משחקי הכס - Game of Thrones - עונה 3
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
פרק 9 היה מדהים ! אני עדיין בהלם ממה וממש אחוז טירוף ממה שהולך שם.
חבל רק שכמו בעונה השניה, שני הפרקים האחרונים נותנים פינאלה מוטרפת, אבל יתר העונה פשוט צועדת על גבול הטלנובלה.
בכול מקרה, מומלץ בחום ועכשיו דיי ברור לאיזה כיוון העונה הבאה הולכת...
חבל רק שכמו בעונה השניה, שני הפרקים האחרונים נותנים פינאלה מוטרפת, אבל יתר העונה פשוט צועדת על גבול הטלנובלה.
בכול מקרה, מומלץ בחום ועכשיו דיי ברור לאיזה כיוון העונה הבאה הולכת...
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
משעשע לראות תגובות של אנשים שצפו בפרק (ולא קראו את הספרים), הלם מוחלט...
https://twitter.com/RedWeddingTears
https://twitter.com/RedWeddingTears
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
כן, סוג של הלם קל אבל מגניב לגמרי.
על פי קלישאת ההקבלות, בהתחלה כשאיבדנו את נד סטארק זה בערך היה כמו לאבד את כריסטופר מולטיסנטי. אז מה זה היה? פולי?
על פי קלישאת ההקבלות, בהתחלה כשאיבדנו את נד סטארק זה בערך היה כמו לאבד את כריסטופר מולטיסנטי. אז מה זה היה? פולי?
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
גדולItsik_G כתב:משעשע לראות תגובות של אנשים שצפו בפרק (ולא קראו את הספרים), הלם מוחלט...
https://twitter.com/RedWeddingTears...
האמת , אני כלכך שמח שלא קראתי את הספרים איך אפשר להיות מופתע ולהנות מסצינות כאלה אם קראת את הספר לפני...
- shemsha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1170
בתור מישהו שקרא את הספר, ועוד לא ראה את הפרק, אני יכול להגיד לך שהקטע הזה בספר השאיר אותי בשוק. חזרתי וקראתי אותו כמה פעמים ולא האמנתי מה אני קורא. את הפרק אראה מחר אני מניח.
- ohecht
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 202

בתור אחד שלא קרא את הספרים זה די מסכם את החוויה שלי מהסדרה עד כה
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4388024,00.html
שימו לב לסרטים של התגובות של אנשים שצפו בפרק...ענק...פשוט מדהים
שימו לב לסרטים של התגובות של אנשים שצפו בפרק...ענק...פשוט מדהים
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
כמי שקרא אפקט הצפייה רק משלים ולא מהווה חוויה ראשונית כמו זו של מי שלא קרא ולא יודע מה קורה ועתיד לקרות.
הפרק היה בהחלט נחמד ואכן הקצבים מואצים לקראת סיום העונה וזה חבל שלא מצליחים לייצר קצב קבוע ולא שומרים על רמת מתח והתרחשויות קבועה עם פיקים.
אני אישית אמשיך להעדיף קריאה על הצפייה גם ב״מחיר״ הידיעה.
אין סרט/סידרה שמשתווים או מתקרביםלספר עליו הם מבוססים ולחווית הקריאה הראשונית שלו
הפרק היה בהחלט נחמד ואכן הקצבים מואצים לקראת סיום העונה וזה חבל שלא מצליחים לייצר קצב קבוע ולא שומרים על רמת מתח והתרחשויות קבועה עם פיקים.
אני אישית אמשיך להעדיף קריאה על הצפייה גם ב״מחיר״ הידיעה.
אין סרט/סידרה שמשתווים או מתקרביםלספר עליו הם מבוססים ולחווית הקריאה הראשונית שלו
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
וואו
אחד הפרקים החזקים שראיתי. גם כשהיה ברור שמשהו שם לא כשר...ממש לא חשבתי שככה זה ייגמר.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
חייב להגיד שהפרק הזה אכזב אותי מאוד. הוציא לי קצת את החשק מכל הסדרה. כל העונה מחכים למשהו הגדול שיקרה, ובסוף הגיע משהו מטורף שמעבר לתדהמה שלו, רק משאיר לי טעם של עלילות שלמות בסדרה שפשוט לא היה בהן צורך. מצד אחד אנשים הולכים ולהולכים ולהולכים רק כדי להגיע בסוף לשום מקום על מנת להמשיך ללכת כנראה למקום אחר, וזה מבלי שבאמת העלילה או הדמויות שלהן מתפתחות למשהו חדש. מצד נוסף יש אחד שמטפס על החומה ובונה מערכת יחסים עם אחת האויבות שלו במשך שנה שלמה ואז ככה פתאום בקטע של 2 דקות הכל נגמר והוא עף משם (אני מנסה לא לייצר ספוילרים למי שלא ראה)...ויש את ההיא שהולכת במדבר עם הדרקונים שלי (בעלילה שהיא ויזואלית ויפה מאוד)..אבל גם שם זה מרגיש כמו מסטיק שנמרח לרמה כזאת שלי נראה שהדרקונים שלה ימותו מזקנה לפני שהיא תגיע למלחמה הגדולה...ויש את הספויילר הגדול של הפרק האחרון שבתכלס מעלה בי את המחשבה שכל העלילה המרכזית שלו ושל סובביו הייתה סתאם כדי להעביר את הזמן כי שום פאנצ׳ לא הגיע ממנה....לפחות במעלה המלך יש דמויות ועלילות שזזות עלילתית (ולא רגלית), למקומות חדשים
וזה עוד בלי להכנס להוא שהוא דמות די משנית (בסדרה לפחות) שבמשך עונה שלמה עובר עינויים (וסצנת אורגיית עינוי אחת הזויה לגמרי)...ואחרי כל העונה הזאת הבן אדם בקושי איבד אצבע ועדיין תקוע באותו המקום
וזה עוד בלי להכנס להוא שהוא דמות די משנית (בסדרה לפחות) שבמשך עונה שלמה עובר עינויים (וסצנת אורגיית עינוי אחת הזויה לגמרי)...ואחרי כל העונה הזאת הבן אדם בקושי איבד אצבע ועדיין תקוע באותו המקום
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 05/06/2013 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
נראה לי שאנחנו רואים סדרות שונות
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

למרות שנהניתי מהפרק הנ"ל אני יכול להבין את אריה (ואפילו כתבתי על זה אי שם באמצע העונה השנייה).
על פניו זה נראה שמדובר בסדרה גאונית ופורצת מוסכמות אבל בתכל'ס, בבסיס שלה מדובר בטלנובלה מסוגננת.
על פניו זה נראה שמדובר בסדרה גאונית ופורצת מוסכמות אבל בתכל'ס, בבסיס שלה מדובר בטלנובלה מסוגננת.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
לדעתי, "משחקי הכס" מדהימה בכל קנה מידה.
אפילו בפרקים קצת מדשדשים, מרגישים את העוצמה של הסדרה, את העומק וההשקעה.
הקאסט הרחב, והכמות האדירה של הניצבים, זה משהו שלא זכור לי בשום סדרה אחרת שצפיתי בה בחיי.
ועוד דבר אחד מאוד ייחודי:
במרבית הסדרות האחרות, הדמויות המרכזיות חייבות לשרוד, כמעט עד הסיום.
ואילו פה, כפי שכבר נוכחנו לדעת על פי נד סטארק- אף אחת מהדמויות אינה חסינה, ואי אפשר לדעת מי מהגיבורים ייצלח את הפרק הבא.
(למרות שמבלי לקרוא את הספרים, אני מרשה לעצמי לנחש ש- חאליסי ודרקוניה יגיעו לפחות עד קו הגמר... )
אפילו בפרקים קצת מדשדשים, מרגישים את העוצמה של הסדרה, את העומק וההשקעה.
הקאסט הרחב, והכמות האדירה של הניצבים, זה משהו שלא זכור לי בשום סדרה אחרת שצפיתי בה בחיי.
ועוד דבר אחד מאוד ייחודי:
במרבית הסדרות האחרות, הדמויות המרכזיות חייבות לשרוד, כמעט עד הסיום.
ואילו פה, כפי שכבר נוכחנו לדעת על פי נד סטארק- אף אחת מהדמויות אינה חסינה, ואי אפשר לדעת מי מהגיבורים ייצלח את הפרק הבא.
(למרות שמבלי לקרוא את הספרים, אני מרשה לעצמי לנחש ש- חאליסי ודרקוניה יגיעו לפחות עד קו הגמר... )
- ORAGPU
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 765
פרק מדהים !!!!
אין ספק , אחד הפרקים המדהימים שריאתי אי - פעם.
משהו קטן שחסר לי - בלי ספויילר
מי זה שישב ליד קטלין סטארק במשתה
קוראים לו "רוז בולטון" - מאיפה הוא בא ?
משהו קטן שחסר לי - בלי ספויילר
מי זה שישב ליד קטלין סטארק במשתה
קוראים לו "רוז בולטון" - מאיפה הוא בא ?
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
הוא פיקד על אחד הצבאות של רוב (פיקד על החלק שנלחם בטייוין לניסטר, כהסחה לזה שרוב לקח חלק מהבצא במפתיע לריבראן ותפס את ג'יימי). הוא גם היה אחראי על הארנהל, והוא זה ששחרר את ג'יימי לניסטר (רמז עבה לזה שהוא עבר צד).
קייטלין תמיד חשדה בו, ואמרה שהוא פיקח אבל שלא ניתן לדעת מה באמת עובר לו בראש.
הוא נשא לאשה את אחת הבנות של ולדר פריי.
יש לו בן ממזר סדיסט בשם רמזי.
קייטלין תמיד חשדה בו, ואמרה שהוא פיקח אבל שלא ניתן לדעת מה באמת עובר לו בראש.
הוא נשא לאשה את אחת הבנות של ולדר פריי.
יש לו בן ממזר סדיסט בשם רמזי.