yanivol כתב:אין שום סיבה אמיתית לשדרג מהגלאקסי 3. אם הייתי קונה טלפון חדש, הגלאקסי 4 היתה אחת האופציות.
מצד שני, אני לא מרגיש שום חשק מיוחד להיות הבעלים של גלאקסי 4.
קצת כמו לשדרג מאייפון 4 לאייפון 5
...
מסכים. העניין הוא שיש לי טלפון מעידן האבן ונמאס לי להישאר מאחור....
movieman,
אז למה הבעיה הזאת נשמעה הרבה?
זה עניין של מזל על איזו יחידה תיפול?
בקיצור, אני שואל אתכם כי אתם רציניים פה:
אם אני בעל אייפון 4, שכבר לא כל כך משנה לי אפל או אנדרואיד ורוצה לשדרג במיוחד למסך קצת יותר גדול ונוח, מצלמה סופר טובה וכמובן אמינות מכשיר ונוחות שימוש, נגיד בחצי שנה הקרובה- על מה הייתם ממליצים? על הגלאקסי 4? או משהו אחר?
אודה מאוד על תגובה
roeiz כתב:בקיצור, אני שואל אתכם כי אתם רציניים פה:
אם אני בעל אייפון 4, שכבר לא כל כך משנה לי אפל או אנדרואיד ורוצה לשדרג במיוחד למסך קצת יותר גדול ונוח, מצלמה סופר טובה וכמובן אמינות מכשיר ונוחות שימוש, נגיד בחצי שנה הקרובה- על מה הייתם ממליצים? על הגלאקסי 4? או משהו אחר?
אודה מאוד על תגובה
...
אני הייתי הולך על HTC one, אני בטוח שהוא יהיה יותר זול מ S4 שהוא יצא, אני התלבטי לפני חצי שנה מה לקנות(HTC one X או S3) ולבסוף קניתי את S3 .
אני לא יכול להגיד שאני מאוכזב, אבל המכשיר הבא שלי יהיה שוב HTC (לפני S3 היה לי:nexus1 ו HTC hero).
HTC ? אוקי, אז אולי תסביר לי קצת יותר לעומק למה אני אעדיף את HTC על הגלאקסי 4? אשמח באמת לדעת קצת יותר בפרוטרוט מה הסיבות שאתה אישית חושב להעדיף HTC. לפי מה שקראתי פה ושם הרבה משתמשים התאכזבו בעבר מחווית השימוש בHTC, אז מה גורם לך להעדיף?
תודה
אישית, כמחזיק ב-DHD ואני חושב שני מבין על מה אבי מדבר, הוא מתכוון לתחושה המתקבלת מהמכשיר כשיושב ביד היא של משהו יצוק ויציב, זאת משום שרוב המכשירים של HTC עשויים מתכת (או כוללים חלק נכבד מגוף המכשיר מתכת).
פעם סמסונג נחשבו בשוק כחברה עם טלפונים זולים עד שבשנים האחרונות מותג הסלולאר בדגש על סדרת הגלקסי (הראשית, לא הדרעק של המיני וכל אלה) קיבל מיתוג יוקרתי. כשמשווים את המכשיריי עילית של HTC לסמסונג כמעט תמיד המכשירים של HTC יהיו זולים יותר ובדר"כ נותנים ביצועיים דומים יחסית לסמסונג.
נקודת החוזק של סמסונג בפיתוח מכשירים על קצה המזלג היא העובדה שיש להם שליטה ומשחק בחומרה. בין אם זה כולל את הזיכרון, המסכים או המעבד.
אגב, 5 אינטצ' מסך?! לאן הגענו? בקצב הזה נסתובב עם טבלטים כטלפונים. מתי הכדור שלג הזה יפסיק להתגלגל ולגדול? העם דורש שיפור טכנולוגיות בסוללה ולא בדברים תוכנתיים שלא מרגשים במיוחד ( אני ללא ספק מחכה לרגע שאראה מישהו מנופף למסך הגלקסי שלו כדי להזיז לתמונה הבאה או משהו).
נ.ב- מעתה יש תחליף להרמוני!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! תודה! **
יש אופציה למי שרוצה מסך קטן יותר:
לסוני מובייל יש את ה-Xperia S שהוא עם מסך 4.3" ברזולוציה 720P. הוא עולה 1700 ש"ח באילת (לעומת גלקסי S3 עם ה-4.8" ברזולוציה זהה שעולה 2175 באילת).
רק שימו לב שלעומת הגלקסי S3 לדגם של סוני יש מעבד דו ליבתי ולא ארבע ליבתי, והוא אינו כולל חריץ לכרטיס SD נוסף.
השוויתי ל-S3 ולא ל-S4 כי אנחנו עוד לא יודעים מחירים...
לגבי הפירוק סוללה והמחסור בהרחבהת מיקרו SD, זה רק בדור המכשירים הנוכחי. אישית אני לא מסכים עם הרעיון ולכן עד שלא ישנו זאת המכשיר הבא שלי לא יהיה HTC אם הנושא לא יתוקן. אבל ללא ספק ה-ONE X מכשיר מאוד שלם (SOLID) וגושני.
לגבי המסך ב-S4. זה לא שהמסך גדול, זה שאי אפשר ללפות (להחזיק את המכשיר) ביד אחד בצורה נוחה ובטוחה. שלא נדבר על ביצוע מטלות פשוטות של כתיבת SMS ביד אחת שבלתי אפשרית, וזה אני אומר אחריי שניסיתי S3 של חבר ומנסיון של היד היחסית גדולה שלי התקשתי למתוח את האגודל שלי מפינה אחת של המסך לאלכסון בצד שני. תארו לעצמכם את זה עם 5 אינטש'.
4.3" זה הגודל האידיאלי לדעתי. אולי אם עושים שוליים צרים מאוד למסך ניתן להחזיק בנוחות גם 4.5-.4.7".
אז קודם כל תודה על כל מיני הארות למעלה.
אני די מסכים ש4.3 זה גודל אידאלי. הגודל של הגלקסי מפלצתי. אז לפי מה שאני מבין הHTC הוא כזה?
העניין הוא שצריך קודם כל לספוג תקופה של חוויית שימוש של אנשים ואז לראות לגבי אמינות ושימוש רציף.
שוב, מה שלי אישית חשוב ואני רוצה לשדרג רק מהסיבה הזו (מהאייפון 4) - מהירות, גודל מסך, מצלמה מעולה, זמן סוללה, ולנסות לשמור על המשכיות אייפון מבחינת אינטואיטיביות ואמינות.
תודה.
לא משנה איזה מכשיר, אני ממליץ להתקין רום שנקרא MIUI. הממשק שהוא נותן לך מזכיר מאוד את IOS (אפשר גם להתקין THEME תואם מהמאגר) ומציע את הפתיחות של אנדרואיד שוודאי מאוד יקרוץ לך בכך שלא תהיה כבול לאייטונז וכד'.
זה מזכיר לך שאתה יכול להזמין את המכשיר היעודי של הרום הנ"ל במחיר נהדר בגודל מצוין של 4.3" (השוליים צרים והוא אמור להיות מאוד נוח לאחיזה)- http://www.shoppingmins.com/xiaomi-m2-3 ... phone.html
(יש גם גרסה של 16GB ב-400$).
יש עליו שירשור יעודי ב-HWZONE, שם כמה בחר'ה רכשו את המכשיר וסיפקו חו"ד עליו.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! תודה! **
טוב, נכנעתי באמצע השואו. גם לדעתי הוא היה מייגע, אבל הוא כוון לקהל קצת פחות טכני מחברי הפורום הזה, ובאופן בוטה לאמריקאים ולדעתי מנקודת המבט הזאת הוא דווקא היה די מוצלח.
מבחינת המכשיר עצמו, הפיצ'רים בתוכנה אכן מפתיעים (בטח כשמדובר על חברה קוריאנית - פשוט מדהים לחשוב איזה קפיצת מדרגה הם עשו מבחינת חדשנות טכנולוגית), אבל החומרה לא ממש ריגשה אותי (וגם אניסבור ש-5 אינץ' זה פשוט גדול מדי - כבר על ה-S3 ויתרתי מהסיבה הזאת בדיוק לפני כמה חודשים)
בנימה קצת יותר אישית - ממש לפני שבועיים החלטתי להשתדרג וחיכיתי מן הסתם גם להכרזה על ה-S4 (אחרי שני גלאקסים ברזומה שלי).
בשורה התחתונה: הזמנתי את ה-HTC ONE. לא הייתי פוסל גם את ה-S3 LTE עם 2GB RAM (דגם i9305), אבל ה-ONE מנצח גם אותו לעניות דעתי.
באופן אישי אני חושב שהמבול האחרון של ספינות הדגל סתם מאכזב. כן, הם יותר מהנים לשימוש, אבל זהו בעצם.
1. מסכים - מה אני צריך 1080P? לא רואים את ההבדל עם מסכי 720P (אלא אם מתאמצים שהעיניים כואבות), וכמעט אף אחד לא מחבר את הטלפון לטלוויזיה גם ככה.
2. מסכים - אולי חלאס כבר עם הגדלת המסכים הזו? שנה הבאה ה S5 יהיה עם מסך כמו של הנוט, וכן הלאה. די כבר.
3. מסכים - במקום רזולוצייה לא נחוצה, תפתחו מסכים שנראים כמו שצריך באור יום! ולא, אני לא מתכוון למסכים יותר בהירים, זו לא חוכמה.
3. מצלמה - כולם מציגים את אותה מצלמת ה 13MP, בלי שום שיפור אמיתי. HTC כביכול הלכו בדרך שונה, אבל בפועל זה צ'קמוק שפחות מוצלח ממצלמות ה 8-13MP, בדיוק כמו ההתלהבות המיותרת שלהם מהמצלמה ב One. אם נוקיה הצליחו לעשות מהפך אמיתי, גם אחרים יכולים! רוצים מצלמה יותר איכותית, לא סתם עוד MPסלים! רוצים יכולת טובה בתאורה נמוכה! רוצים יכולת לצלם ב RAW, ולדלג על העיבוד המסריח של הטלפון! רוצים כפתורים של ממש במצלמה! רוצים זום!
4. וידאו - אולי תזיזו את הישבנים ותציגו 1080P ב 60fps? לא הגיע הזמן כבר?
5. סוללה!!! כל מכשיר חדש צורך יותר, ומה אנחנו מקבלים? סוללה קצת יותר חזקה... תעשו משהו בנידון! אם מוטורולה הצליחו לדחוף סוללה גדולה לאחד הטלפונים שלהם, כנראה שהם מבינים את הבעיה! אני מעדיף טלפון קצת יותר עבה, אבל עם סוללה נורמלית, ובעצם, אולי תפתחו סוללות חדשות כבר?
6. סוללה ניתנת להחלפה ו/או חריץ לכרטיס זיכרון - איך יתכן שרק חלק עושים את זה? הם לא מבינים שהלקוחות מתחילים להתעצבן מזה?
קודם כל - גם אני לא מתרגש בכלל. כל הפיצ'רים זה נחמד להכריז - אבל תראו לי במה זה יועיל לי.
למשל שליטה ללא מגע נשמע לי טוב לטאבלט/מחשב במטבח. לא בטלפון שלי.
כל מיני פיצ'רים שאני צריך לחשוב ולהזכר איך אני מפעיל אותם - לא מעניין. (אני מתכוון ברמה הגלובלית - לא לגיקים).
בשנה האחרונה יצא לי המון להתעסק עם טלפונים אנדרואידים ואייפדים בעיקר, ואשתי עם האייפון 4S.
אני עם S3 כחודש, אחרי שלפני זה הייתי עם S2.
כן בבסיס הטלפון מהיר. לצערי המכשיר לא תפקד כראוי עם הממשק של סמסונג והחלפתי שם רום. זה כבר בעייתי לדעתי שמגיעים לעניין הזה. לטעמי המכשיר קצת גדול מידיי. הS2 היה בגודל שהוא יחסית אידיאלי (ד"א - לא ברור לי מה נשים עושות, אולי הן פשוט משתמשות עם שני הידיים בעוד אנחנו מעדיפים יד אחת?)
אחרי השינוי רום המכשיר הפך למה שהוא אמור להיות, חיית ביצועים.
אבל, לדעתי בסה"כ - מלבד המסך בשימוש יום יומי - אין פה איזה יתרון מדהים על הiOS.
השאלה הגדולה היא מה עושים ורוצים לעשות עם הטלפון. מי שהעיקר בשבילו זה תקשורת, תמונות, ומדיה בסיסית - יכול בכיף להסתדר בגן הסגור של הios.
מי שרוצה גם מסך גדול ונח, יכולות קסטום והתאמה בלי סוף. יכולות מדיה נרחבות - אנדרואיד.
HazooM כתב:באופן אישי אני חושב שהמבול האחרון של ספינות הדגל סתם מאכזב. כן, הם יותר מהנים לשימוש, אבל זהו בעצם.
1. מסכים - מה אני צריך 1080P? לא רואים את ההבדל עם מסכי 720P (אלא אם מתאמצים שהעיניים כואבות), וכמעט אף אחד לא מחבר את הטלפון לטלוויזיה גם ככה.
2. מסכים - אולי חלאס כבר עם הגדלת המסכים הזו? שנה הבאה ה S5 יהיה עם מסך כמו של הנוט, וכן הלאה. די כבר.
3. מסכים - במקום רזולוצייה לא נחוצה, תפתחו מסכים שנראים כמו שצריך באור יום! ולא, אני לא מתכוון למסכים יותר בהירים, זו לא חוכמה.
3. מצלמה - כולם מציגים את אותה מצלמת ה 13MP, בלי שום שיפור אמיתי. HTC כביכול הלכו בדרך שונה, אבל בפועל זה צ'קמוק שפחות מוצלח ממצלמות ה 8-13MP, בדיוק כמו ההתלהבות המיותרת שלהם מהמצלמה ב One. אם נוקיה הצליחו לעשות מהפך אמיתי, גם אחרים יכולים! רוצים מצלמה יותר איכותית, לא סתם עוד MPסלים! רוצים יכולת טובה בתאורה נמוכה! רוצים יכולת לצלם ב RAW, ולדלג על העיבוד המסריח של הטלפון! רוצים כפתורים של ממש במצלמה! רוצים זום!
4. וידאו - אולי תזיזו את הישבנים ותציגו 1080P ב 60fps? לא הגיע הזמן כבר?
5. סוללה!!! כל מכשיר חדש צורך יותר, ומה אנחנו מקבלים? סוללה קצת יותר חזקה... תעשו משהו בנידון! אם מוטורולה הצליחו לדחוף סוללה גדולה לאחד הטלפונים שלהם, כנראה שהם מבינים את הבעיה! אני מעדיף טלפון קצת יותר עבה, אבל עם סוללה נורמלית, ובעצם, אולי תפתחו סוללות חדשות כבר?
6. סוללה ניתנת להחלפה ו/או חריץ לכרטיס זיכרון - איך יתכן שרק חלק עושים את זה? הם לא מבינים שהלקוחות מתחילים להתעצבן מזה?
...
הסיבה היחידה שנוקיה הצליחו לעשות מצלמה כך כך טובה היא רק בגלל שהמכשיר שהם כל כך עבה שאפשר היה לדחוס את הכל לשם .. כשכל החברות צריכות ומנסות לייצר מכשירים כמה שיותר דקים הם פשוט לא יכולים לדחוס את אותם החיישנים כמו נוקיה ..