Waze להתקנה ברכבים

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
liorwohl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

pixies כתב:אני מאוד ממליץ על ה-Xperia Z (הסמארטפון) של סוני. יש לו מסך 5", גודל בהחלט מספיק עבור תצוגה נוחה של תוכנות ניווט, אבל הפלוס הגדול של הסמארטפונים של סוני הוא זוג המגעים המוזהבים לחיבור מהיר שלהם לעריסת טעינה, כך שלא צריך להתעסק כלל עם הכבל מהמטען, שמחובר לעריסה באופן קבוע.
האמת, אני ממש לא מבין איך סמסונג ואפל לא חשבו על זה גם...

כאן ניתן לראות את 2 המגעים המוזהבים (כמובן שאת המכסים בתמונה משאירים סגורים):
תמונה

וכאן ניתן לראות את עריסת הטעינה המקורית של סוני, ה-DK26, שאפשר להדביק בלי בעייה לדש בורד של הרכב או מעל לוח השעונים. העריסה עולה כ-$30, אך יש גם תחליפים זולים יותר באיביי:
תמונה

הסאונד למערכת באוטו מגיע כמובן דרך בלוטות.
...
היה את הפטנט הזה של המגעים כבר בגלקסי נקסוס (גם בנקסוס 7), היה לי גלקסי נקסוס ואת העריסה הזאת - זה פשוט לא טוב באוטו. זה מעולה לבית אבל באוטו בכל קפיצה קטנה של האוטו זה היה מתנתק מהמגעים, אולי להטענה זה סביר אבל אם שמעתי מזה מוזיקה זה כל הזמן התנתק.

עוד רשמים מזה היו שלהעביר שירים דרך מסך מגע בזמן נהיגה זה בכלל לא נוח. ככה שאם אין כפתורים פיזיים שמעבירים שירים (ואפשר לעשות כפתורים כאלה בBLUETOOTH, יש לי בדיבורית) זה לא ממש שווה, לא טלפון ולא טאבלט לפי דעתי.

כרגע יש לי מוזיקה בUSB DOK ואת הWAZE על הנקסוס 4, עם העריסה הכי פשוטה וטובה בעולם - וואקומים מ2 הכיוונים, לשים את הטלפון זה פשוט להניח ולהוציא זה משיכה קלה, בחיים לא נפל. נשמע מעפן אבל עובד מעולה ונוח לשימוש בלי תסביכים.

ניסיתי גם דיבורית בלוטוט שמתחברת למערכת בשביל לוותר על הUSB - אבל ממש מציק לחפש שירים דרך הטלפון שהוא בכיס, וגם זה הצריך חיבור מחדש בכל נסיעה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #42 

היה לי את זה בהתחלה, אבל עשיתי שיפור קטן לעריסה - הוספתי לה בשני הצדדים פיסה של ס"מ על ס"מ של הצד הרך של ולקרו, ומאז זה לא קופץ ולא שוקע אחורה, ומאבד מגעים לעיתים ממש רחוקות.
כמו כן, יש לעריסה כמה גירסאות מכמה יצרנים, יש יותר מוצלחות ויש פחות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #43 

eyalron כתב:הנה אחד הפרוייקטים המעניינים שראיתי לאחרונה בקיקסטרטר.
מאפשר להכניס את המכשיר הסלולרי כחלק ממערכת הרכב (ניתן להחליף פאנלים למכשירים אחרים בלי צורך להחליף את כל המערכת).
נותן פתרון מעניין לכל מה שצריך ברכב ואף יותר
http://www.kickstarter.com/projects/dev ... o?ref=live
...
·

נראה שבעל הפרוייקט הזה נעלם לתומכים שלו ולא עידכן אף אחד מזה שנה כבר.
מצד שני, סוני הציגה פיתרון דומה
http://www.amazon.com/Sony-XSPN1BT-Blue ... dpolice-20

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #44 

@psibeast
·
נראה נחמד המוצר של סוני, אבל מאז שהשרשור הזה נפתח הוצגו הפתרונות הגנרים של גוגל ואפל למערכות הפעלה למדיה ברכבים שבטח ייתפסו תאוצה ויוטמעו כמעט בכל רכב חדש שייצא בשנים הקרובות או במערכות אפטר מרקט (פיוניר כבר הציגה את התאימות שלה לנושא) אז אני מניח שפתרונות כמו ששוחחנו עליהם יהיו פחות נחוצים בעתיד הקרוב.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”