בלי אלימותClass889 כתב:איך זה קשור לדיון הזה בדיוק? תפתח דיון חדש....
אז טעיתי

בלי אלימותClass889 כתב:איך זה קשור לדיון הזה בדיוק? תפתח דיון חדש....

טורנטליץ הוא טראקר "קשה" יחסית להתחלה בגלל שאין שם טורנטים עם Free Leech או העלאה כפולה. מצד שני הם כן הקלו לא מעט בשנים האחרונות, קודם כל כי הם ביטלו את זמני ההמתנה למשתמשים חדשים וחוץ מזה הם גם הוסיפו חנות נקודות, שזה משהו נהדר כי אתה צובר נקודות על טורנטים שפתוחים אצלך לשיתוף לאורך זמן, גם אם לא מורידים אותם בפועל, ואז אתה יכול להשתמש בנקודות כדי לקנות Upload ולשפר את ה-Ratio שלך. יחס ההמרה לא מדהים (כבר אמרנו שזה טראקר די קשה למתחילים) אבל עדיין דרך טובה להתחיל.arik1986 כתב:אהלן,
מה נשמע?
ראיתי שאתם בקיא בכל הסיפור של TORRENTLEECH
יש לי משתמש חדש שם.
תוכלו לעזור לי בזה?
תודה,
אריאל...

אם אתה חבר שם תכנס ותקרא קצת חדשות מהחודשים/שנים האחרונות.....NegativeIQ כתב: טורנטליץ הוא טראקר "קשה" יחסית להתחלה בגלל שאין שם טורנטים עם Free Leech
......

·shmizan כתב:אני בהחלט לא מבין מה יש לאנשים לחפש ב-TL.
ממזמן חוסר הרלוונטיות שלו הייתה צריכה למחוק אותו ממפת הטורנטים שלכם.
IPT ו-FL.RO עדיפים עליו בעשרות מונים מכל הבחינות....

הייתי שם לפני הרבה שנים והפסקתי - ההתעסקות עם תיקון קבצי RAR שיורדים, הבעיה למצוא תכנים ישנים ונדירים יותר שם וכמובן העלות החודשית והאלטרנטיבות החינמיות די הכריעו את הכף לטובת טורנטים.איתי_הגיתי כתב:אני ב NEWSGROUPS מ 2005.
משלם 9$ לחודש, הכל יורד בקצב הקו שלך.
סוף פסוק....

עד כמה שידוע לי לפחות לגבי IPT לא קל להכנס לשם - על FL.RO לא שמעתי אבל אבדוק אותו.shmizan כתב:אני בהחלט לא מבין מה יש לאנשים לחפש ב-TL.
ממזמן חוסר הרלוונטיות שלו הייתה צריכה למחוק אותו ממפת הטורנטים שלכם.
IPT ו-FL.RO עדיפים עליו בעשרות מונים מכל הבחינות....

אין התעסקות, התוכנה מורידה / מתקנת ושמה בפולדר.starrywolf כתב:הייתי שם לפני הרבה שנים והפסקתי - ההתעסקות עם תיקון קבצי RAR שיורדים, הבעיה למצוא תכנים ישנים ונדירים יותר שם וכמובן העלות החודשית והאלטרנטיבות החינמיות די הכריעו את הכף לטובת טורנטים..........