בצורה קיצונית, כן.ofir-harlev כתב:kipikipod תן לי להבין משהו...
אחרי השיפוץ המגבר היה נשמע גרוע?ממש פחות טוב שאיך שנשמע בהתחלה?...
Form78HiFi,
אוי אוי אוי אוי.
גם אם הוא צודק לגבי מצב המוצרים באיביי (והוא ממש לא, כמו כל מפחידן EBAY טיפוסי בפורומים),Rozshay כתב:אני לא יודע מה איתך tnsilver ,
אני לעולם הכנסתי ואכניס (אולי בפנסייה) מגברים במצב שאתה מתאר הביתה,
מבחינתי אם המוצר לא בוהק ונוצץ לי על המדף ובמצב מככני קרוב לפרפקט הוא לא עונה על ההגדרה האישית שלי כוינטאג
אין לי את הידיים, הידע, העצבים והזמן הפנוי לצאת להרפתקאות,
עקב תקלה לא מסובכת הכנסתי רסיבר נחשב שמאוד אהבתי שנתון 79 לתיקון אצל טכנאי מיקצועי ומוכר, מאחר שהיו צריכים להחליף רכיב במעגל הPRE
אז כבר הטכנאי החליף את כל הרכיבים שמומלץ להחליף ב2 הערוצים, ועוד כמה דברים שחשב לנכון,
לא יותר כח, לא יותר ניקיון ולא יותר כלום, בדיוק ההיפך.
אם אני אזרום עם קו המחשבה שלך (לא שלי)
אני לא יודע לכמה אנשים פה בפורום יצא לקחת מגבר במצב פרפקט 100% נקי וזך שעקב תקלה קטנה הוחלפו בו רכיבים נוספים שלא לצורך (היו תקינים ומקוריים),
לפי התיאורים שלך עם הEBAY, המטבח השמנוני או ה110V, יכול להיות שפשוט אתה מטפל במגברים לא בדיוק 100% נקיים וזכים.
אז הרפרנס שלך לא בדיוק משהו משהו....

צר לי על המקרה הפרטי שלך. זה לא אמור להיות כך אבל אתה חייב להבין שכמעט אין דבר כזה רכיבים תקינים ומקוריים במגבר משנתון 79. כמעט כל הרכיבים האלקטרוניים הפאסיביים - חייבים בהחלפה. (קבלים, נגדים - אפילו סלילים) מכיוון שיש להם אורך חיים מוגבל ומכיוון שהרכיבים המקוריים יוצרו בתקופה טכנולוגית בה אורך החיים שלהם היה נמוך בהרבה מהיום.Rozshay כתב:אז כבר הטכנאי החליף את כל הרכיבים שמומלץ להחליף ב2 הערוצים, ועוד כמה דברים שחשב לנכון,
לא יותר כח, לא יותר ניקיון ולא יותר כלום, בדיוק ההיפך.
...
אם אני אזרום עם קו המחשבה שלך (לא שלי)
אני לא יודע לכמה אנשים פה בפורום יצא לקחת מגבר במצב פרפקט 100% נקי וזך שעקב תקלה קטנה הוחלפו בו רכיבים נוספים שלא לצורך (היו תקינים ומקוריים),
...
לפי התיאורים שלך עם הEBAY, המטבח השמנוני או ה110V, יכול להיות שפשוט אתה מטפל במגברים לא בדיוק 100% נקיים וזכים. אז הרפרנס שלך לא בדיוק משהו משהו....
ו... הנה עוד אחדTankpopper כתב:קיפקיפוד היקר.. רבות התלבטתי אם וכיצד להגיד על כל חילופי הדברים שהולכים פה, והגעתי למסקנה אחת - של נעלייך מעל רגלייך.
כתבתי את זה כבר בעבר, ואכתוב את זה שוב - בפורום הזה אנחנו מעריכים את מי שיודע להחזיק מלחם ולא את מי שיודע לגהץ את הכרטיס אשראי שלו. אם כל הכבוד, אתה ממש אבל ממש עובר פה את הגבול, גם בתוכן הדברים שלך וגם בצורת ההגשה. תנסה לעקוב קצת אחרי מה קורה פה בפורום, ותבין שהלך הרוח ממש לא מתאים לצורת הדיון שאתה מנסה לנהל פה. אתה גם תוקף את אחד מחברי הפורום המכובדים ביותר שלנו ומשתלח בו בצורה שאין לה כל הצדקה מעבר להגנה על האגו הפצוע שלך. על הדרך, אמנם ברמיזות, אבל אתה גם סוג של מלכלך על הטכנאי (גם יקיר הפורום מזה שנים) יאיר פורמן בכך שאתה מספר כיצד המכשיר חזר ממנו כאשר הוא נשמע רע, אבל לא מוכן לפרט מה בעצם קרה.
והכי נורא.. רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר, בזמן שאתה מנסה להסביר לכולם כמה אתה מבין. יש כאן אנשים עם נסיון של עשרות, כן כן - עשרות, שנים בתחום (וסילבר בניהם).. אני ממליץ לך בחום להרגיע, אולי אפילו להתנצל, ואחרי זה לשבת בשקט ולהקשיב למה שקורה פה - אתה עלול עוד ללמוד משהו....

אני זה שמתנשא?Tankpopper כתב:ואתה זה שהשכיב סכום פי כמה יותר גדול על מגבר שהוא בחיים לא שמע רק כדי למכור אותו אחרי שבועיים.. מה הנקודה שלך?
ידידי - הפורום הזה כנראה לא בשבילך.. כן מדברים על מוזיקה, מערכות מגניבות וכמה כיף להעסק איתן. כאן לא מחפשים להעליב, להתנשא, לדפוק על החזה והלראות כמה ה*$%@ שלנו גדול. תצטרף בבקשה לאווירת הפורום או תעבור הלאה..
ודרך אגב - הבאפר מנורות הסיני שלי שקניתי בלי להבין כלום במנורות נשמע מעולה, והוא עדיין אצלי - כבר למעלה מחודש שלם!! אה כן, ובניתי אותו לבד, במו שתי ידי כמו את רוב חלקי המערכת שלי.. תנסה פעם לבנות איזה משהו - אולי תלמד להעריך ידע שמצטבר מעבודה קשה ולאורך זמן ולא מהוצאת כספים מיותרים....

מסכים עם כול מילה , ואני חייב להוסיף שמי שפוגע במישהו שקנה ונתן למישהו אחר לשפץ לו , הוא באמת בבעייה רצינית . לא לכולם יש את הידע והיכולת , וטוב שהם מודעים לחולשות שלהם ונותנים למומחים לעשות את העבודה , במקום להתעקש לעשות זאת בעצמם . ועל זה אני חושב שמגיע לו כול הכבוד , ולא בזיונותRozshay כתב: בכל מקרה מעניין תתחת שלי הנושא שאליו הולך השירשור.
לשאלת הכותרת, אני חושב שפריט וינטאג מהדגמים ומהחברות המובילות לתקופה, נותן תמורה אדירה לעומת מכשיר חדש
אבל ההגדרה שלי לוינטאג שונה במקצת מההגדרה של חלק מחובבי הסטריאו, וכמו שיש פטיפונים ותקליטים שהייתי מעדיף לשמוע MP3 עליהם,
ככה יש מגברים ישנים שהייתי מעדיף כל מגבר סטריאו מהחברות המובילות של שנות ה2000 עליהם.
,
בהצלחה לכולם
וכל הכבוד למי שבמו ידיו משפץ ומשפר מגברים, הלוואי עלי הידע הזה....

נכון. ואם אתה יודע את החוקים שלנו כל כך טוב ושולט בקוד הסתרים כאן אז למה הגבת בכל מקרה? וד"א - שכחת להשתמש בראשי התיבות אאלו"ט הפעם. דה?truejoker כתב:וד"א טוב לדעת שהפורום הספציפי הזה הוא רק ליודע פרק בתורת ההלחמה , אני מבין שאסור לי להגיב כאן יותר...