new-guy כתב:קח רצפתיים monitor audio rx8 לבן לכה,
גם זוג חלום מניסיון וגם ישדרג לך את הסלון
מבחינת יופי 2 שלבים למעלה
פשוט יפיפיים!אפילו האשה מרוצה
...
האם עם זוג כזה אפשר לוותר על סנטר ? סאב ? או שצריך בכל מקרה ?
כמו כן , מבחינת איכות , איך הם יחסית ל AZA ?
האם הרסיבר שלי מספיק טוב בשבילם או שאצטרך מגבר ?
...
לקולנוע בייתי לחווית הסראונד אתה צריך סנטר סאב ואחוריים בכל אופן
לא משנה כמה איכותי יהיו הקדמיים..
...
בהנתן העובדה שאין לי שום מזנות או כוננית בסלון ולכן הסנטר חייב להיות תלוי על הקיר...
איזה סנטר יתאים לרמקולים שכאלה ?
avmaster69
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
שליחה
יש בארמה אדיו רמקולים מדהימים שאתה לא צריך בהם סנטר בדיוק בתקציב שלך אפשר ליקנות רמקולים של חברת Opera דגם Grand Mezza אבל מי אני שאני יגיד לך מה ליקנות האוזן שלך מחליטה לא שליי בהצלחה בקניה
אדיופיל זה לא מילה אדיופיל זה מחלה
alophind
חבר ותיק
תגובות: 1590
שליחה
avmaster69 כתב:יש בארמה אדיו רמקולים מדהימים שאתה לא צריך בהם סנטר בדיוק בתקציב שלך אפשר ליקנות רמקולים של חברת Opera דגם Grand Mezza אבל מי אני שאני יגיד לך מה ליקנות האוזן שלך מחליטה לא שליי בהצלחה בקניה
...
תודה ,
זה קצת מתנגש עם מה שכותבים למעלה לגבי זה שכל מ"ק חייבת סנטר...
avmaster69
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
שליחה
לא צריך ליקנות הכול לאט לאט קודם תיקנה ריצפתיים ואת השאר תיקנה מתי שיהיה לך עוד כסף זמן תמיד יש כסף בא כסף הולך העיקר הוא מה לעשות איתו בהצלחה בקניה
אדיופיל זה לא מילה אדיופיל זה מחלה
shlomiassaf
חבר ותיק
תגובות: 1444
שליחה
יש לי את ה- RX8 ואני ממש מרוצה מהם.. מה גם שהאישה מתלהבת מהם, הם יפים לטעמי ולטעמה.
אבל אלו רמקולים וזו העדפה אישית. אני בחרתי בהם בגלל השילוב שלהם שהוא מאוזן בק"ב, מוזיקה ויופי.
אני שידכתי להם סנטר, בגלל גודל הסלון...
לגבי סאב, זה MUST לק"ב... לא מאמין שהרמקולים שתקנה יגיעו לתדרים שצריך לק"ב וגם אם יגיעו לא באותו הנפח.
SUB בתאוריה מוסיף עוד טווח תדרים אבל בפועל הוא מוסיף נפח ל-SPECIAL EFFECTS ועוד מימד חושי דרך הויברציות, מאוד מומלץ.
בגלל מגבלות תקציב אני שידכתי להם SUB של TANNOY דגם TS2.10 שהוא סבבה, לא סוף העולם אבל עושה את העבודה.
מה שהדליק אותי זה שהוא תואם באופן הזוי ל-RX8 שלי ולסנטר שהם לבנים.
אתה מוזמן לשמוע מתי שתרצה (החל מעוד שבוע וחצי בערך עקב מעבר דירה), באזור רמת גן.
shlomiassaf כתב:יש לי את ה- RX8 ואני ממש מרוצה מהם.. מה גם שהאישה מתלהבת מהם, הם יפים לטעמי ולטעמה.
אבל אלו רמקולים וזו העדפה אישית. אני בחרתי בהם בגלל השילוב שלהם שהוא מאוזן בק"ב, מוזיקה ויופי.
אני שידכתי להם סנטר, בגלל גודל הסלון...
לגבי סאב, זה MUST לק"ב... לא מאמין שהרמקולים שתקנה יגיעו לתדרים שצריך לק"ב וגם אם יגיעו לא באותו הנפח.
SUB בתאוריה מוסיף עוד טווח תדרים אבל בפועל הוא מוסיף נפח ל-SPECIAL EFFECTS ועוד מימד חושי דרך הויברציות, מאוד מומלץ.
בגלל מגבלות תקציב אני שידכתי להם SUB של TANNOY דגם TS2.10 שהוא סבבה, לא סוף העולם אבל עושה את העבודה.
מה שהדליק אותי זה שהוא תואם באופן הזוי ל-RX8 שלי ולסנטר שהם לבנים.
אתה מוזמן לשמוע מתי שתרצה (החל מעוד שבוע וחצי בערך עקב מעבר דירה), באזור רמת גן.