Canon SX50hs ...הראשונה בעולם X50 זום
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אחרי צילום של כ1,000 תמונות ראשונות עם המצלמה המדהימה הזו אני יכול לומר שהיא עלתה על ציפיותי...
יותר ממחצית התמונות צולמו ב16:9 והתוצאות מדהימות.
החדות, איכות התמונה הכללית, הפיצ'רים וקלות השימוש יוצאים מגדר הרגיל..
יותר מהכל... הזום שלה, בייחוד בצילומי וידאו שגם כאלו צילמתי ב1080p...מפיל כל צופה.
האיכות נשמרת עד לסוף טווח הזום ללא דופי.
תוסיפו לזה גם אופציה דיגיטלית של זום X200...וקיבלתם משהו מטורף לחלוטין...
דוגמא:
https://
יותר ממחצית התמונות צולמו ב16:9 והתוצאות מדהימות.
החדות, איכות התמונה הכללית, הפיצ'רים וקלות השימוש יוצאים מגדר הרגיל..
יותר מהכל... הזום שלה, בייחוד בצילומי וידאו שגם כאלו צילמתי ב1080p...מפיל כל צופה.
האיכות נשמרת עד לסוף טווח הזום ללא דופי.
תוסיפו לזה גם אופציה דיגיטלית של זום X200...וקיבלתם משהו מטורף לחלוטין...
דוגמא:
https://
אני מתלבט אם לקנות את ה SX50 או ללכת כבר על DSLR עם זום מכובד (כמובן שזה עלות כפולה בערך..) - אבל מכיוון שזה גם לאישתי ואולי לבנות ולהם אין ממש נסיון בצילום (מעבר לכל הדרק של הדיגיטליות הקטנות והטלפםונים..) - חשבתי ללכת על זאת . אחת השאלות שלא קיבלתי עליהם תשובה מקריאה מהירה בביקורות - היא האם יש LAG מורגש בין הלחיצה לצילום עצמו ? - דבר שמאוד הפריע לנו בדיגיטליות הקודמות שלנו ...
ועד כמה התחושה קרובה ל DSLR ?
תודה.
תודה.
-
טלHD
- גורו

לא מסכים איתך.קרמריקה כתב:רחוקה מאוד.
אם אתה רגיל למהירות של DSLR, קשה מאוד לחזור למהירות שלה ושל כמותה....
המצלמה מהירה משמעותית מדיגיטליות ממוצעות. המעבד החדש של CANON עושה עבודה מדהימה.
ניסית לצלם איתה או שאתה מנחש בתשובה שלך?
-
טלHD
- גורו

העלות לא כפולה...היא לפחות פי שלוש לזום נורמאלי.maya1 כתב:אני מתלבט אם לקנות את ה SX50 או ללכת כבר על DSLR עם זום מכובד (כמובן שזה עלות כפולה בערך..) - אבל מכיוון שזה גם לאישתי ואולי לבנות ולהם אין ממש נסיון בצילום (מעבר לכל הדרק של הדיגיטליות הקטנות והטלפםונים..) - חשבתי ללכת על זאת . אחת השאלות שלא קיבלתי עליהם תשובה מקריאה מהירה בביקורות - היא האם יש LAG מורגש בין הלחיצה לצילום עצמו ? - דבר שמאוד הפריע לנו בדיגיטליות הקודמות שלנו ...
תודה....
אם תרצה להשוות בדיוק זום ל DSLR העלות רק של העדשה היא פי 10 מהמצלמה...ויהיה לך קצת כבד להחזיק אותה...צירפתי תמונה להמחשה
לשאלתך השניה, המהירות שלה הרבה מעבר לממוצע של דיגיטליות.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
טל,
אני כן צילמתי איתה וכל ניסיון להשוות אותה ל DSLR הוא בדיחה בכל מה שקשור למהירות תגובה. אולי היא מהירה ביחס למצלמות סופר זום אחרות בשוק אבל היא לא מהירה כמו DSLR אפילו לא DSLR בת 10...
אין זה אומר שזאת מצלמה לא טובה חלילה. היא טובה למי שמחפש מצלמת סופר זום אבל צריך לקחת בחשבון שזאת עדיין מצלמת P&S עם חיישן קטן עם כל החסרונות של מצלמת P&S.
אני כן צילמתי איתה וכל ניסיון להשוות אותה ל DSLR הוא בדיחה בכל מה שקשור למהירות תגובה. אולי היא מהירה ביחס למצלמות סופר זום אחרות בשוק אבל היא לא מהירה כמו DSLR אפילו לא DSLR בת 10...
אין זה אומר שזאת מצלמה לא טובה חלילה. היא טובה למי שמחפש מצלמת סופר זום אבל צריך לקחת בחשבון שזאת עדיין מצלמת P&S עם חיישן קטן עם כל החסרונות של מצלמת P&S.
יש לי נסיום עם ה SX10IS ולא ממש אהבתי אותה ואת התגובות שלה... אני מבין שה SX50 זה כבר ליגה אחרת ולא רק בגלל הזום המטורף שלה... או שאני טועה ?
ובכל מקרה לא התכוונתי לשים זום כזה ב DSLR כמובן - אלה דיברתי על משהו שפוי באזור ה 22-200 או שמהו דומה ....
D3200 עם עדשת 200-22 שעולה פחות מ 4000 (ביחד) בארץ.. , (אולי גם ה CANON T4I או משהו טיפה פחות חדש ויקר עם עדשה דומה - למרות שברוב המקרים זה יהיה מעל 4000 ) - לא יודע מה להחליט...
ובכל מקרה לא התכוונתי לשים זום כזה ב DSLR כמובן - אלה דיברתי על משהו שפוי באזור ה 22-200 או שמהו דומה ....
D3200 עם עדשת 200-22 שעולה פחות מ 4000 (ביחד) בארץ.. , (אולי גם ה CANON T4I או משהו טיפה פחות חדש ויקר עם עדשה דומה - למרות שברוב המקרים זה יהיה מעל 4000 ) - לא יודע מה להחליט...
-
טלHD
- גורו

מי השווה? השאלה המקורית וגם תגובתי הייתה בהשוואה לדיגיטליות אחרות...LiorDrZ כתב:טל,
אין זה אומר שזאת מצלמה לא טובה חלילה. היא טובה למי שמחפש מצלמת סופר זום אבל צריך לקחת בחשבון שזאת עדיין מצלמת P&S עם חיישן קטן עם כל החסרונות של מצלמת P&S....
בהשוואה אליהן היא מהירה מאוד.
טלHD.
ראשית כל, אני שמח מאוד שאתה מרוצה מהמצלמה שלך. אני קניתי לפני כמה שנים P&S של קנון שלצערי לא תאמה לציפיות שלי בכלל.
שנית, אני תוהה לגבי נתוני הזום של המצלמה. כפי שמתואר ב-dpreview, הזום המקסימלי של המצלמה הוא אקוויולנטי ל-1200mm על מצלמת FF.
לי יש Canon 20D, שהיא מצלמה עם חיישן קרופ שקטן מ-FF בערך פי 1.6. כלומר, עדשת 50mm על המצלמה שלי אקוויולנטי ל-80mm על FF.
האם זה אומר שה"הזום" של המצלמה שלי גדול יותר עם אותה עדשה? הרי בפועל זה כמו לקחת את התמונה המקורית ולעשות לה CROP.
ראשית כל, אני שמח מאוד שאתה מרוצה מהמצלמה שלך. אני קניתי לפני כמה שנים P&S של קנון שלצערי לא תאמה לציפיות שלי בכלל.
שנית, אני תוהה לגבי נתוני הזום של המצלמה. כפי שמתואר ב-dpreview, הזום המקסימלי של המצלמה הוא אקוויולנטי ל-1200mm על מצלמת FF.
לי יש Canon 20D, שהיא מצלמה עם חיישן קרופ שקטן מ-FF בערך פי 1.6. כלומר, עדשת 50mm על המצלמה שלי אקוויולנטי ל-80mm על FF.
האם זה אומר שה"הזום" של המצלמה שלי גדול יותר עם אותה עדשה? הרי בפועל זה כמו לקחת את התמונה המקורית ולעשות לה CROP.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!