התחדשתי בפטיפון של bsr ויש לי כמה שאלות
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
דויטשה גרמופון היא חברה כל-כך ותיקה וכל-כך גדולה שהיא היתה מעורבבת עם כל חברות התקליטים שאפשר להעלות על הדעת והיא עברה בעלות מספר פעמים (סימנס, פיליפס). בסוף שנות ה-60' הם הגיעו לארה"ב וכבשו שם מצויין משום ש-RCA וקולומביה הוציאו הקלטות מזובלות כל-כך שאפילו האמריקאים התחילו להתלונן. אני מניח שבמהלך השנים היו כמה הקלטות לא מוצלחות במיוחד - אבל מדובר בהוצאה שהיתה בעלת לייבלים איכותיים ביותר. החברה מתמחה בהוצאות של מוזיקה קלאסית (יש לי למשל סידרה של 21 אלבומים של התזמורת הפילהרמונית של בוסטון - שהיא לקוח זהב של דוייטשה מ-1969) אבל יש גם ז'אנרים אחרים. דוייטשה היו אפילו של הבעלים של הלייבל הראשון של הביטלס. להוציא מספר תקליטים של Victor מאנגליה - אין לי משהו יותר איכותי מהתקליטים של דויטשה גרמופון. אני חושב שזה הכי טוב שאפשר בויניל.buga כתב:tnsilver,
אתה אומר: ’איפה שכתוב 'דויטשה גרמופון' - יש זהב!!!’ אולי בביצועים אבל נתקלתי לא פעם בתקליטים שלהם עם הקלטות באיכות לא משו......
פטיפון. בסך הכול דיסקה שמסתובבת וראש שקורא אותה בלי כול הפלצנות של אלפי שקלים. לא משנה מה מניע אותה, מצידי כף יד של מישהו.
ההדפסות שאני מזמין מאיביי הן אנגליות או גרמניות. תענוג לשמוע. וכן, גם מ-BSR שהולך לעבור את אחד השידרוגים המצחיקים בתולדות המכשירים שלי
ההדפסות שאני מזמין מאיביי הן אנגליות או גרמניות. תענוג לשמוע. וכן, גם מ-BSR שהולך לעבור את אחד השידרוגים המצחיקים בתולדות המכשירים שלי
אחד מהשתיים , או שהמערכת שלך לא חושפת הבדלים , או שאתה לא שומע הבדלים , או שאף פעם פשוט לא נחשפת לפטיפון טוב ומכוון היטב . מה מבין אלו , רק אתה יודעzenith כתב:פטיפון. בסך הכול דיסקה שמסתובבת וראש שקורא אותה בלי כול הפלצנות של אלפי שקלים. לא משנה מה מניע אותה, מצידי כף יד של מישהו.
ההדפסות שאני מזמין מאיביי הן אנגליות או גרמניות. תענוג לשמוע. וכן, גם מ-BSR שהולך לעבור את אחד השידרוגים המצחיקים בתולדות המכשירים שלי...
ד"א ניסית פעם לשים ראש טוב באמת על הbsr שלך ? כי הדרך הכי פשוטה לדעת אם פטיפון היגיע למלא הפוטנציאל שלו , זה לשים ראש טוב בהרבה , ולראות אם יש שינוי די גדול בסאונד .
אז אני לא יודע איזה ראש יושב על ה bsr שלך כרגע , אבל אם אתה דווקה רוצה להבין מה מצבו , קח ראש של דנון , או MC גדוול של אורטופון (עדיף אלו עם אאוטפוט גבוה ), ותראה אם אתה שומע הבדל גבוה בין מה שיש לך , ובין הראש החדש
נערך לאחרונה על ידי truejoker ב 04/03/2013 20:15, נערך פעם 1 בסך הכל.