שטראוס משיקה קפסולות קפה המתאימות למכונות נספרסו

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #41 

shay1,
נראה לי שאתה קצת מגזים עם התיאורים המפליגים על נספרסו. גם לי יש מכונה, כבר שנתיים, ואני קונה קפסולות גם בהזמנה באתר וגם בביקור בחנויות ועד עכשיו הכל נחמד מאוד אבל לא משהו מעבר למקובל.
קודם כל, על חניית המכונית בכיכר המדינה מעולם לא שמעתי ולא ראיתי... להיפך - ראיתי עוד כמה כמוני שחונים בדאבל פארקינג ורצים לקנות וחוזרים...
אבל זה לא העניין, זאת ממש נקודה שולית. העניין בנספרסו זה שיווק ומיתוג ואת זה הם עושים בצורה מצויינת. לא סתם הם קוראים לחנויות בוטיק, מציבים אותם במקומות הכי יקרים וכל פקידה בפנים מדברת ומתייחסת ללקוחות כאילו היו עשירי העולם.. בו נקרא לילד בשמו, זאת פלצנות :-) והיא מכוונת כי נספרסו רוצים למתג את עצמם כמותג יוקרה ופרמיום, למרות שהם בסה"כ מוכרים מכונות זולות וקפסולות של אבקת קפה, לא הרבה יותר מזה.
אז אני יכול להבין שאתה מאוד נהנה מהיחס הזה וזה לגיטימי, גם לי זה נחמד, אבל אני מבין שזאת חלק ממדיניות השיווק שלהם, בשביל למכור כמה שיותר קפסולות יקרות והן אכן יקרות מדי.
מצד שני, כל עוד זה נח לי וטעים לי, אני מוכן לשלם את המחיר. אבל אם הקפסולות החליפיות של שטראוס גם יהיו נוחות לקניה וטעימות, אני אנסה גם אותן.. אני לא רואה צידוק להגן בגופי על יוקר הקפסולות של נספרסו..

ולגבי שירות - עניין הטעימה בחנות הוא נחמד, אבל הוא טוב לפעם אחת או פעמיים. לאחר מכן הטעם של כל הקפסולות ברור לך ולא תצטרך את זה יותר.
לגבי שירות הפקידים - יש להבין אלה אנשי מכירות, לא אנשי שירות, הגיוני שהם יתפקדו בצורה הטובה ביותר, בשביל למכור כמה שיותר קפסולות.
העניין הרציני ביותר של שירות צריך להתגלות בבעיות - וזה לא אני ולא אתה בדקנו, אז אין לנו את המדדים לבקר את זה.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #42 

אני לא מבין מבין מה כל הבלאגן.

אין מחלוקת על הדברים הבאים:
1. נספרסו מייצרים קפה איכותי! יותר טוב מהשחקנים החדשים בשוק או לא, כל אחד וטעמו.
2. השירות של נספרסו נהדר
3. תחרות בשוק בריאה לכולם (אפילו לנספרסו כמה שזה ישמע אבסורד).

אני מנסה להגיד שהשירות שלהם מיותר בשבילי
לא צריך שיחנו לי את האוטו (לא רוצה בכלל להגיע למקומות שלא נגישים תחבורתית)
לא צריך שישקיעו בשבילי בעיצוב.
לא צריך שיעשו לי משלוחים, אם בתשלום או לא.

רוצה מוצר נגיש!
שאם בא לי עכשיו, אוכל לגשת לחנות הקרובה לביתי ואקנה אותו, עם זה תוך כדי הקניות בסופר או לא.
לא בדקתי, אבל מה רמת זמינות המוצרים של נספרסו לצפון ולדרום אני לא יודע, כי חנויות "בוטיק" לא נגישות להם, ומשלוחים רחוקים לפי דעתי בעייתים.

ובסך הכל מדובר בקפה! לא יהלומים שצריך ללכת למומחה בשביל כל קנייה!
תחשבו אם בשביל כל מוצר מזון יהיה צורך ברכישה מיוחדת- נשתגע!

אני חושב ש"בוטיקים" זה טוב וחשוב במיוחד בשביל למשוך לקוחות חדשים ולתת להם להתנסות מהמוצר ומהטעמים.
אבל יש גבול!

גם בתחום ה AV יש חנויות קונספט וחנויות מתמחות אבל אי אפשר להשוות קניית קפסולה לרסיבר.
תחשבו שכל פעם שהייתם צריכים סוללות לשלט הייתם צריכים להזמין באינטרנט או לנסוע לקיבינימאט...

נגישות!
זה הכל, גם בוטיק גם אינטרנט וגם בסופר! מה הבעיה!?
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #43 

yoav4x4 כתב:אני לא מבין מבין מה כל הבלאגן.

אין מחלוקת על הדברים הבאים:
1. נספרסו מייצרים קפה איכותי! יותר טוב מהשחקנים החדשים בשוק או לא, כל אחד וטעמו.
2. השירות של נספרסו נהדר
3. תחרות בשוק בריאה לכולם (אפילו לנספרסו כמה שזה ישמע אבסורד).

אני מנסה להגיד שהשירות שלהם מיותר בשבילי
לא צריך שיחנו לי את האוטו (לא רוצה בכלל להגיע למקומות שלא נגישים תחבורתית)
לא צריך שישקיעו בשבילי בעיצוב.
לא צריך שיעשו לי משלוחים, אם בתשלום או לא.

רוצה מוצר נגיש!
שאם בא לי עכשיו, אוכל לגשת לחנות הקרובה לביתי ואקנה אותו, עם זה תוך כדי הקניות בסופר או לא.
לא בדקתי, אבל מה רמת זמינות המוצרים של נספרסו לצפון ולדרום אני לא יודע, כי חנויות "בוטיק" לא נגישות להם, ומשלוחים רחוקים לפי דעתי בעייתים.

ובסך הכל מדובר בקפה! לא יהלומים שצריך ללכת למומחה בשביל כל קנייה!
תחשבו אם בשביל כל מוצר מזון יהיה צורך ברכישה מיוחדת- נשתגע!

אני חושב ש"בוטיקים" זה טוב וחשוב במיוחד בשביל למשוך לקוחות חדשים ולתת להם להתנסות מהמוצר ומהטעמים.
אבל יש גבול!

גם בתחום ה AV יש חנויות קונספט וחנויות מתמחות אבל אי אפשר להשוות קניית קפסולה לרסיבר.
תחשבו שכל פעם שהייתם צריכים סוללות לשלט הייתם צריכים להזמין באינטרנט או לנסוע לקיבינימאט...

נגישות!
זה הכל, גם בוטיק גם אינטרנט וגם בסופר! מה הבעיה!?
...
אתה צודק בגישתך
אני לא מוצא בעיה בחנויות בוטיק שזה די לגיטימי כל עוד המחיר הגיוני ושפוי
לא ניתן להפריד את השירות מין המוצר זה בא שיחידה אחת לא מדובר על סלולאר
ומי שזה נראה לו מוגזם או פלצני מדוע שלא ישתמש במכונות של חברות אחרות ויוכל לקנות את הקפסולות בסופר ?
אתם גם רוצים את הטעם ואת האיכות וגם לא מוכנים לוותר על טעימות אבל לא מוכנים לשלם על השירות שהוא חלק בילתי נמנע מהקפה זה קצת הייתי אומר חוצפה אני בכלל לא מבין על מה מההתלהמות זו מדיניות החברה שלטעמי היא מוצדקת ולא ניתן להפריד את השירות מין הקפה מי שמתאים לו סבבה ומי שלא יכול למצוא מקור תחליפי למכונות או קפסולות

אני לא מכיר מקום אחד שבו מוכרים קפסולות (בתל אביב )שאתה מגיע ויש חניה לא באבן גבירול לא ברמת החייל ולא בהרבה מקומות אז על תצאו ביציאות על גישה לא נוחה לחנויות נספרסו כפי שאתם לא מלינים על שאר החנויות שמוכרות קפסולות ואין חניה
די לעליבות נפש ולקמצנות עד כמה אתם יכולים לדוש בהפרשים של 40 אג' לקפה שהרבה חברים כאן מוכנים לסוע עד אילת בשביל מבצע שיחסוך להם 300 שקל למוצר שערכו כמה אלפים מצד אחד אתם מקשקשים כאן הרבה ומתחננים למוצר איכותי עם שירות ומצד שני הקמצנות שלכם על 40 אג' תתן לכם לפתוח שירשורים מכאן ועד חיפה כל הזמן אני חושב שהאתר מורכב מקבוצה של אנשים שיודעת ומבינה במוצרים ומוכנה לשלם אבל אני מדבדה מרגע לרגע על הקמצנות

נ.ב ביום שישי יש שירות חניה בנספרסו בכיכר המדינה כי בשאר הימים ניתן לרוב למצוא חניה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #44 

נראה לי שהדיון כבר עבר לרבדים פסיכולוגיים

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #45 

חוכמה מאוד קטנה לתת שרות טוב בתמחור פסיכי
אני מעריך את מי שעושה זאת דוקא במחיר הגיוני
לזלזל בחצי שח לכל כוס קפה זה לא לעניין - זה לא מעט כסף. לצורך הענין, חצי שח זה המחיר שעולה לי אספרסו.
הבעיה עם אנשים שהם חושבים שכשמשהו עולה יותר הוא נותן יותר. זה מנוצל כמובן במקרה זה, לראיה מישהו פה שכתב שנספרסו נותנים קפה "איכותי". הם לא. הם גם לא יכולים. מה לעשות, קפה טחון מראש (ובמכונת תרמובלוק!) לעולם לא יהיה עדיף על קפה טרי, או אפילו על קפה בוץ (ומבחינתי גם לא על קפה נמס).
מזכיר לי את פלאפון, שמכרו דקת שיחה בשקל כשסלקום מכרו דקה בעשרים אגורות. אנשים המשיכו לשלם לפלאפון חשבונות עצומים "כי השיחה נשמעת טבעית" שזה כמובן היה קשקוש בחצי גרוש (SHAY1 , מתערב שאתה אחד מהם)
what's next?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #46 

נספרסו אלופים בשיווק ומיתוג.
בזה אין להם מתחרים.
הטעם של הקפסולה עצמו זניח כי ללקוח היעד זה לא באמת משנה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

parvin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #47 

yoav4x4 כתב:
אני לא מכיר מקום אחד שבו מוכרים קפסולות (בתל אביב )שאתה מגיע ויש חניה לא באבן גבירול לא ברמת החייל ולא בהרבה מקומות אז על תצאו ביציאות על גישה לא נוחה לחנויות נספרסו כפי שאתם לא מלינים על שאר החנויות שמוכרות קפסולות ואין חניה
...
בקניון רמת אביב יש כמעט תמיד חניה פנויה (ומקורה), ובבוטיק נספרסו כמעט תמיד נותנים שובר לשעה ראשונה של חניה (שווה ערך לשתיים וחצי קפסולות).

אבי

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

hosq כתב:חוכמה מאוד קטנה לתת שרות טוב בתמחור פסיכי
אני מעריך את מי שעושה זאת דוקא במחיר הגיוני
לזלזל בחצי שח לכל כוס קפה זה לא לעניין - זה לא מעט כסף. לצורך הענין, חצי שח זה המחיר שעולה לי אספרסו.
הבעיה עם אנשים שהם חושבים שכשמשהו עולה יותר הוא נותן יותר. זה מנוצל כמובן במקרה זה, לראיה מישהו פה שכתב שנספרסו נותנים קפה "איכותי". הם לא. הם גם לא יכולים. מה לעשות, קפה טחון מראש (ובמכונת תרמובלוק!) לעולם לא יהיה עדיף על קפה טרי, או אפילו על קפה בוץ (ומבחינתי גם לא על קפה נמס).
מזכיר לי את פלאפון, שמכרו דקת שיחה בשקל כשסלקום מכרו דקה בעשרים אגורות. אנשים המשיכו לשלם לפלאפון חשבונות עצומים "כי השיחה נשמעת טבעית" שזה כמובן היה קשקוש בחצי גרוש (SHAY1 , מתערב שאתה אחד מהם)
...
אני אחד מאלה שעדיין משלם קצת יותר ומקבל יותר מכול אלה שמשלמים כלום ונשארים עם כלום ומתעקשים שהם באופוריה שדפקו את הסיסטם כולל אותך ואצלי זה מתחיל בסלולאר ונגמר בקפה
יש לישראלים כניראה עוד כמה שנים להבין שגם אמא לא נותנת לאבא בחינם והמבין יבין ולכל דבר יש את המחיר שלו
ועליבות זה לא הצד שלי
אותו דבר כשאתה טיפש.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #49 

כלומר אתה בעיקרון של לשלם יותר על מותגים. אתה אומר, מה יש לי להתאמץ, מישהו התאמץ למכור לי משהו, פרסם וזה, אז מגיע לו יותר כסף, גם אם הוא מוכר לי מוצר זהה לחלוטין, אחרת מדובר בעליבות. יכול להיות שאתה מבזבז פי שניים מאדם ממוצע וחי קצת יותר טוב, ככה אתה תמיד בסייף-סייד ואולי זה שווה את זה. גם כשהמציאות אומרת אחרת (כאחד שעבד בפלאפון בזמנו,האמת העצובה היתה שהם היו שנות אור מאחור בטכנולוגיה. ונספרסו די הפסידו במבחן הטעימות העיוור האחרון שראיתי)
what's next?

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #50 

סוג של תסמונת שטוקהולם

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #51 

parvin כתב:
yoav4x4 כתב:
...
בקניון רמת אביב יש כמעט תמיד חניה פנויה (ומקורה), ובבוטיק נספרסו כמעט תמיד נותנים שובר לשעה ראשונה של חניה (שווה ערך לשתיים וחצי קפסולות).

אבי
...
אין לי בעיה שאתה מצטט אותי, אבל אני לא כתבתי את זה אלא shay1.....

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #52 

ra כתב:סוג של תסמונת שטוקהולם
...
(Y) :lol:

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

hosq כתב:כלומר אתה בעיקרון של לשלם יותר על מותגים. אתה אומר, מה יש לי להתאמץ, מישהו התאמץ למכור לי משהו, פרסם וזה, אז מגיע לו יותר כסף, גם אם הוא מוכר לי מוצר זהה לחלוטין, אחרת מדובר בעליבות. יכול להיות שאתה מבזבז פי שניים מאדם ממוצע וחי קצת יותר טוב, ככה אתה תמיד בסייף-סייד ואולי זה שווה את זה. גם כשהמציאות אומרת אחרת (כאחד שעבד בפלאפון בזמנו,האמת העצובה היתה שהם היו שנות אור מאחור בטכנולוגיה. ונספרסו די הפסידו במבחן הטעימות העיוור האחרון שראיתי)
...
אתה מנסה לקחת את זה לכיונים שהם לא נכונים ומנסה להציג את הדברים באור שגוי עם ססמאות מופרחות
אין קשר למותג או לא אני מסתכל בשורה התחתונה מה אני מקבל תמורת הכסף שאני משלם
והעובדות מדברות בעד עצמן בכל התחומים שירותים עולים כסף נקודה לא משנה אם זה בארץ או על הירח
חוסר מתן שירות מוזיל את המחיר ואתה יכול ללכת לרכוש בסופר אני לא מצליח להבין על מה ההתעקשות שלך
ולעניין פלאפון אומנם היא הייתה הרבה מאוד זמן מבחינה טכנולוגית נחותה משאר החברות אבל הייתרון שלה היה אחד טהוא היה משמעותי אין כמעט מקום שבו לא היה אפשרות להוציא שיחה בתוך מעלית ומקלטים ובכל מקום כמעט בארץ והרבה מאוד אנשים העדיפו שנים רבות את פלאפון רק בגלל העניין הזה אם זה לא ייתרון אז אני לא יודע מה זה ייתרון
תאמין לי שהחיים שלי רחוקים מליהיות על הצד הבטוח אבל אני בעד לשלם עבור שירות כי מה שמגיע בחינם נראה כמו חינם כמו בכל דבר

עניין טעם הקפה אינו יכול להיכנס בכלל לדיון בשום צורה אין כאן מקום להשוות ואני בכלל לא יודע מי ערך מבחנים כאלה כי זה מאוד מטופש להתווכך על טעם וריח
אותו דבר כשאתה טיפש.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #54 

לא תגובה ספיציפית לכותב התגובה לפני אלא גם לאחרים שלפניו.

ואו, כמה אמוציות לגבי קפסולות של מותג שבעיקר מתמחה בשיווק, שרוב מכורי הקפה כלל לא לוקחים ברצינות.
כולנו רוצים להיות קצת ג'ורג' קלוני אבל לשתות קפה מעדיפים מהמכונה של כפיר....לא משנה איזו יש לו עכשיו וחס חלילה לא מעוניינים בנספרסו או תחליף ולא משנה אם זו קפסולה בוהקת עם פסי זהב או מהדורה מיוחדת עם נצנצים.

באמת מיותר, לא?

ברוח טובה ובאוירה חיובית, בואו נדון בשוקולדים של רוני, בזני קפה מעניינים, קליות מוצלחות ואפילו בסוגי כיורים המתאימים לשוט כיור...

לילה טוב

uv2u
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #55 

הקפסולות האלו משווקות היכן שהוא?

Loren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #56 

אם נחזור רגע לנושא השרשור - הקפסולות החדשות של שטראוס:

אז במשרד יש לנו מכונת נספרסו ורכשנו עכשיו לניסיון את הקפסולות המדוברות בטעם שנקרא "אספרסו". ההשוואה שעשיתי כמובן היא לקפסולות ולא לקפה כמו בבית
מבחינת התאמה למכונה: אין בעיה כלל, לעומת קפסולות חלופיות אחרות, שלא נכנסות בדיוק או שלא נחלצות בקלות בנושא זה אין בעיה.
מבחינת זרימת הקפה: לעומת קפסולות חלופיות אחרות, כאן זרימת הקפה דומה מאוד לנספרסו, בניגוד לקפסולות של חברת "טעמים" בהן חלק מן המים של החליטה נספגים במכסה הקפסולה העשוי מבד כלשהו.
מבחינת טעם: טובה יותר מחלופיות אחרות שטעמנו (טעמים+) ונחותה מעט מנספרסו (השוואה מול ריסטרטו). הדבר שהפריעה לי בעיקר הוא אפטר טייסט דומיננטי של מרירות לא נעימה (ואני אוהב מר) הנמשכת לאורך זמן.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #57 

uv2u כתב:הקפסולות האלו משווקות היכן שהוא?
...
בינתיים ברמי לוי/יינות ביתן/טיב טעם
מחודש הבא כנראה גם בשאר רשתות השיווק

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #58 

היתי מעל לשנה לקוח באספרסו קלאב.
אף פעם השירות שלהם לא היה שונה לטובה ממה שאני רגיל לקבל מחנות ישראלית ממוצעת.
לאחר כשנה וחצי החלטתי לעבור.
חשבתי על נספרסו וקפצתי לסניף שלהם ברמת אביב (אני חושב) לאחר שיחה של כחצי שעה עם שירות הלקוחות בטלפון והסברים נעימים דרך הטלפון (סטייל נציגי שירות אמריקאים שהם מנומסים ויודעים לעשות את העבודה שלהם).
קודם כל, אין כל ספק שנציגי השירות שלהם עוברים הסמכה מעולה לדעתי.
בתור אחד שמעריך חנויות שיודעות למכור, לתת שירות ולגרום לחווית הקניה להיות דבר מהנה, נספרסו עושים עבודה מעולה.
הם יודעים לגרום ללקוח להרגיש מספר אחד ולא לגרום לו להרגיש כמו פרה במחלבת כסף.
הם לא מנסים, כביכול, לשכנע אותך לקנות ולדחוף לך מוצרים יקרים.

נספרסו יודעים לתת שירות, ומי שיטען שלא- לדעתי חוטא.
הלוואי וכל החנויות הגדולות ילמדו מנספרסו על שירות ועל המקצועיות של הנציגים שלהם.

נכון, המחירים יקרים.
אך לטעון השירות שלהם הוא לא טוב או שהוא "רגיל" זה לדעתי חצי חטא.

אני אתן דוגמה אישית: יש לי כבר שנה חתול. חיפשתי חנות לקנות ממנה אוכל לחתול. לבסוף, מצאתי איזו חנות בפתח תקווה, כאשר אני גר בצפון הרחוק. ענה לי מהצד השני אדם נחמד ואדיב בשם ערן. ההסברים שלו, העזרה שלו, ההרגשה שהוא נתן לי, גרמו לי להמשיך ולבצע הזמנות בעיקר מהחנות שלו. בהתחלה היתי שולח את ההזמנות לאחותי בגבעתיים ולאחר מכן ישירות אלי (בהזמנה מעל 200 שקל, המשלוח חינם- למה חינם? כי המחירים שאני משלם נשארים זהים. ברור לי שזה מגולם בתוך המחיר עצמו). כמעט בכל הזמנה שביצעתי חכתה לי הפתעה מערן, פעם זה היה אוכל בשימורים, פעם זה היה משחק לחתול. ערן תמיד דאג להרים לי טלפון ולהודיע לי שהמשלוח יצא ויגיע אלי כנראה בעוד X ימים. כשלא ידעתי מה לבחור, ערן עזר לי ולא פעם אמר לי "קח את הזול יותר. אין לך מה לקנות את המוצר היקר יותר. הזול יותר מספיק טוב".
זה שירות שגורם לי להמשיך להזמין מאותה חנות כבר שנה שלמה. אני מרים טלפון לחנות, מבקש מערן "אני מעוניין להזמין את האוכל הרגיל שאני קונה ואת החול האחרון ששלחת לי" וזהו. תוך יומיים-שלושה המשלוח מגיע אלי עד הבית. לוקח לי אולי 3-4 דקות הטלפון לערן.
זה כייף לקבל כזה שירות.
אני כלקוח אחזור לאותה חנות אפילו אם זה יעלה לי עוד 5-10 שקלים לשקית האוכל.
יתרה מזאת, יש לי חנות חיות מחמד במרחק של 300 מטר מהבית לערך. היתי שם פעם אחת, והספיק לי. יצאתי עם הרגשה של "אני לא חוזר לפה על גופתי המתה".

כך גם נספרסו לדעתי.
זו חווית קניה.
ולכן, לעיתים, יש כאלה שמוכנים ומעדיפים לשלם קצת יותר בשביל חווית הקניה והשירות.

נ.ב בסוף לא קניתי בנספרסו ורכשתי מכונה ידנית עם מטחנה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #59 

צור,

אתה מתפרץ לדלת פתוחה...
אף אחד לא אמר שהשירות של נספרסו לא טוב, להיפך כולם משבחים אותו.
רק חלקנו חושבים שבנוסף אליו, הם צריכים גם להפיץ ברשתות השיווק. ע"מ שיהיה יותר זמין.

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #60 

אינני חושב שהם "צריכים" להפיץ ברשתות שיווק.
וזאת כי לא לשם נספרסו מכוונים.
נספרסו מתגו את עצמם כחברה שהיא מעל, גם במחיר, שאר החברות בשוק.
וזה ניכר באופן השיווק והמכירה שלהם.
קיומן של מספר מצומצם של חנויות שנראות כחנויות בוטיק, ההשקעה על ההרגשה של הלקוח וחיפוי על מספר מצומצם של חנויות על ידי משלוחים מהירים לכל רחבי הארץ.

זה הקונספט שלהם לדעתי, יש כאלה שמוכנים לשלם עליו ויש כאלה שלא.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”