אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידי קבצים "כבדים"
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
סליחה רגע?
אנחנו מורידים באופן לא חוקי והם רוצים לגבות לנו על זה עמלה?
איזה יופי.
זה כמו שאני אגנוב מכונית ואמכור אותה בשטחים והמשטרה תבקש ממני עמלת כניסה לשטחים עם רכב גנוב.

אנחנו מורידים באופן לא חוקי והם רוצים לגבות לנו על זה עמלה?
איזה יופי.
זה כמו שאני אגנוב מכונית ואמכור אותה בשטחים והמשטרה תבקש ממני עמלת כניסה לשטחים עם רכב גנוב.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חתיכת סיפור!
נראה לי שהם מעודדים נדידה של משתמשים כבדים החוצה...
לפחות שיתנו QOS, כך שאפשר יהיה לשלם יותר כסף, לקבל יתרון במהירות וללא מגבלת רוחב סרט.
נראה לי שהם מעודדים נדידה של משתמשים כבדים החוצה...
לפחות שיתנו QOS, כך שאפשר יהיה לשלם יותר כסף, לקבל יתרון במהירות וללא מגבלת רוחב סרט.
השבוע התקשרתי ל4 ספקיות שונות בשביל חיבור חדש בקצב של 3M. בנטוויז'ן נאמר לי שיש הגבלה של 30GB לחודש אבל בגלל שאני לקוח VIP (יש לי חיבור 1.5 קיים בבית הורי) והוא יוכל להתחייב שלא תהיה בעיה עד 50GB. בקווי זהב, אינטרנט זהב ובזק בינלאומי נאמר לי שאין הגבלה על ההורדה.
בקווי זהב נאמר לי שאין להם מסמך שאפשר לשלוח לי שבו מצויין שאין הגבלה אבל שניתן להעלות נציג תמיכה בכיר שיאמר לי את אותם הדברים. באינטרנט זהב נאמר לי שניתן לשלוח מסמך ובבזק בינלאומי נאמר לי שזה יופיע בחוזה שישלחו לי ושזה גם מופיע באתר שלהם (לא חיפשתי).
התחברתי לבזק בינלאומי.
בקווי זהב נאמר לי שאין להם מסמך שאפשר לשלוח לי שבו מצויין שאין הגבלה אבל שניתן להעלות נציג תמיכה בכיר שיאמר לי את אותם הדברים. באינטרנט זהב נאמר לי שניתן לשלוח מסמך ובבזק בינלאומי נאמר לי שזה יופיע בחוזה שישלחו לי ושזה גם מופיע באתר שלהם (לא חיפשתי).
התחברתי לבזק בינלאומי.
- oferlaor
- מנהל

- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מחזק.leo212 כתב:חבר'ה, אני לא יודע מה איתכם, אבל רוב האנשים שאני מכיר - כולל אותי - סגרו עסקה עם חברות האינטרנט בצורה טלפונית ובה הובטח רוחב הפס. אף אחד לא דיבר על מגבלת נפח ואין שום חוזה אשר חתום על ידינו המאשר זאת.
עסקה טלפונית היא מספיק חזקה כדי שניתוק לקוח מסיבות אלו תהיה בלתי חוקית.
אני מציע למי שנתקל באיום כזה או בניתוק מצד חברת האינטרנט לפנות לבית המשפט בגין הפרת חוזה.
אבל מה שכן - החברות יכולות לספק מהירויות נמוכות כתוצאה מהעומסים מכיוון שהם אינן מתחייבים למהירות מינימלית אלא למהירות מקסימלית של גלישה....
בשום מקום ובאף זמן הם לא ציינו שיש הגבלה כלשהי או שיש הסכם התקשרות כזה או אחר, לכן הוא לא תקף. מבחינה חוקית, הפרטים שסוכמו בזמן סגירת העסקה בטלפון(ורק הם) תקפים כחוזה לכל דבר.
גם לגבי העניין של מהירות מקסימלית. אם אני מחובר ל2.5Mb, אסור להם לספק לי פחות מזה משום שהם לא ציינו בפני שמדובר במהירות מקסימלית(גם אם זה אכן כך).
- oferlaor
- מנהל

josef_he,
אני רק יכול לקוות שלא, או שהם יאבדו אותי כלקוח (כלומר, אותי, את החברה שלי, ואת כל העובדים שלנו שמקבלים ADSL הביתה מהחברה...)
אני רק יכול לקוות שלא, או שהם יאבדו אותי כלקוח (כלומר, אותי, את החברה שלי, ואת כל העובדים שלנו שמקבלים ADSL הביתה מהחברה...)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
להתנתק מנטוויז'ן ? בהצלחהSBN כתב:שינתקו אני בנט ויזן ואני מצטער על היום שנרשמתי אליהם
מחכה שהחוזה יגמר ואני עף מהם ל 014...
במקומך הייתי מתחיל את התהליך חודש מראש ולוקח וגם כמה ימי חופש מהעבודה.
אני התחלתי להתנתק מנטוויז'ן שבוע וחצי מראש בערך והצלחתי להתנתק אחרי שבוע...
כשהתקשר האיש של הניתוקים דרשתי ממנו שלא יחייבו אותי על התקופה אחרי סיום ההתנתקות כי לא השתמשתי במנוי וביקשתי להתנתק שבוע וחצי מראש... הוא אמר בסדר.
והם חייבו בכל זאת , התקשרתי כמה פעמים אבל הם הבהירו לי שאני לא יקבל את הכסף בחזרה.
גם כבר הייתי עייף מכל תהליך הניתוק.
אגב.... 014 באמת חברה הוגנת מכל הבחינות.
אני לקוח כבר שנה אצלם של מגה וחצי ואני משלם 39 שקל
לפני שבוע התקשרתי לחדש את המנוי הם השאירו אותי עם אותו מחיר לשנה ללא התחייבות
וגם נתנו לי חודשיים מתנה והבטיחו לשלוח עכבר אופטי.
ואפילו לא ניסיתי לסחוט מהם מחיר יותר זול... פשוט ביקשתי לחדש את המבצע.
כן, גם אני חשבתי בדיוק אותו דבר רק שהם טענו שהשיחה הזאת לא התקיימה והמשיכו לחייב אותי על 59 שקלים.zovirax כתב:
אגב.... 014 באמת חברה הוגנת מכל הבחינות.
אני לקוח כבר שנה אצלם של מגה וחצי ואני משלם 39 שקל
לפני שבוע התקשרתי לחדש את המנוי הם השאירו אותי עם אותו מחיר לשנה ללא התחייבות
וגם נתנו לי חודשיים מתנה והבטיחו לשלוח עכבר אופטי.
ואפילו לא ניסיתי לסחוט מהם מחיר יותר זול... פשוט ביקשתי לחדש את המבצע....
לא הסכימו לזכות אותי בשום פנים ואופן ואני לא הסכמתי לשלם ועברתי לחברה אחרת.
אנו בטח נפגש בבית משפט בקרוב.
תעד את כל ההתקשרויות איתם.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יום ראשון אני יתקשר לוודא שבאמת מה שסיכמנו נקלט להם במערכת.
היה לי אותו מקרה עם ברק פעמיים!!!!!
פעם אחת ביקשתי להקפיא מנוי וזה לא התבצע (גיליתי אחרי שלושה חודשים) קיבלתי זיכוי מלא.
ועוד פעם ביקשתי להכניס מספר טלפון לשיחות לחו"ל - לא קיבלתי כלום!! אבל ויתרתי כי לא היה לי כוח.
הרבה *** אנחנו אוכלים מהחברות האלה ...
היה לי אותו מקרה עם ברק פעמיים!!!!!
פעם אחת ביקשתי להקפיא מנוי וזה לא התבצע (גיליתי אחרי שלושה חודשים) קיבלתי זיכוי מלא.
ועוד פעם ביקשתי להכניס מספר טלפון לשיחות לחו"ל - לא קיבלתי כלום!! אבל ויתרתי כי לא היה לי כוח.
הרבה *** אנחנו אוכלים מהחברות האלה ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
הודעה זו רלוונטית רק ללקוחות פרטיים, לא עסקיים.
קיבלתי את התגובה הזאת ממחלקת ה abuse בתגובה לפנייתי בנושא.
קיבלתי את התגובה הזאת ממחלקת ה abuse בתגובה לפנייתי בנושא.
אני מוריד אולי 60-70 ג'יגה בחודש אולי גם לכיוון ה100, אני פשוט מתעלל ברוחב הפס שלהם, ומוריד כמויות של סרטים סדרות....
עדיין לא קיבלתי שום מייל מהם.
מה גם שאני רכשתי מהם ראוטר אל חוטי ואני שם בהתחייבות כך שלא נראה לי שהם יוכלו לנתק אותי ולהשאיר אותי עם הראוטר הזה ככה בלי שירות.
נראה לי שאני חסין לזמן הקרוב
עדיין לא קיבלתי שום מייל מהם.
מה גם שאני רכשתי מהם ראוטר אל חוטי ואני שם בהתחייבות כך שלא נראה לי שהם יוכלו לנתק אותי ולהשאיר אותי עם הראוטר הזה ככה בלי שירות.
נראה לי שאני חסין לזמן הקרוב