שרשור תגובות: מבחן הרמקולים המדפיים 2012 - סיכום
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
אין לי משהו מעניין להוסיף, רק אצטרף למברכים על התרומה הנדירה לתחום האודיו בארץ, בטוח שתשמש כרפרנס לעוד שנים רבות. 
-
HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
שוב תודה לכולם
ה Elac 330 צצים לא מעט בהקשר למחיר. הם אכן יקרים, אבל גם כוללים השקעה לא מעטה בתיבה היחודית, החומרים שבשימוש, ודרייבר הוופר - כל אלו מובילים לעליה חדה במחיר. האם התוספת הזו מתורגמת לשיפור בסאונד? לא תמיד, אבל כרגיל, כל מקרה לגופו. לדוגמא, אם ל Elac 330 היה יותר משקל ועומק לנמוכים, הם היו מתמודדים על תואר הבחירה שלי בקבוצת המחיר שלהם.בקטגוריה של הרמקולים מעל 10000 שח ישנם רמקולים שעלותם 11000 שח ואחרים 25000 שח אני חושב שזה קצת לא פייר רמקול שעולה 25000 שח בטח נותן תוצאות יותר טובות מי רמקול של 11000שח אם ניקח סתם לדוגמא את ה-MONITOR AUDIO יש להם את סדרת הפלטיניום שהיא ספנת הדגל שיכולה להתחרות בקלות ב-CANTON או בELAC אשמח לקבל תשובה...
אני די משוכנע שעם סדרת הרפרנס של Klipsch בדר"כ מתכוונים לרגישות שלהם, ולא בהכרח לקלות ההנעה. אלו מדפיים יחסית רגישים, אבל מבחינת עכבה, הדגם שנבחן לא היה מהקלים להנעה מתוך כל המתמודדים. זה לא אומר שהוא זקוק להמון וואטים בשביל להפיק SPL ראוי, אלא שהוא מומלץ לשידוך עם מגבר שלא מתבייש מעכבות נמוכות.חשבתי שהקליפשים וכך גם כל העולם חושב הם רמקלים מאוד קלים להנעה. דווקא ציון המבחן
שלך אראה שהמצב ממש לא קרוב לכך. אשמח אם תסביר את הסוגיה......
- סזר_פרנק
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
גם אני מצטרף למברכים!
מתי יהיה מבחן הרצפתיים
מתי יהיה מבחן הרצפתיים
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
LiorShap כתב:
דבר אחד אשמח להבין - חשבתי שהקליפשים וכך גם כל העולם חושב הם רמקלים מאוד קלים להנעה. דווקא ציון המבחן
שלך אראה שהמצב ממש לא קרוב לכך. אשמח אם תסביר את הסוגיה...
...
LiorShap
כמו שציינתי בשרשורים שלי לגבי הקלפיצ' רמקול נציל שכל רסיבר בסיסי יניע אותם ויחד עם זאת ניתן לשדך להם הגברות משובחות כדי להניב תוצאות טובות יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- izucker
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
תודה על ההשקעה הרבה! וכן כן רוצים מבחן רצפתיים עכשיו! יאללה למגרש של הגדולים... 
- peterdenon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
איתי שלום
בשאלה שלי אני גם יתיחסתי לCANTON ברמת מחיר אני חושב שזה פשוט רמות אחרות לא רק במחיר אלא גם ברמת הרמקול לקחת רמקול HIGE END ולהשוות אותו מול רמקול שהוא לא זה קצת לא פייר וזה לא משנה אם הרמקול HIGE END פחות טוב זה פשוט מונע מאותו חברה להציג או לבחון את הדגם היוקרתי שלהם
בשאלה שלי אני גם יתיחסתי לCANTON ברמת מחיר אני חושב שזה פשוט רמות אחרות לא רק במחיר אלא גם ברמת הרמקול לקחת רמקול HIGE END ולהשוות אותו מול רמקול שהוא לא זה קצת לא פייר וזה לא משנה אם הרמקול HIGE END פחות טוב זה פשוט מונע מאותו חברה להציג או לבחון את הדגם היוקרתי שלהם
- Moshe_L
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 363
סיכום טוב.
היה נחמד מאוד בסה"כ.
יהיה מגניב לבחון רמקולים רצפתיים באותו החלל שלך עם השוואה גם למדפיים שבחנת.
היה נחמד מאוד בסה"כ.
יהיה מגניב לבחון רמקולים רצפתיים באותו החלל שלך עם השוואה גם למדפיים שבחנת.
- MONI
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
מאמר מצויין
מקצועי וכתוב לכל הדיוט !
תודה
מקווה ל - Polk audio RTi A3 בקרוב
מקצועי וכתוב לכל הדיוט !
תודה
מקווה ל - Polk audio RTi A3 בקרוב
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- beller007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
איתי, קצת באיחור, יופי של סיכום ועוד יותר תודה על המאמץ האינפורמטיבי.
מה שכן, היה לי חסר השוואות יותר מקיפות, כגון: רמקולים עד 5000 ש"ח והתמודדות עם רמקולים ש"מתומכרים" כפליים.
מה יותר עדיף לאוזנייך.
יותר מחצי הרמקולים שסקרת יצא לי לשמוע בזמני הפנוי, ואני שותף לתחושותייך, אמנם היו לי לא מעט הסתייגויות.
הו לי בעבר B&W 685 רמקול חמדמד לא יותר מכך.
הרגיש לי סתום וריקני בזמנו, לכן גם החלפתי אותו.
לדעתי היו באותה קטגוריה רמקולים עדיפים, אבל זה אני.
בכל אופן, תודה ונהניתי לקרא כמובן!!
מה שכן, היה לי חסר השוואות יותר מקיפות, כגון: רמקולים עד 5000 ש"ח והתמודדות עם רמקולים ש"מתומכרים" כפליים.
מה יותר עדיף לאוזנייך.
יותר מחצי הרמקולים שסקרת יצא לי לשמוע בזמני הפנוי, ואני שותף לתחושותייך, אמנם היו לי לא מעט הסתייגויות.
הו לי בעבר B&W 685 רמקול חמדמד לא יותר מכך.
הרגיש לי סתום וריקני בזמנו, לכן גם החלפתי אותו.
לדעתי היו באותה קטגוריה רמקולים עדיפים, אבל זה אני.
בכל אופן, תודה ונהניתי לקרא כמובן!!
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
מדהים מדהים מדהים!
כל הכבוד על ההשקעה ועל המבחר! תענוג!
כל הכבוד על ההשקעה ועל המבחר! תענוג!
-
HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
תודה. תבדוק, אני כבר דיברתי קצת על העניין הזה בסיכום ובשרשור הזה. הסיבה העיקרית שלא ביצעתי השוואה ישירה בין רמקולים בקבוצות מחיר זולות לקבוצות מחיר יקרות, היא שהיתה דרישה לבצע בדיוק את ההפוך מזה, כלומר להשוות רמקולים רק באותן הקבוצות מחיר, שזה גם ככה יותר הגיוני.מה שכן, היה לי חסר השוואות יותר מקיפות, כגון: רמקולים עד 5000 ש"ח והתמודדות עם רמקולים ש"מתומכרים" כפליים.
מה יותר עדיף לאוזנייך....
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
HazooM,
אין סוף למספר ההצלבות שהיית יכול לעשות בין רמקול X לרמקול Y או בין קבוצה X לקבוצה Y.
מה שעשית זה מעל למצופה ותודה רבה לך על כך.
אין סוף למספר ההצלבות שהיית יכול לעשות בין רמקול X לרמקול Y או בין קבוצה X לקבוצה Y.
מה שעשית זה מעל למצופה ותודה רבה לך על כך.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור