Banshee - עונה 1
לדעתי אין מה להשוות לספרטקוס...זו סדרה עם אופי שונה שווה צפייה כשלעצמה.
אם כבר להשוות למשהו, אז אולי ל-Breaking Down ?
רק שכאן זה הפוך - פושע מתפקד כשריף (בניגוד למורה לכימיה שהופך לפושע)
בשתי הסדרות בנוסף לעלילה של כל פרק יש את הסוד הגדול שעומד להתגלות כל רגע...
אם כבר להשוות למשהו, אז אולי ל-Breaking Down ?
רק שכאן זה הפוך - פושע מתפקד כשריף (בניגוד למורה לכימיה שהופך לפושע)
בשתי הסדרות בנוסף לעלילה של כל פרק יש את הסוד הגדול שעומד להתגלות כל רגע...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא מבין את ההשוואה לספרטקוס.
באנשי סידרה טובה בפני עצמה רק שלקראת הסוף מתחילה לאבד מאמינותה. הוא כבר לא מתפקד כשריף אלה רק מתעסק בפושע שרודף אחריו. עיירה קטנה מפוצצת כנופיות, ירי נשק אוטומטי וגופות כשמשטרה המקומית וFBI לא ממש מתעניינים למה בעצם זה קורה. כמה כבר קשה לברר על איש חוק שהיה במחוז/מדינה אחרת ולראות שזה בעצם לא הוא?
באנשי סידרה טובה בפני עצמה רק שלקראת הסוף מתחילה לאבד מאמינותה. הוא כבר לא מתפקד כשריף אלה רק מתעסק בפושע שרודף אחריו. עיירה קטנה מפוצצת כנופיות, ירי נשק אוטומטי וגופות כשמשטרה המקומית וFBI לא ממש מתעניינים למה בעצם זה קורה. כמה כבר קשה לברר על איש חוק שהיה במחוז/מדינה אחרת ולראות שזה בעצם לא הוא?
"על החתום...."
crusader
כנראה שאתה מסקר טוב, לכן הועתק וזה צריך להחמיא לך.
אני לוקח את האשמה עליי, אני העתקתי את הסיקור, ותודה לך.
שמחתי לשתף אתכם בתרגום אשר פורסם ב-ע-ק-ב-י-ו-ת וללא פשרות איכות באתר טורק.נט - בלבד.
כל התרגומים שפורסמו במקורות אחרים - לא תקינים.
מתנצל אם מישהו נתקל בתרגום מתחזה.
אני ממליץ בחום לכל מי שעדיין לא צפה בסדרה (18+ בלבד!)
אין עוד סדרות כאלה, אין עוד סיפורים כאלה ואין עוד עיירות כאלה.
יש דברים שקורים רק בבאנשי, ועם כל הכבוד לכל הסדרות שצפיתי בהן עד עצם היום הזה
זו הסדרה היחידה שעוסקת אך ורק בעצמה ויש כבוד לכל דקה וכל דיאלוג שם.
לא משעמם שם לרגע. וזה גם משפט אחד לפני האחרון בסדרה. (מפיו של הסוכן קסוויאר... פרק 10)
מי שממתין לתרגום פרק 10, יימצא אותו היום ב"טורק" ומוזמן להגיב שם.
אני לא חושב שאהיה כאן שוב, כך ש... אין צורך להגיב לי כאן אישית, תודה בכל זאת.
מי שלא יכול להיפרד מבאנשי,
יצא עכשיו קומיקס (30עמודים) שמסבירים את הסיפור המקדים לסדרה,
ואין מה לומר, כמו הסדרה - כך גם הקומיקס, הדמויות הן אותן הדמויות,
המתח הוא אותו המתח, והשנינות כרגיל גם היא נמצאת שם. (כן גן קצת סקס, אלא מה.)
שם הקומיקס:
(Banshee Origins (2013) (Digital
(ניתן לחפש ברשת...)
להתראות וחג שמח.
סוויפט.
כנראה שאתה מסקר טוב, לכן הועתק וזה צריך להחמיא לך.
אני לוקח את האשמה עליי, אני העתקתי את הסיקור, ותודה לך.
שמחתי לשתף אתכם בתרגום אשר פורסם ב-ע-ק-ב-י-ו-ת וללא פשרות איכות באתר טורק.נט - בלבד.
כל התרגומים שפורסמו במקורות אחרים - לא תקינים.
מתנצל אם מישהו נתקל בתרגום מתחזה.
אני ממליץ בחום לכל מי שעדיין לא צפה בסדרה (18+ בלבד!)
אין עוד סדרות כאלה, אין עוד סיפורים כאלה ואין עוד עיירות כאלה.
יש דברים שקורים רק בבאנשי, ועם כל הכבוד לכל הסדרות שצפיתי בהן עד עצם היום הזה
זו הסדרה היחידה שעוסקת אך ורק בעצמה ויש כבוד לכל דקה וכל דיאלוג שם.
לא משעמם שם לרגע. וזה גם משפט אחד לפני האחרון בסדרה. (מפיו של הסוכן קסוויאר... פרק 10)
מי שממתין לתרגום פרק 10, יימצא אותו היום ב"טורק" ומוזמן להגיב שם.
אני לא חושב שאהיה כאן שוב, כך ש... אין צורך להגיב לי כאן אישית, תודה בכל זאת.
מי שלא יכול להיפרד מבאנשי,
יצא עכשיו קומיקס (30עמודים) שמסבירים את הסיפור המקדים לסדרה,
ואין מה לומר, כמו הסדרה - כך גם הקומיקס, הדמויות הן אותן הדמויות,
המתח הוא אותו המתח, והשנינות כרגיל גם היא נמצאת שם. (כן גן קצת סקס, אלא מה.)
שם הקומיקס:
(Banshee Origins (2013) (Digital
(ניתן לחפש ברשת...)
להתראות וחג שמח.
סוויפט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, אני חושב שההתלהבות כאן מוגזמת מאד.
אין ספק שההתחלה הייתה מבטיחה מאד(5 הפרקים הראשונים לערך) אך ההתדרדרות הייתה תלולה משם.
אינספור חורים בעלילה, חוסר אמינות מגוחך(כפי שציין Hertz33), דיאלוגים סופר בנאליים ומשעממים לקראת הסיום(במיוחד בין הזוג הלוהט וגם בינם לבין "ראביט") וסצינות אקשן הזויות שעלולות לגרום גם ל-die hard לחייך במבוכה.
ההשוואה לספרטקוס לדעתי לא בדיוק במקום, ובכלל אין שום סיבה להשוות את זה ל-breaking bad שהיא לפחות 3 רמות מעל.
אמנם אני ותיק כבר בתחום הסדרות וראיתי את רוב הדברים שניתן לראות, ולכן קשה יותר להפתיע אותי ככל הנראה, אבל עדיין, they could do much better.
השורה התחתונה היא אלמנט התחכום מבחינתי, והאלמנט הזה לוקה כאן מאד בחסר יחסית לרוב סדרות האקשן\מתח שראיתי.
אין ספק שההתחלה הייתה מבטיחה מאד(5 הפרקים הראשונים לערך) אך ההתדרדרות הייתה תלולה משם.
אינספור חורים בעלילה, חוסר אמינות מגוחך(כפי שציין Hertz33), דיאלוגים סופר בנאליים ומשעממים לקראת הסיום(במיוחד בין הזוג הלוהט וגם בינם לבין "ראביט") וסצינות אקשן הזויות שעלולות לגרום גם ל-die hard לחייך במבוכה.
ההשוואה לספרטקוס לדעתי לא בדיוק במקום, ובכלל אין שום סיבה להשוות את זה ל-breaking bad שהיא לפחות 3 רמות מעל.
אמנם אני ותיק כבר בתחום הסדרות וראיתי את רוב הדברים שניתן לראות, ולכן קשה יותר להפתיע אותי ככל הנראה, אבל עדיין, they could do much better.
השורה התחתונה היא אלמנט התחכום מבחינתי, והאלמנט הזה לוקה כאן מאד בחסר יחסית לרוב סדרות האקשן\מתח שראיתי.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
התחלתי לראות את הסדרה בשבוע שעבר, סיימתי אותה שלשום...
אחלה סדרה, למרות שיש הרבה חורים בעלילה וקשיים באמינות.
הסדרה היא מבית היוצר של דם אמיתי, ורואים קצת דימיון בקווי העלילה, עיירה נידחת ומנומנמת, שפתאום קורים בה כל מיני אירועים מוזרים.
הפרק האחרון דווקא היה מאד צפוי, גם הסיום.
התרגום שהופץ היה איכותי מאד ובסיום כל פרק דאגו להזכיר שיש עוד קטע קטן בסוף הקרדיטים, ככה שלא פיספסתי את הקטעים הללו.
ד"א, מישהו יודע מה שמו האמיתי של ה"שריף" (ז"א לפני שהוא גנב את הזהות של לוקאס הוד)??? אני לא חושב שהשם הוזכר איפשהו.
מחכה לעונה השניה.
אחלה סדרה, למרות שיש הרבה חורים בעלילה וקשיים באמינות.
הסדרה היא מבית היוצר של דם אמיתי, ורואים קצת דימיון בקווי העלילה, עיירה נידחת ומנומנמת, שפתאום קורים בה כל מיני אירועים מוזרים.
הפרק האחרון דווקא היה מאד צפוי, גם הסיום.
התרגום שהופץ היה איכותי מאד ובסיום כל פרק דאגו להזכיר שיש עוד קטע קטן בסוף הקרדיטים, ככה שלא פיספסתי את הקטעים הללו.
ד"א, מישהו יודע מה שמו האמיתי של ה"שריף" (ז"א לפני שהוא גנב את הזהות של לוקאס הוד)??? אני לא חושב שהשם הוזכר איפשהו.
מחכה לעונה השניה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
סדרה בינונית ולא כזאת שאני אזכור לפחות עוד שבוע-שבועיים.
האמת שלא נתנו לנו הסבר מספק למה רביט שונא כל כך את ביתו. אז נכון שאישתו מתה בלידה, אבל לרצות להרוג את הבת שלו בגלל זה? ולמה הבת כל כך שנאה את אבא שלה? ולמה רביט כל כך רוצה להרוג את הוד? כל הסדרה כמעט ונעה על היחסים הללו ללא בנייה משביעת רצון של יסודות לרגשות העזים.
לא מצפה לתשובות, זוהי בסך הכל סדרה.
האמת שלא נתנו לנו הסבר מספק למה רביט שונא כל כך את ביתו. אז נכון שאישתו מתה בלידה, אבל לרצות להרוג את הבת שלו בגלל זה? ולמה הבת כל כך שנאה את אבא שלה? ולמה רביט כל כך רוצה להרוג את הוד? כל הסדרה כמעט ונעה על היחסים הללו ללא בנייה משביעת רצון של יסודות לרגשות העזים.
לא מצפה לתשובות, זוהי בסך הכל סדרה.
1)היא בגדה בו, מעבר לכך שהוא מרגיש שהיא אשמה במוות של אישתו, היא גנבה ממנו יהלומים וברחה עם הוד, נעלמה ל15 שנה וכו...ziv_r כתב:סדרה בינונית ולא כזאת שאני אזכור לפחות עוד שבוע-שבועיים.
1)האמת שלא נתנו לנו הסבר מספק למה רביט שונא כל כך את ביתו.
2)ולמה הבת כל כך שנאה את אבא שלה?
3)ולמה רביט כל כך רוצה להרוג את הוד
לא מצפה לתשובות, זוהי בסך הכל סדרה....
2)לא שנאה אותו, היא ברחה כי היא רצתה להיות עם הוד, היא התחילה לשנוא את אבא כשהוא שלח אנשים להרוג אותם ולפגוע במשפחה שלה
3)רביט התייחס אל הוד בתור בן משפחה, והוד בגד בו (אף אחד לא בוגד ברביט) וברח עם יהלומים בשווי עשרות מליונים. כמובן שהוא גם מרגיש שהוד אשם בכך שגנב את הבת שלו ממנו.מעבר לכך, הוא יצא מהכלא בחתיכה אחת אחרי שרביט רצה לעשות לו חיים קשים שם מה שעוד יותר עצבן אותו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

shuali,
אנשים לא הורגים את הילדים שלהם בגלל שהם גנבו מהם כסף. לאורך כל הסדרה בפירוש אומרים לנו שהיא שנאה את אבא שלה ולא נותנים לנו הסבר. אפילו בפרק האחרון היה דיאלוג בן בוד לרביט בו הוד מציין ששנתיים הם תכננו את הבריחה, אבל לא מציינים למה בכלל לברוח.
תנסה לחשוב אם היה איזה שהוא הסבר לאורך הסרט למה הבת שנאה את אבא שלה ותראה שלא תמצא.
עוד משהו, זה היה הגנגסטר עם השם המגוכח ביותר בהסטורית ה- TV ולא ניתן לנו שום הסבר לשם - והסבר זה משהו שנותנים בדרך כלל כאשר יש דמות עם שם יוצא דופן. בנוסף, כל הזמן מזכירים שרביט מסוכן, אבל לא הראו לנו שום דבר שמראה את זה חוץ מזה שהוא עושה מפחיד עם העיניים.
אנשים לא הורגים את הילדים שלהם בגלל שהם גנבו מהם כסף. לאורך כל הסדרה בפירוש אומרים לנו שהיא שנאה את אבא שלה ולא נותנים לנו הסבר. אפילו בפרק האחרון היה דיאלוג בן בוד לרביט בו הוד מציין ששנתיים הם תכננו את הבריחה, אבל לא מציינים למה בכלל לברוח.
תנסה לחשוב אם היה איזה שהוא הסבר לאורך הסרט למה הבת שנאה את אבא שלה ותראה שלא תמצא.
עוד משהו, זה היה הגנגסטר עם השם המגוכח ביותר בהסטורית ה- TV ולא ניתן לנו שום הסבר לשם - והסבר זה משהו שנותנים בדרך כלל כאשר יש דמות עם שם יוצא דופן. בנוסף, כל הזמן מזכירים שרביט מסוכן, אבל לא הראו לנו שום דבר שמראה את זה חוץ מזה שהוא עושה מפחיד עם העיניים.
- oferlaor
- מנהל

המאפיין הכי חזק של רביט זה שהוא באופן ברור גנגסטר.
לפי מה שהבנתי בין השורות זה המקור לבעיה - הכבוד שלו. הוא לא ״נעלב״ מהוד ומהבת שלו אלא השם שלו כגנסטר נפגע ולכן הכבוד שלו גרם לו לנקום את הגניבה.
העובדה שהוא עשה להוד את כל הדברים בכלא ורדף אחרי הבת שלו 15 שנה לא מספיקים לך כסיבה שהיא שונאת אותו כעת? אני לא חושב שהיא שנאה אותו בהתחלה (אין גם סימנים לזה) אלא שניהם גנבו את הכסף כי רצו להתחיל חיים חדשים.
אכן, לא נתנו הסבר לשם. אני אישית העדפתי בהרבה את הרשע השני בסדרה.
לגבי זה שזו סדרה בינונית. לא מסכים. יש שם הרבה טוויסטים, הרבה דם, סקס ועלילה שבתאכלס החזירה אותי לסדרה פעם אחר פעם והפכהלי את הבטן מספר פעמים (ע״ע הפרק של הכלא). ראליסטית היא לא (תראו כמה פגיעות הבחור חוטף בכל פרק והוא כמו חדש בפרק הבא) אבל בעינני היא כיף גדול.
לפי מה שהבנתי בין השורות זה המקור לבעיה - הכבוד שלו. הוא לא ״נעלב״ מהוד ומהבת שלו אלא השם שלו כגנסטר נפגע ולכן הכבוד שלו גרם לו לנקום את הגניבה.
העובדה שהוא עשה להוד את כל הדברים בכלא ורדף אחרי הבת שלו 15 שנה לא מספיקים לך כסיבה שהיא שונאת אותו כעת? אני לא חושב שהיא שנאה אותו בהתחלה (אין גם סימנים לזה) אלא שניהם גנבו את הכסף כי רצו להתחיל חיים חדשים.
אכן, לא נתנו הסבר לשם. אני אישית העדפתי בהרבה את הרשע השני בסדרה.
לגבי זה שזו סדרה בינונית. לא מסכים. יש שם הרבה טוויסטים, הרבה דם, סקס ועלילה שבתאכלס החזירה אותי לסדרה פעם אחר פעם והפכהלי את הבטן מספר פעמים (ע״ע הפרק של הכלא). ראליסטית היא לא (תראו כמה פגיעות הבחור חוטף בכל פרק והוא כמו חדש בפרק הבא) אבל בעינני היא כיף גדול.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

oferlaor,
רביט מספיק עשיר בשביל לתת כסף לבת שלו, אין הסבר למה היא צריכה לגנוב כסף ולברוח ממנו.
רביט מספיק עשיר בשביל לתת כסף לבת שלו, אין הסבר למה היא צריכה לגנוב כסף ולברוח ממנו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

ziv_r
האמת, צודק - הוא תמיד פרגן לקשר.
לגבי הסיבה למה היא שונאת אותו, אנחנו לא באמת יודעים את הסיפור המלא אם כך.
אגב, יש קומיקס שאמור לתת עוד הרבה מידע על הסדרה והדמויות. זו כבר סדרה שניה שמשתמשים בה בקומיקס בדרך כזו או אחרת בכדי לבדוק רעיונות...
האמת, צודק - הוא תמיד פרגן לקשר.
לגבי הסיבה למה היא שונאת אותו, אנחנו לא באמת יודעים את הסיפור המלא אם כך.
אגב, יש קומיקס שאמור לתת עוד הרבה מידע על הסדרה והדמויות. זו כבר סדרה שניה שמשתמשים בה בקומיקס בדרך כזו או אחרת בכדי לבדוק רעיונות...