היתכן וגוגל פתחו את אפשרות הניווט ב- MAPS?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
nokobik כתב:ניתן לעשות את זה ע"י שימוש ב-XPOSEDzovirax כתב:המכשיר שלי באנגלית , ואני מעוניין שישאר באנגלית
אבל אני מעוניין שהמפות יהיו בעברית והניווט. יש דרך לעשות את זה?...
1. אתה צריך להתקין את ה-APK של XPOSED ולאחר מכן את ה-FRAMEWORK
2. להתקין את המודול XPOSED APP SETTINGS
3. לאפשר את המודל ב-XPOSED
4. לעשות ריסטרט למכשיר
5. להכנס להגדרות של XPOSED APP SETTINGS
6. לבחור ב-MAPS, לסמן את ON, ולבחור ב-LOCALE עברית...
תודה ....
זה מצריך root?
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אתמול "ניווטתי" עם google maps מהבית שלי בחיפה לבית הורי בקריות
חצי מהכבישים (כולל כביש העוקף החדש) כלל לא קיימים שם למרות שזה כביש שנפתח לפני כמה חודשים.
גם הגשר בלב המפרץ לכיוון יגור כלל לא קיים שם.
אם הם רוצים תחרות בבקשה אבל קודם כל שהמפות יהיו מעודכנות
בשלב הזה אני נשאר עם waze
חצי מהכבישים (כולל כביש העוקף החדש) כלל לא קיימים שם למרות שזה כביש שנפתח לפני כמה חודשים.
גם הגשר בלב המפרץ לכיוון יגור כלל לא קיים שם.
אם הם רוצים תחרות בבקשה אבל קודם כל שהמפות יהיו מעודכנות
בשלב הזה אני נשאר עם waze
כמובןzovirax כתב:nokobik כתב:ניתן לעשות את זה ע"י שימוש ב-XPOSEDzovirax כתב:המכשיר שלי באנגלית , ואני מעוניין שישאר באנגלית
אבל אני מעוניין שהמפות יהיו בעברית והניווט. יש דרך לעשות את זה?...
1. אתה צריך להתקין את ה-APK של XPOSED ולאחר מכן את ה-FRAMEWORK
2. להתקין את המודול XPOSED APP SETTINGS
3. לאפשר את המודל ב-XPOSED
4. לעשות ריסטרט למכשיר
5. להכנס להגדרות של XPOSED APP SETTINGS
6. לבחור ב-MAPS, לסמן את ON, ולבחור ב-LOCALE עברית...
תודה ....
זה מצריך root?...
קובי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני בטוח אשתמש בזה לצורך ניווט רגלי בערים השונות - מעולה!
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
המשך-רשמים ראשוניים מגוגל מפה בגרסה החדשה של הניווט הקולי
אמש השתמשתי בגוגל מפה לנסיעה קצרה.
1.הפעלתי את view street - אכזבה - נתקע בתמונת המסך הראשונה ולא התקדם לפי מסלול התנועה, רק היה לווי קולי.
האם יכול להיות שדורש פס גלישה רחב יותר ממה שמספקות לנו ספקיות הסלולר בישראל?
הפעלתי דרך הנקסוס 7 - החיווי של הגלישה נתן H - כלומר המכסימום האפשרי.
2. התאורה חזקה מידי בלילה ביחוד במוד של וויו סטריט אבל גם במפה בלבד. - מפריע מאד לנהיגה. ניתן בהגדרות לעמעם את בהירות המסך - אבל זה היה חייב להיות אוטומטי לפי הרגש של האור = יום / לילה - כפי שקיים ב WAZE.
חסרון גדול.
3.עוצמת הקול של "גברת גוגל" גם פה נמוכה מאד - בכוונה בדקתי את היישום במכשיר אחר - לא בנקסוס S אלא בנקסוס 7 , גם מכשיר חדש יותר וגם רמקול חזק יותר. לא עזר = בקושי שומעים.
בקיצור אין על WAZE והגוגל מפה עדיין רחוקים מהיכולות שלה שלא לדבר על חוסר הדיוק שלהם בכבישי הארץ לפי תגובות למעלה.
כרגע היתרון היחיד שאני רואה, בשלב זה עד שישתפרו, בגוגל מפה = אפשרות לניווט מלא קולי במצב OFFLINE וללא צורך בקשר דאטה תמידי.
בנקסוס S שלי זה לא משמעותי-כי יש לי בו חבילה ללא הגבלה, בעוד שבנקסוס 7 הגדול והנחמד יש לי רק 100M ולכן סביר להניח שאם לא אבצע את החיבור לנקודה חמה דרך הנייד, אשתמש בגוגל מפה במצב OFFLINE.
1.הפעלתי את view street - אכזבה - נתקע בתמונת המסך הראשונה ולא התקדם לפי מסלול התנועה, רק היה לווי קולי.
האם יכול להיות שדורש פס גלישה רחב יותר ממה שמספקות לנו ספקיות הסלולר בישראל?
הפעלתי דרך הנקסוס 7 - החיווי של הגלישה נתן H - כלומר המכסימום האפשרי.
2. התאורה חזקה מידי בלילה ביחוד במוד של וויו סטריט אבל גם במפה בלבד. - מפריע מאד לנהיגה. ניתן בהגדרות לעמעם את בהירות המסך - אבל זה היה חייב להיות אוטומטי לפי הרגש של האור = יום / לילה - כפי שקיים ב WAZE.
חסרון גדול.
3.עוצמת הקול של "גברת גוגל" גם פה נמוכה מאד - בכוונה בדקתי את היישום במכשיר אחר - לא בנקסוס S אלא בנקסוס 7 , גם מכשיר חדש יותר וגם רמקול חזק יותר. לא עזר = בקושי שומעים.
בקיצור אין על WAZE והגוגל מפה עדיין רחוקים מהיכולות שלה שלא לדבר על חוסר הדיוק שלהם בכבישי הארץ לפי תגובות למעלה.
כרגע היתרון היחיד שאני רואה, בשלב זה עד שישתפרו, בגוגל מפה = אפשרות לניווט מלא קולי במצב OFFLINE וללא צורך בקשר דאטה תמידי.
בנקסוס S שלי זה לא משמעותי-כי יש לי בו חבילה ללא הגבלה, בעוד שבנקסוס 7 הגדול והנחמד יש לי רק 100M ולכן סביר להניח שאם לא אבצע את החיבור לנקודה חמה דרך הנייד, אשתמש בגוגל מפה במצב OFFLINE.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
נדמה לי שבעדכון האחרון של waze ישנה האפשרות להוריד את מפת הניווט ב wifi וא"כ אין שום צורך בתקשורת נתונים
אז בכלל אין שום תועלת אמיתית ב woogle maps
ואם נחכה עוד כמה ימים ונקבל את IGO חינם (ובצורה חוקית) אני בכלל לא רואה שום תועלת ל google navigator
ואם נחכה עוד כמה ימים ונקבל את IGO חינם (ובצורה חוקית) אני בכלל לא רואה שום תועלת ל google navigator
- AmiEfroni
- חבר ותיק

אתה מחדש משהוא חשוב ביותר - חשבו לדעת אם זה באמת אפשרי - יש אפשרות לבדוק ולעדכן אותנו.erlich01 כתב:נדמה לי שבעדכון האחרון של waze ישנה האפשרות להוריד את מפת הניווט ב wifi וא"כ אין שום צורך בתקשורת נתונים
ואם נחכה עוד כמה ימים ונקבל את IGO חינם (ובצורה חוקית) אני בכלל לא רואה שום תועלת ל google navigator...
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא נכון. WAZE דורשת חיבור לרשת, נקודה. זה לא משנה מה יש או אין לה ב- cache. המודל העסקי שלהם מתבסס על זה שכולם מחוברים.
לגבי ה- Google Maps החדש - היום אשתי השתמשה בו. במילה אחת - מדהים. השילוב עם Street View נותן תמונה של הפניה הצפוייה. עובד פגז.
הבעיה העיקרית שלהם לדעתי הוא עדכון המפות. זה קורה פעם בכמה שנים, בניגוד ל-WAZE שמתעדכן תוך יום.
לגבי ה- Google Maps החדש - היום אשתי השתמשה בו. במילה אחת - מדהים. השילוב עם Street View נותן תמונה של הפניה הצפוייה. עובד פגז.
הבעיה העיקרית שלהם לדעתי הוא עדכון המפות. זה קורה פעם בכמה שנים, בניגוד ל-WAZE שמתעדכן תוך יום.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- AmiEfroni
- חבר ותיק

לא ברור לי - מוד הסטריט וויו עבד בנייד של אשתך ללא בעיות?איינשטיין כתב:לא נכון. WAZE דורשת חיבור לרשת, נקודה. זה לא משנה מה יש או אין לה ב- cache. המודל העסקי שלהם מתבסס על זה שכולם מחוברים.
הבעיה העיקרית שלהם לדעתי הוא עדכון המפות. זה קורה פעם בכמה שנים, בניגוד ל-WAZE שמתעדכן תוך יום....
- אצלי נתקע מיד אחרי ההפעלה וקבלת התמונה הראשונה ויתר התמונות לא התחלפו לפי המיקום GPS.
האמת ניסיתי רק פעם אחת אמש.
אולי אצלכם נפח הגלישה גדול יותר - מבדיקות מהירות גלישה בדאטה -אני מקבל בדרך כלל סדר גודל 3-5 M ( נקסוס S ונקסוס 7 בסמייל 012)
מה המהירות אצלכם ?
- AmiEfroni
- חבר ותיק

יפה אבדוק שוב, יכול להיות שהייתי אתמול במצב של האטת מהירות בנקסוס 7 עקב חריגה ממכסת הגלישה.
אבדוק שוב בהזדמנות הבאה גם בנקסוס S- אך שלא יהיה, נחמד שזה עובד חלק.
שאלה - האם הגדרתם "עימום מסך" , כי לי היה קשה מאד הקטע של תמונת הרחוב בתאורה מלאה של המסך במהלך הנהיגה בחושך - מאד מפריע וערובה לתאונה ודאית.
אבדוק שוב בהזדמנות הבאה גם בנקסוס S- אך שלא יהיה, נחמד שזה עובד חלק.
שאלה - האם הגדרתם "עימום מסך" , כי לי היה קשה מאד הקטע של תמונת הרחוב בתאורה מלאה של המסך במהלך הנהיגה בחושך - מאד מפריע וערובה לתאונה ודאית.
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
פתאום הניווט הפסיק להגיד את השמות של הרחובות
ואהבתי את זה נורא, אפילו כשהיא ניסתה להגיד אותם באנגלית וזה היה יוצא מוזר
עכשיו גם כשאני מעביר את המכשר לעברית, והיא מדברת בעברית, היא לא אומרת את השם של הרחוב
רק אצלי זה ככה?
ואהבתי את זה נורא, אפילו כשהיא ניסתה להגיד אותם באנגלית וזה היה יוצא מוזר
עכשיו גם כשאני מעביר את המכשר לעברית, והיא מדברת בעברית, היא לא אומרת את השם של הרחוב
רק אצלי זה ככה?
I'm not as think as you drunk i am
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

כשהאפשרות של הקראת שמות הרחובות עבדה, היא עבדה לי גם באנגלית UK (גבר עם מבטא בריטי), גם באנגלית US (אישה עם מבטא אמריקאי), וגם בעברית (אישה)
בעברית היא עבדה הכי טוב, כי השמות של הרחובות בעברית
בגלל שאני לא אוהב שהמכשיר שלי בעברית, ולא היה לי כח לנסות את הפתרון של קובי, אז השארתי אותו באנגלית, ופתאום היא הפסיקה בכלל לגמרי להקריא את שמות הרחובות בכל שפה שאני מנסה לשים אותה
בעברית היא עבדה הכי טוב, כי השמות של הרחובות בעברית
בגלל שאני לא אוהב שהמכשיר שלי בעברית, ולא היה לי כח לנסות את הפתרון של קובי, אז השארתי אותו באנגלית, ופתאום היא הפסיקה בכלל לגמרי להקריא את שמות הרחובות בכל שפה שאני מנסה לשים אותה
- AmiEfroni
- חבר ותיק

תקרא פה:
"Google maps/navigation no longer saying street names"
http://productforums.google.com/forum/# ... 9CXZtI3LYQ
וגם פה
http://androidforums.com/android-applic ... names.html
"Google maps/navigation no longer saying street names"
http://productforums.google.com/forum/# ... 9CXZtI3LYQ
וגם פה
http://androidforums.com/android-applic ... names.html
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

קראתי, לא מצאתי שם תשובות, רק שאלות מלפני שבועיים או חודש
אני אומר לך מניסיון אישי, וגם אם תסתכל בשרשור הזה פה בעמודים הראשונים, תראה שאנשים דיברו על הקראת שמות הרחובות גם באנגלית וגם בעברית
ועכשיו זה לא עובד לי באף שפה, לא באנגלית ולא בעברית, זאת הבעיה
אני אומר לך מניסיון אישי, וגם אם תסתכל בשרשור הזה פה בעמודים הראשונים, תראה שאנשים דיברו על הקראת שמות הרחובות גם באנגלית וגם בעברית
ועכשיו זה לא עובד לי באף שפה, לא באנגלית ולא בעברית, זאת הבעיה