שרשור תגובות: האייפון 5 - iPhone5 בידנו - התרשמות ו-hands on ראשונים
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
כתבת במאמר שלך:
אני צריך להזין את הסיסמה של ה-ID שלי?
אשמח לקבל תשובה על כך..
נגיד אני נכנס למשחק כלשהוא, או גלריית תמונות שלי.כל אפליקציה שצריכה לגשת ל-contacts, לתמונות או לכל מידע אישי דומה, דורשת את אישור המשתמש....
אשמח לקבל תשובה על כך..
מסכים עם Puma מעליי, בגירסה 4 של אנדרואיד ובמכשירים החדשים כבר לא ממש צריך להתנצל, המערכת הפעלה יציבה לא פחות מ- IOS, מהירה לא פחות (ואף יותר), איכות החומרה מצויינת ושכל אחד יעשה את הבחירות שלו אבל הטענות הישנות לגבי אנדרואיד כבר לא תופסות מים.hm32hm כתב:batnum תתחדש ותהנה![]()
. איך האוזניות החדשות ?
ד"א - drop test לא צריך לעשות - יש כבר תוצאות :
http://iclarified.com/24634/drop-t ... -iii-video
למי שאייפון החדש נראה משעמם ... מוזמן להתנסות בחוויות החלפת ה ROM של אנדרואיד - אכן לא משעמם שם !! וגם אם מסך ה metro של win8 נראה פונקציונלי ומושך אז צריך לראות ולבדוק את החבילה כולה - וכנראה לעדכון SP (או איך שזה נקרא ב mobile ) ואני ממש לא מזלזל במיקרוסופט שלדעתי תגיע לנתח שוק של 10% בשנה הבאה..
בקיצור, למיטב הבנתי אין לצפות יותר ל WOW ענק כקונצנזוס במכשיר סלולרי חדש כלשהו אלא לשיפורים מינוריים כל כמה חודשים.
חברים... לקחת את הדברים בפרופורציות המתאימות...
דרך אגב, ההשוואה בין אייפון ל-S3 נראית לי מצחיקה, ברור שהראשון ישקול פחות כאשר המסך והסוללה שלו קטנים יותר, אם לוקחים לדוגמא את ה- HTC ONE S יש לו כמעט את אותן המידות של האייפון 5 רק עם מסך של 4.3 ובמשקל כמעט זהה.
לכל המכורים... תתחדשו
אתה רק צריך לאשר עם לחיצה על ״OK", אין צורך להקיש את הסיסמה.clubnet כתב:כתבת במאמר שלך:נגיד אני נכנס למשחק כלשהוא, או גלריית תמונות שלי.כל אפליקציה שצריכה לגשת ל-contacts, לתמונות או לכל מידע אישי דומה, דורשת את אישור המשתמש....
אשמח לקבל תשובה על כך.....
כמו כן, זה רק לאפליקציות שצריכות גישה למידע אישי כמו תמונות, ספר כתובות, מיקום GPS וכו׳.
האפליקציה של התמונות שמגיעה בילט-אין לא צריכה שום אישור, היא הרי מגיעה עם ה-OS.
אפליקציות אחרות שצריכות גישה לתמונות מבקשות אישור, אבל זה רק בפעם הראשונה שאתה מפעיל
את האפליקציה, כך שאצלי אין כבר את ההודעה הזאת...
אבל זאת ההודעה שאתה מקבל:
http://www.cultofmac.com/173805/with-io ... onal-data/
Batnun
.
שלי הגיע ללא רבב. כמו כן אין לי שום בעיות עם המסך.Shayosef כתב:Batnun
הרשת "גועשת" והרבה משתמשים מדווחים שהאייפונים מגיעים עם שריטות ודפיקות מקו הייצור.
איך שלך הגיע ?...
Batnun
.
כולם נושקים לכיוון ה-5 אינץ'? זה נחשב יתרון? אז למה לא ללכת על הסמסונג נוט, עם ה-5.3 אינץ', או הסמסונג נוט 2, עם ה-5.5 אינץ'?puma1 כתב:נו באמת סוף סוף 4" בזמן שכולם כבר נושקים לכיוון ה-5, 1GB זיכרון, שכבר בזמן הקרוב צריכים התחיל לצאת כמה מכשירים עם 2GB...
ובקשר לזיכרון של 1GB מול מתחרים עם 2GB - זה באמת לא בעיה לשים עוד זיכרון, אבל האייפון עובד מדהים עם 1GB,
ובינתיים מפגין ביצועים לא רעים אל מול המתחרים. בנוסף, יותר RAM משמע יותר צריכת סוללה.
Batnun
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
איזה אנשים לא משנה מה, הם רוצים אפל.
גם אם תביא להם נייר עם לוגו של אפל הם יהיו מרוצים.
סרטון חבל על הזמן Apple 5
גם אם תביא להם נייר עם לוגו של אפל הם יהיו מרוצים.
סרטון חבל על הזמן Apple 5
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
RAM דורש חשמל כדי לשמור על תכולת הזיכרון. יותר RAM = צריכת חשמל גבוהה יותר.boren כתב:בלאפטופים יותר RAM אומר פחות צריכת סוללה. מה גורם לך לחשוב שבסלולרים המצב הפוך?puma1 כתב:יותר RAM משמע יותר צריכת סוללה.......
לפטופים משתמשים ב-RAM כזיכרון מטמון, שחוסך גישה לדיסק. דיסק מכאני צורך חשמל יותר מ-RAM (מנוע חשמלי וכו').
Batnun
.
אוי, אז הבטריה שלך תחזיק 2 דקות פחות בכל יום. מה זה לעומת שיפור בביצועים.Batnun כתב:RAM דורש חשמל כדי לשמור על תכולת הזיכרון. יותר RAM = צריכת חשמל גבוהה יותר.boren כתב:בלאפטופים יותר RAM אומר פחות צריכת סוללה. מה גורם לך לחשוב שבסלולרים המצב הפוך?puma1 כתב:יותר RAM משמע יותר צריכת סוללה.......
לפטופים משתמשים ב-RAM כזיכרון מטמון, שחוסך גישה לדיסק. דיסק מכאני צורך חשמל יותר מ-RAM (מנוע חשמלי וכו').
Batnun
....
hassin כתב:אוי, אז הבטריה שלך תחזיק 2 דקות פחות בכל יום. מה זה לעומת שיפור בביצועים.Batnun כתב:RAM דורש חשמל כדי לשמור על תכולת הזיכרון. יותר RAM = צריכת חשמל גבוהה יותר.boren כתב:בלאפטופים יותר RAM אומר פחות צריכת סוללה. מה גורם לך לחשוב שבסלולרים המצב הפוך?puma1 כתב:יותר RAM משמע יותר צריכת סוללה.......
Batnun
.......
אז מה לפי דעתך הסיבה שאפל משתדלת לשים פחות זכרון באייפון? גם ב-4S היה רק 512MB זיכרון,
כשלכל המתחרים היה כבר 1GB. עלות זה בטח לא - עוד 10 דולר ל-1GB נוסף של זיכרון לא ישבור את אפל.
לדעתי זה צריכת חשמל, ואני לא היחידי שחושב כך:
http://gizmodo.com/5848683/why-iphone-4 ... tes-of-ram
Batnun
.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
10$ זה 5% מעלות הרכיבים באייפון. זה המון. תכפיל בכמויות הנמכרות ותגיע לסכום דמיוני.
אני לא חושב שזה רלוונטי בדיוק כמו המעבד עם הליבה הכפולה בלבד שמספק ביצועים גבוהים מהמעבדים מרובעי הליבה של המתחרים.
אני לא חושב שזה רלוונטי בדיוק כמו המעבד עם הליבה הכפולה בלבד שמספק ביצועים גבוהים מהמעבדים מרובעי הליבה של המתחרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
$10 זה המון ב bom
תכפיל ב 40 מיליון מכשירים בשנה וזה הפסד של 400 מיליון דולר... ממש לא בקטנה.
אגב, זה חוסך בטריה ביחס לצריכת החשמל שנדרשת לקרוא ולכתוב לפלאש.
אגב, זה חוסך בטריה ביחס לצריכת החשמל שנדרשת לקרוא ולכתוב לפלאש.
בפלאש אתה צורך חשמל רק בקריאה או בכתיבה. ה-RAM צורך חשמל באופן שוטף, רק כדי לשמור את המידע שעליו.oferlaor כתב:$10 זה המון ב bom
אגב, זה חוסך בטריה ביחס לצריכת החשמל שנדרשת לקרוא ולכתוב לפלאש....
Batnun
.