[מדריך] המדריך השלם לשידורי טלוויזיה בחינם באקסטרימר שלכם Xtreamer IPTV

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #41 

חברים בשורות משמחות!!
הצלחתי אחרי עוד כמה שעות מול חבר לסדר RTMP
תצפו למדריך אחר לגמרי בו אני הולך להלביש את כל הפרוייקט של ה-NAVIX באקסטרימר שלכם!

זה יקח לי זמן לארגן הכל אבל בנתיים הכל עובד ח-ל-ק

itay25783
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #42 

היי בני, עשיתי מה שאמרת ל holyman200 . לאיזה תוסף אמורים להכנס? ב xKartina לא השתנה כלום. אם נכנסים לתוסף xtreamer Live ובתוכו ל
Live TV יש שם תיקיה שנקראת US TV. לזה התכוונת? בכל מקרה כשפותחים את התיקייה הזו מופיעה רשימת ערוצים תחת הכותרת RTMP US . ניסיתי כמה ערוצים אבל הם נטענים לנצח ולא עולה כלום...

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #43 

הי בני,
לא הצלחתי להפעיל את העסק.
כשאני נכנס ל-Xtreaming ולוחץ על xKartina אני מקבל הודעה 404 - Not Found (ראה תמונה מצורפת)

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #44 

חברים אני הולך להכין חבילה חדשה של כל ה-NAVIX (מה שאני אוכל לגרוף מהחבילה שלי שמה) לסטרימר הקטן שלכם
כל החבילה תיהיה בתוך תוסף אחר לגמרי, תצפו לשינויים מקצה לקצה

התוסף החדש מאפשר לי צפייה בRTMP/HTTP/MMS ואני מקווה גם RTSP.
אני עוד לומד איך להתעסק איתו אבל הצלחתי להפעיל כבר חלק לא קטן של תחנות ב-RTMP והכל חלק.

עכשיו נותר רק למצוא את הזמן לכל זה ולפנק אותכם עד הסוף 8)

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #45 

הצלחתי להריץ גם rtsp :)) בנתיים הכל עובד אחלה נותר רק להכניס את כל הערוצים ולארגן ממשק יפה לעין ונוח ברמת התוסף :)

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

הצלחתי אתמול לצפות בערוצים. לא כל הערוצים שברשימה נפתחו אצלי (לא בדקתי את כולם).
הדבר המוזר הוא שזה עובד אצלי באקסטרימר אחד אבל לא עובד בשני (עם אותו דיסק און קי, וכן - יש לי שניים :)). אני צריך לבדוק את ההבדלים ביניהם בדקדקנות - אולי משהו בהגדרות.
עוד משהו שהצלחתי זה לצפות בערוצים שונים, גם בהפרדה רגילה וגם ב-HD בהזרמה ישירה מהממיר הלוויני שלי (DM800se), איכות התמונה שמתקבלת מצויינת (למרות שהיא טיפה פחות טובה ממה שרואים ישירות בממיר הלוויני).
על מנת לצפות בערוצים כאלה, הדרך הקלה ביותר זה לבצע הזרמה של ערוצים מהממיר דרך ממשק ה-WEB של הממיר ל-VLC, ואז ניתן לראות ב-VLC את הכתובת המדוייקת - אותה יש להעתיק לתוך קובץ IPTV1.m3u, או אפילו יותר טוב, לייצר קובץ חדש עם שם אחר (לדוגמא - dm800.m3u) - ולהכניס אליו את כל הערוצים שמעוניינים בהם.
אני מאוד מרוצה - עכשיו אני יכול לצפות בערוצי הלווין שלי באיכות טובה בשתי הטלוויזיות.

אם מישהו רוצה לנסות את זה - אז הוא יכול להעזר בדוגמא - למשל, אצלי - הזרמה של ערוץ 2 שהממיר שלי קולט מעידן פלוס מתבצעת ע"י הוספת השורות הבאות לקובץ (ה-IP של הממיר שלי ברשת הביתית הוא 10.0.0.8 ) -

קוד: בחירת הכל

#EXTINF:0,Channel2 - DM
http://10.0.0.8:8001/1:0:1:2:2:FF22:EEEE021A:0:0:0:
תודה רבה, בני, ואני מצפה לשיפורים הנוספים שתעשה.
ניר
נערך לאחרונה על ידי nirzon ב 15/11/2012 9:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #47 

nirzon כל הכבוד נתת פה מידע יוצא מהכלל שישרת רבים אחרים שירצו לנהוג כמוך, רב תודות!
בדבר הבעיה המוזרה, האם שני האקסטרימרים מאותו סוג? מה הגרסת FW המותקנת על כל אחד מהם? ל-DOK קראת SDA1?

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

האקסטרימרים אמורים להיות זהים עם אותה גרסת תוכנה (2.7.0), אני יכול לנסות לצרוב מחדש גרסת תוכנה עדכנית על הסטרימר הסורר. את השם של ה-DOK שיניתי כבר הלוך ושוב - באקסטימר שזה עובד עליו זה עובד גם אם השם שלו הוא לא SDA1 - אבל כשמתבצע Mount עליו מהאקסטרימר - בשניהם הוא מופיע בתור sda1 - אז נראה לי שזה לא קשור ל-DOK.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #49 

האמת בדקתי עם 2.7.1 וגם עם 2.6.0 עבד בסדר גמור
אני מנסה להבין ברשותך היכן הבעיה
האם אתה מצליח להכנס לפורול האקסטרימינג?
מצליח להכנס לתוסף?
לא מצליח להכנס לאף ערוץ בתוסף?

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #50 

באקסטרימר הבעייתי זה נכנס לאקסטרימינג, אבל כשאני לוחץ על xKartina אני מקבל הודעה 404 - Not Found (כמו בתמונה שהוספתי לאחת ההודעות הקודמות שלי כאן).
במקום לחפור יותר מדי עמוק, נראה לי שאני אשדרג את הסטרימר ל-2.7.1 היום בערב, או מחר בבוקר, ונבדוק שוב.

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

ובכן, שידרוג ל-2.7.1 ושחזור הגדרות עשה את העבודה :lol: (יכול להיות שהשחזור היה עושה אותה לבד).

stats11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #52 

היי בני,
רציתי לדעת מה קורה עם הפרוייקט המדהים שחקרת לגבי החבילה החדשה(שכוללת צפייה בRTMP/HTTP/MMS /RTSP) אשר תוכל לרוץ על האסטרימרים השונים, יש מצב למדריך בעתיד?
ביי ותודה מראש.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #53 

stats11 כשחיי האישיים יאפשרו זאת
אני כרגע ללא סטרימר וללא חיים עד להודעה חדשה

ברגע שיהיה שינוי כמובן שהמדריך יעלה, בנתיים יש לכם את הקרש קפיצה שספקתי פה לשם התחלה, כל היתר יהיה כתוספת מעבר

stats11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #54 

תודה רבה בני, תבורך.

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #55 

טוב, אחרי שהתכוונתי שבוע שעבר לבדוק את זה, אך במקום זה שבוע שלם הייתי בשדות זרים... :lol:
אחרי שחזרתי הביתה יצא לבדוק את זה.
אז ראשית, בני תודה על כל המאמץ.

בדקתי את הרשימת התחנות בM3U, ומה שעובד עובד טוב מאוד. יש כמה תחנות כמובן שלא עובדות וזה מובן לגמרי.

אני עם המכשיר הראשון MK1 נדמה לי, גרסה קושחא 2.7.0.

עריכה:
אם מישהו רוצה לנסות לבדוק משהו, אני מוכן לעזור לו. LIST חדש, רעיון חדש וכו'.
שיהיה לכולם שבת שלום.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #56 

danielk היי דניאל תודה רבה על הפידבק
אתה מוזמן להשוות מול הליסטים שאני מעלה ל-NAVIX בפרוייקט שלי ל-NAVIX פשוט פתח את הקובץ על פנקס רשימות ולך לפי כתובות זה לא מסובך. האקסטרימר ידע להתמודד עם MPEG 1/2 בפענוח החומרה אזי למשל שכל כתובות השרתים של 95.XX.XX.XX צריכים לעבוד מניסיון.
עם כתובות של 212 הוא לא ידע להתמודד ויתן לך שגיאה כי זה פענוח MPEG4 גבוה מדי עבורו, הקטע הוא שאם יש לך סבלנות אז פעם בשבוע אתה דוחף כל פעם שרת חדש של 95.. ויש לך צפייה חלקה.. ערוצי ה-UK של MMS יציבים מאוד ואמורים להחזיק לך לאורך זמן (Y)

לדעתי אפשר להוציא ממאקו את ערוץ 2 ואת 24 כ-MMS טרם הצלחתי, כנל לגבי ערוץ 10... אבל אם הכל יעבוד בצורה האחרת שבה אני רוצה שיעבוד אזי שלא יהיה בעיה לפענח RTMP ומכאן שהעניין נפתר. פשוט אין לי כרגע זמן לזה אבל כשיהיה אני מרים את העניין חזרה לאוויר :D

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

שימו לב!
בוצעו מספר עדכונים רציניים לקובץ של הערוצים וכל השרתים התקולים הוחלפו ונוספו גם גיבויים וערוצים חדשים

אני מבקש להוסיף את הקובץ הבא לתיקייה של ה-scripts ובתוכה ל-playlist בתוך ה-xKartina

https://dl.dropbox.com/u/94071174/Xtrea ... reamer.m3u

הכיוון הוא שהעדכונים יעשו בדחיפה מרחוק על ידי כמובן.
אשמח לדעת אם הקובץ עובד לכם ובאם לא אביא לכם את הקובץ עדכון המקומי לסטרימר

כמו כן אני מעוניין לדעת אם משהו לא עובד/גורם לתקיעת הסטרימר או כל תקלה אחרת אז אם כן בדיוק מה שם התחנה ובאיזה שרת הוא כדי שאחליף בהתאם, תודה על שיתוף הפעולה והמשך צפייה מהנה (~)

לא שכחתי את הפרוייקט שיכיל תמיכה בכל שאר הפורמטים, אבל כרגע אני כן רוצה שתמשיכו להנות ולכן אני ממשיך לתת לפרוייקט הנוכחי דחיפה.

omer15
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #58 

תודה רבה!!!!

איך אני משנה את שם הDOK לSDA1?

יש לי IXTREAMER עם כונן פנימי שאוטומטי קיבל את השם הזה והוא לא נותן לי לשנות...

stats11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #59 

שוב תודה רבה רבה רבה בני, מחכה בקוצר רוח לפרוייקט שיכיל תמיכה בכל שאר הפורמטים. (Y)

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #60 

עומר אם יש לך כונן פנימי אז את התוסף אתה מתקין על הכונן כאילו זה dok. חברים אני לא עם אקסטרימר בהישג יד ועשיתי את העדכון האחרון על עיוור, ממש חשוב לי לדעת אם הכל עובד לכם ואם לא אז מה בדיוק בשביל שאשנה בהתאם..

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”