puma1 כתב:keyser כתב:puma1,
למרות הגישה התוקפנית שלך, הנה עיקר ההבדלים בין הסטיק לבין SMART TV טובה ובדגם חדיש.
* אפשרות שליטה ברמה טובה דרך אפליקציה בכל סמארטפון , כולל חיווי קולי.
* אפליקציות בעברית כמו: walla, mako, ynet, zap, hometheater, ישראל היום, ועוד.
* יכולות סטרימינג משמעותית טובות יותר. גם דרך wifi. ההבדלים מורגשים יותר בסרטים כבדים.
* תמיכה במצלמות סקייפ דרך האפליקציה - למי שזה חשוב לו (ויש כאלה).
* בחלק מהדגמים יש אפשרויות סינכרון על גבול המושלמות עם הסמארטפון - שכפול הסמארטפון או הטאבלט לטלוויזיה, ושכפול הטלוויזיה לסמארטפון או לטאבלט.
ויש עוד, אבל אני מניח שהבנת את הרעיון.
...
אתה רציני תגיד לי, הרי כל זה אפשרי והרבה יותר, בו נעבור אחד אחד
כמובן שאתה יכול לשלוט גם על סטיק אנדרואיד מכל טלפון, ופה יש לך אפשרות לחבר עשרות סוגים של שלטים כולל שלטי משחק כמו של הפלייסטיישן, הדבר היחידי שאתה לא תוכל לעשות OUT OF THE BOXזה שליטה קולית, ניתן לעשות את זה, ואם תרצה אסביר איך ואפילו בעברית, אני לא יודע, אבל אני מניח שהטלוויזיות לא תומכות בפקודות בעברית, ואם לא אז גם פה האנדרואיד עושה עבודה טובה יותר, וגם אפשר להוסיף איזה פקודות שרוצים, כולל מקרו, ככה שאתה לא מוגבל למה שהיצרן החליט
אפליקציות בעברית ? לאנדרואיד יש אלפי אפליקציות בעברית כולל אלה שהזכרת, תמיד יהיו לאנדרואיד יותר, עכשיו אתה רוצה להזמין פיצה יש לך אפליקציה של פיצריות בטלוויזיה ? לא, כי אתה צריך שהם יפתחו לכל טלוויזיה אפליקציה משלה וגם יתחזקו אותה, זה לא יקרה, באנרואיד תמצא אלפי אפליקציות לכל אתר כמעט ולכל שירות בארץ, הטלוויזיות לא ידביקו את הפער, לאנדרואיד יש מאות אלפי משתמשים (רק בארץ, בעתם יותר נכון כמה מליוני מכשירים רק בארץ) ולכן תמיד יהיו יותר אפליקציות בעברית ואנגלית לאנדרואיד, וגם יותר טובות ומושקעות, אנדרואיד פועל הרבה יותר מהר מכל טלוויזיה חכמה, אתה גם יכול להוריד מספר דפדפןנים שהם הרבה יותר טובים מכל דפדפן שיש בטלוויזיות האלה שבקושי זזים, כולל תמיכה בפלאש ועוד הרבה... אני מקווה שאת החלק הזה סיכמנו
על מה אתה מדבר ? סטרימינג? הרי על סטיק אנדרואיד אתה יכול להתקין XBMC מלא! כולל ניגון בלו ריי ISO... נו בחיאת וזה רק תוכנה אחת מתוך מאות, אני לא מבין על מה אתה מדבר, נראה שלא ניסית באמת אף פעם להשתמש בדבר כזה, או שבכלל יש לך אייפון אין לי מושג
מצלמה ? בבקשה
http://liliputing.com/2013/01/kimdecent ... ebcam.html
אתה מחבר כבל מאריך מהסטיק לטלוויזיה ואת הסטיק אתה מחבר מאחורי הטלוויזיה שהמצלמה בולטת, כמובן שיש לך הרבה יותר מסקייפ, יש את וייבר ועוד המון, זה סטיק אחד יש עוד כמה, מה גם שבאנדרואיד ניתן לחבר התקנים חיצונים כמו במחשב, לדוגמה מצלמה בUSB או מקלדת
אבל ברור שגם באנדרואיד יש סנכרון מושלם, יש לך מאות אפליקציות לסנכרון כל דבר שאאתה רוצה, מה כבר אתה מסנכרן עם הטלוויזיה שאי אפשר עם סטיק אנדרואיד וכל טלפון אחר ?
בקיצור כל מה שאמרת הוא לא קמצוץ ממה שאפשר לעשות עם אנדרואיד, חשבתי שכבר תפתיע אותי אבל הכל היה צפוי, רק לא מבין למה נראה לך שאת כל זה הסטיק לא עושה והרבה יותר טוב, יותר מהר, עם אין סוף אפשרויות, לאנדרואיד יש כמעט מליון אפליקציות, כמה אפליקציות יש לטלוויזיה שלך ? גם בעוד 10 שניום לא יהיה לה עשרית הרי, אולי אם היה תקן אחיד לכל הטךוויזיות, אבל אף אחד לא יפתח אפליקציה בנפרד לכל טלוויזיה, שלא נדבר על משחקים לילדים, ניתן לחבר להם שלט פלייסטיישן או שלט אחר ולהוריד אלפי משחקים חינם שרצים הרבה יותר טוב מכל טלוויזיה חכמה, במקום הטטריס המעאפן שיש בססמסונג ועוד כמה שטויות
האמת שלא הבנתי את הרעיון, אני מקווה שאתה הבנת, ואם לא, תנסה פעם לחבר דבר כזה ותגיד לי אם משהו ממה שאמרתי היה לא נכון או לא מדוייק, אני אשמח להסביר לך איך עושים כל דבר ודבר שציינתי פה, אני אישית לא משתמש בסטיק, אני משתמש בפלאפון שלי לשלוט על כל הבית ובטלבלט, שניהם אנדרואיד, אבל כמובן כל מה שאני עושה אפשר לעשות גם עם סטיק בגלל שזה אותה מערכת הפעלה
חג שמח
...