מכת הקריוקי
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
תקנה 3 לחוק הרעש :
1. תקנה 3 לתקנות העיקריות תימחק, ובמקומה יבוא:
רעש מקול אנושי ומכשירי קול
3. (א) לא ישיר אדם ולא יצעק, באזור מגורים, בין השעות 14.00 ל- 16.00 ובין השעות 23.00 ל- 7.00 למחרת, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש המפריע לאדם אחר.
(ב) לא יפעיל אדם ולא ירשה לאחר להפעיל כלי נגינה, מקלט רדיו או טלוויזיה, באזור מגורים, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש המפריע לאדם אחר.
(ג) לא יפעיל אדם ולא ירשה לאחר להפעיל רמקול, מגביר קול, מערכת כריזה או מכשיר כיוצא באלה, באזור מגורים, באחד מאלה:
(1) בין השעות 7.00 ל- 14.00 ובין השעות 16.00 ל- 22.00 - באופן הנשמע בבית מגורים;
(2) בין השעות 14.00 ל- 16.00 ובין השעות 22.00 ל- 7.00 למחרת- (א) תחת כיפת השמיים; (ב) במקום שאינו סגור מכל צדדיו כלפי חוץ; (ג) במקום סגור מכל צדדיו כלפי חוץ, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש הנשמע בבית מגורים.
(ד) הוראות תקנות משנה (א) עד (ג) לא יחולו על פעולה המבוצעת אגב חגיגה או שמחה באחד המועדים האלה:
(1) משעת כניסת יום העצמאות ועד 06:00 בבוקר למחרת;
(2) משעת כניסת חג פורים ועד 1:00;
(3) משעת כניסת יום ירושלים ועד 1:00.
(ה) הוראות תקנת משנה (ג) לא יחולו על הפעלת רמקול, מגביר קול, מערכת כריזה או מכשיר כיוצא באלה, במקרים אלה:
(1) לשם אזהרה מפני סכנה או במצב חירום;
(2) פעולת פעמון בית ספר במשך פחות מ- 10 שניות;
(3) הפעלת המכשיר אושרה על ידי משטרת ישראל לצורך קיום אסיפה או תהלוכה כהגדרתן בסעיף 83 לפקודת המשטרה (נוסח חדש) התשל"א - 1971 ;
(4) באירוע ציבורי או בהכנות לאירוע ציבורי, אם נקבע בחוק עזר כי על אף הוראות תקנה זו ניתן להפעיל מכשיר באירוע כאמור, או אם התקיימו כל אלה: (א) הפעלת המכשיר אושרה מראש בכתב על ידי הרשות המקומית;
(ב) האירוע או ההכנות לאירוע לפי העניין לא יתקיימו בשעות הלילה כהגדרתן בתקנות למניעת מפגעים (רעש בלתי סביר), תש"ן- 1990 (להלן תקנות רעש בלתי סביר);
(ג) לא ייגרם רעש בלתי סביר כמשמעו בתקנות רעש בלתי סביר. לעניין תקנה זו, "אירוע ציבורי" - אירוע המיועד לפעילות חינוך, תרבות, ספורט או דת."
1. תקנה 3 לתקנות העיקריות תימחק, ובמקומה יבוא:
רעש מקול אנושי ומכשירי קול
3. (א) לא ישיר אדם ולא יצעק, באזור מגורים, בין השעות 14.00 ל- 16.00 ובין השעות 23.00 ל- 7.00 למחרת, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש המפריע לאדם אחר.
(ב) לא יפעיל אדם ולא ירשה לאחר להפעיל כלי נגינה, מקלט רדיו או טלוויזיה, באזור מגורים, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש המפריע לאדם אחר.
(ג) לא יפעיל אדם ולא ירשה לאחר להפעיל רמקול, מגביר קול, מערכת כריזה או מכשיר כיוצא באלה, באזור מגורים, באחד מאלה:
(1) בין השעות 7.00 ל- 14.00 ובין השעות 16.00 ל- 22.00 - באופן הנשמע בבית מגורים;
(2) בין השעות 14.00 ל- 16.00 ובין השעות 22.00 ל- 7.00 למחרת- (א) תחת כיפת השמיים; (ב) במקום שאינו סגור מכל צדדיו כלפי חוץ; (ג) במקום סגור מכל צדדיו כלפי חוץ, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש הנשמע בבית מגורים.
(ד) הוראות תקנות משנה (א) עד (ג) לא יחולו על פעולה המבוצעת אגב חגיגה או שמחה באחד המועדים האלה:
(1) משעת כניסת יום העצמאות ועד 06:00 בבוקר למחרת;
(2) משעת כניסת חג פורים ועד 1:00;
(3) משעת כניסת יום ירושלים ועד 1:00.
(ה) הוראות תקנת משנה (ג) לא יחולו על הפעלת רמקול, מגביר קול, מערכת כריזה או מכשיר כיוצא באלה, במקרים אלה:
(1) לשם אזהרה מפני סכנה או במצב חירום;
(2) פעולת פעמון בית ספר במשך פחות מ- 10 שניות;
(3) הפעלת המכשיר אושרה על ידי משטרת ישראל לצורך קיום אסיפה או תהלוכה כהגדרתן בסעיף 83 לפקודת המשטרה (נוסח חדש) התשל"א - 1971 ;
(4) באירוע ציבורי או בהכנות לאירוע ציבורי, אם נקבע בחוק עזר כי על אף הוראות תקנה זו ניתן להפעיל מכשיר באירוע כאמור, או אם התקיימו כל אלה: (א) הפעלת המכשיר אושרה מראש בכתב על ידי הרשות המקומית;
(ב) האירוע או ההכנות לאירוע לפי העניין לא יתקיימו בשעות הלילה כהגדרתן בתקנות למניעת מפגעים (רעש בלתי סביר), תש"ן- 1990 (להלן תקנות רעש בלתי סביר);
(ג) לא ייגרם רעש בלתי סביר כמשמעו בתקנות רעש בלתי סביר. לעניין תקנה זו, "אירוע ציבורי" - אירוע המיועד לפעילות חינוך, תרבות, ספורט או דת."
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מצאתי הגדרה חדשה ל׳אירוניה׳:
ערסים שרים בערבית במסיבת קריוקי ביום העצמאות.
בן גוריון מתהפך בקברו...
ערסים שרים בערבית במסיבת קריוקי ביום העצמאות.
בן גוריון מתהפך בקברו...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מצביעי נתניהו , מה זה קשור ?clip99 כתב:על הכל יש להודות להלל לשבח ולקלס את הרעות החולות "כוכב נולד, הקול" וכל אלה . עד לפני כמה שנים התופעה לא היתה קיימת . אבל במדינת הערבים
אפקט העדר והרצון להיטמע ולהיות "ככל העמים" חזק כנראה , ומה לעשות שאצלנו המושפעים הם בעיקר חובבי מוזיקה ערבית לסוגיה. אז היום כל מאנפף ברבע שקל מהצ'כונה לוקח את המיקרופון ליד , מתחיל לייבב ולזהם את האוויר בצלילים ורעשים שכל קשר בינם למוזיקה אקראי בהחלט
מקווה שהמשתתפים בשרשור לא נמנים על קהל היעד של התוכניות האלה , ואם יש כאלה שכן אז אין
לכם מה להלין (כמו מצביעי נתניהו) , כי הבאתם את זה על עצמכם.
אגב נקודה למחשבה . למה תמיד מדובר בסוג אחד של מוזיקה במסיבות הקריוקי האלה ? למה הם לא מנסים לשיר סגנונות אחרים? מה רע במוזיקה ישראלית כמו פורטיס/איינשטיין/משינה , מה רע בפופ/רוק לועזי?
ואולי יש קשר לכך שאותה מוזיקה היא גם היחידה המושמעת בקול רם מרכבים ברחוב , בעיקר שחורים עם אורות ניאון וג'נטים מנצנצים?...
נראה שאצלך עדות המזרח , חפלה מזרחית , חוסר טעם במוזיקה , בהמתיות וחוסר התחשבות בזולת ,זייפנות , כל המושגים האלו התערבבו אצלך לדעה שפלה ועלובה במיוחד.
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אני חושב שזה אחד העצים הגזעניים ביותר שנפתחו בפורום
אני לא מצליח להבין מה זה משנה איזו מוסיקה נשמעת במסיבות הקירוקי ???
אם המוסיקה היא בעוצמה גבוהה מה זה משנה אם זה פופ, דיסקו מזרחית או קלאסית???
למה כולם מקטלגים ומנמיכים ציבור שלם של אנשים על ריק ???
למה מישהו ששומע מוסיקה ים תיכונית הוא אוטומטית ערס????
אני גם לא מבין למה לקרוא לזה ערבית??? למרות אנני בקיא בשיריו אני כמעט בטוח שאף אחד מלהיטיו של אייל גולן אינו מבוצע בערבית
אכן בן גוריון היה מתהפך בקברו אך לא מהמוסיקה אלא מהגזענות המגעילה שאנשים בכח מנסים לשמר ולהצדיקה ע״י הנמכת ציבור אחר
מול ביתי בגבעתיים ישנה משפחה שבכל חג או יומהולדת עושה מסיבת קריוקי ובה מושמעים כל סגנונות המוסיקה לפעמים הם ממשכים עם הרעש אחרי 00:00 אז כיצד יש לקטלגם??
מסביב לבית הוריי באזור שנקין בתל אביב כמעט פעמיים בשבוע בוקע מחלון או רחוב אחר מוסיקה אלקטרונית או היפ הופ ועוד סוגי מוסיקה בדציבלים גבוהים מאד ?? האם הם גם ערסים מזרחיים??
בכלל לקרוא למזרחית מוסיקה ערבית או מוסיקה מזרחית זה מתאים לשנות ה 80 , המוסיקה הזו ישראלית כמו כל מוסיקה אחרת.
נפתח עץ על מטרד מסויים תתרכזו במטרד ובפתרונותיו !!!
אני לא מצליח להבין מה זה משנה איזו מוסיקה נשמעת במסיבות הקירוקי ???
אם המוסיקה היא בעוצמה גבוהה מה זה משנה אם זה פופ, דיסקו מזרחית או קלאסית???
למה כולם מקטלגים ומנמיכים ציבור שלם של אנשים על ריק ???
למה מישהו ששומע מוסיקה ים תיכונית הוא אוטומטית ערס????
אני גם לא מבין למה לקרוא לזה ערבית??? למרות אנני בקיא בשיריו אני כמעט בטוח שאף אחד מלהיטיו של אייל גולן אינו מבוצע בערבית
אכן בן גוריון היה מתהפך בקברו אך לא מהמוסיקה אלא מהגזענות המגעילה שאנשים בכח מנסים לשמר ולהצדיקה ע״י הנמכת ציבור אחר
מול ביתי בגבעתיים ישנה משפחה שבכל חג או יומהולדת עושה מסיבת קריוקי ובה מושמעים כל סגנונות המוסיקה לפעמים הם ממשכים עם הרעש אחרי 00:00 אז כיצד יש לקטלגם??
מסביב לבית הוריי באזור שנקין בתל אביב כמעט פעמיים בשבוע בוקע מחלון או רחוב אחר מוסיקה אלקטרונית או היפ הופ ועוד סוגי מוסיקה בדציבלים גבוהים מאד ?? האם הם גם ערסים מזרחיים??
בכלל לקרוא למזרחית מוסיקה ערבית או מוסיקה מזרחית זה מתאים לשנות ה 80 , המוסיקה הזו ישראלית כמו כל מוסיקה אחרת.
נפתח עץ על מטרד מסויים תתרכזו במטרד ובפתרונותיו !!!
-
oris74
- חבר במועדון HT

אייל שלום,
כפותח השירשור הרשה לי להעיר מספר הערות:
לא יודע איך זה במקומות אחרים אבל לפחות בשכונה שלי, כל מסיבות הקריוקי ללא יוצא מן הכלל הן בסגנון מזרחי כאשר מרבית השירים שמבצעים ה"זמרים" הם לא בעברית. נקודה.
יכול להיות שמדובר בשפות שאינן ערבית כמו מרוקאית או טורקית - אין לי מושג ואני מתנצל אם אני מכליל את כולן תחת "ערבית" אבל למיטב ידיעתי המקור שלהן הוא מארצות ערב.
האמן לי שאם היה מדובר במוזיקה רוסית, פולנית או רומנית שמושמעת בעוצמות מטורפות תוך זילזול מוחלט בסביבה ובשכנים - הייתי מתלונן על זה בדיוק אותו הדבר אבל מה לעשות שלפחות במקרה שלי כל ההפרעות מקורן במוזיקה מזרחית שהיא אכן פן של המוזיקה הישראלית. אם יש לך שם אחר לקרוא למוזיקה הזו אני אשמח להשתמש בו (כמו למשל מוזיקה ים-תיכונית).
ולא, לא כל מי ששומע ואוהב מוזיקה מהסגנון הזה הוא ערס - ממש לא ומעולם לא התבטאתי כך!
אבל כל מי ששומע מוזיקה בווליום מטורף וכופה עליי להשתתפף בעל כורחי בחגיגה שלו - הוא ערס / בריון / מנוול - תבחר מה שאתה רוצה.
אז לסיכום, הקיטלוג שלי הוא בהחלט לא על כל מי ששומע מוזיקה כזו או אחרת אלא על כל מי שמתנהג בבריונות (מה לעשות שהכינוי הנפוץ לאנשים הללו הוא "ערס") תוך שהוא מזלזל בחוק ובכל מה שקשור לאחוות שכנים.
אם פגעתי במישהו אני מתנצל מעומק ליבי
חג שמח,
אורי
כפותח השירשור הרשה לי להעיר מספר הערות:
לא יודע איך זה במקומות אחרים אבל לפחות בשכונה שלי, כל מסיבות הקריוקי ללא יוצא מן הכלל הן בסגנון מזרחי כאשר מרבית השירים שמבצעים ה"זמרים" הם לא בעברית. נקודה.
יכול להיות שמדובר בשפות שאינן ערבית כמו מרוקאית או טורקית - אין לי מושג ואני מתנצל אם אני מכליל את כולן תחת "ערבית" אבל למיטב ידיעתי המקור שלהן הוא מארצות ערב.
האמן לי שאם היה מדובר במוזיקה רוסית, פולנית או רומנית שמושמעת בעוצמות מטורפות תוך זילזול מוחלט בסביבה ובשכנים - הייתי מתלונן על זה בדיוק אותו הדבר אבל מה לעשות שלפחות במקרה שלי כל ההפרעות מקורן במוזיקה מזרחית שהיא אכן פן של המוזיקה הישראלית. אם יש לך שם אחר לקרוא למוזיקה הזו אני אשמח להשתמש בו (כמו למשל מוזיקה ים-תיכונית).
ולא, לא כל מי ששומע ואוהב מוזיקה מהסגנון הזה הוא ערס - ממש לא ומעולם לא התבטאתי כך!
אבל כל מי ששומע מוזיקה בווליום מטורף וכופה עליי להשתתפף בעל כורחי בחגיגה שלו - הוא ערס / בריון / מנוול - תבחר מה שאתה רוצה.
אז לסיכום, הקיטלוג שלי הוא בהחלט לא על כל מי ששומע מוזיקה כזו או אחרת אלא על כל מי שמתנהג בבריונות (מה לעשות שהכינוי הנפוץ לאנשים הללו הוא "ערס") תוך שהוא מזלזל בחוק ובכל מה שקשור לאחוות שכנים.
אם פגעתי במישהו אני מתנצל מעומק ליבי
חג שמח,
אורי
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

אורי ידידי
שוב אני חוזר, אם המטרד הינו מוסיקה רועשת ובדציבלים גבוהים אז בזה צריך להתרכז
ולא באיזה סוג מוסיקה מתנגן במסיבות הקריוקי
זה שלחלק מהאנשים חלק מהמוסיקה הישראלית לכל דבר אינה ערבה לאוזניהם זה משהו אחר כבר
אני פשוט קורא את התגובות ויש פשוט מעין חובה לציין שהמוסיקה היא מזרחית דיכאונית, מוסיקה של ערסים וכו׳
אני פשוט חושב שזה לא לעניין, כפי שאמרתי הסגנון המוסיקלי איננו פקטור
כשאני רואה שיש הכללה וגזענות זה מכעיס אותי
ברגע שהוזכר לראשונה שמעבר לעוצמה הגבוהה אשר פוגעת בציבור הסגנון המוסיקלי הוא ״מזרחי״
רוב המגיבים כתבו את תגובותיהם כאשר הם מחזיקים קילשונים ולפידים ומוכנים לצוד ציבור שלהם רק בגלל הסגנון המוזיקלי שאותו הם אוהבים
לסיכום
הסגנון המוסיקלי המתנגן בקריוקי הפוגעני איננו חשוב
מה שחשוב זה העוצמה הגבוהה וחוסר ההתחשבות בציבור
אנא המנעו מלעשות הכללות
בברכת חג שמח לכולם ומקווה שאכן המשטרה והרשויות המקומיות יתחילו לאכוף ברצינות את תלונות הציבור הנפגע מהתופעה
שוב אני חוזר, אם המטרד הינו מוסיקה רועשת ובדציבלים גבוהים אז בזה צריך להתרכז
ולא באיזה סוג מוסיקה מתנגן במסיבות הקריוקי
זה שלחלק מהאנשים חלק מהמוסיקה הישראלית לכל דבר אינה ערבה לאוזניהם זה משהו אחר כבר
אני פשוט קורא את התגובות ויש פשוט מעין חובה לציין שהמוסיקה היא מזרחית דיכאונית, מוסיקה של ערסים וכו׳
אני פשוט חושב שזה לא לעניין, כפי שאמרתי הסגנון המוסיקלי איננו פקטור
כשאני רואה שיש הכללה וגזענות זה מכעיס אותי
ברגע שהוזכר לראשונה שמעבר לעוצמה הגבוהה אשר פוגעת בציבור הסגנון המוסיקלי הוא ״מזרחי״
רוב המגיבים כתבו את תגובותיהם כאשר הם מחזיקים קילשונים ולפידים ומוכנים לצוד ציבור שלהם רק בגלל הסגנון המוזיקלי שאותו הם אוהבים
לסיכום
הסגנון המוסיקלי המתנגן בקריוקי הפוגעני איננו חשוב
מה שחשוב זה העוצמה הגבוהה וחוסר ההתחשבות בציבור
אנא המנעו מלעשות הכללות
בברכת חג שמח לכולם ומקווה שאכן המשטרה והרשויות המקומיות יתחילו לאכוף ברצינות את תלונות הציבור הנפגע מהתופעה
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

הבעיה עומדת להיפטר, ואם יורשה לי להגיד בצורה מצויינת
מי שלא יתחשב בציבור, כל ציוד ההגברה יוחרם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4372980,00.html
מי שלא יתחשב בציבור, כל ציוד ההגברה יוחרם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4372980,00.html
-
oris74
- חבר במועדון HT

* שיניתי את כותרת השירשור כדי שתתאים יותר...*
יוזמה מצוינת! נתון מדהים שהופיע בכתבה:
"במשרד לביטחון פנים טוענים שמחקר שביצעו העלה שלא פחות מ-80 אחוז מפניות האזרחים למשטרה נוגעות לרעש של מוזיקה שהפעילו שכנים|
יוזמה מצוינת! נתון מדהים שהופיע בכתבה:
"במשרד לביטחון פנים טוענים שמחקר שביצעו העלה שלא פחות מ-80 אחוז מפניות האזרחים למשטרה נוגעות לרעש של מוזיקה שהפעילו שכנים|
-
oris74
- חבר במועדון HT

בשעה טובה...
לגבי ה 23:00 - לדעתי זה קורה כאשר יש הרבה תלונות ואז המשטרה מבינה שהיא חייבת לאכוף את החוק במקום לעשות רק נו נו נו
לגבי ה 23:00 - לדעתי זה קורה כאשר יש הרבה תלונות ואז המשטרה מבינה שהיא חייבת לאכוף את החוק במקום לעשות רק נו נו נו
והנה הפתרון הכי גרוע שיכול להיות במדינה נורמלית :
"אושר בכנסת: שוטר יוכל להיכנס לבית רועש ללא צו"
http://news.walla.co.il/?w=%2F9%2F2658784
"אושר בכנסת: שוטר יוכל להיכנס לבית רועש ללא צו"
http://news.walla.co.il/?w=%2F9%2F2658784
-
oris74
- חבר במועדון HT

dgent - תחזור לארץ ותחיה פה כמה חודשים - תאמין לי שאתה תברך על החוק הזה..
ממליץ לקרוא את הפוסט של אברי גלעד בפייסבוק בנושא. הערה שלו למישהו שהתלונן: "מי שחודר למרחב הפרטי של הזולת באמצעות רעש, ראוי שיחדרו למרחב שלו."
ממליץ לקרוא את הפוסט של אברי גלעד בפייסבוק בנושא. הערה שלו למישהו שהתלונן: "מי שחודר למרחב הפרטי של הזולת באמצעות רעש, ראוי שיחדרו למרחב שלו."