ה TVIX לא תומך במקודד...Nissim כתב:עופר, ניסית לבצע Wi-Fi Streaming ל H264 ?
רוחב הפס הדרוש אמור להיות קטן יותר....
עדכוני STREAMERS
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
עופר , מה הכוונה יעיל יותר ? בדחיסה ?oferlaor כתב:המקודד רק 30% יעיל יותר. 802.11G עדיין לא בכיוון.
WIMAX כבר יתאים....
וד"א , אם אני לא טועה קראתי שיש HD DIVX , ומכיוון שה TVIX תומך ב DIVX (יצא לי חרוז...) האם לדעתך הוא יוכל לנגן HD DIVX ?
אם כך , שווה לנסות להמיר H264 ל DIVX עטוף ב TS ולראות איך האיכות יוצאת....
-
oferlaor
- מנהל

כן,
דחיסה יעילה יותר.
TIVX תומך בהחלט ב- HD DIVX.
המרה מ-H264 ל-DIVX לא פשוטה. וידאו הצלחתי (יש על כך שרשור) אבל אודיו יצא לי רק בסטיראו, לא כל ה-5.1 ערוצים.
דחיסה יעילה יותר.
המרה מ-H264 ל-DIVX לא פשוטה. וידאו הצלחתי (יש על כך שרשור) אבל אודיו יצא לי רק בסטיראו, לא כל ה-5.1 ערוצים.
אני בשלבי המרה של MPEG2 ל HD DIVX לטובת ניסוי (שלב א' כבר עבר בהצלחהoferlaor כתב:כן,
דחיסה יעילה יותר.
המרה מ-H264 ל-DIVX לא פשוטה. וידאו הצלחתי (יש על כך שרשור) אבל אודיו יצא לי רק בסטיראו, לא כל ה-5.1 ערוצים....
רק בערב אדע אם ההמרה הצליחה ... בכל מקרה , אני חושב שהצלחתי לשמור על 5.1 ע"י המרת ה audio ל DD WAV והצמדתו מחדש ל VIDEO ב Virtual Dub.
-
oferlaor
- מנהל

אין יתרון משמעותי ב- HD DIVX אל מול MPEG2 (כמובן יותר יעיל, אבל זה לוקח המון זמן המרה).
מה שאני מחפש זה פיתרון מההתחלה ועד הסוף של H264 (או ב-AVI או ב-MKV) ל- HD DIVX כולל 5.1
מה שאני מחפש זה פיתרון מההתחלה ועד הסוף של H264 (או ב-AVI או ב-MKV) ל- HD DIVX כולל 5.1
יש יתרון... ה XBOX הישן הרגיל מסוגל לנגן אותוoferlaor כתב:אין יתרון משמעותי ב- HD DIVX אל מול MPEG2 (כמובן יותר יעיל, אבל זה לוקח המון זמן המרה).
מה שאני מחפש זה פיתרון מההתחלה ועד הסוף של H264 (או ב-AVI או ב-MKV) ל- HD DIVX כולל 5.1...
FYI: קצת קשור לנושא - השוואה בין Divx HD ל WMV HD ל MPEG2:
http://www.denguru.com/2006/07/05/hd_en ... page6.html
http://www.denguru.com/2006/07/05/hd_en ... page6.html