ערב טוב ל zami ושאר חברי הפורום,
מה שנכתב אתמול על ידי zami הטריד אותי מאוד. היה לי קשה לחשוב על לקוח ששילם סכום כסף נכבד עבור רובוט מנקה וקיבל תוצאה של רובוט + מטאטא כדי להגיע לתוצאה סבירה. העובדה שזאת התוצאה אחרי שהרובוט היה במעבדה שלנו העצימה את חוסר הנוחות שחשתי מקריאת הפוסט. שלחתי לו הודעה פרטית וביקשתי את מספר הטלפון שלו .קיבלתי מיד. ראוי לציין שמה שכתב - מדויק.
בשיחת הטלפון סיכמנו שטכנאי מטעמנו יגיע אתמול לביתו לבדוק מה הבעיה. הטכנאי עשה את הפעולות הבאות : החליף תא איסוף לכלוך ( על מנת לשלול אפשרות של פילטר סתום או מגב גומי קרוע ), החליף מברשות צד ( לשלול אפשרות של לכלוך שהצטבר לאורך זמן במברשות הצד נושר ומותיר לכלוך על הרצפה ), והחליף מברשת ראשית למברשת החדשה שפיתחנו ( להקל קצת על המצפון שלנו על כך ש zami נאלץ לחבר מטאטא לרובוט...). בנוסף, הטכנאי שינה את הפרמטרים שהתאפסו לברירת המחדל , כפי שקורה כאשר מכבים את הרובוט כיבוי מוחלט במפסק הראשי. את הרובוט לא החלפנו.
בשיחה שלי עם zami היום הוא סיפר לי שהרובוט חדל לפזר לכלוך ולמעשה הוא מרוצה מרמת הניקיון כרגע. לגבי המברשת החדשה עדיין לא גיבש דיעה וידרשו לכך כמה ימים כדי שיוכל לאמוד אם יש הבדל לעומת המברשת הסטנדרטית.
אחת המסקנות שלי מהמקרה היא צירוף המלצות לתחזוקה נוחה ונכונה של הרובוט על מנת לשמר את הביצועים לאורך זמן. פילטר ה HEPA שברובוט מונע מחלקיקים מיקרוסקופיים מלהיפלט לחלל החדר ודורש ניקוי עם המברשת המצורפת לרובוט אחרי כל סבב ניקיון. מדובר בפעולה של 15 שניות שיש להקפיד עליה. שאם לא כן, הפילטר עלול להסתם ורמת השאיבה יורדת.
אני קורא ומגיב להודעות ולפוסטים שנכתבים כאן בפורום בנוגע ל ICLEBO.....כפולני אני ממש לוקח ללב פוסטים ביקורתיים ומובך מאוד מאילו המפרגנים. ras81, לא יודע איך להגיב למה שכתבת. מקווה שאני ראוי או שאהיה ראוי למילים החמות. בינתיים אשב לי כאן בחושך ואסמיק....תודה.