לעוד מישהו האתר של טורק לא עולה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני לא רואה שום הודעה, זה עדיין תקול.
האמת, שזה רק עושה טוב לתעשיה, בינתיים כולם חזרו לתרגם ב-SRT. אפשר רק לקוות שזה יקח הרבה זמן עד שזה יתוקן, אם בכלל.
האמת, שזה רק עושה טוב לתעשיה, בינתיים כולם חזרו לתרגם ב-SRT. אפשר רק לקוות שזה יקח הרבה זמן עד שזה יתוקן, אם בכלל.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אני קורא את השרשור הזה ופשוט נדהם מהקלולסיות שלכם. לא אתם אלה ששונאים כ"כ את הפורמט שלנו? אז למה אתם מבכים על כך שאתר טורק, זה שגונב לנו את התרגומים וגורם לנו להשתמש בפורמט הזה, נפל? שימו לב שבזכות הנפילה של טורק, כעת התרגומים זמינים ב-SRT.
ההיפך הוא הנכון. נתחיל מזה שרוב התרגומים שכתוב עליהם "בלעדי לטורק" הם לא באמת של צוות טורק, והיו זמינים באתרים אחרים עוד קודם. אבל מה אכפת לו לכתוב את זה? עובדה, זה עובד עליכם!
התרגומים שהם באמת של טורק הם בודדים, וכדי להיווכח באיכותם אתה מוזמן לסור לכאן:
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=52194
או לכאן:
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=52291
ולפני שתתחילו לקפוץ עליי ולהגיד כמה שאני לא יודע להתחרות בכבוד ושאנחנו קבוצה של ילדים קטנים, תעשו טובה לי ולכם ותיכנסו לדף שמסביר קצת לעומק על טורק, או לאתר הבית שלנו (בחתימה שלי). קראו את ההודעות הראשיות ותשכילו להבין סוף סוף מי פה הטוב ומי הרע. מי טורח לתרגם בחינם, ומי גונב עבודה של אחרים, עושה עליה ועליכם כסף ומחרבן על היוצרים שטרחו. אני שוב חוזר ואומר - אין בינינו לבין טורק שום תחרות. הסיבה היחידה לכל הריב המיותר הזה היא גניבת התרגומים שלנו ע"י טורק. הצהרנו אינספור פעמים שאנחנו נשמח אם טורק יתרגמו במקביל אלינו את כל הסדרות והסרטים שלנו, ככה הם לא יגנבו את שלנו. אבל עם המתרגם וחצי שבאמת יש להם בצוות, אני בספק רב שזה יקרה.
חשיבה עקומה דווקא יש בשרשור הזה. הסיבה היחידה שאנחנו מוציאים IDX/SUB היא גניבת התרגומים שלנו ע"י טורק (כלומר, טורק מוחקים את הקרדיט שלנו מהתרגום ושמים את שלהם במקום). טורק מעולם לא היוו כלפינו תחרות, העובדה שאתה בכלל חושב ככה מראה שהגניבה הקבועה שלהם הצליחה לעבוד על יותר מדי אנשים. בטח גם זרקת לו כמה שקלים בשביל "תחזוקה".yaronkle כתב:חשיבה עקומה.marvje כתב:בנתיים Q מוציאים SRT, מצידי שטורק לא יחזור....
צריך את התחרות בשביל לא להיות תלויים בצוות זה או אחר....
Lee כתב:לידיעתך, לטורק יש מתרגמים בלעדיים, שרמת התרגומים שלהם מקצועית וגבוהה מאוד.marvje כתב:בנתיים Q מוציאים SRT, מצידי שטורק לא יחזור.......
ההיפך הוא הנכון. נתחיל מזה שרוב התרגומים שכתוב עליהם "בלעדי לטורק" הם לא באמת של צוות טורק, והיו זמינים באתרים אחרים עוד קודם. אבל מה אכפת לו לכתוב את זה? עובדה, זה עובד עליכם!
התרגומים שהם באמת של טורק הם בודדים, וכדי להיווכח באיכותם אתה מוזמן לסור לכאן:
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=52194
או לכאן:
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=52291
ולפני שתתחילו לקפוץ עליי ולהגיד כמה שאני לא יודע להתחרות בכבוד ושאנחנו קבוצה של ילדים קטנים, תעשו טובה לי ולכם ותיכנסו לדף שמסביר קצת לעומק על טורק, או לאתר הבית שלנו (בחתימה שלי). קראו את ההודעות הראשיות ותשכילו להבין סוף סוף מי פה הטוב ומי הרע. מי טורח לתרגם בחינם, ומי גונב עבודה של אחרים, עושה עליה ועליכם כסף ומחרבן על היוצרים שטרחו. אני שוב חוזר ואומר - אין בינינו לבין טורק שום תחרות. הסיבה היחידה לכל הריב המיותר הזה היא גניבת התרגומים שלנו ע"י טורק. הצהרנו אינספור פעמים שאנחנו נשמח אם טורק יתרגמו במקביל אלינו את כל הסדרות והסרטים שלנו, ככה הם לא יגנבו את שלנו. אבל עם המתרגם וחצי שבאמת יש להם בצוות, אני בספק רב שזה יקרה.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מה אתה רוצה שנגיד?
כל הריב בינכם לבינכם ואנחנו רק על גדר שמועות בערך יודעים לא יודעים מה קורה.
עייפנו פה מכל ההשמצות וזריקת צואה למאוורר ואת האמת לא מעניין אותנו(אותי אישית בכל אופן).
השירשור פה שטורק לא עולה ונפתח ע"י אנשים שכנראה אכפת להם שטורק לא עולה.
אז למה לבוא לחרחר פה ריב?
עייפנו פה מכל ההשמצות וזריקת צואה למאוורר ואת האמת לא מעניין אותנו(אותי אישית בכל אופן).
אז למה לבוא לחרחר פה ריב?
"על החתום...."
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
סרטים וסאבסנטר הרבה יותר נוחים (ולא צריך לשלם אגורה על כתוביות שמתורגמות באופן עצמאי ובחינם). בילד עושה כסף על מי שפראייר ומשלם על חברות VIP ובעצם גונב כתוביות מקבוצות תרגום אחרות, משנה קרדיטים וטוען שזה בלעדי לאתר טורק. פשוט גועל נפש.
הלוואי שהאתר שלו לא יחזור בכלל
הלוואי שהאתר שלו לא יחזור בכלל
- Hertz33
- חבר ותיק

לא יודע על מה מדובר.
הVIP ניתן למי שתורם לאתר. אני אישית לא שילמתי אגורה שחוקה כבר 6 שנים לטורק.
אני גם בעד סרטים ואין לי מילה רעה להגיד עליהם(חוץ מזה שלדם אמיתי לוקח שבוע להוציא תרגום).
אבל המריבה המתישה הזאת כבר מעייפת ועל מה?
ויש לך הוכחות לבסס את האשמות?
אני גם בעד סרטים ואין לי מילה רעה להגיד עליהם(חוץ מזה שלדם אמיתי לוקח שבוע להוציא תרגום).
ויש לך הוכחות לבסס את האשמות?
"על החתום...."
אף אחד לא בא לחרר ריב ושום דבר לא בגדר שמועה.Hertz33 כתב:מה אתה רוצה שנגיד?
אז למה לבוא לחרחר פה ריב?...
השרשור פה נפתח ע"י אנשים שהם צרכני כתוביות.
אנשי הצוות שלנו מקדישים שעות על גבי שעות מזמנם ומאמצים רבים, על מנת לייצר את אותן כתוביות שאתם צורכים בשקיקה.
מעולם לא ביקשנו דבר, אלא שיניחו לקובץ התרגום שלנו כפי שהוא ולא יבצעו בו שינויים.
לא בקשה מסובכת מדי. כל אתרי הכתוביות מכבדות אותה והיא ברורה מאליה מבחינתם.
אתר טורק הוא היחיד שמוחק או מעוות את הקרדיטים של היוצרים- זו לא שמועה, זו עובדה שברורה לכל מי שנכנס לאתר ומוריד את תרגומי הצוות שלנו, כשהם נעדרי כל אזכור למתרגמים והמסנכרנים שלהם.
חבל מאוד שאתה ואחרים כאן לא מסוגלים לחשוב טיפה מעבר לסיפוק עצמי מיידי, ואתם מעדיפים להוריד את תרגומי הצוות שלנו דווקא מהאתר היחיד שפוגע בנו.
לא מספיק מלחמת הכוכבים, הרובוטריקים והבורג, צריך גם את מלחמת הכתוביות?
באופן אישי אני משתמש בטורק כי הוא פשוט יותר נוח ונותן אפשרות להציג כתוביות רק לסדרות שאני מעונין או לעשות סינון לפי איכות או זמן מה שאין בסרטים.
תרמתי לאתר ובהחלט אתרום בעתיד לו או לאחר שיספק שירות כזה "חיוני".
באופן אישי אני משתמש בטורק כי הוא פשוט יותר נוח ונותן אפשרות להציג כתוביות רק לסדרות שאני מעונין או לעשות סינון לפי איכות או זמן מה שאין בסרטים.
תרמתי לאתר ובהחלט אתרום בעתיד לו או לאחר שיספק שירות כזה "חיוני".
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

ההוכחות למה שאנחנו אומרים פזורות על גבי כל אתר טורק (שלמרבה השמחה, לא זמין כרגע).Hertz33 כתב:לא יודע על מה מדובר.
ויש לך הוכחות לבסס את האשמות?...
ציינת שאתה צופה ב"דם אמיתי", אני מניח שצפית בעונה 4 עם התרגומים שהורדת מטורק. אולי זו הסיבה שאתה מדבר אליי לא יפה, פשוט לא ידעת שאני זה שתרגם את שלושת הפרקים הראשונים של העונה, כי בטורק כמובן מחקו לי כל זכר לקרדיט.
מה עם העשב של השכן, ראית? גם שלנו. ספרטקוס? הבורג'ס? הפמליה? תרגיע? האוס?
כל התרגומים לסדרות האלה (ועוד רבות אחרות) שאתה מוריד מטורק הם שלנו, פשוט בלי הקרדיט ולכן אין לך מושג מי תרגם את זה, או במקרה היותר גרוע - אתה חושב שטורק הוא המקור.
ככל שאנשים ממשיכים לגלוש בטורק, הם רק מעצימים את הפגיעה במתרגמים, ולמעשה גורמים לכך שניאלץ להמשיך עם הפורמט שאתם כ"כ שונאים.
נערך לאחרונה על ידי QsubsGodfather ב 21/08/2011 22:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- Hertz33
- חבר ותיק

אני אין לי נאמנות לשום אתר\קבוצה.
אני פשוט רוצה לדעת איך אתה יודע על הגנבה? אתם שמים איזה חתימה דיגיטלית בתרגומים שלכם?
ראיתי גם לא מעט פעמים שתרגומים של סרטים שמופיעים לראשונה בטורק למחרת מופעים גם ב"סרטים".
וזה קורה ברגע שהתרגום משתחרר מסטטוס הVIP.
אני פשוט רוצה לדעת איך אתה יודע על הגנבה? אתם שמים איזה חתימה דיגיטלית בתרגומים שלכם?
ראיתי גם לא מעט פעמים שתרגומים של סרטים שמופיעים לראשונה בטורק למחרת מופעים גם ב"סרטים".
וזה קורה ברגע שהתרגום משתחרר מסטטוס הVIP.
"על החתום...."
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא קולט? זה תרגום, מה זה איך אנחנו יודעים? כמו שעכשיו כתבת הודעה, ומחר אני אכתוב את אותה הודעה אחד לאחד בפורום אחר. לא העתקתי ממך?
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- Hertz33
- חבר ותיק

אני לא עושה את עצמי אבל לא מאמין שאתה יושב וקורא מילה במילה תרגום של טורק.
חוץ מזה מה כבר לא יכול להיות דומה בתרגום? לוקחים משפט ומתרגמים אותו. זה לא שאתם משחילים מילים בארמית.
כאילו אתם איזה נחמן ביאליק, כולם עושים את זה עם תוכנת תרגום.
ומה הקטע עם תורגם משמיעה לסרט בגירסא TS שאתמול יצאה לרשת? זה הרי ברור שאתם לוקחים שלד באנגלית ומשם מתרגימים.
בקיצר מי שלא חף מחטא שלא יזרוק אבנים זה מה שאני מנסה לומר.
חוץ מזה מה כבר לא יכול להיות דומה בתרגום? לוקחים משפט ומתרגמים אותו. זה לא שאתם משחילים מילים בארמית.
ומה הקטע עם תורגם משמיעה לסרט בגירסא TS שאתמול יצאה לרשת? זה הרי ברור שאתם לוקחים שלד באנגלית ומשם מתרגימים.
בקיצר מי שלא חף מחטא שלא יזרוק אבנים זה מה שאני מנסה לומר.
"על החתום...."
אתה מבלבל בין קבוצות תרגום לאתרי כתוביות.Hertz33 כתב:אני אין לי נאמנות לשום אתר\קבוצה.
וזה קורה ברגע שהתרגום משתחרר מסטטוס הVIP....
טורק הוא אתר כתוביות, שמפרסם כתוביות שנוצרות ע"י כל קבוצות התרגום והמתרגמים הפרטיים,
כשבנוסף יש לו גם צוות "תרגום" משלו.
בכל התרגומים הנוצרים ע"י הצוות שלנו מופיעות שורות קרדיט למתרגמים והמסנכרנים, וכתובת הפורום שלנו.
בצורה הזו מפורסמים התרגומים בכל אתרי הכתוביות.
אתר טורק לוקח את קובץ התרגום, מעלים ממנו את כל שורות הקרדיטים, מכניס במקומן קרדיט לאתר שלו,
ויוצר מצג שווא כאילו מדובר בתרגום מבית היוצר של טורק. אתה ועוד כמוך נופלים בפח הזה.
נסה לתרגם בעצמך ותיווכח עד כמה תרגומים של אותו משפט יכולים להיות שונים ומגוונים.Hertz33 כתב:אני לא עושה את עצמי אבל לא מאמין שאתה יושב וקורא מילה במילה תרגום של טורק.
בקיצר מי שלא חף מחטא שלא יזרוק אבנים זה מה שאני מנסה לומר....
ולא, אין תוכנת תרגום. יושבים, מקשיבים, מבינים וחושבים על החלופה העברית המתאימה ביותר.
תהליך מייגע שנמשך שעות.
וכאשר רשום לך "תורגם משמיעה" זאת אומרת שהתרגום בוצע משמיעה בלבד, ולא מתרגום אנגלי.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כל הכבוד לאנשי הקבוצה שמפיצה תרגומים בפורמט דפוק !
הרסתם את הכיף בתרגומים. הרבה עברו לראות קבוע באנגלית.
לפחות אם הייתם מפסיקים לתרגם בפורמט הדפוק מישהוא אחר היה מתרגם.
האם יש לכם חלק בנפילה של אתר טורק ?
הרסתם את הכיף בתרגומים. הרבה עברו לראות קבוע באנגלית.
לפחות אם הייתם מפסיקים לתרגם בפורמט הדפוק מישהוא אחר היה מתרגם.
האם יש לכם חלק בנפילה של אתר טורק ?
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

תגיד לי, אתה אמיתי?!Hertz33 כתב:אני לא עושה את עצמי אבל לא מאמין שאתה יושב וקורא מילה במילה תרגום של טורק.
בקיצר מי שלא חף מחטא שלא יזרוק אבנים זה מה שאני מנסה לומר....
"מה כבר לא יכול להיות דומה בתרגום"? אתה באמת חושב שכל תרגום יהיה זהה לחלוטין? אתה יודע כמה תרגומים שונים בעברית יש לשייקספיר? יש לך מושג כמה תרגומים שונים יש לשייקספיר בעברית? חשבת פעם כמה תרגומים לא זהים יש בעברית לשייקספיר? ניסית לחשוב פעם כמה תרגומים עבריים שונים יש לשייקספיר?
ומה זה "כולם עושים את זה עם תוכנת תרגום"? גוגל טרנסלייט? אתה באמת חושב שאפשר לתרגם ככה? אם כן, תנסה ותעדכן אותי בתוצאות.
ואם כתוב "תורגם משמיעה", זה אומר שזה תורגם משמיעה. לא מאמין? נסה למצוא בעצמך כתוביות באנגלית לאותו סרט ותראה שאין דבר כזה.
ברצינות בנאדם, אתה אמיתי?
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
QsubsGodfather,
כשהורדתי את ה- Event טורק לקח תירגומים שלכם בפורמט SUB/IDX תרגם אותם ל- SRT והשאיר את הקרדיטים שלכם. זה כשכל שבוע הוצאתם תרגום לא שמיש.
טורק לא קיבל ממני שקל. לעומת זאת QSubs קיבלו ממני תרומה יפה ב- 2009.
בסה"כ כתבתי "צריך את התחרות בשביל לא להיות תלויים בצוות זה או אחר"
אני מאמין שבטווח הארוך זה רע לצופים ומסוכן אם כל המתרגמים יהיהו שייכים לצוות אחד ולאתרים המקושרים לאותו צוות. קוראים לזה מונופול!
כשהורדתי את ה- Event טורק לקח תירגומים שלכם בפורמט SUB/IDX תרגם אותם ל- SRT והשאיר את הקרדיטים שלכם. זה כשכל שבוע הוצאתם תרגום לא שמיש.
טורק לא קיבל ממני שקל. לעומת זאת QSubs קיבלו ממני תרומה יפה ב- 2009.
בסה"כ כתבתי "צריך את התחרות בשביל לא להיות תלויים בצוות זה או אחר"
אני מאמין שבטווח הארוך זה רע לצופים ומסוכן אם כל המתרגמים יהיהו שייכים לצוות אחד ולאתרים המקושרים לאותו צוות. קוראים לזה מונופול!