לפחות היית מוסיף סימן כלשהו שאתה סרקסטי.orir כתב:נו באמת....לעומת ה MAGIC HD של הוט כל שירות מחוויר.
שיפרשו עכשיו אין להם סיכוי להתחרות ביכולות ובתכונות של הממיר של הוט....
אני לפחות מקווה שאתה לא רציני...

לפחות היית מוסיף סימן כלשהו שאתה סרקסטי.orir כתב:נו באמת....לעומת ה MAGIC HD של הוט כל שירות מחוויר.
שיפרשו עכשיו אין להם סיכוי להתחרות ביכולות ובתכונות של הממיר של הוט....

יש עדכון לגבי האירוע -האם התקיים בסוף הערב או שהכוונה היא למחר בערב והאם יש קצה מידע על מה האירוע?MartinHSabag כתב:וידיאו של האירוע יהיה רק בערב או מחר (יש אירוע נוסף בערב ולכן יש אמברגו על וידיאו)uh99 כתב:כלומר גם וידאו לאחר האירוע(וידאו מסכם),לא יהיה הפעם משום גורם? מאוד מוזר...
תוכל לשאול ולברר על שאלת השאלות:
מה עם אפליקציית yes Mobile לאנדרואיד?
אף אחד לא יודע לתת תשובה ומורחים אותנו כבר שנה שלמה.ממש לא הוגן,ועל מה הגאווה?......

אני לא יודע כל כך איך זה כיום, כי אני לא מעיז לעשות חיפוש ב-MyTV הישן, כי אני מרגיש שאני נכנס לחור תולעת שלא ניתן לצאת ממנו, אבל בחיפוש המורחב החדש הוא יודע לחפש גם בתוך ה-Meta Data, למשל, חיפוש על המילה "קווין" ייתן גם את התוצאה The Following (זו דוגמא אמיתית שעשיתי שם) בגלל שקווין בייקון משחק בסדרה.מקווה מאד שיאפשרו חיפוש עבור "תוכניות דומות" ולא רק תוכניות עם אותו שם....

אם קראת שהאפליקציה צפוייה לצאת בעוד כמה חודשים, אז איך זה יושק בערב? ואני כבר אומר לך, בשביל אפליקצית אנדוראיד לא יעשו מסיבת עיתונאים או השקה בסדר גודל הזה....uh99 כתב:תודה מרטין,
חשבתי שמדובר באירוע נוסף והימרתי אולי על הכרזה על אפליקציה לאנדרואיד(קראתי דווקא בYNET ציטטו את המנכ"ל שאמר שהאפליקציה בשלבי סיום וייצא לאוויר בחודשים הקרובים) שוב,זה משהו ששמעתי הרבה זמן.
אין אפשרות להיות בטא טסטרים/נסיינים עבור חברי האתר לאפליקצית האנדרואיד?
אני נפגע ממש מכך שעד עכשיו לא התייחסו אליי וגם כעת,נתנו את אותה התשובה שרק מורחת אותי....