על טעם ועל ריח...eyal8a כתב:למרות שזה חורג מהשרשורשלגון כתב:קצת באיחור, אבל...giladl כתב:זה מפריע לך לצפות בספרטקוס?שלגון כתב:ממה שהבנתי אין יותר מדי מידע היסטורי, מה שאומר שההפקה לקחה לעצמם לא מעט חופש אומנותי. זה רק צינן את חוסר ההתלהבות שלי עוד יותר.......
מעולם לא טענתי שאני צופה בספרטקוס, מהסיבה הפשוטה שאני לא צופה בספרטקוס....
אלא אם כן יש סיבה מסויימת שבגינה החלטת לא לצפות בסדרה , אז ממש הפסד שלך אחי....
Vikings - עונה 1
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
טוב ניצחת, ספרטקוס סדרה יותר טובה ובכלל הוא היה מפרק במכות את רגנר לות'ברוק עם יד אחת קשורה מאחורי הגב.giladl כתב:נו...ובאותו אתר Vikings קיבל 70
http://www.metacritic.com/search/tv/Vikings/results
חוץ מזה, מה אתה מצפה מאתר שסדרה כמו Dallas מקבלת ציון 82?
נראה לי קצת יותר אמין:
Spartacus
Vikings...
והוא גם יותר חתיך.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
תודה לך על התשובה חבר. אם למישהו יש עוד תגובות על הסידרה לאחר 9 פרקים.Hertz33 כתב:אפשר לראות רק אם יש זמן פנוי. לא צפיית חובה מבחינתי ולדעתי היא קצת פרווה. אני צופה רק מכח האינרציה....
אשמח לשמוע
איך אפשר להמליץ לך על משהוא בלי שתספר לנו אילו סדרות אהבת ואילו לא?clubnet כתב:תודה לך על התשובה חבר. אם למישהו יש עוד תגובות על הסידרה לאחר 9 פרקים.Hertz33 כתב:אפשר לראות רק אם יש זמן פנוי. לא צפיית חובה מבחינתי ולדעתי היא קצת פרווה. אני צופה רק מכח האינרציה....
אשמח לשמוע...
לדוגמא, מכיוון שיש בשרשור הזה השוואות לספרטקוס: אהבת או לא אהבת?
אם אתה שואל אותי, על עיוור - הייתי אומר שלא מדובר בצפיית חובה. רחוק מזה. גם אני ממשיך לצפות בסדרה בגלל שאני בשוונג. הדבר הכי טוב שאני יכול לאמר עליה שהיא סה"כ מעבירה את הזמן בנעימים. לא יותר מזה. אחרי שהצפיה בפרק מסתיימת אני לא לוקח איתי כלום הלאה. סתם שורף שעה מהחיים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
oferlaor כתב:סדרה מצויינת. אני מכור....
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אני מאוד אהבתי את "ספרטקוס" האם Vikings בסגנון של ספרטקוס?שלגון כתב: איך אפשר להמליץ לך על משהוא בלי שתספר לנו אילו סדרות אהבת ואילו לא?
לדוגמא, מכיוון שיש בשרשור הזה השוואות לספרטקוס: אהבת או לא אהבת?
אם אתה שואל אותי, על עיוור - הייתי אומר שלא מדובר בצפיית חובה. רחוק מזה. גם אני ממשיך לצפות בסדרה בגלל שאני בשוונג. הדבר הכי טוב שאני יכול לאמר עליה שהיא סה"כ מעבירה את הזמן בנעימים. לא יותר מזה. אחרי שהצפיה בפרק מסתיימת אני לא לוקח איתי כלום הלאה. סתם שורף שעה מהחיים....
יש יותר דיבורים מאשר קרבות? או שזה שווה פחות או יותר..
אשמח את תשובתך. תודה לך על המענה
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

גם אני הייתי רושם נקודות לזכותה בגלל התקופה. דברים שקרו בסדרה סקרנו אותי מספיק בשביל לקרוא עליהם אח"כ, לדוגמא הגיבור, או מה שקרה בפרק 8 (בלי ספוילריםymg כתב:אני הולך יותר לכיוון של שלגון , סידרה נחמדה וזהו.
לצערי בקושי שווה צפייה, מצד שני יש לה הרבה נקדוות בגלל התקופה והמהות של הסידרה, אבל היא לא מתרוממת סתם נעה סביב סביב ולא קורה כמעט שום דבר מרגש...
אז מה שאנחנו רואים הוא ברובו המכריע ממוחם הקודח של היוצרים ולא מבוסס על איזושהיא אמת היסטורית.