מסכי הרפרנס החדשים של 2013
-
טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
הקרב מתחמם...
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... r_sub1_jpg
http://www.trustedreviews.com/news/sams ... nic-s-best
http://www.trustedreviews.com/news/sams ... nic-s-best
- Roi232
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 681
נקווה שתתפרסם ביקורת ראשונה על שתי הטוענות לכתר בזמן הקרוב ושלא נצטרך לחכות עד הקיץ.
אותי מעניין דווקא איך יהיה F550, המחליף של E550, ואם נכונה השמועה שסמסונג מוציאה השנה רק שני דגמי פלזמה 1080p.
אותי מעניין דווקא איך יהיה F550, המחליף של E550, ואם נכונה השמועה שסמסונג מוציאה השנה רק שני דגמי פלזמה 1080p.
-
טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
פורסמו מחיריםטלHD כתב:גם המחיר של הקורו היה 40K וגם המחירון של ה VT50 היה כ 40K.
בוא ניפגש כאן עוד כמה חודשים ואני מהמר על 25K מחיר אמיתי למסכים האלו...
אתה יודע מה, גם בזמן היותר קרוב, לדעתי גודל 60 יהיה קרוב יותר למה שאני חושב מאשר למה שאתה חושב....
פלאזמה F8500
64= F8500: $2000 =51 $3000 =60 $3500
מחירים בהחלט טובים ...ה 64 = כ 13,000 ש"ח זה בדיחה למסך כזה.
נקווה שבארץ לא יעבור את ה 25K.
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
בהחלט יהיה מעניין.
גם יצרן אזוטרי כסמסונג לא מפסיק לחדש ולהשקיע ב-R&D של דור חדש ומושחז עוד יותר של מסכי פלזמה.
כנראה שבניגוד לדעת המקטרגים הפלזמה הישישה עדיין בועטת...........
(ובגדול.....)

גם יצרן אזוטרי כסמסונג לא מפסיק לחדש ולהשקיע ב-R&D של דור חדש ומושחז עוד יותר של מסכי פלזמה.
כנראה שבניגוד לדעת המקטרגים הפלזמה הישישה עדיין בועטת...........
(ובגדול.....)
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
תהנה מזה כי זה ממש הבעיטות האחרונות ופרפורי גסיסה...כנראה שבניגוד לדעת המקטרגים הפלזמה הישישה עדיין בועטת..............
בעוד טווח זמן של שנה עד שנתיים טכנולוגיית הoled תבעט אותה מן העולם !
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
בסוף אני מניח שזה אולי יקרה, אבל עד שה-OLED יסיים את חבלי הלידה וגם יהפוך לתחרותי במחיר זה יקח קצת (הרבה) יותר זמן להערכתי....
- Dav23456
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
יש לך טעות בסיסית 46" בכיף יכול להיות עד 3 מטרטלHD כתב:דור...dor8 כתב:http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... 7s_12/prd/
הרפרנס האמיתי עד שמסכי הOLED יגיעו אלינו בהמוניהם זה המסך הזה....
עזוב אותנו עם מסך 46"....זה לא מעניין.
הגודל הזה מתאים לחדר שינה.
נכון ל2013, אף אחד מאיתנו לא יהיה אמיץ מספיק לרכוש מסך פחות מ 55-60".
טוב ככל שיהיה....
60" ומעלה ב- 1080P נראה גרוע , בכל מובן .
זה שבתצוגה עם בחירת בלו ריי ספציפי זה נראה מעניין ,זה נכון , בפועל גדול מידיי
זה שפנסוניק טועה בגדול בהוצאת 60"+ הzt60 , אין לי ספק בכך
כדי לראות SD או HD ישראלי צריך לשבת 6 מטר והילך .....
מאוד כואב לי שבגלל חוסר הבנה של פנסוניק שלא כולנו אוליגרכים עם סלון של 12 מטר אורך אני לא יוכל לקנות מסך
zt60
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
טרול השבוע ^^^^^^^^ 
- Dav23456
-
- חבר שרק התחיל

לפחות לא יחצן השבוע 
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
נראה לי ששברת פה איזה שיא עם ההודעה הזאת!יש לך טעות בסיסית 46" בכיף יכול להיות עד 3 מטר
60" ומעלה ב- 1080P נראה גרוע , בכל מובן .
זה שבתצוגה עם בחירת בלו ריי ספציפי זה נראה מעניין ,זה נכון , בפועל גדול מידיי
זה שפנסוניק טועה בגדול בהוצאת 60"+ הzt60 , אין לי ספק בכך
כדי לראות SD או HD ישראלי צריך לשבת 6 מטר והילך .....
מאוד כואב לי שבגלל חוסר הבנה של פנסוניק שלא כולנו אוליגרכים עם סלון של 12 מטר אורך אני לא יוכל לקנות מסך
zt60...
אין פה מילה שאינה טעות בסיסית או הפוכה לגמרי למה שמתרחש במציאות.
- כדורי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
זה בגלל החמסין
- amitC85
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
למה רק 6 מטר?? בוא תשב חצי קילומטר עם משקפת!כדי לראות SD או HD ישראלי צריך לשבת 6 מטר והילך...
נו אז קודם כל מזל שיש כאן אותך כדי שתסביר לפנסוניק בדיוק איפה היא טועה ובמה היא יכולה לשפר.מאוד כואב לי שבגלל חוסר הבנה של פנסוניק שלא כולנו אוליגרכים עם סלון של 12 מטר אורך אני לא יוכל לקנות מסך
zt60...
שנית ,תתפלא אבל לא צריך סלון 12 מטר או לגור בהיכל נוקיה כדי להשתמש במסך 60 אינץ!
שלישית , משום מה יש לי תחושה שגם אם היו מייצרים גדלים נוספים לא היית רץ מחר וקונה....
- Dav23456
-
- חבר שרק התחיל

כל התשובות לא רציניות ? או שאתה מוקיון ?למה רק 6 מטר?? בוא תשב חצי קילומטר עם משקפת!...
אחרי כל כך הרבה שנים שאתה כאן ואף לא הבין כלום ממךנו אז קודם כל מזל שיש כאן אותך כדי שתסביר לפנסוניק בדיוק איפה היא טועה ובמה היא יכולה לשפר....
אולי באמת טוב שאני כאן
שוב כל התשובה שלך לא לענייןשנית ,תתפלא אבל לא צריך סלון 12 מטר או לגור בהיכל נוקיה כדי להשתמש במסך 60 אינץ!...
בניגוד לך הסברתי שבמצגת הכל נראה טוב עם בלו ריי ספציפי
SD +HD ישראלי נראה לא טוב
תרצה תקבל את המציאות
לא תרצה תמשיך לעוות את המציאות
התחושה שלך לא קשורה למציאות וזה נוסף לחוסר הבנה שלך וזה כבר לא מצחיקשלישית , משום מה יש לי תחושה שגם אם היו מייצרים גדלים נוספים לא היית רץ מחר וקונה.......
- amitC85
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
ממש לא ניסיתי להצחיק אף אחד.
בסך הכל ניסיתי להסביר בלשון עדינה ובנימוס רב שאתה לא כל כך בקיא בחומר ושאין לך כל מושג לגבי מרחקי צפיה או sd או hd או בכלל.
ומה אתה עושה? ישר תוקף ומתלהם!
אני עדיין עומד על דעתי שאין לך על כוונה לרכוש את המסך הזה או מסך אחר וכפי שמישהו כבר רמז לך קודם לכן הנך טרול!
בסך הכל ניסיתי להסביר בלשון עדינה ובנימוס רב שאתה לא כל כך בקיא בחומר ושאין לך כל מושג לגבי מרחקי צפיה או sd או hd או בכלל.
ומה אתה עושה? ישר תוקף ומתלהם!
אני עדיין עומד על דעתי שאין לך על כוונה לרכוש את המסך הזה או מסך אחר וכפי שמישהו כבר רמז לך קודם לכן הנך טרול!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
Dav23456,
למעשה ומבלי להעליב הדעות שלך מתאימות יותר לשנת 2006 מאשר להיום. אני מסכים איתך שאיכות הצפיה של ערוצי ה-SD שלנו ברמה נמוכה למדי אך עם זאת הטכנולוגיה התקדמה (גם במסכי LED גדולים) כך שניתן לצפות בלי בעיה במסך פלאזמה בגודל 60 אינץ' גם ממרחק של שלושה מטרים.
עם כל הכבוד לשידורי SD בארץ (ואין כבוד) אני לא חושב שמטרת הקניה של מסך בסדר גודל כזה היא צפיה בערוץ 2 או 10. יש מספיק דרכים לצרוך תוכן HD שיראה נפלא על מסך בגודל הנ"ל במיוחד ממרחק של שלושה מטרים.
למעשה ומבלי להעליב הדעות שלך מתאימות יותר לשנת 2006 מאשר להיום. אני מסכים איתך שאיכות הצפיה של ערוצי ה-SD שלנו ברמה נמוכה למדי אך עם זאת הטכנולוגיה התקדמה (גם במסכי LED גדולים) כך שניתן לצפות בלי בעיה במסך פלאזמה בגודל 60 אינץ' גם ממרחק של שלושה מטרים.
עם כל הכבוד לשידורי SD בארץ (ואין כבוד) אני לא חושב שמטרת הקניה של מסך בסדר גודל כזה היא צפיה בערוץ 2 או 10. יש מספיק דרכים לצרוך תוכן HD שיראה נפלא על מסך בגודל הנ"ל במיוחד ממרחק של שלושה מטרים.
- דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 353
היי טל
איזה יופי של מסכים מחכה להם בכיליון עיניים אגב ביטלתי את ההזמנה של ה vt50 מחכה למסכים החדשים בתקווה למצוא אחד סוף עם תמונה כמו של ה vt אין על התמונה של המסך הזה
איזה יופי של מסכים מחכה להם בכיליון עיניים אגב ביטלתי את ההזמנה של ה vt50 מחכה למסכים החדשים בתקווה למצוא אחד סוף עם תמונה כמו של ה vt אין על התמונה של המסך הזה
- ofer1973
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
ואיך המסך GT50 ,לפי דעתך הרבה פחות טוב מה-VT50 ?דודי11 כתב:היי טל
איזה יופי של מסכים מחכה להם בכיליון עיניים אגב ביטלתי את ההזמנה של ה vt50 מחכה למסכים החדשים בתקווה למצוא אחד סוף עם תמונה כמו של ה vt אין על התמונה של המסך הזה...
אני כרגע לפי רכישה של ה-GT50.
עופר.י
- כדורי
-
- חבר פעיל מאוד

ומה בדיוק ייצא לך מזה?דודי11 כתב:היי טל
איזה יופי של מסכים מחכה להם בכיליון עיניים אגב ביטלתי את ההזמנה של ה vt50 מחכה למסכים החדשים בתקווה למצוא אחד סוף עם תמונה כמו של ה vt אין על התמונה של המסך הזה...
השתקפות ובעיית צריבות תהייה בכל מסך פלזמה,גם בדגמים החדשים
- דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 353
לא כולם נצרבים ואני לא ראיתי מסך שמתקרב לרמה הזאת
- כדורי
-
- חבר פעיל מאוד

ומי קבע את זה? אתה? הרי לפני יומיים בכלל לא ידעת מה זו צריבה..דודי11 כתב:לא כולם נצרבים ואני לא ראיתי מסך שמתקרב לרמה הזאת...
ולגבי מה שרשמת על "לא מתקרב לרמה הזו" :- על סמך מה אתה מסיק את המסקנה הזו..כי המסכים הללו עדיין לא נראו בארץ