איזה קבצים להוריד כדי ליצור רטיו ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
HaGingi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675

שליחה

Class889 כתב:איך זה קשור לדיון הזה בדיוק? תפתח דיון חדש.
...
בלי אלימות (n)
אז טעיתי :oops:
הג'ינג'י
:silly:

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081

שליחה

לא אלים בכלל רק ציינתי שאתה צריך לפתוח דיון, זה הכל. תדמיין שאמרתי את זה בנחמדות.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

עם החתימה שלו,מסופקני שהוא נפגע ;)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

arik1986
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

אהלן,

מה נשמע?
ראיתי שאתם בקיא בכל הסיפור של TORRENTLEECH
יש לי משתמש חדש שם.
תוכלו לעזור לי בזה?

תודה,
אריאל

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

arik1986 כתב:אהלן,

מה נשמע?
ראיתי שאתם בקיא בכל הסיפור של TORRENTLEECH
יש לי משתמש חדש שם.
תוכלו לעזור לי בזה?

תודה,
אריאל
...
טורנטליץ הוא טראקר "קשה" יחסית להתחלה בגלל שאין שם טורנטים עם Free Leech או העלאה כפולה. מצד שני הם כן הקלו לא מעט בשנים האחרונות, קודם כל כי הם ביטלו את זמני ההמתנה למשתמשים חדשים וחוץ מזה הם גם הוסיפו חנות נקודות, שזה משהו נהדר כי אתה צובר נקודות על טורנטים שפתוחים אצלך לשיתוף לאורך זמן, גם אם לא מורידים אותם בפועל, ואז אתה יכול להשתמש בנקודות כדי לקנות Upload ולשפר את ה-Ratio שלך. יחס ההמרה לא מדהים (כבר אמרנו שזה טראקר די קשה למתחילים) אבל עדיין דרך טובה להתחיל.

מה הטיפים שלי?
א. אל תתחיל להוריד כמו מטורף. אם התחלת להוריד כמו מטורף ויש לך Ratio אפס עם מאות ג'יגה הורדה אתה כנראה לא תצליח לבנות אותו מחדש. תקרא עמוד החוקים וה-FAQ מההתחלה עד הסוף לפני שאתה עושה משהו נוסף.
ב. תוודא שיש לך מחשב שאתה יכול להשאיר דולק 24/7 כדי לשתף ממנו - אתה תצטרך לשתף טורנט לאורך זמן כדי להשיג ממנו Ratio טוב, מה גם שאם תסגור טורנט שהורדת מהר מידי אתה תחטוף HNR, שזאת גם אחת הסיבות שאנשים נחסמים.
ג. נסה להביא דברים מבחוץ - אם אתה רואה את אותו טורנט גם ב-TL וגם בטראקר ציבורי (שים-לב אבל שמדובר בדיוק באותו טורנט, עם אותו מבנה קבצים והכל) אז אתה יכול להוריד מהטראקר הציבורי ולשתף ב-TL וככה אתה יכול לקבל Upload (ובטוח לצבור נקודות) בלי לשלם ב-Download בכלל. בגדול אם יש לך קצת זמן וסבלנות זאת השיטה שאני הכי ממליץ עליה.
ד. אם אתה כבר מוריד, אז טורנטים חדשים ופופולאריים, כאלה שיש סיכוי סביר שיהיו עוד כאלה שיורידו. עדיף להוריד טורנטים כמה שיותר מהר, לפני שיהיו המון Seeds נוספים, כי קח בחשבון שחלק גדול מהתחרות שלך היא עם אנשים שיש להם חיבור סיב או Seedbox. מה שכן אל תוריד טורנטים ענקיים של עשרות ומאות ג'יגות.
ה. מכיוון שרוב הטורנטים ב-TL מגיעים כחבילה של קבצי RAR אפשר להוריד רק חלק קטן מהם כדי לא לשלם בהמון Download. שים-לב שמסיבות טכניות מי שמשתף טורנט באופן חלקי מופיע כ-Leech ברשימת הטורנטים אז אל תתפתה להוריד טורנטים ענקיים כי ראית שיש להם הרבה Leeches - אם הטורנט לא ממש חדש כנראה שרובם עושים שיתוף חלקי.
ו. כמו ברוב הטראקרים הפרטיים, יש לך Grace Period, כלומר חוקי ה-Ratio חלים עליך רק אחרי שהורדת כמה ג'יגות ראשוניים. תבדוק כמה זה ותוודא שאתה לא עובר את זה בלי Ratio של 1.0 לפחות.
ז. אל תעז לרמות (לדוגמה להשתמש בתוכנה שמדווחת על שיתוף יותר גדול ממה ששותף באמת) - יש להם דרכים לבדוק את זה וזה גורם חסימה מיידית בלי אזהרה. גם אל תזמין אנשים שאתה לא מכיר כי בחלק מהמקרים אם מישהו נתפס ברמאות יכולים לחסום גם את מי שהזמין אותו.

בהצלחה!

arik1986
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

תודה רבה על התשובה המפורטת!!

דרך אגב בימים אלו הם פתחו אפשרות להצטרף עם קוד הזמנה
STAYHOME
למי שרוצה להצטרף
לטורנט ליץ

בהצלחה

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

NegativeIQ כתב: טורנטליץ הוא טראקר "קשה" יחסית להתחלה בגלל שאין שם טורנטים עם Free Leech
...
...
אם אתה חבר שם תכנס ותקרא קצת חדשות מהחודשים/שנים האחרונות.....

בפרט הוסיפו BP (הם קוראים לזה TL points), יש FL, עדכנו את חוקי ה-H&R, ירדו מ-RARים בשביל סרטים/סדרות וכנראה עוד דברים שאני מפספס.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

@arik1986
·

התשובה של NegativeIQ לא ממש עדכנית, על אף שאני בספק שגם אם כל השינויים יהיה לך קל לבנות שם רטיו, בטח ללא סידבוקס או לפחות חיבור סיב עם upload סביר.

מעשית, יש שם היום הרבה טורנטים עם freeleech, תנסה לקפוץ על כאלה כמה שיותר מקודם (כמובן עדיף אם זה גם משהו פופלרי). שם לב לחוקי ה-H&R, שכמובן FL לא פותר מהם! בפרט תזהר מאד מהעיצה של NegativeIQ להוריד רק חלק מטורנטים כי זה כרגיל יגרום לך ל-H&R (כי אף פעם לא סיימת להוריד את הטורנט).

אם יש לך טראקרים אחרים אז cross-seeding יכול מאד לעזור לבנות רטיו. בזמנו הכנתי מדריך בנושא אבל האתר שהוא היה עליו נסגר. אם אתה מעוניין בנושא אני יכול לפרסם אותו מחדש.

באופן כללי ובכל טראקר פרטי, תמיד הכי חשוב לא "לקפוץ מעל הפופיק" ותמיד לשמור על רטיו קביל. ההתחלה יכולה להיות גם מאד איטית אבל זה עדיף על התחלה מהירה שהיא גם הסוף.

בהצלחה.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064

שליחה

אני אשמח מאוד לדעת איך אתם מצליחים לעשות cross seeding בצורה אפקטיבית.

מהנסיון המועט שלי עם TL ועם חיבור גיגה סימטרי, אם אני נכנס לטורנט חדש שרק יצא ומוריד אותו - מיד אני רואה עוד לפחות 5-10 קופצים על אותו טורנט ולפחות 50% מהם מסיימים להוריד אותו לפניי ובזמן שיא של מקסימום דקה לטורנט של כמה עשרות גיגות אז איך אתם מספיקים לראות את הטורנט החדש שעלה, להוריד אותו מאתר אחר ולהעלות אותו ל-TL וכל זה תוך פחות מדקה על מנת שיהיו מספיק אנשים שיורידו מכם? :oops:

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

אני ב NEWSGROUPS מ 2005.
משלם 9$ לחודש, הכל יורד בקצב הקו שלך.
סוף פסוק.

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

נמחק.

שליחה

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 19:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

IMNoob
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה

shmizan כתב:אני בהחלט לא מבין מה יש לאנשים לחפש ב-TL.
ממזמן חוסר הרלוונטיות שלו הייתה צריכה למחוק אותו ממפת הטורנטים שלכם.
IPT ו-FL.RO עדיפים עליו בעשרות מונים מכל הבחינות.
...
·

בגדול, כל השירותים האלה כבר לא חיונים.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איתי_הגיתי כתב:אני ב NEWSGROUPS מ 2005.
משלם 9$ לחודש, הכל יורד בקצב הקו שלך.
סוף פסוק.
...
הייתי שם לפני הרבה שנים והפסקתי - ההתעסקות עם תיקון קבצי RAR שיורדים, הבעיה למצוא תכנים ישנים ונדירים יותר שם וכמובן העלות החודשית והאלטרנטיבות החינמיות די הכריעו את הכף לטובת טורנטים.

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

נמחק.

שליחה

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 19:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

IMNoob
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@shmizan
·די ברור אבל בשביל להצטרף לאתרים האחרים הוא צריך הזמנה, וגם אם הוא השיג הזמנה הוא צריך להראות יכולות במקומות אחרים אז כן הוא יאלץ לעבוד על ה RATIO :lol:

ושוב, מיותר לחלוטין.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

shmizan כתב:אני בהחלט לא מבין מה יש לאנשים לחפש ב-TL.
ממזמן חוסר הרלוונטיות שלו הייתה צריכה למחוק אותו ממפת הטורנטים שלכם.
IPT ו-FL.RO עדיפים עליו בעשרות מונים מכל הבחינות.
...
עד כמה שידוע לי לפחות לגבי IPT לא קל להכנס לשם - על FL.RO לא שמעתי אבל אבדוק אותו.

בשורה התחתונה הכל תלוי במה מחפשים - בינתיים TL (ו-TD) מספקים לי (כמעט) את כל מה שאני צריך. :D

ו-IMNoob, אכפת לך לפרט קצת למה התכוונת?

IMNoob
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

למה התכוונתי במה?
למה אתה צריך אתרי טורנטים?
כי היום אין כבר כוחות בשוק הזה, פעם המטרה הייתה להיות האתר שהכי מחובר למשווק הראשוני, להיות בFTP הנכון, להיות ברשת הנכונה וכדומה, בקבוצות האקסקלוסיביות לדוגמאת CODEX, 3DM, DEViANCE, FaiRLiGHT, PARADOX, Razor 1911, RELOADED, SKIDROW, STEAMPUNKS, ViTALiTY
ועוד עשרות, היום הקבוצות האלה הצטמקו ברמות מחרידות, הכל נובע מטכנולוגיה חדישה (שהיא פריצה ברמה בסיסית לחלוטין וכולם עושים את זה בבית - תוכניתנים בכל הרמות או תוכנות לא פריצות בעליל כדוגמאת Denuvo).

אם אתה רוצה תוכנה או משחק, הלינק עולה כמעט באותה המהירות שהוא מגיע לאותם אתרי טורנטים, נכון הוא שורד פחות זמן, לא מגיע כל התוכן, נניח אם תרצה איזה ממשק מיוחד של Frutiy Loops יתכן שבאמת תצתרך גישה לאתרי טורנטים הללו.

אבל בנוגע ליתר הדברים כגון משחקים חדשים, סרטים או סדרות, תוכנות, הכל זמין ברשת.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

starrywolf כתב:
...
...
הייתי שם לפני הרבה שנים והפסקתי - ההתעסקות עם תיקון קבצי RAR שיורדים, הבעיה למצוא תכנים ישנים ונדירים יותר שם וכמובן העלות החודשית והאלטרנטיבות החינמיות די הכריעו את הכף לטובת טורנטים.
...
אין התעסקות, התוכנה מורידה / מתקנת ושמה בפולדר.
ב NG יש הכי הרבה תכנים ישנים, ושמורים לכמה שנים אחורה.
איזה אלטרנטיבה חינמית יש?

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

@איתי_הגיתי
·

טורנטים זה בדיוק האלטרנטיבה החינמית. אחרי קצת עקומת למידה, שבכלל לא בטוח שב-NG היא יותר קטנה, אתה מקבל בדיוק את "אין התעסקות, התוכנה מורידה ושמה בפולדר" - אין לי מושג מה זה "מתקנת", השלב הזה נחסך לך בטורנטים (במקרה של סדרות או סרט שאני יודע שאני מחכה לו, יש הורדה אוטומטית דרך RSS או IRC; במקרים האחרים עושים חיפוש באתר או אתרים הרלוונטים לוחצים על שני כפתורים וסיימת).

אני מודה שאני לא משתמש ב-NG אבל אני די בספק שהוא יכול להתחרות במבחר ובאיכות שיש בטראקרים פרטיים שדי קל לתחזק וכאמור חינמיים לגמרי. בנוסף ברב המקרים אני יכול לבחור סרט, לשם הורדה וישר להתחיל לראות (בזמן שהוא מוריד), האם אפשר לעשות את זה ב-NG? ואם כבר לשלם על דבר כזה, באתר שאם הייתי חייב לבחור רק אתר אחד הייתי בוחר אותו, VIP זה בערך חצי מחיר ממה שציינת.

אני מסכים לחלוטין שאין שום חובה היום בטורנטים, אבל לא בגלל NG. בגלל דברים כמו netflix, וכמעט הייתי ממליץ למי שאינו בטורנטים להסתפק בספקי השירות כמו netflix - פשוט אחרי שמתרגלים לטורנטים כל דבר אחר נראה עלוב (לדוגמא זה די בושה שאני מקבל איכות יותר טובה על תוכן של netflix מאשר דרך חשבון אצל netflix, שלא לדבר על המבחר...).
נערך לאחרונה על ידי eran405 ב 06/04/2020 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

מי שמסתפק בסרטים וסדרות בגודל עד 1.5G עם תרגום בעברית ואו ללא תרגום, מדובב, ישראלי...
משחקים ואפליקציות מוזיקה. ישראלי ולועזי
אז הטלגרם (ועשרות הקבוצות הרלוונטיות) זה המקום שלו. בחינם.
הורדה משרתי הענן של הטלגרם זמין 24 שעות.
אין רטיו. אין תשלום. ולא מעיפים אותך. כל עוד לא תספים את הצ'אט של הקבוצות...

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”