קודם כל תתחדש ותהנה
אני מפנטז על קניית המסך הזה, ויש אישור עקרוני מההנהלה...
אפשר לדעת באיזה מחיר קנית אותו? (אפילו בפרטי)
ושוב מברוק

shay1shay1 כתב:תתחדש ותהנה מהמסך החדש
לי מדגדג כבר חודש ימים להחליף את הפיוניר 50 " HDR באחד מהמסכים של פנאסוניק כגון st50 65"
GT 50, או ל לVT 55" אבל זה כבר כמה זמן שאני בוחן את התמונה של הפנאסוניק אין ספק שהתמונה טובה אבל אני לא בטוח שהיא עד כדי כך טובה יותר מהפיוניר. למרות שיקומו כל המליצים של פיוניר ויגידו שאני לא מבין .
חיברתי את הסטרימר לכל המסכים GT , VT למעט מסך ה ST ובחנתי את התמונה ביחס לתמונה שאני מקבל בפיוניר ולא הגעתי למסקנה חד משמעית בעניין אותי לא מעניין לבדוק עם מד טמפרטורה את עומק וחדות הצבע, חשוב לי שהתמונה תהיה נעימה וטובה לי לעיין.
לדעתי הדבר הבא שנשאר לי לעשות זה להעמיס את הפיוניר על הרכב עם הסטרימר להגיע לחנות או חבר ולראות אחד לאחד את ההבדלים ובאיזה רמת הבדלים ולראות עד כמה כדאי בשבילי השדרוג
הייתי רוצה מאוד לראות את ה ST אבל עד כמה שהבנתי אין אותו במלאי כבר הרבה זמן ולמרבית החנויות אין אותו להדגמה...

ומי ידאג לתקן את הכיול המותאם לצפייה בחנות עבור המסכים השונים?shay1 כתב:תתחדש ותהנה מהמסך החדש
לי מדגדג כבר חודש ימים להחליף את הפיוניר 50 " HDR באחד מהמסכים של פנאסוניק כגון st50 65"
GT 50, או ל לVT 55" אבל זה כבר כמה זמן שאני בוחן את התמונה של הפנאסוניק אין ספק שהתמונה טובה אבל אני לא בטוח שהיא עד כדי כך טובה יותר מהפיוניר. למרות שיקומו כל המליצים של פיוניר ויגידו שאני לא מבין .
חיברתי את הסטרימר לכל המסכים GT , VT למעט מסך ה ST ובחנתי את התמונה ביחס לתמונה שאני מקבל בפיוניר ולא הגעתי למסקנה חד משמעית בעניין אותי לא מעניין לבדוק עם מד טמפרטורה את עומק וחדות הצבע, חשוב לי שהתמונה תהיה נעימה וטובה לי לעיין.
לדעתי הדבר הבא שנשאר לי לעשות זה להעמיס את הפיוניר על הרכב עם הסטרימר להגיע לחנות או חבר ולראות אחד לאחד את ההבדלים ובאיזה רמת הבדלים ולראות עד כמה כדאי בשבילי השדרוג
הייתי רוצה מאוד לראות את ה ST אבל עד כמה שהבנתי אין אותו במלאי כבר הרבה זמן ולמרבית החנויות אין אותו להדגמה...

1 דווקא עניין הכייול לא נראה לי כזה בעייתי כי מרבית החנויות לא מבצעות כיול מקצועי לכן לא תהיה בעיה להחזיר למצב קודם מה עוד שיש גם זיכרון לטלוויזיה למגוון כיוליםvaron כתב:shay1 כתב:תתחדש ותהנה מהמסך החדש
ומי ידאג לתקן את הכיול המותאם לצפייה בחנות עבור המסכים השונים?
תעבור למצב THX בפנסוניק, מצב שמכויל די טוב לחדר חשוך, צפה בו בחנות טיפוסית וספק אם תאהב את התוצאה.
מניסיוני, טרם נתקלתי בתמונה כזו טובה ומדויקת על מסך פלזמה סדרתי הנמכר בישראל (ואין מסך LCD עם ניגודיות ANSI באותו סדר גודל אפילו).
הבחירה שלי ב-50GT50 לאחר עשור של דילמות ופיתויים הייתה אחת הבחירות הקלות שלי.
KURO 2 הייתה נפלאה לזמנה, אבל מספר הגוונים, הדיוק בצבעים החשוכים, שנחות בה והתמיכה ב-3D שנעדרת בה כליל, אינה משאירה לה מקום אלא בהיכל הכבוד (הראוי בהחלט).
מבחינת גודל "65 לא התאים לי, והקפיצה ל-"55 הייתה כלכלית לא מוצדקת עבורי, אבל אולי כיסך עמוקים ומלאים יותר
מאוד יתכן שהתרגלת למסך שלך ומשהו אחר יישב פחות טבעי על עינייך. קשה מאוד להעריך מסכים ברמות אלו ללא הסתגלות של מספר שעות אליו בתכנים שונים וסביבות תאורה תואמות....

בגדול אתה צודק למרות שבין 50" ל55" ההבדל לדעתי הוא זניח מאודziv_r כתב:boazj,
אלו פאנלים של Heraklith אשר הותקנו על ידי. הרחבה ניתן למצוא בשרשור הבא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 499#934499
shay1,
אתה לא משווה בין מסכים בני אותו גודל או רזולוציה, זה קצת בעייתי....