נראה לי שאתה קצת מגזים עם התיאורים המפליגים על נספרסו. גם לי יש מכונה, כבר שנתיים, ואני קונה קפסולות גם בהזמנה באתר וגם בביקור בחנויות ועד עכשיו הכל נחמד מאוד אבל לא משהו מעבר למקובל.
קודם כל, על חניית המכונית בכיכר המדינה מעולם לא שמעתי ולא ראיתי... להיפך - ראיתי עוד כמה כמוני שחונים בדאבל פארקינג ורצים לקנות וחוזרים...
אבל זה לא העניין, זאת ממש נקודה שולית. העניין בנספרסו זה שיווק ומיתוג ואת זה הם עושים בצורה מצויינת. לא סתם הם קוראים לחנויות בוטיק, מציבים אותם במקומות הכי יקרים וכל פקידה בפנים מדברת ומתייחסת ללקוחות כאילו היו עשירי העולם.. בו נקרא לילד בשמו, זאת פלצנות
אז אני יכול להבין שאתה מאוד נהנה מהיחס הזה וזה לגיטימי, גם לי זה נחמד, אבל אני מבין שזאת חלק ממדיניות השיווק שלהם, בשביל למכור כמה שיותר קפסולות יקרות והן אכן יקרות מדי.
מצד שני, כל עוד זה נח לי וטעים לי, אני מוכן לשלם את המחיר. אבל אם הקפסולות החליפיות של שטראוס גם יהיו נוחות לקניה וטעימות, אני אנסה גם אותן.. אני לא רואה צידוק להגן בגופי על יוקר הקפסולות של נספרסו..
ולגבי שירות - עניין הטעימה בחנות הוא נחמד, אבל הוא טוב לפעם אחת או פעמיים. לאחר מכן הטעם של כל הקפסולות ברור לך ולא תצטרך את זה יותר.
לגבי שירות הפקידים - יש להבין אלה אנשי מכירות, לא אנשי שירות, הגיוני שהם יתפקדו בצורה הטובה ביותר, בשביל למכור כמה שיותר קפסולות.
העניין הרציני ביותר של שירות צריך להתגלות בבעיות - וזה לא אני ולא אתה בדקנו, אז אין לנו את המדדים לבקר את זה.