שרשור תגובות: Samsung HT-E6750W - מערכת קולנוע ביתית, נקודה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #41 

kipikipod ו-beller007

יש לכם עיניינים לא פתורים בינכם? קחו אותם לפרטי או מחוץ לאתר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #42 

kipikipod כתב:
uriler כתב:kipikipod,
שמעת סטים אחרים בביג בוקס (חלל גדול ופתוח שלא משקף סלון בשום צורה), ואתה בא בטענות לאחרים שלא שמעו את המערכת?
חוץ מזה, אתה ממשיך להשוות מערכת שכוללת 5.1 רמקולים (מהם שניים אלחוטיים!), רסיבר ייעודי (נכון, חסר ביחד לרסיבר "מלא") ונגן בלוריי (מודרני לחלוטין), לסט סטלייטים בלבד (באותו המחיר).
איזו מין השוואה זו?
...
סמסונג זו חברה מצוינת לטלויזיות, מקררים, תנורים וכד'.

כשהם יתחילו לייצר ולהתאים דרייברים ו\או רמקולים, נדע.

אני את דעתי אמרתי - עדיף להשקיע על משהו אחד איכותי בסכום נתון מאשר לפזר את הכסף על המון פיצ'רים ופשרות, אתם מגיבים כאילו יש לכם מניות בסמליין, לבריאות.
...
מה שיפה זה שאין לך דעות קדומות אלא אתה מבסס את דעתך אך ורק על עובדות (n)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #43 

לגופו של עניין אם אני קורא ומתייחס ברצינות למה שנכתב פרט לסאב הפחות מרשים נראה לי שכותב הביקורת מאוד נהנה מהמערכת.

לטעמי היא נותנת מענה ממש טוב לכל אלה שרוצים מערכת לא רעה בסלון בתקציב לא מצמרר וללא ידיעה רחבה מידי בציוד - ואם נחשוב שנייה זה בערך 80-90 אחוז מהמשתמשים!!

kipikipod - ככול הנראה אתה לא בין ה80-90% שדיברתי עליו :oops:

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #44 

dcodish כתב:
במערכת אין תחנת עגינה לאנדרואיד וזה הקטע המשעשע. בכל מקרה, חיבור דרך BT עובד מצויין.
הרמקולים הקדמיים לא מתחברים אלחוטית וכך גם הסאב. אני לא מומחה גדול אבל הייתי מצפה שאם הם היו אלחוטיים איכות השמע הייתה פחותה. ברמקולים האחוריים לא יכולתי לשמוע שום ירידה ברמה.
לא ציינתי בכתבה, אבל הסלון שלי גדול יחסית (50 מ"ר) והיא נשמעת מצויין. אני יכול לתאר לעצמי שבחדר קטן יותר היא תשמע עוד יותר טוב.
לא יודע לגבי סעיף 3.
...
נסעתי במיוחד לפתח תקוה לחנות בשם אקשן שם מציגים את המערכת. בעלון של המערכת כתוב שיש תחנת עגינה לאייפון ולגלקסי. המוכר ואני צחקנו על הקטע כי בפועל תחנת העגינה היא רק של אייפון, אני מנסה לחשוב שאולי בגלל שמכשירי גלקסי מתחברים דרך כבל AUX ובשאר הטכנולוגיות שציינתם כאן כמו בלוטוס וכו' אז לא טרחו לעשות תחנת עגינה ייעודית?
לא קריטי.

בכל מקרה הגעתי והמערכת לא היתה מחוברת במלואה והרמקולים האחרויים לא עבדו, המוכר הבטיח שיסדר את זה וביום ראשון אלך להתרשמות נוספת.
בסרטון ההדגמה באיכות בלוריי תלת מימד 7.1 ורק משמיעה של הרמקולים הקדמיים + סנטר + סאב המערכת הרשימה מאוד וענתה על כל הציפיות, מה שנשאר זה לשמוע איך זה בשילוב האחוריים.

אמשיך לעדכן.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #45 

המערכת המשולבת הראשונה שאני קורא עליה מאמר מהתחלה ועד הסוף. :P
בהחלט יש כאן כמה פיצ'רים מעניינים שמוסיפים ערך מוסף לאלו שרוצים מע' סגורה בלי להסתבך עם בנייה של מערכת מ10-15 חלקים שונים.
מגיע לסמסונג שאפו... חב' שממציאה את עצמה שוב ושוב בכל כך הרבה תחומים.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #46 

beller007 כתב:נהניתי לקרא

שילוב שפורפרתי ב-SETUP שכזה יכול מאוד לשפר מוזיקלית את התוצאה.

שאפו על הכתבה והסיקור (Y)
...
תודה על הסיקור, מעניין מאוד.

לגבי המודגש למעלה:
מישהו יכול להסביר איך שילוב של שפופרות ואקום, מעבר לאפקט העיצובי הקולי (מי היה מאמין..) יכול לשפר במשהו את איכות השמע?

מגברים מבוססי שפופרות משמשים בהמוניהם בעולם ההגברה אצל נגני גיטרה חשמלית ואחרים, האופן בו סיגנל מוגבר עובר דיסטורשן בשפופרות קשה מאוד לחיקוי באמצעות אלקטרוניקה מודרנית. וכל זה קורה בעת שימוש בשפופרת בתחום הלא-לינארי שלה, בסיגנלים בעוצמה גבוהה (ומעוותת).
במילים אחרות, כדי לקבל צליל ג'ימי הנדריקס נגן גיטרה ישלם את האקסטרא ויקנה בוקסה שכוללת מגבר הספק בטכנולוגיית שפופרות מתקופת ג'ימי הנדריקס. שווה.

אבל בקולנוע ביתי?? הרי מה שאודיופיל מצוי מחפש הוא שחזור נאמן למקור של הצליל המוקלט בסביבת ההגברה הביתית. אז מה המקום של שפופרות כאן?
לחליפין, אם שפופרות אכן מוסיפות איזה "חום" לסאונד (מה זה "חום"? בליטה קטנה באזור ה-300 הרץ? אפקט אחר?), מדוע לא לעשות את אותו הדבר באמצעות אקולייזר (גרפי, פרמטרי או כל מה שנדרש) או עיבוד דיגיטלי כלשהו שייצור את אותו אפקט. ובתנאי שדרגת ההגברה הסופית (הקונבנציונלית) תסחוב את ההספק הנדרש.

לא שואל בהתרסה... רק מנסה להבין את הפיסיקה מאחורי ה"חום" הזה שמדובר עליו כאן ולמה לא ניתן היה להשיג את אותו אפקט באמצעים רגילים.
למעט האפקט השיווקי כמובן :wink:

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #47 

מה הבדל ממערכת דומה מבית LG - BH7520T?
משמעותי? כי הבדל במחיר הינו 2000 ש"ח.

dcodish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 330
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #48 

godZilla כתב:מה הבדל ממערכת דומה מבית LG - BH7520T?
משמעותי? כי הבדל במחיר הינו 2000 ש"ח.[/quote

קצת קשה לענות רק על סמך המפרט של LG, אבל על פניו הם נראים דומים. באתר של LG מצויין שאין יכולות של Wireless LAN שזה ממש בעייתי עבור סטרימר. LG הם 5.1 והסמסונג הוא 7.1.

לא יכול להתייחס לאיכות האודיו כי לא שמעתי את LG
...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”