע הגשר - אתה לא יכול להגיד שלא נהנת
מי שהאשכול פוגע בו שלא יכנס, ולא מדובר כאן בילדים. אני משום מה הצלחתי להתעלם מהודעות שסוטות מהנושא הראשי(המלצת סרטים), אז למה אחרים לא יכולים? זה בסך הכל אשכול בפורום, צריך לקחת דברים בפרופורציה. יהיו אנשים שיראו סרטים ביום כיפור ויהיו אנשים שידברו אליהם, ועצם זה שזה פורום ציבורי לא אומר שכל אחד חייב לבוא ולתת את ה2 CENTS שלו...
באמת נמר אין סיבה לדעתי לנעול, פשוט שכל אחד יהיה קצת יותר חכם ופחות צודק לדעתו, ולא יעשה מהומה כלום.
באמת נמר אין סיבה לדעתי לנעול, פשוט שכל אחד יהיה קצת יותר חכם ופחות צודק לדעתו, ולא יעשה מהומה כלום.
כמו שאמרו מעלי מי שהאשכול פוגע בו מוזמן ללחוץ "הקודם", אין שום סיבה לנעול את השרשור משום שהוא לא עובר על אף חוק בפורום ולא מכריחים אף אחד להכנס לשרשור הזה.
ורשימת סרטים שאני בנתיים הולך לראות:
יוניטד 93
מיאמי וייס
כמה פרקים מהעונה השניה של נמלטים שעוד לא ראיתי
המאבטח
stormbreaker
וזהו בנתיים אבל אני מאמין שאני ימצא לי עוד..
ורשימת סרטים שאני בנתיים הולך לראות:
יוניטד 93
מיאמי וייס
כמה פרקים מהעונה השניה של נמלטים שעוד לא ראיתי
המאבטח
stormbreaker
וזהו בנתיים אבל אני מאמין שאני ימצא לי עוד..
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
למה לנעול?!?
מה קורה אנשים? סה"כ בן אדם ביקש המלצות לסרטים.. והא ערך את הכותרת לבקשתכם.
תפסיקו להיות קטנוניים,
גם אני שומר את יום כיפור ולא מצאתי שום דבר פגום בשרשור הזה.
שיהיה לכל מי שצם צום קל.
ולאלה שלא:
silent hill ו- united flight 93
שני סרטים שיעבירו לכם בכיף כמה שעות.
מה קורה אנשים? סה"כ בן אדם ביקש המלצות לסרטים.. והא ערך את הכותרת לבקשתכם.
תפסיקו להיות קטנוניים,
גם אני שומר את יום כיפור ולא מצאתי שום דבר פגום בשרשור הזה.
שיהיה לכל מי שצם צום קל.
ולאלה שלא:
silent hill ו- united flight 93
שני סרטים שיעבירו לכם בכיף כמה שעות.
בסוף נשאר טעם טוב מהשירשור .
הודות ללירונק, שהוא דתי ומתמקד במצוות שלו ,מכבד את הזכויות של הזולת ולא רוצה להשתיק אותו. הלוואי כל הדתים היו כמוהו.
הודות ל BOOBOO שכעס, בצדק, בגלל הביטוי "לכבוד יום כיפור" שלא היה הולם ואח"כ הודה שהגזים בתגובה.
הודות למי שפתח את השירשור, שברגע שראה שהביטוי הנ"ל הפריע לאנשים, מיד תיקן אותו, מה שמוכיח שלא היה כוונה להכעיס.
לחבר'ה שהמשיכו לדבר על סרטים חרף ההתקפות והגנו על הזכות להיות שונה מהמבקרים .
והודות להנהלה שלא סגרה את השירשור כי היא יודעת שבדמוקרטיה אי אפשר להגן על רגישויות דרך פגיעה לא לגיטימית במי שמממש את הזכויות שלו.
הודות ללירונק, שהוא דתי ומתמקד במצוות שלו ,מכבד את הזכויות של הזולת ולא רוצה להשתיק אותו. הלוואי כל הדתים היו כמוהו.
הודות ל BOOBOO שכעס, בצדק, בגלל הביטוי "לכבוד יום כיפור" שלא היה הולם ואח"כ הודה שהגזים בתגובה.
הודות למי שפתח את השירשור, שברגע שראה שהביטוי הנ"ל הפריע לאנשים, מיד תיקן אותו, מה שמוכיח שלא היה כוונה להכעיס.
לחבר'ה שהמשיכו לדבר על סרטים חרף ההתקפות והגנו על הזכות להיות שונה מהמבקרים .
והודות להנהלה שלא סגרה את השירשור כי היא יודעת שבדמוקרטיה אי אפשר להגן על רגישויות דרך פגיעה לא לגיטימית במי שמממש את הזכויות שלו.