המלצות למגבר וינטאג' עבור רמקולים נצילים

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620

שליחה

מורן - כשקונים מכשיר כזה תמיד צריך להחשיב עלויות "תחזוק" עתידיות , אם וכאשר. גם אם המוכר אומר שהכל תקין.

ולראיה, תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת RAMIRAMI מציין שצריך להשקיע בטרנספורמטור ל220V...

moranshw
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258

שליחה

ברור לי שכנראה צריך להשקיע עוד...
אז בואו תסבירו לי (שוב) מהם היתרונות של וינטאז על משהו מודרני?

כלומר, ברור לי ש-2700 זה יקר עבור כל מוצר אם ניתן למצוא אותו בחול ב-1000 (כדוגמא...)
כמבן שצריך לעשות הערכה של עלויות יבוא וכו.. אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהמחירים בארץ לא עד כדי כך מצוצים מהאצבע בלי התחשבות במחירים מחול (או שפה הטעות שלי?)
אבל בהנחה ש-2700 זה מעט יותר יקר מעלות כוללת של יבוא מחול - והרי יש שיעדיפו לשלם קצת יותר על מוצר שרואים אותו לפני זה,
ובהנחה שצריך להשקיע עוד קצת על תחזוקה...
בסך הכל, בלי קשר לדגם הספציפי הזה.. נניח 3500 ש"ח על מגבר איכותי שיחזיק למשך שנים - לא משתלם?
לא עדיף על *** סיני מהמאה ה-21 באותו מחיר?

בסך הכל ההתרשמות שלי שהקנווד זה אחד המוצרים הנדירים לא?
ונדמה לי שבאתר של יאיר פורמן הוא מהלל אותו כעט כמו שסילבר מהלל את ה-9090 ;)

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548

שליחה

היתרונות של וינטאז על משהו מודרני? הסאונד המשובח יותר כמובן,ואתה יודע מדוע הוא משובח יותר? כיוון שכיום חוסכים בהוצאות אז בונים הגברה עם חלקים זולים שממש בושה להטמיע אותם בתוך המארז !
הרי יש סיבה מדוע יש קבלים זולים וקבלים יקרים,הרי יש סיבה מדוע יש רכיבי הגברה זולים ואף יקרים,התוצאה הסופית המתקבלת היא הסאונד שכולנו רודפים אחריו,לא, לא הסאונד הסיני, אלא המקורי והוא נמצא ברוב מגברי הוינטאג' שבהם לא חסכו בהוצאות.
וכן,אם יש צורך להשקיע פעם ב...בשיפוץ של מגבר שרירי ולהנות כפליים,אז מדוע לא?
אני הייתי מעדיף את הקנווד הזה על פני כל מגבר מודרני,הקנווד 9100 ממש איכותי,זה מה שנקרא ''קנווד אמיתי'' מהימים הטובים והאיכותיים של החברה.
אבל בסופו של דבר המחיר הוא הקובע ואני לכשעצמי לא הייתי ממהר לשלם סכום שכזה ועוד לפני שיפוץ.

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

כשיש 2270 ב 1300 ש"ח אז הקנווד באמת נראה יקר ועל אחת כמה וכמה שיש לך רמקולים נצילים .

רמי אני חושב שזה קצת היסחפות . רכיבי אלקטרוניקה מודרנית לא פחות טובה מישנה .
גם כיום יש מגברים מעולים .
רק מה ? בשביל הגברה של מגבר וינטאג של 1000ש"ח תצטרך להשקיע פי כמה כדי לקבל אותה איכות ממגבר חדש .

היתרון הגדול בתחום הוינטאג זה התמורה לכסף . וכמובן נוסטלגיה שמוסיפה המון .

IBD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה

יש לי את מגבר של סאניו 16W לערוץ וזה מספיק חזק לדעתי.
הוא מגביר את הרמקולים האלה:

[imgbig]http://srv2.jpg.co.il/10/50a4286a82cae.jpg[/imgbig]

המגבר:
http://srv2.jpg.co.il/10/50a4286a90144.jpg

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”