כבל RCA MONSTER

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #41 

שום דבר לא היה בלעג אני התכוונתי לכל מילה.

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #42 

אם אתה חושב שאני צודק ואני מוסיף שאני רוצה את טובתך {באמת}.

חכה קצת עם הכבלים..
קודם מגבר משולב אחר כך כבלים... {אני אעזור לך למצוא את הכבל שאתה רוצה במחירים טובים}. (Y)
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #43 

כבל לא יכול לשפר. הוא יכול אולי להזיק פחות....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #44 

MartinHSabag כתב:כבל לא יכול לשפר. הוא יכול אולי להזיק פחות....
...
אז למה יש לך כבלים יקרים?
לא חבל על הכסף?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #45 

כי קיבלתי אותם מתנה.
About.me

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #46 

המלך..
אין לו כבלים יקרים.. :?
את הכל הוא בנה לבד.. :D

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #47 

באמת?
למה אני לא מקבל מתנות כאלה? :wink:

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #48 

MartinHSabag כתב:כבל לא יכול לשפר. הוא יכול אולי להזיק פחות....
...
בעולם אידיאלי , עם תכנון מעגלים אידאלי , עולם בו לא קיימים הפסדים (אני מדבר על אנרגיה כמובן ) , אני נוטה להסכים איתך .
מאחר ואנחנו חיים בעולם שהוא לא אידאלי , כבל יכול לשפר והכל עניין של הסתכלות..
נניח שבסטאפ שלך עם כבל שלך הצליל סגור חוסר פירוט וכו.... אז הכבל קילקל.
אך אם אבוא עם כבל שפתאום יפתח את הצליל יגדיל את הבמה , אימא'ג , ופירוט מה תגיד אז ????

הכל שאלה על אזיה חלק של הכוס מסתכלים .

אני בטוח שאתה תוכל באמצעות בחירת כבלים להגיע לתוצאה טובה יותר ממה שיש לך
ואבל אז תשאל את השאלות הבאות :
האם העלות שווה את ההשקעה
האם הכבל "צבע לי "
האם באמת זה קרוב \ כמו בהקלטה.

וכל השאלות האין סופיות שלא מובליות שום מקום.

התוצאה המופקת מהמערכת הינה תוצאה של סינרגיה מהאלקטרוניקה , הרמקולים , הכבלים , האקוסטיקה.

שוב אני אומר הכל עניין סובייקטיבי אחרת וודיה היו מדגימים רק עם סטאפ כמו שלך .
(לפרוטוקול - אני מאוד נהניתי לשמוע אצלך אבל אני בדיעה שתמיד ניתן לשפר ).
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #49 

איל, אם תבוא עם כבל שפתאום "פתח" לי את המערכת, אני אגיד שהוא מקלקל פחות מהכבל שיש לי כיום.
מאוד פשוט.
אני אשמח לשמוע גם כבלים כאלו...
About.me

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #50 

אני מוכרח להגיד את מה שיש לי בלב כבר הרבה זמן...

העולם הזה שניקרא מוסיקה הוא עולם מלא מעוף וראש פתוח..
ברגע שמישהו מגיע עם דיעות קדומות ומתעקש לא להסכים לעולם לא יודה גם אם ירגיש הבדלים..

אצלנו חברים זה מזמן לא תחביב {אצל רובנו לפחות} אלה דרך חיים..
אני גם בבוקר עם המערכת והולך לישון איתה..
מקשיב לכל רחש שבוקע ממנה.. מסתכל ומרגיש את מה שיוצא מהרמקול , מדמיין את גלי הקול מסתובבים בחדר..

חברים יקרים כאן יש נשמה וריגישות , כאן יש מעוף וראש פתוח...

אחרי הכל יש מוליך טוב וטוב יותר.. בדיוק כמו שתנסה להעביר חשמל בנחושת או בכסף , אחד מהם יוליך טוב יותר מהשני..

אין דבר כזה שאין הבדלים כי יש , זה בדוק וזה ידוע..

אין דבר כזה מאמין ולא מאמין אלה שומע ולא שומע..

כולם אומרים בואו נעשה לכל ה"מאמינים" מבחן עיוור...
אני מוכן להבטיח לכם שאין מה לעשות אבל שבוחנים אותי אני לא מרוכז מספיק..
ורוב הבוחנים {ניקרא להם ככה למרות שהם רחוקים מלבחון כל עוד הם לא מבינים את ההבדלים}
בדרך כלל מגיעים בגישה של להפיל ללעוג ולהקניט ולא חס ושלום לבחון כי מעניין אותם..
חאלס עם המבחן העיוור מפני שאי אפשר לעשות דבר כזה...

ואני אסביר למה אי אפשר.

מהיום שאני זוכר את עצמי אני מתרגל את תורת אומניות הלחימה , שם למדתי להיות מודע לעצמי וליכולת שלי ולמדתי עוד משהו חשוב..
ואת זה תכניסו לראש..
כל אדם נורמלי {לא סופרמן} שעוצם את עיניו מתחבר אוטומטית לחלק מהמוח שמפעיל את הדמיון באופן כמעט אבסולוטי , לכן הריכוז
בעצימת עיניים אינו נחשב כריכוז... אדם חד יותר כאשר הוא יודע מה עומד מולו וכך המוח יודע להיתמודד טוב יותר על מה להיתמקד.. במיוחד שמדובר בניואנסים מינורים..
קבלו דוגמא שלמדתי שם:
קחו חבר ותבקשו ממנו שייתן לכם מכה כואבת {רצוי לאיזור לא מזיק} שימו לב שאם תקבלו את אותה המכה עם עיניים סגורות היא תכאב הרבה פחות.. ןלמה זה??? מפני שהמוח מפענח את המכה כפתאומית ומכהה את מערכת העצבים כדי שתוכל להיתמודד
עם המכה ... כלומר אתה פחות חד..
במבחן כזה המוח עושה את אותה הפעולה...
כיוון שהוא אינו יודע להיתמודד עם השינוי המינורי הזה שמגיע בפיתאומיות הוא מכהה את החושים ואז אינך מרגיש בשינוי.. {המכה פחות כואבת}. בקיצור.. בשביל להבחין צריך לראות מתי נעשה המעבר בין כבל אחד לשני.. מה שנותר הוא רק להיות אדם ישר ולהגיד ת'כלס מה הרגשת ומה לא..

תבינו...

אייל מטיני היה אחד הטכנוקרטים המפורסמים ביותר בפורום... ואי אמרתי לו עוד בשיחתינו הראשונה שביום מן הימים הוא יפגוש את האדם שיוכיח לו ת'כלס את ההבדלים וכך היה... כיום אייל מטיני מבין ושמע שישנם הבדלים בין אחד לשני..
לכן ... לגעתי המבחני ציוד שלו טובים בהרבה מאדם שאינו מאמין..
למה טובים יותר??
כי הוא חד יותר , כי הוא שומע את ההבדלים והכי חשוב זה הראש הפתוח... אני בספק אם אדם אחר היה מודה שישנו הבדל גם אם היה..

המבחנים העיוורים אינם נחשבים מבחנתי מפני שאי אפשר לדעת במה להיתרכז אם אתה לא יודע מתי מגיע השינוי..

תאמינו או לא זה לא עקרוני , מבחן עיוור אינו אינדיקציה בדיוק בגלל מה שהסברתי..

בחברות נמר (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #51 

נמר,
עם כל הכבוד לי אליך, בוא נחדד כמה נקודות:

1. הניסיון שלך עם מערכות היי-אנד הוא לא רב, כולנו זוכרים את היום שבו הצהרת, קבל עם ועדה כי פיור-אקוסטיק זה רמקול היי-אנד ונשמע לא פחות מהגווארינרי שהיו לך.
2. אתה מסרב לקבל שאדם חדש בתחום, עם הרבה כסף הוא כמו פלסטלינה בידי מוכרנים עם שנים של ניסיון בתחום שכבר התאמנו על כל שיטת שיכנוע (כולל את המנטרה השגויה ש"מבחן עיוור מפעיל חלקים אחרים במוח - אני אגע בנקודה הזו עוד מעט).
אין שום בעיה לשכנע , אדם חסר ניסיון שמשהו "שונה" הוא כביכול "יותר טוב", כולל לקחת כבלים שבהגדרה משנים את הסאונד (ומבחינתי הוא כבר לא כבל אלא סוג של אקולייזר) ולהגיד לו "נו? אתה רואה שיש הבדלים ?" ומכאן, האמונה פורחת לה....
זה כמו אותו אחד שרואה בלון של חיזוי מז"א ובטוח שהוא ראה עב"מ (כלומר, נכון, הוא ראה עצם בלתי מזוהה, אבל מכאן ועד חוצונים, זה כבר סיפור אחר....).
3.
אין דבר כזה שאין הבדלים כי יש , זה בדוק וזה ידוע..
...
מצטער, זה שאתה תכתוב את זה בניחרצות כזו לא תהפוך את זה לאמת. יתרה מזאת, כחבר באתר, בעל תפקיד, הייתי מצפה ליותר דיפלומטיות והיכולת להביא את שני הצדדים.
שכחת לציין ש-
א. יכולים להיות הבדלים מדידים בין כבלים, רק שאף אחד לא הצליח לשמוע אותם במבחן עיוור (אמרתי, אני אגע בזה בעוד שניה).
ב. ישנה קרן של מיליון דולר שמחכים לאותו אדם מוכשר, שעד היום לא קם בשום מקום בעולם ויראה לכולם שיש הבדלים. אולי אתה לא רוצה להעשיר את החשבון בנק שלך במיליון דולר ?
ג. הויכוח הזה עתיק יומין (לפחות 20 שנה ויש לי תיעוד לזה בצורת ספר הדן בנושא) ולא אנחנו המצאנו אותו כאן, ושוב, עד היום לא קם האדם שהצליח להוכיח שיש הבדלים שמיעים בין שני כבלים תקינים.

4. אז מה הוא מבחן עיוור?
שוב, אתה מראה שאתה פשוט מצטט את התירוצים של בעלי אינטרסים בתחום.
מבחן עיוור אינו אומר שאתה צריך לעשותו בעיניים סגורות.
הכוונה למבחן עיוור (מבחן ABX) אומר שאתה לא יודע למה אתה מאזין.
אם הטענה היא שיש הבדלים (והם אפילו מודגשים כשאתה בא פתוח לזה) אז מה הבעיה שאני אקח שני כבלים A ו-B, אחליף או לא אחליף בינהם מבלי שאתה תידע מי מחובר, ואתה תצטרך להגיד לי בסה"כ אם זה A או אם זה B שמחובר כרגע?
לא ביקשתי שתגיד מי יותר טוב או אפילו תנסה לאפיין לי את הסאונד.
פשוט מאוד - אם הוחלף הכבל או לא.

5. אז מה זה כבל תקין?
מבחינתי כבל תקין הוא כזה שלא עושה שום מניפולציה שמיעה על הסאונד.
מבחינתי כבל, אמור להעביר את הסיגנל ללא שום שינוי.
אנ י לא אומר שאין הבדלים מדידים בין כבלים (עכבה, התנגדות, מהירות האלקטרונים בתוכו וכו'), רק שהטענה שלי אומרת שהחל מכבל של מס' ש"ח למטר, כל ההבדלים המדידים הללו זניחים כי הם לא משפיעים על תחום התדר הנשמע.
אם אדם, רוצה לשלם על כבל 50K$ בצורת TRANSPARENT OPUS MM, אשר כולל "THE NETWORK" (שכבר התגלה שזהו למעשה פילטר של נגד וקבל - תבקשו מתומר-צין את הקישור לתמונות שמישהו עשה לכבל כזה) שמשנה את הצליל, ואפילו אם זה "נשמע לו יותר טוב", אז לדעתי כבר אקולייזר דיגיטלי היה עושה את זה טוב יותר, זול יותר ובגמישות רבה יותר.
הבעיה היא לא שהוא שילם X כסף על כבל שעושה מניפולציה לצליל (שזה מבחינתי בסדר גמור, זה הכסף שלו), אלא שהוא משוכנע שזה כבל "טוב" יותר וזה פשוט לא נכון. זה כבל שנשמע לו טוב יותר, אבל זה כבר לא כבל.....

6. אין פה שום עיניין של מקובעות או אהבה לתחום. אני אוהב את התחום לא פחות ממך, ואני חושב שהפעילות שלי בתחום במשך השנתיים האחרונות ואף למעלה מזה, בצורת האתר הזה, פתיחת הבית שלי לכל מי שרוצה לשמוע את המערכת, התערוכות, המפגשים, ועוד פעילויות שבפתח, מראות שאני לא פחות אוהב את התחום ממך, רק שאני הרבה יותר מפוכח ומאמין רק למה שאני שומע, ולא למנטרות שיווקיות של סוחרים בעלי אינטרס.
שוב, אני מזמין אותך להוכיח לי אחרת -
או - שאני פתאום אתחיל לשמוע הבדלים כי עד היום לא ידעתי מה לחפש, מה לשמוע, לא שמעתי את הכבל הנכון וכו'
או - שאתה תוכיח לי שאתה שומע הבדלים והבעיה היא בעצם אצלי או במערכת שלי.
רק מה? יש רק דרך אחת להוכיח את זה - מבחן עיוור (שוב, עיניים פתוחות, כן ?).

לחבר כבל שאתה יודע שהוא שונה (זול, יקר לא משנה) ולהגיד - "וואוו, תראה איך הבאס התהדק" אני גם יכול......

קצת ענווה לא היתה מזיקה פה.
About.me

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 28 פעמים

מבחן עיוור-אינו חשוב

שליחה #52 

רוב האנשים קונים את הרמקול שלהם לאחר האזנה לא עיוורת ולאחר שבדקו אי אילו רמקולים מחוברים לאי אילו אלקטרוניקה ממוקמים באי אילו חללים שונים אשר הקשיבו אילהם באי אילו זמנים שונים.כך גם לגבי אלקטרוניקה המזינה את הרמקולים.
אני סבור של המושג הזה "מבחן" הוא לא נכון.
כאשר באים להקשיב כחלק מבחינה של מוצר מסויים- לצורך העניין כבלים- המאזין מחדד את האזנתו והדבר שהוא מתכוונן הם בעיקר להבדלים...בס מבודק , גבוהים צורמים, המתופף נופל מבמה ועוד ועוד. כאן טמונה הסיבה לשידרוג הבא. כדי להבין מה מערכת משמיעה צריך לחיות איתה ימים ואו יותר. האזנה של שעה או שלוש היא מטעה. ההתכווננות היא לבדיקת שינויים או הבדלים , ביחס למוצר המוחלף.
אני בטוח שיש עוד אנשים שחוו את העובדה שכאשר "חיים" עם מוצר מסויים פתאום מבחינים באי אילו דברים חדשים. יש כאילו שמשיכים חלק מזה לבריק אין (וקיים מושג אמיתי כזה -לדעתי) ויש משייכים את זה לפסיכואקוסטיקה ועוד ועוד.
כבלים יכולים לשנות. בשתי המערכות שיש לי בבית יש 3 סוגי כבלי רמקולים
ואן דר הול- בצבע ירוק(לא יודע את השם)
וואן דר הול בצבע אדום-נדמה לי שקוראים אותו רוולשן
Coincident TRS Extreme
הכבלים האילו כבר אצלי הרבה זמן, אני לא לפני קנייתם או מכירתם.הם עבורי סאן קוסט.
על שתי המערכות הם נשמעים לגמרי אחרת-כיום אני מזהה את זה מידית, אחרי קטע מוזיקלי אחד.הזיהוי הוא גם אחר בדיקה בה אני לא רואה איזה כבל מחובר (ואין טעם להיכנס לברברת על האם זה עיוור מהימן או לא). יותר מיזה -אני פחות אוהב את הואן דר הול-אבל הוא כיום על מערכת שמה שאני לא אוהב במערכת אחת , כמעט ולא מורגש בשניה.
כדי להגדיל את הספקות במה שכתבתי- אני יכול לציין גם ש:
כאשר אני לוקח את כבל הכח (יעודי) ומחבר אותו למכשיר אחר-ואחר מחזיר אותו למקומו הקודם (נניח CD) אני חש שוני על אותו סידי. כאילו טיפה יותר סתום-דבר "שמשתחרר" אחר כמה שעות הפעלה. כאילו הכבל התקלקל וצריך בריק אין קצר.
אנשים יכולים לחשוב שזה סופר דופר וואדו...אין לי שום בעיה עם זה. זו המערכת שלי , הכבלים שלי ואני לא מתכוון לשכנע מישהו לקנות אותם.
אינטרקונקט:
וואן דר הול 102 צהוב
ואן דר הול פירסט אולטימייט
Coincident TRS
והכי טוב- מייצור מקומי (עלו כסף).
הפירסט אולטיימט - נזרק בבושת פנים אחר תקופה הרצה. קיוויתי שהוא "יפתח" ,,"יהיה שיפור"-גורנישט. מכרתי ב 750 ש"ח בעוד קניתי אותו במחיר 500 בחו"ל והוא נמכר בארץ במחיר 2000.לבחור שקנה ממני אמרתי לו שאני חושב שזה כבל לא טוב. אולי הפחם בתוכו לא מספיק טהור וצבע הכבל טיפה חיוור.
הואן דר הול 102 שווה לאיטרקונקט וינקו שהוא זול ממינו אבל נופל איכותית(סאונד) מהשניים האחרים- ההבדלים שמיעים וברורים לי היום. זה לא היה כל כך ברור לי בהתחלה.

עבורי - היה טוב וזול יותר אם לא היו הבדלים. כיום הכבלים שיש לי נראים פחות מרשימים חיצונית(סתאם שחור ואפור)-אין לי שום נקיפות מצפון שהם איתי אפילו ששילמתי עליהם.
הבעיה העיקרית בכבלים- שכדי להבין מה הם עושים או לא עושים צריך שבועות. שום סוחר לא יאפשר ללקוח שלו את זה.
נערך לאחרונה על ידי diz1 ב 27/08/2006 16:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #53 

diz1,
עוד בילבול קטן.....

אני לא אמרתי לאף אחד לקנות כבלים (או כל מוצר אחר) במבחן עיוור.
מבחינתי אתה יכול לקנות אותם על עיוור.

הצורך במבחן עיוור נועד לאושש או להפריך טענה שנוגדת את כל מה שהמדע יודע בצורה אמפירית. זה הכל.
אתה טוען משהו שסותר את המדע ולא יודע להסביר אותו? מקובל עלי, רק תוכיח שהטענה קיימת.

מבין את ההבדל?
About.me

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #54 

MartinHSabag כתב:diz1,
עוד בילבול קטן.....

אני לא אמרתי לאף אחד לקנות כבלים (או כל מוצר אחר) במבחן עיוור.
מבחינתי אתה יכול לקנות אותם על עיוור.

הצורך במבחן עיוור נועד לאושש או להפריך טענה שנוגדת את כל מה שהמדע יודע בצורה אמפירית. זה הכל.
אתה טוען משהו שסותר את המדע ולא יודע להסביר אותו? מקובל עלי, רק תוכיח שהטענה קיימת.

מבין את ההבדל?
...
מרטין אתה מתכחש לעובדה שבדרך טעות הוכיחו לך , וגם לי באותו הארוע.
אתה יכול לחפש תאוריות כאלו ואחרות אך גם אתה שמעת את ההבדל .
נכון ההבדל הוא לא על הסטאפ שלך אבל עדיין נוכחת לדעת שזה עושה הבדל . (הבדל גדול)
כמה הבדל כבר תלוי בהרבה גורמים ובראש ובראשונה בפיתיחות שלך להאמין למשמע אוזניך.
(ראה סעיף 6 בפוסט הקודם שלך ).

אמרות כמו "הכבל הזה הכי פחות מקלקל " לטעמי מעידות על התנגדות פנימית להבנה שקיים הבדל והוא שמיע.
הנחת היסוד שלך שוודיה וגמוט הן רכביבים מושלמים וכל כבל בעולם יכול רק להזיק .
אני טוען אחרת ... תמיד יהיו סטאפים טובים יותר וטובים פחות אבל אף סטאפ , אף סטאפ לא מושלם .
ולכן כבל יכול להוסיף או לגרוע עד שלא תנסה לא תדע.

זה מאוד נחמד להגיד אם תוכיח לי אז אני אבין .
לא צריך להוכיח לך אם תרצה תכנס למסע בדיקות שאני בטוח שתהנה ממנו לא פחות ואולי תגיע מסקנה שיש כבל שיושב טוב יותר על סטאפ שלך (ע"פ מילותיך מקלקל פחות , ע"פ השקפתי משפר )

לענין הקרן והמבחן העיוור .
אני שמעתי על משהו שניסה מספר פעמים והעביר את הבקשות ונידחה בגלל אי אליו סיבות שלא מצא חן בעינהם צורת הבדיקה.

אני סמוך ובטוח שעל הסטאפ שאנחנו שמענו עם הכבלים וההחלפות באותו האתר ששמענו
נוכל לסמלץ את התהליך שוב.
אני מציע שאולי כדי שנטפל בבירוקרטיה מול הקרן ואני חושב שיש סיכוי יותר מגדול שלכל אחד מאיתנו יהיה 330.000$ (ואולי סוף סוף אוכל לקנות לי איזה DUO קטן הביתה ).

לענין הסטאפ שלך
אני שוב חוזר ואומר כי שינוי כזה ואחר נוצר עקב סינרגיה עם שאר החלקים ולכן יתכן מצב שבו אביא את אותו הכבל אליך הביתה לסטאפ ולא יהיה הבדל .

אני שמח בשבילך שאתה נמצא בנחלה וחושב שלא ניתן לשפר את הסטאפ שלך רבים מחברי הפורום היו מתחלפים איתך בהרגשה זו .

פרטים

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #55 

אייל ..
מה שניסיתי להסביר הסברת טוב יותר.. (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #56 

איל,
האימרה "כבל מקלקל פחות" לא קשור לזה שיש הבדל או אין הבדל.
להיפך, אם כבר אז הוא יוצא מתוך נקודת הנחה שיש הבדלים רק שכבל אידיאלי מעביר את מלוא המידע וכבל פחות טוב פוגע.

אם אתה מתכון ל"שיפור" בצורה יחסית למה שהיה קודם, אז שוב זה תואם את מה שאני אומר וזה סמנטיקה.

לגבי מה שנוכחתי או לא נוכחתי, אני אשמח לבדוק את זה שוב בצורה מבוקרת.
אני את הבדיקות שלי כבר עשיתי, כולל בדיקה של כל סדרות הכבלים של NORDOST, כבלים של KHARMA מסידרת ENIGMA (16K יורו לשני מטרים), כבלים של LAVARDIN, כבלים של VDH וכמובן עשרות כבלים "חינמיים" שמקבלים עם מכשירים.

אני לא אמרתי שלא ניתן לשפר את המערכת שלי, בהחלט ניתן.
השאלה היא איפה התמורה הגבוהה ביותר לכסף.
אני בטוח שגם אלו שכן שומעים הבדלים בין כבלים יגידו שבמקרה הטוב ההבדל הוא מינורי והשקעות של אלפי דולרים בכבלים, אל מול אותה השקעה באקוסטיקה למשל, תהיה אבסורדית לטעמי, אבל פה כמו שאמרת, זה עיניין סובייקטיבי.

שים לב שהקרן של רנדי, שמציעה מיליון דולר, מציעה אותם כשמערך הניסוי הוא מדעי, הרי ברור לך שאם יבוא נמר ויגיד שהוא מוכן לעמוד למבחן אבל הוא חייב לדעת מה מחובר, הרי זה לא ייתקבל לא?
About.me

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #57 

הרב שיח שלנו בנושא כבלים אינו קשור להאם זה נכון להשקיע בייחס לאקוסטיקה או לא והם התמורה היא גדולה או קטנה .
הדיון הנדון (לפחות למיטב הבנתי ) מתנהל באופן אובייקטיבי : יש הבדל \ אין הבדל .

אני שמעתי הבדל והוא לא היה מינורי התחושה היתה שהחליפו סטאפ הצליל היה פתוח יותר אווררי וכו.....
בשלב הנוכחי אני חפש כבל שיעשה את אותה העבודה בדיוק אבל בדיוק אם אמצא כבל כזה שישרה עלי את התחושה שהרגשתי אז בהדגמה אני אשקול ברצינות לקנות .

לגבי רכישת הכבל - אין לי תקציב של אלפי דולרים ואני לא חושב שזה מוצדק (בהשוואה לעלות הסטאפ הקיים שלי ) אבל אם היה לי תקציב היתי משקיע מבלי לחשוב פעמיים שהרי כל מה שמעניין אותי זו החוויה לא התיאוריה ולא האם זה מעביר את המידע באופן שלם ומדוייק.

ד"א אני אשמח לקנות אקולייזר שישפר לי את הסאונד אם יש לך המלצות על מכשירים שעושים טוב אשמח לשקול.

פרטים

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #58 

זכיתי באחד הכבלים שנתתי עליהם הצעה במחיר של 20$ פלוס משלוח.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0022643642
להזכירכם זה כבל שעולה 200$.
נמר
נכון שהסכמתי איתך אבל זה היה מאוחר מידי.
לא נורא לפחות קניתי כבל טוב. במחיר מעולה.

מרטין
דבר אחד אני רוצה להבין.
האם אתה טוען שאין הבדל בין כבלים חינמיים לכבלים יקרים יותר?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #59 

איל,
דיברתי על השווי הסובייקטיבי, מכיון שאתה טענת שאני הגעתי לנחלה וכו'.

מלך,
זה לא אני טוען, זה המדע טוען.
About.me

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #60 

איזה מדע??

אני מבין מכך שכל החומרים והמתכות מוליכות באופן זהה.. :roll:

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”