בלעדי: מהפכה ב- HOT - גל מבצעים חדש לשנה החדשה!!!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #41 

nerya40 כתב:יש גם מבצע דאבל חדש למי שרוצה לוותר על הטלפון:
דאבל TOP:
טלוויזיה: חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית.
אינטרנט: תשתית 30 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום.
ב- 329 ש"ח לחודש.

כבר 3 עמודים, מעל ל- 30 הודעות ואין אפילו תודה אחת על "החשיפה" שהבאתי...
...
צודק! יש לך את התודה ממני, אגב לפני יום-יומיים שמתי לך תודה כשענית לאחת השאלות שלי :)
שאלה אחרונה (כנראה): מצד אחד הם אומרים שהטריפל של 415 ש"ח כולל חבילת ערוצי פרמיום, ערוצי ספורט וטבע והעשרה ושזה כולל את כל הערוצים חוץ מערוצים למבוגרים בלבד. מצד שני יש להם באתר חבילת ערוצי פרמיום שבפירוט שלה כוללת את כל הערוצים חוץ מערוצים למבוגרים, אבל גם NTV MIR לא מופיע שם, אלא כערוץ בודד, ולכן לא מובן אם הערוץ הזה כולל בחיבלה או לא. כי אם להתייחס לזה שהם אומרים שהכל פתוח חוץ מערוצים למבוגרים, אז מכאן משתמע שהערוץ כן נכלל (זה לא ערוץ למבוגרים, זה עוד ערוץ ברוסית), אבל אם מסתכלים על חבילת הפרמיום, אז הערוץ לא נכלל. אז יש מצב להבהרה קטנה בנוגע לזה? תודה! :)

טובי6
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #42 

אבל גם NTV MIR לא מופיע שם, אלא כערוץ בודד, ולכן לא מובן אם הערוץ הזה כולל בחיבלה או לא. כי אם להתייחס לזה שהם אומרים שהכל פתוח חוץ מערוצים למבוגרים, אז מכאן משתמע שהערוץ כן נכלל (זה לא ערוץ למבוגרים, זה עוד ערוץ ברוסית), אבל אם מסתכלים על חבילת הפרמיום, אז הערוץ לא נכלל. אז יש מצב להבהרה קטנה בנוגע לזה? תודה!
...
זה כלול

liav5000
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #43 

000

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #44 

Jonman כתב:
nerya40 כתב:יש גם מבצע דאבל חדש למי שרוצה לוותר על הטלפון:
דאבל TOP:
טלוויזיה: חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית.
אינטרנט: תשתית 30 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום.
ב- 329 ש"ח לחודש.

כבר 3 עמודים, מעל ל- 30 הודעות ואין אפילו תודה אחת על "החשיפה" שהבאתי...
...
צודק! יש לך את התודה ממני, אגב לפני יום-יומיים שמתי לך תודה כשענית לאחת השאלות שלי :)
שאלה אחרונה (כנראה): מצד אחד הם אומרים שהטריפל של 415 ש"ח כולל חבילת ערוצי פרמיום, ערוצי ספורט וטבע והעשרה ושזה כולל את כל הערוצים חוץ מערוצים למבוגרים בלבד. מצד שני יש להם באתר חבילת ערוצי פרמיום שבפירוט שלה כוללת את כל הערוצים חוץ מערוצים למבוגרים, אבל גם NTV MIR לא מופיע שם, אלא כערוץ בודד, ולכן לא מובן אם הערוץ הזה כולל בחיבלה או לא. כי אם להתייחס לזה שהם אומרים שהכל פתוח חוץ מערוצים למבוגרים, אז מכאן משתמע שהערוץ כן נכלל (זה לא ערוץ למבוגרים, זה עוד ערוץ ברוסית), אבל אם מסתכלים על חבילת הפרמיום, אז הערוץ לא נכלל. אז יש מצב להבהרה קטנה בנוגע לזה? תודה! :)
...
כעיקרון הערוץ לא נכלל בחבילה. אבל אם אתה ממש רוצה אותו אתה תצטרך להצטרף לגרסה הרוסית של החבילה.
יש טריפל שנקרא טריפל פלטינום רוסי שבו יש גם את הערוץ הזה.

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #45 

טוב חברים, הבוקר הצטרפתי לטריפל פלטינום החדש. התקשרתי אליהם לפני שראיתי את ההודעה שלך nerya40. שאלתי ליתר הביטחון אם זה כולל את NTV MIR, הנציגה אמרה לי "בוא נבדוק שלא יהיו הפתעות", ואז היא אמרה "כן זה כולל". ואז קיבלתי למייל את פרטי העסקה והיה רשום שם "טריפל +Platinum השקה רוסי".

כמה דברים לשים לב אליהם למי שמתכוון להתקשר אליהם כדי להתחבר לחבילה החדשה:

1. אני עברתי להוט לפני חודש וחצי בערך. קיבלתי ממירים מקליט HD ומקליט רגיל ללא תוספת תשלום ומקליט HD נוסף ב-10 ש"ח.
הנציגה אמרה לי שהחבילה החדשה עולה 415 ש"ח ועל הממירים אני אשלם 20 ש"ח על המקליט ה-HD הנוסף ועוד 15 ש"ח על המקליט הרגיל. ואז התפלאתי ואמרתי לה "מה הקשר בין החבילה לממירים?" והנציגה אמרה שזו עלות הממירים. וכשציינתי בפניה שעד היום שילמתי רק 10 ש"ח, היא אמרה לי שהיא תבדוק. השיחה התנתקה והיא חזרה אלי ואמרה "רק רציתי לעדכן אותך שאתה תמשיך לשלם רק 10 ש"ח עבור הממירים".

2. ה-HOTBOX אצלי משמש כמודם בלבד, זה מה שביקשתי מהם מלכתחילה. לאחר ששיניתי את החבילה, פתאום ה-HOTBOX חזר להיות ראוטר. התקשרתי לתמיכה הטכנית לבקש להחזיר אותו להיות מודם. הנציגה אמרה לי "תצטרך לבקש משירות לקוחות, כי אם אני אעשה לך את זה, החבילה שלך תפורק." היא העבירה אותי לשירות הלקוחות (עוד זמן המתנה) והנציגה ביטלה לי את הרשת הביתית.

3. ישנם 3 ערוצים שלא נפתחו אצלי: Rai Italia, Euro Star, MBC3. אני במילא לא צופה בהם, אז אני לא מתרגש מזה ולא מתכוון להתקשר להוט. אבל מי שצריך את הערוצים האלה, לתשומת לבכם.

לסיכום: אני מאוד מרוצה מעדכון החבילה. כשעברתי להוט קיבלתי חודש ראשון חינם, ולאחר-מכן 339 ש"ח לחודש על טריפל פלטינום + 10 ש"ח על המקליט HD הנוסף, 16 ש"ח על NTV MIR ו-50 שקל על ספורט 5HD ו-5+LIVE HD. סה"כ 415 ש"ח. קראתי שחבילת ערוצי הספורט הנ"ל תתייקר ב-16/1 ב-10 ש"ח, ואז המחיר היה עולה לי ל-425 ש"ח, אותו מחיר שאני משלם מהיום עם כל הערוצים פתוחים!!!
אבל מי שלא צריך ערוצי פרמיום בכלל, זה לא שווה לו.
נערך לאחרונה על ידי Jonman ב 11/01/2013 12:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

טובי6
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #46 

.
נערך לאחרונה על ידי טובי6 ב 11/01/2013 16:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nimrodgold
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #47 

בתקנון של הטריפל פלטינום רשום שהתעבורה להורדה והעלאה מוגבלת ל50GB בחודש, יש מה לקחת את השורה הזו ברצינות?

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #48 

אין הגבלה בפועל.
אלעד

izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #49 

Nimrodgold כתב:בתקנון של הטריפל פלטינום רשום שהתעבורה להורדה והעלאה מוגבלת ל50GB בחודש, יש מה לקחת את השורה הזו ברצינות?
...
מצטרף לשאלה

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #50 

אני מוריד לפחות פי 2 מהכמות הזאת כל חודש, כך שאין לך מה לדאוג מההגבלה הפיקטיבית הזאת

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #51 

חברים, אותו תקנון היה גם בטריפל הישן. גם אני מוריד הרבה, ואין לי שום בעיה. מה שכן, בזק אוהבים לשחק על זה. כשהתנתקתי מבזק הם אמרו לי "אז מה אם אתה מקבל 100 מגה? הם הרי שמים לך הגבלה, אתה הרי תשלם להם אם תעבור את ה-50 ג'יגה."

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #52 

עברתי לטריפל הכל כלול ואני חוסך עוד 100 שקלים בחודש!!!

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
שם מלא: usagi
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #53 

לפי לוח השידורים ערוץ MBC3 סיים את שידוריו
אבל אם הם אומרים הכל פתוח - אז למה באמת RAI ITALIA ו-EUROSTAR ו-NTV MIR סגורים?
אני לא ידעתי שצריך לבקש פלטיניום רוסי כדי ש-NVT יהיה פתוח - הכל אמור היה להיות פתוח למעט הארוטיקה.
אני שדרגתי את הטריפל הקיים לטריפל פלטיניום (415) ביום חמישי - זה מאוחר לבקש מהם שיחליפו לי לפלטיניום הרוסי ביום ראשון?

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #54 

לא, למה שזה יהיה מאוחר מדי? כל החבילות הן ללא התחייבות

eran
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #55 

שאלה בנוגע לממירים:
אני נמצא במבצע אחר של טריפל ומשלם כיום רק על ממיר מקליט אחד (10ש"ח ), בפועל יש לי 6 ממירים (3 HD שני מקליטים ואחד רגיל) ,קראתי בתקנון המבצע כי רק שני ממירים יינתנו ללא תשלום,האם מישהו שידרג לתוכנית של ה-415 ש"ח ויודע בודאות כמה יעלו הממירים פשוט דיברתי עם שני נציגים של הוט וכל אחד אומר משהו אחר....אחד אומר שאני אמשיך לשלם 10 ש"ח על כל הממירים והשני לא היה סגור על התשובה למישהו יש תשובה על כך?
תודה,ערן

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #56 

eran כתב:שאלה בנוגע לממירים:
אני נמצא במבצע אחר של טריפל ומשלם כיום רק על ממיר מקליט אחד (10ש"ח ), בפועל יש לי 6 ממירים (3 HD שני מקליטים ואחד רגיל) ,קראתי בתקנון המבצע כי רק שני ממירים יינתנו ללא תשלום,האם מישהו שידרג לתוכנית של ה-415 ש"ח ויודע בודאות כמה יעלו הממירים פשוט דיברתי עם שני נציגים של הוט וכל אחד אומר משהו אחר....אחד אומר שאני אמשיך לשלם 10 ש"ח על כל הממירים והשני לא היה סגור על התשובה למישהו יש תשובה על כך?
תודה,ערן
...
לי הובטח וביררתי שנית ושלישית שאכן אני אמשיך לשלם 10 ש"ח על הממיר מקליט ה-2 שלנו (בפועל יש לנו 3 ממירים - 2 מקליטים ו-1 רגיל) - אז אני אמורה לשלם 425 ש"ח סך הכל.
לי אמרו שהטבות ה-10 ש"ח למי שמשלם לא יפגע (הכל תלוי מתי ההטבה מסתיימת) - ההטבות על מחירי הממירים היא נפרדת מהחבילה של הטריפל

tzahi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #57 

מה עם ה VOD ? זה עוד תוספת של 20 ש"ח לחודש מעבר ל 415 ש"ח של החבילה.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #58 

tzahi כתב:מה עם ה VOD ? זה עוד תוספת של 20 ש"ח לחודש מעבר ל 415 ש"ח של החבילה.
...
כן.

אני ביטלתי את השרות לאחר שראיתי שסך ההזמנות של המשפחה עמדו על 2 בחודש.

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #59 

tzahi כתב:מה עם ה VOD ? זה עוד תוספת של 20 ש"ח לחודש מעבר ל 415 ש"ח של החבילה.
...
כן

foxil82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #60 

שלום אני שוקל לעבור ל-HOT בגלל המבצע ב-415 ש"ח לחודש, לאחר שקראתי את התקנון יש לי מספר שאלות:

1. מדאיג אותי הגבלת נפח לאינטרנט 50 גיגה לחודש, זה לא בגלל הורדת סרטים, כל המשפחה משתמשים באינטרנט ובעיקר יוטיוב וסקייפ. ושנית לא צויין מה מחיר במקרה שיש חריגת נפח אינטרנט?
2. כתוב שני ממירים בהשאלה, אפשר להשאיל שני ממירי מקליט HD ללא תוספת תשלום?
3. מה קורה בקשר לעידכון הנוכחי לממירי מקליט HD? כבר יש יציבות?
4. יש אפשרות לבקש לקבל VOD מתנה לחודש?
5. איך הקליטה אלחוטית של נתב אלחוטי של הוט? מסוגל לשדר 20 מטר דרך קירות?

תודה לעונים!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”