התחדשתי - Panasonic TH-P65ST50

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
scarbon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שם מלא: שלומי קרבון

שליחה

הי זיו,
קודם כל תתחדש ותהנה (Y)
אני מפנטז על קניית המסך הזה, ויש אישור עקרוני מההנהלה...
אפשר לדעת באיזה מחיר קנית אותו? (אפילו בפרטי)

ושוב מברוק
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun

omz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434

שליחה

תתחדש ותהנה.
המסך נראה נהדר, והשאר נקי ואסטטי להפליא. (Y)

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796

שליחה

ענק. הסרט והמסך!

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

סרטון גדול (Y)

תתחדש זיו
שי

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

- סרטון נהדר - (Y) על היוזמה לצלם...
- אהבתי את הרעיון של אחד קודח והשני שואב :-)
- יפה שאתה מקצה לרומבה שלך מקום מכובד ליד הסט (Y)

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6648

שליחה

בהצלחה על הטלוויזיה החדשה ,

הלוואי עלי :wink:

נ.ב
סרטון נחמד

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

תתחדש ותתרגש

אהבתי מאוד את הסרטון

אני עדיין מעדיף מקרן :wink:

Chikolad
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

הקינאה... תתחדש! :)

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638

שליחה

זיו,

אני עוד זוכר שבהשקה של Panasonic עמדת מול יצירות המופת של סדרת 50,
והיו בך הרהורי כפירה לכיוון השארפ הגדולות.

שמח שעשית את הבחירה הטובה ביותר האפשרית בתקציב שפוי.

מכאן זה רק מקרן, שזו כבר תפיסת חיים אחרת.

תתחדש, מעמיתך עם ה-50GT50 הננסית :wink:
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

תתחדש ותהנה אחלה מסך ... (Y)

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

עדכנת את הביטוח?
ושים לב שאין לך התניות על מתקן עם נעילה...
(למזלי הטוב עברתי על הפוליסה במקרה (אחרי שרצה כבר 3 שנים...) ושמתי לב שיש התניה למתקן עם מנעול מסויים)
שלחתי מייל לסוכן שביטל את ההתנייה ונחש מה קרה שבועיים לאחר מכן....)

בכל מקרה מסך מעולה....
תהנו
גיא, אני ואתה ודי!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

תתחדש ותהנה! אחלה וידאו והתקנה!

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

הכי התלהבתי מהפנלים האקוסטיים :lol:

- מאיפה קנית ומה מחירם ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

תתחדש ותהנמ
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 05/12/2012 16:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תתחדש ותהנה מהמסך החדש
לי מדגדג כבר חודש ימים להחליף את הפיוניר 50 " HDR באחד מהמסכים של פנאסוניק כגון st50 65"
GT 50, או ל לVT 55" אבל זה כבר כמה זמן שאני בוחן את התמונה של הפנאסוניק אין ספק שהתמונה טובה אבל אני לא בטוח שהיא עד כדי כך טובה יותר מהפיוניר. למרות שיקומו כל המליצים של פיוניר ויגידו שאני לא מבין .
חיברתי את הסטרימר לכל המסכים GT , VT למעט מסך ה ST ובחנתי את התמונה ביחס לתמונה שאני מקבל בפיוניר ולא הגעתי למסקנה חד משמעית בעניין אותי לא מעניין לבדוק עם מד טמפרטורה את עומק וחדות הצבע, חשוב לי שהתמונה תהיה נעימה וטובה לי לעיין.
לדעתי הדבר הבא שנשאר לי לעשות זה להעמיס את הפיוניר על הרכב עם הסטרימר להגיע לחנות או חבר ולראות אחד לאחד את ההבדלים ובאיזה רמת הבדלים ולראות עד כמה כדאי בשבילי השדרוג
הייתי רוצה מאוד לראות את ה ST אבל עד כמה שהבנתי אין אותו במלאי כבר הרבה זמן ולמרבית החנויות אין אותו להדגמה
אותו דבר כשאתה טיפש.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

shay1 כתב:תתחדש ותהנה מהמסך החדש
לי מדגדג כבר חודש ימים להחליף את הפיוניר 50 " HDR באחד מהמסכים של פנאסוניק כגון st50 65"
GT 50, או ל לVT 55" אבל זה כבר כמה זמן שאני בוחן את התמונה של הפנאסוניק אין ספק שהתמונה טובה אבל אני לא בטוח שהיא עד כדי כך טובה יותר מהפיוניר. למרות שיקומו כל המליצים של פיוניר ויגידו שאני לא מבין .
חיברתי את הסטרימר לכל המסכים GT , VT למעט מסך ה ST ובחנתי את התמונה ביחס לתמונה שאני מקבל בפיוניר ולא הגעתי למסקנה חד משמעית בעניין אותי לא מעניין לבדוק עם מד טמפרטורה את עומק וחדות הצבע, חשוב לי שהתמונה תהיה נעימה וטובה לי לעיין.
לדעתי הדבר הבא שנשאר לי לעשות זה להעמיס את הפיוניר על הרכב עם הסטרימר להגיע לחנות או חבר ולראות אחד לאחד את ההבדלים ובאיזה רמת הבדלים ולראות עד כמה כדאי בשבילי השדרוג
הייתי רוצה מאוד לראות את ה ST אבל עד כמה שהבנתי אין אותו במלאי כבר הרבה זמן ולמרבית החנויות אין אותו להדגמה
...
shay1

איזה דגם של פיוניר יש ברשותך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638

שליחה

...
ומי ידאג לתקן את הכיול המותאם לצפייה בחנות עבור המסכים השונים?
תעבור למצב THX בפנסוניק, מצב שמכויל די טוב לחדר חשוך, צפה בו בחנות טיפוסית וספק אם תאהב את התוצאה.

מניסיוני, טרם נתקלתי בתמונה כזו טובה ומדויקת על מסך פלזמה סדרתי הנמכר בישראל (ואין מסך LCD עם ניגודיות ANSI באותו סדר גודל אפילו).
הבחירה שלי ב-50GT50 לאחר עשור של דילמות ופיתויים הייתה אחת הבחירות הקלות שלי.
KURO 2 הייתה נפלאה לזמנה, אבל מספר הגוונים, הדיוק בצבעים החשוכים, שנחות בה והתמיכה ב-3D שנעדרת בה כליל, אינה משאירה לה מקום אלא בהיכל הכבוד (הראוי בהחלט).

מבחינת גודל "65 לא התאים לי, והקפיצה ל-"55 הייתה כלכלית לא מוצדקת עבורי, אבל אולי כיסך עמוקים ומלאים יותר ;-)

מאוד יתכן שהתרגלת למסך שלך ומשהו אחר יישב פחות טבעי על עינייך. קשה מאוד להעריך מסכים ברמות אלו ללא הסתגלות של מספר שעות אליו בתכנים שונים וסביבות תאורה תואמות.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

boazj,
אלו פאנלים של Heraklith אשר הותקנו על ידי. הרחבה ניתן למצוא בשרשור הבא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 499#934499

shay1,
אתה לא משווה בין מסכים בני אותו גודל או רזולוציה, זה קצת בעייתי.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

varon כתב:
...

ומי ידאג לתקן את הכיול המותאם לצפייה בחנות עבור המסכים השונים?
תעבור למצב THX בפנסוניק, מצב שמכויל די טוב לחדר חשוך, צפה בו בחנות טיפוסית וספק אם תאהב את התוצאה.

מניסיוני, טרם נתקלתי בתמונה כזו טובה ומדויקת על מסך פלזמה סדרתי הנמכר בישראל (ואין מסך LCD עם ניגודיות ANSI באותו סדר גודל אפילו).
הבחירה שלי ב-50GT50 לאחר עשור של דילמות ופיתויים הייתה אחת הבחירות הקלות שלי.
KURO 2 הייתה נפלאה לזמנה, אבל מספר הגוונים, הדיוק בצבעים החשוכים, שנחות בה והתמיכה ב-3D שנעדרת בה כליל, אינה משאירה לה מקום אלא בהיכל הכבוד (הראוי בהחלט).

מבחינת גודל "65 לא התאים לי, והקפיצה ל-"55 הייתה כלכלית לא מוצדקת עבורי, אבל אולי כיסך עמוקים ומלאים יותר ;-)

מאוד יתכן שהתרגלת למסך שלך ומשהו אחר יישב פחות טבעי על עינייך. קשה מאוד להעריך מסכים ברמות אלו ללא הסתגלות של מספר שעות אליו בתכנים שונים וסביבות תאורה תואמות.
...
1 דווקא עניין הכייול לא נראה לי כזה בעייתי כי מרבית החנויות לא מבצעות כיול מקצועי לכן לא תהיה בעיה להחזיר למצב קודם מה עוד שיש גם זיכרון לטלוויזיה למגוון כיולים

2 כפי שאמרתי קודם אני לא מחפש את הכייול המדויק כי לדעתי לא קיים כזה בגלל שהרבה סרטים בעיקר אלו שאנחנו מקבלים בMKV מומרים ולא ניתן לדעת בוודאות את אייכות הסרט

3 לכייל על פי פורמט מסויים ולדעת שזה הכיול הנכון אבל לראות גרוע כי חלק מהסרטים לא מומרים ברמה גבוהה או כאשר צופים בשידורי SD זה לא נקרא בעיניי לפחות כיול הכיול שלי זה שהמסך ידע לתת את המקסימום בכל הפרמטרים בכמה שפחות תיקונים בשידורים נחותים עם פשרה מצידי

4 אתה מבין בטח שלא ניתן להתרשם ממסך כמה שעות לכן זה לא יכול לבוא בחשבון

לפני שרכשתי את הפיוניר הייתה לי ויירה "42 של פנאסוניק ההבדל בין שני המסכים היה תהומי ומיידי מה שכאן יותר קשה לי לראות
אותו דבר כשאתה טיפש.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ziv_r כתב:boazj,
אלו פאנלים של Heraklith אשר הותקנו על ידי. הרחבה ניתן למצוא בשרשור הבא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 499#934499

shay1,
אתה לא משווה בין מסכים בני אותו גודל או רזולוציה, זה קצת בעייתי.
...
בגדול אתה צודק למרות שבין 50" ל55" ההבדל לדעתי הוא זניח מאוד
מה גם אני מתיחס לכל הפרמטרים הללו שאני בא לבחון את המסך ואתה רק מחזק את דעותי שאם אין שינוי לא מחליפים
אם מסך גדול לצורך העניין 65" יותר ייתן תוצעה משמעותית נמוכה ממסך 50 השדרוג לא כדאי כנ"ל גם בין צאותם מסכים
יכול להיות שלהסתמך על הזכרון או בגלל שאני רגיל למסך לא נכון הוא ונראה על פניו שהשינוי הוא מינורי,
ואם נעמיד מסך לצד מסך אני מניח שנוכל לבדוק הכי טוב את ההבדלים וצריך למצוא חנות שתסכים לכל הבלאגן
אותו דבר כשאתה טיפש.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”